Модни марки 1
Цена
лв лв

Meridol облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Meridol 7 продукти
 • Meridol Gum Protection четка за зъби софт Red
  Meridol Gum Protection, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Meridol Gum Protection поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужвадостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Meridol Halitosis вода за уста против лош дъх от уста 400 мл.
  Meridol Halitosis, 400 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Meridol Halitosis не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:убива бактериитеосигурява свеж дъхзащита от зъбния налепбори се срещу възникване на зъбен кариесНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Meridol Dental Care паста за зъби с избелващ ефект 75 мл.
  Meridol Dental Care, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Meridol Dental Care е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:ревитализира и се грижи за венцитеосвежава дъхагарантира защита на зъбния емайлНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Meridol Dental Care вода за уста без алкохол 400 мл.
  Meridol Dental Care, 400 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Meridol Dental Care не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:убива бактериитезащита от зъбния налепподдържа венците здравиНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Meridol Dental Care паста за зъби подпомага възстановяването на раздразнени венци 75 мл.
  Meridol Dental Care, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Meridol Dental Care предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеподдържа свеж дъхНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Meridol Parodont Expert паста за зъби против кървене на венци и пародонтоза 75 мл.
  Meridol Parodont Expert, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Meridol Parodont Expert е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:облекчава при пародонтозапонижава кървенето на венцитеосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Meridol Gum Protection четки за зъби 3 бр. софт 3 бр.
  Meridol Gum Protection, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Meridol Gum Protection поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:лесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.

Последно видяно

връх