Модни марки 1
Цена
лв лв

Marvis облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Marvis 28 продукти
 • Marvis Toothbrush Medium 1 бр четка за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Marvis Toothbrush Medium Четка за зъби 1 бр
 • Marvis Classic Strong Mint 75 ml паста за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Marvis Classic Strong Mint Паста за зъби 75 ml
 • Marvis Amarelli Licorice 75 ml паста за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Marvis Amarelli Licorice Паста за зъби 75 ml
 • Marvis Aquatic Mint 75 ml паста за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Marvis Aquatic Mint Паста за зъби 75 ml
 • Marvis Ginger Mint 75 ml паста за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Marvis Ginger Mint Паста за зъби 75 ml
 • Marvis Jasmin Mint 75 ml паста за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Marvis Jasmin Mint Паста за зъби 75 ml
 • Marvis Whitening Mint 75 ml паста за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Marvis Whitening Mint Паста за зъби 75 ml
 • Marvis Cinnamon Mint 75 ml паста за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Marvis Cinnamon Mint Паста за зъби 75 ml
 • Marvis Toothbrush четка за зъби медиум
  Marvis Toothbrush, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Marvis Toothbrush поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитепридава блясък на повърхността на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Marvis Ginger Mint паста за зъби 85 мл.
  Marvis Ginger Mint, 85 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Ginger Mint предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Jasmin Mint паста за зъби 85 мл.
  Marvis Jasmin Mint, 85 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Jasmin Mint предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава отлагането на зъбен камъкгрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Aquatic Mint паста за зъби 85 мл.
  Marvis Aquatic Mint, 85 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Aquatic Mint предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава отлагането на зъбен камъкгрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Anise Mint паста за зъби 85 мл.
  Marvis Anise Mint, 85 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Anise Mint предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеосвежава дъхапредпазва от зъбен кариесгрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Marvis Classic Strong Mint паста за зъби 25 мл.
  Marvis Classic Strong Mint, 25 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Classic Strong Mint предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Amarelli Licorice паста за зъби 85 мл.
  Marvis Amarelli Licorice, 85 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Amarelli Licorice предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Cinnamon Mint паста за зъби 85 мл.
  Marvis Cinnamon Mint, 85 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Cinnamon Mint предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:ограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитенадеждно почиства зъбитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Limited Edition Karakum паста за зъби вкус Mint + Cardomom + Orange 75 мл.
  Marvis Limited Edition Karakum, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Limited Edition Karakum предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Whitening Mint паста за зъби с избелващ ефект 85 мл.
  Marvis Whitening Mint, 85 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Marvis Whitening Mint е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитепремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Marvis Limited Edition Rambas паста за зъби вкус Mango + Pineapple + Peach 75 мл.
  Marvis Limited Edition Rambas, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Limited Edition Rambas предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Limited Edition Royal паста за зъби вкус Lemon + Rose 75 мл.
  Marvis Limited Edition Royal, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Limited Edition Royal предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава отлагането на зъбен камъкгрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Marvis Flavour Collection козметичен комплект II. унисекс
  Marvis Flavour Collection, , За цялостна защита унисекс
 • Marvis Cinnamon Mint концентрирана вода за уста за свеж дъх 120 мл.
  Marvis Cinnamon Mint, 120 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Marvis Cinnamon Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесзащита от зъбния налепосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Marvis Spearmint концентрирана вода за уста за свеж дъх 120 мл.
  Marvis Spearmint, 120 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Marvis Spearmint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесзащита от зъбния налепосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Marvis Anise Mint концентрирана вода за уста за свеж дъх 120 мл.
  Marvis Anise Mint, 120 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Marvis Anise Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесзащита от зъбния налепосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Marvis Orange Blossom Bloom паста за зъби 75 мл.
  Marvis Orange Blossom Bloom, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Orange Blossom Bloom предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеосвежава дъхапредпазва от зъбен кариесгрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Marvis Black Forest паста за зъби 75 мл.
  Marvis Black Forest, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Black Forest предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеосвежава дъхапредпазва от зъбен кариесгрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Marvis Sweet & Sour Rhubarb паста за зъби 75 мл.
  Marvis Sweet & Sour Rhubarb, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Marvis Sweet & Sour Rhubarb предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеосвежава дъхапредпазва от зъбен кариесгрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Marvis Smokers Whitening Mint избелваща паста за зъби за пушачи 85 мл.
  Marvis Smokers Whitening Mint, 85 мл., За пушачи унисекс, Пастата за зъби за пушачи Marvis Smokers Whitening Mint има интензивен избелващ ефект. Премахва повърхностното оцветяване на зъбите и предотвратява неговото следващо отлагане.Характеристики:избелва зъбитеотстранява петната след тютюнопушенетоподсилва зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Последно видяно

връх