Модни марки 1
Цена
лв лв

Milk Shake облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Milk Shake 67 продукти
 • Milk Shake Argan Oil маслена грижа с арганово масло за всички видове коса 250 мл.
  Milk Shake Argan Oil, 250 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Milk Shake Argan Oil прави косата мекаХарактеристики:видимо регенерира и предпазва косатапридава кадифена мекота на косатапредотвратява цъфтенето на краищатапредотвратява накъсването на косатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса Оформете косата по обичайния начин.
 • Milk Shake No Frizz блестящ срей За коса 100 мл.
  Milk Shake No Frizz, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake No Frizz придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Milk Shake Curl Passion стилизиращ спрей за чуплива коса 175 мл.
  Milk Shake Curl Passion, 175 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Milk Shake Curl Passion подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:силна фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косатапридава формапредоставя здрав блясъкНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Milk Shake Whipped Cream подхранваща защитна пяна за всички видове коса 200 мл.
  Milk Shake Whipped Cream, 200 мл., Пени за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Whipped Cream придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Milk Shake Color Specifics серум за боядисана коса 200 мл.
  Milk Shake Color Specifics, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Color Specifics придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветапредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Milk Shake Color Specifics козметика за коса преди боядисване 250 мл.
  Milk Shake Color Specifics, 250 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Color Specifics придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеизразява интензивността на цветапритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Milk Shake Integrity дълбоко подхранващо масло за суха и увредена коса 200 мл.
  Milk Shake Integrity, 200 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Integrity придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Milk Shake Integrity регенериращо и защитно масло за увредена коса и цъфтящи краища 100 мл.
  Milk Shake Integrity, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Milk Shake Integrity прави косата мекаХарактеристики:възстановява увредената структура на косъмавидимо регенерира и предпазва косатапридава кадифена мекота на косатаподхранва косата в дълбочинапредотвратява цъфтенето на краищатапридава блясък на косатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса Оформете косата по обичайния начин.
 • Milk Shake Silver Shine крем-пяна за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 200 мл.
  Milk Shake Silver Shine, 200 мл., Пяна за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Silver Shine придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветакачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Оформете косата както обикновено.
 • Milk Shake No Frizz серум за блясък 100 мл.
  Milk Shake No Frizz, 100 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake No Frizz придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмавъздейства срещу накъдряне на косатапридава кадифена мекотапридава привлекателен гланцправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Milk Shake Lifestyling изглаждащ крем за коса 150 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Lifestyling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Milk Shake Lifestyling гел за коса за фиксиране и оформяне 250 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 250 мл., Гел за коса унисекс, Гелът за коса Milk Shake Lifestyling осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираза всекидневно оформяне на прическатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Milk Shake Lifestyling лак за коса с екстра силна фиксация 500 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 500 мл., Лак за коса унисекс, Лакът за коса Milk Shake Lifestyling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:естествена фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видмоментално придава на косата обемНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Milk Shake Moisture Plus стилизираща пяна за суха коса 200 мл.
  Milk Shake Moisture Plus, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Milk Shake Moisture Plus придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:осигурява гъвкавост на косатапридава обем от коренитепродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Milk Shake No Frizz хидратиращо мляко за коса против цъфтене 125 мл.
  Milk Shake No Frizz, 125 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake No Frizz придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Milk Shake Sweet Camomile подхранващ балсам без отмиване за руса коса 150 мл.
  Milk Shake Sweet Camomile, 150 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Milk Shake Sweet Camomile е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирпридава жизненост на косатаСъстав:не съдържа парабениНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Milk Shake Leave In балсам-грижа за всички видове коса 350 мл.
  Milk Shake Leave In, 350 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Milk Shake Leave In е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:подобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеосигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Milk Shake Leave In регенерираща грижа без изплакване в спрей 150 мл.
