Модни марки 1
Цена
лв лв

MEDIBLANC облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: MEDIBLANC 6 продукти
 • MEDIBLANC Sensi-Relief паста за зъби за чувствителни зъби 100 мл.
  MEDIBLANC Sensi-Relief, 100 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за чувствителни зъби MEDIBLANC Sensi-Relief гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:поправя нарушените места на зъбния емайлпредпазва от зъбен кариес и плакагрижи се за оголените зъбни шийкиподдържа свеж дъхСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • MEDIBLANC Pure & Healthy вода за уста за дълготраен свеж дъх 500 мл.
  MEDIBLANC Pure & Healthy, 500 мл., Води за уста унисекс, Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесосигурява свеж дъхпремахва дълготрайно дъха от устатаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • MEDIBLANC Whitening паста за зъби с избелващ ефект 100 мл.
  MEDIBLANC Whitening, 100 мл., Без флуорид унисекс, Пастата за зъби MEDIBLANC Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:гарантира защита на зъбния емайлбори се против зъбен кариес и плакауравновесява pH в устатаосвежава дъхаСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • MEDIBLANC Healthy Gums Паста за зъби за защита на венците 100 мл.
  MEDIBLANC Healthy Gums, 100 мл., Без флуорид унисекс, Пастата за зъби MEDIBLANC Healthy Gums е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:гарантира нежност към зъбите и венцитепредотвратява образуване на зъбен кариесоблекчава при пародонтозапонижава кървенето на венцитеосвежава дъхаСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • MEDIBLANC Whitening Herbal билкова паста за зъби с избелващ ефект 100 мл.
  MEDIBLANC Whitening Herbal, 100 мл., С натурални екстракти унисекс
 • MEDIBLANC WhiteTime подаръчен комплект
  MEDIBLANC WhiteTime, , С натурални екстракти унисекс

Последно видяно

връх