Модни марки 1
Цена
лв лв

Long 4 Lashes облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Long 4 Lashes 10 продукти
 • Long 4 Lashes Hair серум стимулиращ растежа на косата 150 мл.
  Long 4 Lashes Hair, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеLong 4 Lashes Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Long 4 Lashes Hair подсилващ шампоан против косопад 200 мл.
  Long 4 Lashes Hair, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Long 4 Lashes Hair ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаподсилва косъмапредотвратява преждевременен косопадпридава блясък и обемизмива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Long 4 Lashes Hair подсилващ балсам против косопад 200 мл.
  Long 4 Lashes Hair, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Long 4 Lashes Hair гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:подобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Long 4 Lashes Eyebrow стимулирущ серум за растеж на вежди 3 мл.
  Long 4 Lashes Eyebrow, 3 мл., Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът Long 4 Lashes Eyebrow подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:подсилва и подхранва миглитеосигурява по-голяма гъстоталесно и бързо приложение в уюта на домаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Long 4 Lashes Lift4Skin изглаждащ серум за нормална към смесена кожа 30 мл.
  Long 4 Lashes Lift4Skin, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Long 4 Lashes Lift4Skin е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатапридава на лицето стегнатостпредотвратява появата на бръчкиНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Long 4 Lashes Lash мултиактивен серум за мигли FX5 Formula 3 мл.
  Long 4 Lashes Lash, 3 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Продуктът Long 4 Lashes Lash подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:предотвратява падането на миглитеподсилва и подхранва миглитеосигурява по-голяма гъстоталесно и бързо приложение в уюта на домаНачин на употреба:Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане.
 • Long 4 Lashes Lash възстановяващ растежа на миглите серум 4 мл.
  Long 4 Lashes Lash, 4 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Продуктът Long 4 Lashes Lash подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:подсилва и подхранва миглитепредотвратява падането на миглитестимулира и ускорява растежа на миглитеосигурява по-голяма гъстотаофталмологично тестваноНачин на употреба:Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.
 • Long 4 Lashes Lift4Skin интензивен лифтинг крем 50 мл.
  Long 4 Lashes Lift4Skin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Long 4 Lashes Lift4Skin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имподмладява кожата и й придава енергиявъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Long 4 Lashes Lift4Skin хидратиращ нощен крем против бръчки 50 мл.
  Long 4 Lashes Lift4Skin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Long 4 Lashes Lift4Skin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Long 4 Lashes Lift4Skin хидратиращ и изглаждащ очен крем 35 мл.
  Long 4 Lashes Lift4Skin, 35 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Long 4 Lashes Lift4Skin е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитеоставя кожата изпъната и гладкаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.

Последно видяно

връх