  Milk Shake Leave In, 150 мл., Защита на косата от слънце за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Leave In придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Milk Shake Lifestyling лак за коса със средна фиксация 500 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 500 мл., Лак за коса за жени, Стилизиращият продукт Milk Shake Lifestyling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкестествена фиксациямоментално придава на косата обемпредпазва от UV лъчитедълготраен ефектСъстав:UV филтриНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Milk Shake Lifestyling моделираща паста За коса 100 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 100 мл., Пасти за коса за жени
 • Milk Shake Lifestyling текстуризиращ брилянтин 100 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 100 мл., Гел за коса унисекс, Гелът за коса Milk Shake Lifestyling осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираза всекидневно оформяне на прическатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • Milk Shake Lifestyling пяна за обем и форма на прическа, защитаваща косата при топлинно третирана 250 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 250 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Milk Shake Lifestyling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитебърз и лесен стайлингприческата е под контрол цял денпредпазва косата при топлинно оформянеСъстав:UV филтърНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Milk Shake Natural Care Active Milk активна млечна маска за суха и увредена коса 500 мл.
  Milk Shake Natural Care Active Milk, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаMilk Shake Natural Care Active Milk е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмаудължава издръжливостта на цветапридава на косата ослепителен блясъквъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Curl Passion маска за чуплива коса без парабени 200 мл.
  Milk Shake Curl Passion, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаMilk Shake Curl Passion е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратиравъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапридава на косата ослепителен блясъкподсилва косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Curl Passion шампоан за къдрава коса 300 мл.
  Milk Shake Curl Passion, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Curl Passion ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Sweet Camomile шампоан с лайка за руса коса без парабени 300 мл.
  Milk Shake Sweet Camomile, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Sweet Camomile ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаудължава трайността на цвета на косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Sweet Camomile подхранващ балсам за руса коса без парабени 300 мл.
  Milk Shake Sweet Camomile, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Sweet Camomile гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеосигурява на косата ослепителен блясъкпредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Volume Solution балсам за нормална към фина коса за обем и форма 300 мл.
  Milk Shake Volume Solution, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Volume Solution гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Sensorial Mint освежаващ балсам За коса без парабени 300 мл.
  Milk Shake Sensorial Mint, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Sensorial Mint гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданеосигурява на косата ослепителен блясъкСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Sensorial Mint освежаващ шампоан за коса и скалп 300 мл.
  Milk Shake Sensorial Mint, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Sensorial Mint ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Integrity подхранващ шампоан за всички видове коса без сулфати 300 мл.
  Milk Shake Integrity, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Integrity ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Integrity дълбоко подхранващ балсам за всички видове коса 300 мл.
  Milk Shake Integrity, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Integrity гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеудължава трайността на цветапредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Integrity дълбоко подхранваща маска За коса 200 мл.
  Milk Shake Integrity, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаMilk Shake Integrity е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапридава на косата ослепителен блясъкудължава издръжливостта на цветаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Argan Oil грижа с масло за всички видове коса 500 мл.
  Milk Shake Argan Oil, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаMilk Shake Argan Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Argan Oil арганов шампоан за всички видове коса 300 мл.
  Milk Shake Argan Oil, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Argan Oil ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемподсилва косъмаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Milk Shake Deep Cleansing дълбоко почистващ шампоан за всички видове коса без сулфати 300 мл.
  Milk Shake Deep Cleansing, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Deep Cleansing ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Daily шампоан за често измиване на косата без парабени 300 мл.
  Milk Shake Daily, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Daily ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Color Care хидратиращ и защитен шампоан за боядисана коса 300 мл.
  Milk Shake Color Care, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Color Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираудължава трайността на цвета на косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Color Specifics серум преди боядисване 200 мл.
  Milk Shake Color Specifics, 200 мл., Изрусители за коса за жени
 • Milk Shake Color Care балсам-грижа за боядисана коса 300 мл.
  Milk Shake Color Care, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Color Care гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва от негативните въздействия на външната средаудължава трайността на цветаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Daily балсам за често измиване на косата без парабени 300 мл.
  Milk Shake Daily, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Daily гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеизглажда и въздейства срещу накъдрянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Color Specifics продукт за премахване на петна след боядисване на коса 250 мл.
  Milk Shake Color Specifics, 250 мл., Продукти за премахване на боя от косата за жени, Продуктът за премахване на боя Milk Shake Color Specifics нежноХарактеристики:лесно премахва остатъците от боя по кожатащадящ към кожата и скалпалесна употребаНачин на употреба:Нанесете върху памучен тампон и нежно обработете засегнатите места по кожата.
 • Milk Shake Integrity заздравяваща грижа За коса с протеини 8 бр.
  Milk Shake Integrity, 8 бр., Маска за коса за жени, Маската за косаMilk Shake Integrity е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Natural Care Active Yogurt активна маска с кисело мляко За коса 500 мл.
