Модни марки 1
Цена
лв лв

Makeup Revolution облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Makeup Revolution 208 продукти
 • Makeup Revolution Flawless палитра от сенки за очи 16 гр.
  Makeup Revolution Flawless, 16 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Flawless Flawless ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранедобре комбиниращи се цветовеза дневен и вечерен гримСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Iconic 2 палитра от сенки за очи 14 гр.
  Makeup Revolution Iconic 2, 14 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Iconic 2 ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:нанася се леснопритежава много интензивна пигментациядобре комбиниращи се цветовеза дневен и вечерен гримСъстав:апликаторНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Vivid Baked печена озаряваща пудра цвят Golden Lights 7,5 гр.
  Makeup Revolution Vivid Baked, 7,5 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Vivid Baked придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:осигурява на лицето отпочинал и спокоен видсъвършено озарява лицетоподчертава естествения чар на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по скулите, горната част на бузите, средата на лицето, под веждите и вътрешните ъгли на очите за чудесно сияещо лице.
 • Makeup Revolution Ultra Blush палитра с ружове цвят Sugar and Spice 13 гр.
  Makeup Revolution Ultra Blush, 13 гр., Палетки губних помад за жени, Луксозната палитра ружове Makeup Revolution Ultra Blush Ultra Blush ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:гарантира здраво изглеждащи бузикрасиви пигментирани цветовеширока гама нюансиматови и блестящи нюансиНачин на употреба:С помощта на четка, апликатор или върховете на пръстите нанесете ружа по скулите. Втрийте до изчезване.
 • Makeup Revolution Ultra Bronze Shimmer Highlight бронзираща озаряваща пудра 15 гр.
  Makeup Revolution Ultra Bronze Shimmer Highlight, 15 гр., Бронзанти за жени, Бронзантът Makeup Revolution Ultra Bronze Shimmer Highlight усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен.Характеристики:уеднаквява нюанса на тенапридава на лицето здрав и свеж видСъстав:вегански продуктНачин на употреба:За външен вид със тен, нанесете в малко количество върху цялото лице.
 • Makeup Revolution Pressed Powder компактна пудра цвят Soft Pink 7,5 гр.
  Makeup Revolution Pressed Powder, 7,5 гр., Пудри за жени, Пудрата Makeup Revolution Pressed Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава илюзия за перфектна кожаосигурява свеж изразНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • Makeup Revolution Aqua Seal фиксатор за сенки за очи и основна за грим 2 в 1 5,5 мл.
  Makeup Revolution Aqua Seal, 5,5 мл., основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Makeup Revolution Aqua Seal подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност.Характеристики:постоянно фиксира сенките за очи до премахването на гримапредотвратява размиване на сенките за очиулеснява гримирането на очитедопълва перфектния външен вид на очния гримНачин на употреба:Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
 • Makeup Revolution Focus & Fix сет за перфектни вежди цвят Light Medium 4 гр.
  Makeup Revolution Focus & Fix, 4 гр., Палитри за вежди за жени, Палитрата за грим на веждите Makeup Revolution Focus & Fix ви помага да придадете на веждите добре поддържан, чист и прецизен израз.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотагарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времевосък за веждипридава цвят, форма и фиксацияСъстав:апликаторпинсетаогледалцеНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
 • Makeup Revolution Cover & Conceal палитра коректори цвят Light 10 гр.
  Makeup Revolution Cover & Conceal, 10 гр., Палитри с коректори за жени, Палитрата коректори Makeup Revolution Cover & Conceal ви помага да прикриете всички несъвършенства на лицето и да създадете безупречен грим.Характеристики:има чудесна покриваща способностредуцира несъвършенствата на кожатаима лека текстура, която не очертава бръчкитеозарява кожатаНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Makeup Revolution Amazing червило цвят Make It Right 3,8 гр.
  Makeup Revolution Amazing, 3,8 гр., Червила за жени, Червилото Makeup Revolution Amazing красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:дълготрайна издръжливоствисока пигментациянанася се лесноНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Makeup Revolution Essential Mattes 2 палитра от сенки за очи 14 гр.
  Makeup Revolution Essential Mattes 2, 14 гр., Палитри сенки за очи за жени, Сенките за очи Makeup Revolution Essential Mattes 2 ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:изразява очитенанася се лесноСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенкитеНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Brushes четка за сенки и преходи между нюансите PRO E103
  Makeup Revolution Brushes, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Makeup Revolution Brushes е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримапродуктът е подходящ за продукти с пудрачудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • Makeup Revolution Brushes четка за коректор PRO F102
  Makeup Revolution Brushes, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Brushes гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинаспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Makeup Revolution Brushes Четка за грим PRO F101
  Makeup Revolution Brushes, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Brushes гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинаспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Makeup Revolution Brushes четка за контури и руж PRO F105
  Makeup Revolution Brushes, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Brushes гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четинаспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Makeup Revolution Brushes четка с кръгла форма за фон дьо тен и основи PRO F103
  Makeup Revolution Brushes, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Brushes гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинаспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Makeup Revolution Flawless Matte палитра от сенки за очи 16 гр.
  Makeup Revolution Flawless Matte, 16 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Flawless Matte Flawless Matte ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранеизразява очитедобре комбиниращи се цветовеза дневен и вечерен гримсамо матови сенкинанася се лесноСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Beyond Flawless палитра от сенки за очи 16 гр.
  Makeup Revolution Beyond Flawless, 16 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Beyond Flawless ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:създава естествен грим на очитеима естествен цвятлесно допълване на нюансапозволява разнообразно гримиранеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Pro Fix матиращ и фиксиращ спрей върху фон дьо тен 100 мл.
  Makeup Revolution Pro Fix, 100 мл., основи за жени, Основата Makeup Revolution Pro Fix идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:повишава устойчивостта на гримаима дълготраен ефектматираНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Makeup Revolution Essential Day to Night палитра от сенки за очи 14 гр.
  Makeup Revolution Essential Day to Night, 14 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Essential Day to Night ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранеза дневен и вечерен гримбляскав и матов ефектпритежава много интензивна пигментацияСъстав:апликаторНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Ultra Contour палитра контури за лице 13 гр.
  Makeup Revolution Ultra Contour, 13 гр., Палитри за контуриране за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Ultra Contour изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетоинтензивна пигментацияозарявапудрена текстураСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете по-светлите оттенъци нанесете в зоните на лицето, които искате да изразите, по-тъмните нанесете в зоните, които искате визуално да стесните или прикриете.
 • Makeup Revolution Iconic Elements палитра от сенки за очи 14 гр.
  Makeup Revolution Iconic Elements, 14 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Iconic Elements ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранедобре комбиниращи се цветовеза дневен и вечерен гримнанася се лесноНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Ultra Base палитра коректори 13 гр.
  Makeup Revolution Ultra Base, 13 гр., Палитри с коректори за жени, Палитрата коректори Makeup Revolution Ultra Base ви помага да прикриете всички несъвършенства на лицето и да създадете безупречен грим.Характеристики:уеднаквява тона на кожата на лицетоозарява кожатаредуцира несъвършенствата на кожатаестествени нюансиНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour палитра контури за лице цвят Ultra Fair C01 11 гр.
  Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour, 11 гр., Палитри за контуриране за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетоинтензивна пигментацияозаряваНачин на употреба:Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите.
 • Makeup Revolution Ultra Metals Четка за грим F302
  Makeup Revolution Ultra Metals, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Ultra Metals гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:има фина четинаспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаза пътуване и дамска чантапрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Makeup Revolution Accessories силиконово средство за почистване на четки
  Makeup Revolution Accessories, , Почистване на четки за жени, Продуктът Makeup Revolution Accessories поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване.Характеристики:старателно почиства четкитеудължава издръжливостта на четкитеизбавя четките от остатъци на гримзапазва четките в отлично състояниеНачин на употреба:Измийте четката под течаща топла вода и после измийте със сапун. След това леко изсушете и оставете бавно (най-добре през нощта) и напълно да изсъхне.
 • Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals палитра от сенки за очи с огледалце и апликатор 16 гр.
  Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals, 16 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:естествени цветовепритежава много интензивна пигментацияима дълготрайна издръжливостизразява очитеСъстав:апликаторогледалцеНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Ultra Cream Contour палитра контури за лице 13 гр.
  Makeup Revolution Ultra Cream Contour, 13 гр., Палитри за контуриране за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Ultra Cream Contour изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетоинтензивна пигментацияозарявакремообразна текстураСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете по-светлите оттенъци нанесете в зоните на лицето, които искате да изразите, по-тъмните нанесете в зоните, които искате визуално да стесните или прикриете.
 • Makeup Revolution Pro Prime основа под фон дьо тен 100 мл.
  Makeup Revolution Pro Prime, 100 мл., основи за жени, Основата Makeup Revolution Pro Prime идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримпроясняваповишава устойчивостта на гримаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.
 • Makeup Revolution Flawless 2 палитра от сенки за очи с малко огледало 20 гр.
  Makeup Revolution Flawless 2, 20 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Flawless 2 ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:за дневен и вечерен гримсити пигментинанася се леснобляскав и матов ефектСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Rose Gold овлажняващо червило цвят Diamond Life 4 гр.
  Makeup Revolution Rose Gold, 4 гр., Червила за жени, Червилото Makeup Revolution Rose Gold красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравихидратира и се грижи за устнитевисока пигментациядълготрайна издръжливостНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Makeup Revolution Flawless Matte 2 палитра от сенки за очи с малко огледало 20 гр.
  Makeup Revolution Flawless Matte 2, 20 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Flawless Matte 2 ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:създава естествен грим на очитепозволява разнообразно гримиранесити пигментисамо матови сенкиСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Lip Amplification блясък за устни цвят Limitless 7 мл.
  Makeup Revolution Lip Amplification, 7 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Makeup Revolution Lip Amplification гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:хидратира и омекотява устнитесъвършено очертава устнитепридава по-голям обем на устнитеНачин на употреба:Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора.
 • Makeup Revolution Fortune Favours the Brave палитра от сенки за очи с огледалце и апликатор 16 гр.
  Makeup Revolution Fortune Favours the Brave, 16 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Fortune Favours the Brave ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранебляскав и матов ефектдобре комбиниращи се цветовенанася се лесноСъстав:апликаторогледалцеНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold палитра с ружове 13 гр.
  Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, 13 гр., Палетки губних помад за жени, Луксозната палитра ружове Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:широка гама нюансиперфектно придържанегарантира здраво изглеждащи бузиНачин на употреба:С помощта на четка, апликатор или върховете на пръстите нанесете ружа по скулите. Втрийте до изчезване.
 • Makeup Revolution Blush палитра с ружове цвят Blush Goddess 13 гр.
  Makeup Revolution Blush, 13 гр., Палетки губних помад за жени, Луксозната палитра ружове Makeup Revolution Blush ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:красиви пигментирани цветовегарантира здраво изглеждащи бузиширока гама нюансиНачин на употреба:С помощта на четка, апликатор или върховете на пръстите нанесете ружа по скулите. Втрийте до изчезване.
 • Makeup Revolution Pro Precision Brush четка за лице голям
  Makeup Revolution Pro Precision Brush, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Pro Precision Brush гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:прецизно и лесно приложениеима фина четинаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Makeup Revolution Pro Precision Brush четка за лице средни
  Makeup Revolution Pro Precision Brush, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Pro Precision Brush гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:специална форма за лесно приложениеима фина четинаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Makeup Revolution Pro Precision Brush четка за руж и бронзант
  Makeup Revolution Pro Precision Brush, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Pro Precision Brush гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:прецизно и лесно приложениеима фина четинаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Makeup Revolution Pro Precision Brush четка за лице малък
  Makeup Revolution Pro Precision Brush, , Четка за лице за жени, Четката Makeup Revolution Pro Precision Brush гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:специална форма за лесно приложениеима фина четинаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Makeup Revolution Pro Precision Brush комплект четки за контуриране 3 бр.
  Makeup Revolution Pro Precision Brush, 3 бр., Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Makeup Revolution Pro Precision Brush ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.
 • Makeup Revolution Vamp Collection червило цвят 100% Vamp 3,8 гр.
  Makeup Revolution Vamp Collection, 3,8 гр., Червила за жени, Червилото Makeup Revolution Vamp Collection красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:дълготрайна издръжливосткремообразна текстурависока пигментациянанася се лесноНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Makeup Revolution Pro Precision Brush комплект четки за очи 3 бр.
  Makeup Revolution Pro Precision Brush, 3 бр., Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Makeup Revolution Pro Precision Brush ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.
 • Makeup Revolution Ultra Pro HD Light Medium кремообразна палитра от контури за лице 20 гр.
  Makeup Revolution Ultra Pro HD Light Medium, 20 гр., Палитри за контуриране за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Ultra Pro HD изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетовключва топли и студени нюансиозарявакремообразна текстураинтензивна пигментацияНачин на употреба:Нанесете по-светлите оттенъци нанесете в зоните на лицето, които искате да изразите, по-тъмните нанесете в зоните, които искате визуално да стесните или прикриете.
 • Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair кремообразна палитра от контури за лице 20 гр.
  Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair, 20 гр., Палитри за контуриране за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Ultra Pro HD Fair изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:озаряваподчертава контурите на лицетоинтензивна пигментацияНачин на употреба:Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите. Нанесете по-светлите оттенъци нанесете в зоните на лицето, които искате да изразите, по-тъмните нанесете в зоните, които искате визуално да стесните или прикриете.
 • Makeup Revolution Mermaids Forever палитра от сенки за очи с малко огледало 20 гр.
  Makeup Revolution Mermaids Forever, 20 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Mermaids Forever ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранесити пигментиза дневен и вечерен гримнанася се лесноСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Ultra Brow палитра за вежди цвят Medium to Dark 18 гр.
  Makeup Revolution Ultra Brow, 18 гр., Палитри за вежди за жени, Палитрата за грим на веждите Makeup Revolution Ultra Brow Ultra Brow ви помага да придадете на веждите добре поддържан, чист и прецизен израз.Характеристики:идеално изразява веждитеподчертава естествената форма на веждитебързо и лесно прилаганепридава цвят, форма и фиксацияНачин на употреба:С помощта на четчицата или апликатора оформете и оцветете веждите за достигане на идеален цвят и форма.
 • Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro палитра контури за лице 13 гр.
  Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro, 13 гр., Палитри за контуриране за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетоозарявапудрена текстураприкрива несъвършенствата на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите.
 • Makeup Revolution Vivid Strobe Highlighter озарител цвят Ever Glow Lights 7,5 гр.
  Makeup Revolution Vivid Strobe Highlighter, 7,5 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Vivid Strobe Highlighter придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетоподчертава естествения чар на лицетопридава свежест на кожатаСъстав:съдържа пигменти, отразяващи светлинатаНачин на употреба:Нанасяйте по скулите, горната част на бузите, средата на лицето, под веждите и вътрешните ъгли на очите за чудесно сияещо лице.
 • Makeup Revolution Ultra Bronze бронзант 15 гр.
  Makeup Revolution Ultra Bronze, 15 гр., Бронзанти за жени, Бронзантът Makeup Revolution Ultra Bronze усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен.Характеристики:уеднаквява нюанса на тенапридава на кожата бронзов оттенъкизглежда естествено на лицетоима матиращ ефектНачин на употреба:За външен вид със тен, нанесете в малко количество върху цялото лице.
 • Makeup Revolution Ultra Pro Glow палитра с озарители 20 гр.
  Makeup Revolution Ultra Pro Glow, 20 гр., Палетки губних помад за жени, Луксозната палитра ружове Makeup Revolution Ultra Pro Glow ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:гарантира здраво изглеждащи бузиширока гама нюансикрасиви пигментирани цветовепостига естествен видцелодневна издръжливостНачин на употреба:С помощта на четка, апликатор или върховете на пръстите нанесете ружа по скулите. Втрийте до изчезване.
 • Makeup Revolution Luxury Powder минерална пудра цвят Banana 42 гр.
  Makeup Revolution Luxury Powder, 42 гр., Пудри за жени, Пудрата Makeup Revolution Luxury Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатаприкрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенъкпридава илюзия за перфектна кожаНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • Makeup Revolution Katie Price контурираща палитра за лице 18 гр.
  Makeup Revolution Katie Price, 18 гр., Палитри за контуриране за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Katie Price изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетоозаряваинтензивна пигментацияСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите.
 • Makeup Revolution Pro Fix озаряващ фиксиращ спрей 100 мл.
  Makeup Revolution Pro Fix, 100 мл., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Makeup Revolution Pro Fix е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:дълготрайна фиксация на гримаозарява кожатаабсорбира мазнината на кожатаредуцира лъскавинатаНачин на употреба:Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.
 • Makeup Revolution Skin Kiss озарител цвят Peach Kiss 14 гр.
  Makeup Revolution Skin Kiss, 14 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Skin Kiss придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:нежно изтъква избраните части на лицетосъвършено озарява лицетоподчертава естествения чар на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Katie Price душ гел 250 мл.
  Makeup Revolution Katie Price, 250 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Makeup Revolution Katie Price е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратиравъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Makeup Revolution Strobe Lighting палитра с озарители 11,5 гр.
  Makeup Revolution Strobe Lighting, 11,5 гр., Палетки губних помад за жени, Луксозната палитра ружове Makeup Revolution Strobe Lighting ви предлага нюанси на различни цветове за празнични поводи и ежедневно гримиране.Характеристики:гарантира здраво изглеждащи бузиперфектно придържанекрасиви пигментирани цветовеНачин на употреба:С помощта на четка, апликатор или върховете на пръстите нанесете ружа по скулите. Втрийте до изчезване.
 • Makeup Revolution Ultra Eye Contour контурираща палитра за очи цвят Light & Shade 14 гр.
  Makeup Revolution Ultra Eye Contour, 14 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Ultra Eye Contour ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:изразява очитедобре комбиниращи се цветовесити пигментисамо матови сенкиСъстав:апликаторНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Strobe озарител цвят Rejuvenate 7,5 гр.
  Makeup Revolution Strobe, 7,5 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Strobe Strobe придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаподчертава естествения чар на лицетонежно изтъква избраните части на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Iconic Pro червило с матиращ ефект цвят Chauffer 3,2 гр.
  Makeup Revolution Iconic Pro, 3,2 гр., Червила за жени, Червилото Makeup Revolution Iconic Pro красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравивисока пигментациядълготрайна издръжливостматиращ ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Makeup Revolution Iconic Matte Nude червило с матиращ ефект цвят Inclination 3,2 гр.
  Makeup Revolution Iconic Matte Nude, 3,2 гр., Червила за жени, Червилото Makeup Revolution Iconic Matte Nude красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравивисока пигментацияхидратира и се грижи за устнитематиращ ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Makeup Revolution Brow Pomade помада за вежди цвят Soft Brown 2,5 гр.
  Makeup Revolution Brow Pomade, 2,5 гр., Спирали и гелове за вежди за жени, Моливът за вежди ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапродуктът е водоустойчивоцветява слабо изразените веждиНачин на употреба:С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Makeup Revolution Retro Luxe комплект за устни цвят Worth It 5,5 мл.
  Makeup Revolution Retro Luxe, 5,5 мл., Червила за жени, Характеристики:идеално описва и изразява устнитеинтензивен оттенъквисока пигментациянанася се лесноНачин на употреба:Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни.
 • Makeup Revolution Ultra Metals Go четки за из път за очи 4 бр.
  Makeup Revolution Ultra Metals Go, 4 бр., Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Makeup Revolution Ultra Metals Go ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.
 • Makeup Revolution Duo Brow Definer прецизен молив за вежди цвят Medium Brown 0,15 гр.
  Makeup Revolution Duo Brow Definer, 0,15 гр., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди Makeup Revolution Duo Brow Definer ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формаоцветява слабо изразените веждиНачин на употреба:С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Makeup Revolution Retro Luxe матов комплект за устни цвят Regal 5,5 мл.
  Makeup Revolution Retro Luxe, 5,5 мл., Червила за жени, Характеристики:идеално описва и изразява устнитеустните изглеждат пълни и здравиматиращ ефектвисока пигментацияНачин на употреба:Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни.
 • Makeup Revolution Pro HD палитра от сенки за очи цвят Dynamic 30 гр.
  Makeup Revolution Pro HD, 30 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Pro HD Pro HD ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:сити пигментибляскав и матов ефектнанася се лесноима дълготрайна издръжливостдобре комбиниращи се цветовеСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Makeup Revolution Gradient руж цвят Sunlight Mood Lights 12 гр.
  Makeup Revolution Gradient, 12 гр., Руж за жени, Ружът Makeup Revolution Gradient придава на вашата кожа здрав, свеж и естествен израз.Характеристики:създава естествена руменинаозарявапозволява комбинация на нюансиима приятно фина, лека текстураНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.
 • Makeup Revolution Flawless 4 палитра от сенки за очи 32× 0,6 гр.
  Makeup Revolution Flawless 4, 0,6 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Flawless 4 ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:бляскав и матов ефектпритежава много интензивна пигментациядобре комбиниращи се цветовенанася се лесноСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Rainbow озарител 10 гр.
  Makeup Revolution Rainbow, 10 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Rainbow придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетоподмладява лицетонежно изтъква избраните части на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Soph X палитра с озарители 16 гр.
  Makeup Revolution Soph X, 16 гр., Хайлайтъри за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Soph X Soph X изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:подчертава контурите на лицетоинтензивна пигментацияподобрява оттенъка на кожатаподчертава естествения чар на лицетонежно изтъква избраните части на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Pro HD Brighter Than My Future палитра с озарители 8 x 4 гр.
  Makeup Revolution Pro HD Brighter Than My Future, 4 гр., Хайлайтъри за жени, С луксозната палитра Makeup Revolution Pro HD Brighter Than My Future като на игра създавате идеален грим като от професионалист.Характеристики:подчертава естествения чар на лицетолесно се нанасясъвършено озарява лицетоцялостно усъвършенства кожатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Conceal & Define течен коректор цвят C1 4 гр.
  Makeup Revolution Conceal & Define, 4 гр., Коректори за жени, Коректорът Makeup Revolution Conceal & Define Conceal & Define маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатасилно пигментиранеима лека текстура, която не очертава бръчкитеозарява кожатакремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете коректора в тънък слой точно на засегнатото място.
 • Makeup Revolution Liquid Highlighter течен хайлайтър цвят Unicorn Elixir 18 мл.
  Makeup Revolution Liquid Highlighter, 18 мл., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Liquid Highlighter придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаподчертава естествения чар на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Ultra Flawless 3 палитра от сенки за очи цвят Resurrection 20 гр.
  Makeup Revolution Ultra Flawless 3, 20 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Ultra Flawless 3 ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:създава естествен грим на очитенанася се леснолесно допълване на нюансаза дневен и вечерен гримНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи цвят Newtrals 2 15 x 1,1 гр.
  Makeup Revolution Reloaded, 15 x 1,1 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Reloaded ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:притежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансаза дневен и вечерен гримбляскав и матов ефектНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Pearl Lights озарител на прах цвят Peach Champagne 35 гр.
  Makeup Revolution Pearl Lights, 35 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Pearl Lights придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:осигурява на лицето отпочинал и спокоен видпридава свежест на кожатасъвършено озарява лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Ultra Cool Glow палитра с озарители 8 x 2,5 гр.
  Makeup Revolution Ultra Cool Glow, 2,5 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Ultra Cool Glow придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетоподобрява оттенъка на кожатапридава свежест на кожатаинтензивна пигментацияНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Life On the Dance Floor палитра от сенки за очи цвят VIP 24 x 1,1 гр.
  Makeup Revolution Life On the Dance Floor, 24 x 1,1 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Life On the Dance Floor ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранеза дневен и вечерен гримбляскав и матов ефектима дълготрайна издръжливостпритежава много интензивна пигментацияСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Soph X палитра от сенки за очи 24 x 1,1 гр.
  Makeup Revolution Soph X, 24 x 1,1 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Soph X ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:нанася се леснолесно се разнасяпритежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансаза дневен и вечерен гримбляскав и матов ефектСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Skin Kiss озарител за околоочната зона и скулите цвят Pink Kiss 14 гр.
  Makeup Revolution Skin Kiss, 14 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Skin Kiss придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаподчертава естествения чар на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Sport Fix екстра силен фиксиращ спрей за грим 100 мл.
  Makeup Revolution Sport Fix, 100 мл., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Makeup Revolution Sport Fix е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:предотвратява размазване и избледняване на гримадълготрайна фиксация на гримаНачин на употреба:Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.
 • Makeup Revolution Soph X червило цвят Cake
  Makeup Revolution Soph X, , Червила за жени, Червилото Makeup Revolution Soph X Soph X красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:висока пигментациясатенен ефекткремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Makeup Revolution Ingot озарител цвят Rose Gold 12 гр.
  Makeup Revolution Ingot, 12 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Ingot придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетонежно изтъква избраните части на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Hyaluronic Fix фон дьо тен фиксатор с хидратиращ ефект 100 мл.
  Makeup Revolution Hyaluronic Fix, 100 мл., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Makeup Revolution Hyaluronic Fix е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:дълготрайна фиксация на гримапредотвратява размазване и избледняване на гримаНачин на употреба:Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.
 • Makeup Revolution Renaissance водоустойчив молив за устни цвят Greatest 1 гр.
  Makeup Revolution Renaissance, 1 гр., Моливи за устни за жени, Моливът за устни Makeup Revolution Renaissance предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните.Характеристики:идеално описва и изразява устнитеинтензивен оттенъкима дълготрайна издръжливостотличен помощник при оформяне на устнитеНачин на употреба:Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни.
 • Makeup Revolution Fast Base фон дьо тен в стик цвят F1 6,2 гр.
  Makeup Revolution Fast Base, 6,2 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Makeup Revolution Fast Base уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностуеднаквява цветовия тон на кожаталесно приложениеНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Makeup Revolution Face Quad палитра с озарители цвят Ignite 4 x 3,5 гр.
  Makeup Revolution Face Quad, 3,5 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Makeup Revolution Face Quad придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:озарявапудрена текстурапридава свежест на кожатаподчертава естествения чар на лицетоСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Makeup Revolution Renaissance Flick течна очна линия в писалка 0,8 гр.
  Makeup Revolution Renaissance Flick, 0,8 гр., Очна линия за жени, Очната линия Makeup Revolution Renaissance Flick подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:сит и интензивен цвяточертава точна линиясъздава атрактивен драматичен видНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
 • Makeup Revolution Soph X Extra Spice палитра от сенки за очи с малко огледало цвят Extra Spice 18 x 0,8 гр.
  Makeup Revolution Soph X Extra Spice, 0,8 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Soph X ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:нанася се леснолесно се разнасяпритежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансаза дневен и вечерен гримбляскав и матов ефектСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution by Petra палитра от сенки за очи 36x 0,8 гр.
  Makeup Revolution by Petra, 36x 0,8 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution by Petra ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:притежава много интензивна пигментацияза дневен и вечерен гримпозволява разнообразно гримиранебляскав и матов ефектНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Carmi палета със сенки за очи и озарители цвят Kiss Of Fire 27 гр.
  Makeup Revolution Carmi, 27 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Carmi ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:за дневен и вечерен гримдобре комбиниращи се цветовебляскав и матов ефектСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенкитеогледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Pressed Glitter Palette палитра с пресовани брокати цвят Abracadabra 10,8 гр.
  Makeup Revolution Pressed Glitter Palette, 10,8 гр., Хайлайтъри за жени, С луксозната палитра като на игра създавате идеален грим като от професионалист.Характеристики:нанася се лесноблестящ ефектсити пигментиСъстав:съдържа пигменти, отразяващи светлинатаогледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution X Kisu палета със сенки за очи и озарители 24 гр.
  Makeup Revolution X Kisu, 24 гр., Хайлайтъри за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution X Kisu ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:създава естествен грим на очитеима дълготрайна издръжливостнанася се леснопритежава много интензивна пигментацияозаряваСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Maxineczka Beauty Legacy мултифункционална палитра за лице и очи 19,8 гр.
  Makeup Revolution Maxineczka Beauty Legacy, 19,8 гр., Палетки губних помад за жени, С луксозната палитра Makeup Revolution Maxineczka Beauty Legacy като на игра създавате идеален грим като от професионалист.Характеристики:позволява разнообразен грим с естествен ефектлесно допълване на нюансапритежава много интензивна пигментацияза дневен и вечерен гримбляскав и матов ефектНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Imogenation палитра от сенки за очи 20,8 гр.
  Makeup Revolution Imogenation, 20,8 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Makeup Revolution Imogenation ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранедобре комбиниращи се цветовеза дневен и вечерен гримбляскав и матов ефектСъстав:огледалцевегански продуктНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Makeup Revolution Imogenation палитра контури за лице 18 гр.
  Makeup Revolution Imogenation, 18 гр., Бронзанти за жени, Палитрата за контуриране за лицето Makeup Revolution Imogenation изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.Характеристики:озарявапродуктът е подходящ също за контуриранепридава свежест на кожатапудрена текстурафино придава тон на лицетоНачин на употреба:Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите.
 • Makeup Revolution Soph X Totally Soph подаръчен комплект за жени
  Makeup Revolution Soph X Totally Soph, , Бронзанти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Makeup Revolution Soph X Totally Soph. Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:перфектен за ежедневен гримза перфектно подчертани очиза перфектно подчертани устнище зарадва всяка женакрасива опаковкаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Makeup Revolution Soph X Party Soph подаръчен комплект за жени
  Makeup Revolution Soph X Party Soph, , Mултифункционални палитри за жени, С луксозната палитра Makeup Revolution Soph X Party Soph като на игра създавате идеален грим като от професионалист.Характеристики:позволява разнообразен грим с естествен ефектлесно се нанасяНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Makeup Revolution Fast Base коректор цвят C0,5 4,5 мл.
  Makeup Revolution Fast Base, 4,5 мл., Коректори за жени, Коректорът Makeup Revolution Fast Base маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожаталесен за приложениеозарява кожатакремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.

Последно видяно

връх