Модни марки 1
Цена
лв лв

MAGICSTRIPES облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: MAGICSTRIPES 10 продукти
 • MAGICSTRIPES Lifting стягаща колагенова маска 1 бр.
  MAGICSTRIPES Lifting, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице MAGICSTRIPES Lifting ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • MAGICSTRIPES Chin & Cheek стягаща хидрогелна маска за брадичка и лице 5 бр.
  MAGICSTRIPES Chin & Cheek, 5 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице MAGICSTRIPES Chin & Cheek ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • MAGICSTRIPES Hand Repairing възстановяваща маска за ръце 1 бр.
  MAGICSTRIPES Hand Repairing, 1 бр., Маски за тяло за жени, Продуктът MAGICSTRIPES Hand Repairing много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:регенерира и омекотява кожатаизглажда и изпъва кожатаподхранва и хидратираНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • MAGICSTRIPES Hyaluronic Intensive Treatment интензивна хидрогелна маска с хиалуронова киселина 1 бр.
  MAGICSTRIPES Hyaluronic Intensive Treatment, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице MAGICSTRIPES Hyaluronic Intensive Treatment ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортправи кожата копринено мека на допирхидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • MAGICSTRIPES Deep Detox детоксикираща маска със стягащ ефект 1 бр.
  MAGICSTRIPES Deep Detox, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице MAGICSTRIPES Deep Detox ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:детоксикира кожата на лицетоосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляхидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • MAGICSTRIPES Dry Hair Shampoo сух шампоан To Go 50 бр.
  MAGICSTRIPES Dry Hair Shampoo, 50 бр., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан MAGICSTRIPES Dry Hair Shampoo ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинане оставя бели следи в косатапремахва замърсяваниятаНачин на употреба:С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • MAGICSTRIPES Eyelid Lifting Stripes стягащи лентички за клепачи размер М 64 бр.
  MAGICSTRIPES Eyelid Lifting Stripes, 64 бр., Маски за околоочната зона за жени, Продуктът MAGICSTRIPES Eyelid Lifting Stripes се старае вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.Характеристики:озарява околоочната зонаНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • MAGICSTRIPES Wake Me Up колагенова маска за областта около очите против признаците на умора 1 бр.
  MAGICSTRIPES Wake Me Up, 1 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи MAGICSTRIPES Wake Me Up перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:намалява отоците и тъмните кръговевъзстановява здравината и еластичността на кожата на лицетоинтензивно хидратираНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • MAGICSTRIPES Magnetic Youth магнитна подмладяваща маска 1 бр.
  MAGICSTRIPES Magnetic Youth, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице MAGICSTRIPES Magnetic Youth ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортдетоксикира кожата на лицетоНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • MAGICSTRIPES Eyelid Lifting Stripes стягащи лентички за клепачи големи опаковки размер S+M+L 96 бр.
  MAGICSTRIPES Eyelid Lifting Stripes, 96 бр., Маски за околоочната зона за жени, Продуктът MAGICSTRIPES Eyelid Lifting Stripes се старае вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.Характеристики:озарява околоочната зонаНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.

Последно видяно

връх