  Milk Shake Natural Care Active Yogurt, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаMilk Shake Natural Care Active Yogurt е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:удължава издръжливостта на цветаподсилва косъмапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Natural Care Milk подсилваща маска За коса 12 бр.
  Milk Shake Natural Care Milk, 12 бр., Маска за коса за жени
 • Milk Shake Silver Shine шампоан за сива и руса коса light 300 мл.
  Milk Shake Silver Shine, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Silver Shine ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата гладкапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Milk Shake Volume Solution шампоан за обем за всички видове коса 1000 мл.
  Milk Shake Volume Solution, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Volume Solution ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Silver Shine шампоан за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 1000 мл.
  Milk Shake Silver Shine, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Silver Shine ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Milk Shake Energizing Blend енергизиращ шампоан за нежна, разредена и фина коса без сулфати и парабени 300 мл.
  Milk Shake Energizing Blend, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Energizing Blend ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапредотвратява преждевременен косопадинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Milk Shake Color Care интензивен балсам за защита на цветовете без парабени 175 мл.
  Milk Shake Color Care, 175 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Color Care гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:прави цвета на косата по-наситенудължава трайността на цветапридава на косата гъвкавост и обемосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Energizing Blend укрепваща грижа за скалпа 30 мл.
  Milk Shake Energizing Blend, 30 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Energizing Blend придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Milk Shake Energizing Blend енергизираща грижа за скалпа без парабени 12 мл.
  Milk Shake Energizing Blend, 12 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Energizing Blend придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Milk Shake Purifying Blend почистващ шампоан против пърхот 300 мл.
  Milk Shake Purifying Blend, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Purifying Blend ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Milk Shake Normalizing Blend шампоан за нормална към омазняваща се коса без сулфати 300 мл.
  Milk Shake Normalizing Blend, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Milk Shake Normalizing Blend ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапредпазва от омазняване на косатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Milk Shake Sun & More хидратиращ шампоан за коса и тяло 250 мл.
  Milk Shake Sun & More, 250 мл., Продукти за след слънце за жени, Шампоанът Milk Shake Sun & More е специално създаден за грижа за излагана на слънцето коса. Фино измива и я прави мека и блестяща.Характеристики:старателно измива косата и кожата на главатапоправя косата след контакт със солена или хлорирана водаНачин на употреба:Леко нанасяйте шампоана с масажиране върху влажна коса и след това обилно изплакнете.
 • Milk Shake Sun & More мляко за изтощена от слънце коса с UV филтър 140 мл.
  Milk Shake Sun & More, 140 мл., Балсами и млека за коса за жени, Защитният продукт Milk Shake Sun & More поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:предпазва от UV лъчитепредотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектвъздейства срещу накъдряне на косатаизразява интензивността на цветаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху влажна коса. Не изплаквайте. Оформете както обикновено.
 • Milk Shake Sun & More интензивна подхранваща маска за коса увредена от слънце, хлор и солна вода 200 мл.
  Milk Shake Sun & More, 200 мл., Защита на косата от слънце за жени, Маската за коса Milk Shake Sun & More осигурява правилната грижа за излаганата на слънце коса и ефективно я възстановява.Характеристики:регенерира косата в дълбочинапоправя косата след контакт със солена или хлорирана водаподобрява гъвкавостта на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапредпазва от вредните влияния на околната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Lifestyling сух шампоан за всички видове коса 225 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 225 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Milk Shake Lifestyling ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъкправи косата ухаещаудължава ефекта на измитата косаНачин на употреба:Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Milk Shake Volume Solution спрей за обем в корените 175 мл.
  Milk Shake Volume Solution, 175 мл., спрей за обем за жени, Фиксиращият препарат Milk Shake Volume Solution придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:осигурява гъвкавост на косатапридава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Milk Shake Lifestyling лек стилизиращ крем за подхранване и блясък 175 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 175 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Milk Shake Lifestyling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава безупречен обем и формапредоставя здрав блясъкНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Milk Shake Moisture Plus хидратиращ балсам за суха коса 1000 мл.
  Milk Shake Moisture Plus, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Moisture Plus гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратациязатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Milk Shake Silver Shine балсам за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 250 мл.
  Milk Shake Silver Shine, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Milk Shake Silver Shine гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх