Най-голямата модна платформа в България

LOAP облекло, обувки и модни аксесоари

2248
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Loap NADYN Дамска рокля, кафяво, размер XS
    Дамската рокля Loap NADYN е изработена от чисто естествените влакна Tencel - материал, който отлично извежда потта от тялото и има функцията да затопля в по-хладните сезони, а през горещите дни охлажда тялото. Роклята е с къс ръкав и е в свободна кройка, V-образно деколте и регулируема талия с връзка. Грамажът от 160 г/м2 прави роклята с два джоба подходяща за три сезона - от пролетта до есентта.
  • Loap CRESTONE 30 Туристическа раница, оранжево, размер os
    Туристическата раница CRESTONE 30 е с вграден дъждобран и издръжлива система за гърба SBS, която гарантира комфорт и защита на вещите. Изработена е от издръжливата материя Rip Stop, която е устойчива на скъсване. Едното отделение на раницата се закопчава с цип и е с отвор в горната част. Разполага с 5 външни джоба и 1 вътрешен с място за хидратираща система. Презрамките и кръстният колан са анатомично оформени. Компресиращите странични каишки, гръдният колан и презрамките намаляват натоварването на гърба. Практичните каишки помагат за закачане на необходимото оборудване към раницата.
  • Loap MONTASIO 32 Туристическа раница, черно, размер os
    Туристическата раница Loap MONTASIO 32 е с вграден дъждобран, с обем 45 литра и товароносимост 12 кг. Изработена е от издръжливата материя Rip Stop, която е устойчива на скъсване. Разполага със система за гърба VAS, която се грижи за правилната позиция на гръбнака. Материалът EVA е изключително издръжлив. Това е пяна, която е почти неунищожима и която е покрита с мрежеста материя за проветряване. Този материал е много лек и ще те накара да забравиш за раницата на гърба си. Основното отделение е с отвор в горната част. Разполага с 5 външни джоба и 1 вътрешен с място за хидратираща система. Презрамките и кръстният колан са анатомично оформени. Кръстният колан помага за намаляването на натоварването на гърба заедно с гръдния колан. Отворът на раницата е с покритие, което се стяга с каишки. Раницата е с удобни презрамки и с каишки за закачане на оборудване.
  • Loap GALAXY 4 Рейки за палатка, синьо, размер os
    Допълнителните рейки за палатки са комплект от 4 броя 8,5/6 мм , направени са от durawrap и са подходящи за палатката LoapGALAXY 4 . Дължината на сгънатата рейка N 1 е 50 см, в разпънато състояние е 462 см. Рейката N 1 е поставена два пъти в пакета. Дължината на сгънатата рейка N 2 е 46 см, в разпънато състояние е 119 см. Рейката N 2 е поставена два пъти в пакета.
  • Loap CAMPA 3 Палатка, бежово, размер os
    Двуслойната палатка Loap CAMPA 3 е с durawrap конструкция и разполага с 1 спално помещение и две преддверия с два входа. Подходяща е за трима души. Външната палатка е създадена от водоустойчив полиестер, а вътрешната от проветрив полиестер. Подът е изработен от лекия и много издръжлив материал Oxford. Висококачествената полиуретанова промазка DRYTECH е със структура от микро пори, която е устойчива на скъсване. Палатката с промазка DRYTECH гарантира защита от влагата при неблагоприятни климатични условия. Конструкцията е създадена от качествен 7,9/8,5 мм durawrap, който е много по-издръжлив и по-гъвкав от класическия стъклопласт. Рейките от материала durawrap са с ромбоидна форма, която с покритие и с метална част за свързване. Начин за използване на продукта тук.
  • Loap TP068 Резервен комплект рейки, сиво, размер os
    Резервният комплект рейки Loap TP068 е подходящ за палатката SPACER.
  • Loap CASCADE 4 Рейки за палатка, микс, размер os
    Допълнителните рейки за палатки са подходящи за палатката Loap CASCADE 4.
  • Loap IRETTO Мъжко яке, тъмносин, размер S
    Мъжко зимно яке с изправена яка Loap IRETTO е изработено в класически стил и има спортна визия. В него ще ти е приятно топло от есента до пролетта. Подходящ е за носене в града, за пътуване, разходка сред природата и други дейности в свободното време. Водоотблъскващият външен материал STORMEX с висококачествено покритие DRYTECH ще те предпази при студ, дъжд и вятър. Има удобна подплата и пълнеж от кухи влакна POLYTHERM, които лесно се приспособяват към тялото и го затоплят бързо.
  • Loap URKISS Дамска зимна пола, черно, размер S
    Дамската функционална пола Loap URKISS е изработена с повишен колан. Изработена и е от техническият повърхностен материал TECNOSOFT, който е еластичен, с достатъчна издръжливост и термоизолация. Идеалният избор за неблагоприятните климатични условия. Голяма част от задната страна е затоплена с полар , който е здравият материал STORMEX Ultrasonic. Функционално -хибридната пола е с класическа кройка и с полу-еластична талия. Ципа е с практичен двупосочен плъзгач, който улеснява обуването. Долният край е без пристягане.
  • Loap IRSIKA Дамско яке, черно, размер S
    Елегантното дамско яке Loap IRSIKA е изработено с качулка, с капитонирана форма до талията и леко удължаване в задната му част. Колана предлага оптическо стесняване в талията, благодарение на ефекта на сгъстеното капитониране на материята в тази област. Водоустойчивата материя STORMEX е с качествена промазка DRYTECH. Тя топли и защитава от вятъра и дъжда. Разполага с приятна на допир подплата с топъл пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които се приспособяват към тялото и предоставят топлинен комфорт. Лекото яке има качулка с регулируемо пристягане и изправена яка. Ципа е с метален ефект, който не се допира до кожата и в края си е допълнен със защита от нараняване на брадичката . В страничните части има два джоба закопаващи се ципове. Ръкавите и долния край са класически, без пристягане. Идеално е за носене от есента до пролетта при градски условия в свободното време и при пътуване.
  • Loap INTERMO Детско зимно яке, тъмносиво, размер 122-128
    Капитонираното детско яке Loap INTERMO с дължина до колана предлага затопляне, а благодарение на водоустойчивата тъкан с качественото покритие DRYTECH и мекият пълнеж POLYTHERM от кухи влакна се приспособява удобно към тялото и го загрява. Олекотеното зимно яке е с качулка и е ушито в класическа кройка. Качулката е с еластичен кант , а от вътрешната страна е светло жълто. На левия ръкав е поставена същата рисунка, както е и в подплатата. Стои добре на тялото и не се размества, благодарение на еластичните му ръкави и долен кант. Основният двупосочен цип е с метален ефект и практично прикриване за брадичката, което е защитава от нараняване и студения цип. Моделът е затопляш и допълнен с два джоба с цип, което предлага комфортно затопляне на тялото в студените ветровити дни. Идеално е за носене от есента до пролетта , за пътуване и носене в свободното време.
  • Loap ZOLO Детска зимна шапка, черно, размер 46-48
    Детската зимна шапка Loap ZOLO е с помпон и отлично прилепва към главата , благодарение на еластичният материал. Отразителната прежда предлага добра видимост в мъгла, сумрак или тъмнина, като това не е само в планината , но и по време на пътя към училището. Предлага много добро загряване на детската глава и лекота.
  • Loap BLUDA Дамска рокля, черно, размер XS
    Късата дамска рокля Loap BLUDA е с класическа кройка и с връзка за регулиране на талията. Долната им част може лесно да се регулира и да се навие. Съдържанието на материята я прави лека и запазва формата ѝ. Тя е приятна на допир и не се намачква колкото роклите от памук. Едноцветен модел с два джоба тип кенгуру.
  • Loap GALA Дамски суитшърт, бяло, размер XS
    Дамски суитшърт Loap GALA с качулка е с удължена форма в задната част и има класическа кройка с реглан ръкави. Изработен е с функционална материя със специална обработка. Материята му е идеална за използване, като допълнителна дреха, благодарение на нейната функционалност. Цялата предна част е затоплена и защитава от студа , дъжда и силният вятър , благодарение на здравият материал STORMEX. Има мека капитонирана подплата и затопляш пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които бързо се приспособяват към тялото и го затоплят. В страничните части, вътрешността на ръкавите и между лопатките е поставен функционален панел , който улеснява проветряването дори и при тежки физически активности.
  • Loap MARKOSS Мъжки суитшърт, зелено, размер XXL
    Мъжкият туристически пуловер с цип Loap MARKOSS е с класическа кройка. Създаден е от издръжливият, дебел и двуслоен материал NEOTECH. Дрехата е подходяща за обличане като допълнителна под яке , благодарение на функционалната материя. Цялата предна част е затоплена и защитава от студа , дъжда и силният вятър , благодарение на здравият материал STORMEX. Има мека капитонирана подплата и затопляш пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които бързо се приспособяват към тялото и го затоплят. Хибридната материя на пуловера е затопляща и има два скрити странични джоба. Предлага удобство при носене, запазва формата си и не се мачкат. Еластичната качулка прилепва отлично и се задържа удобно за главата. Еластичното пристягане на ръкавите и долният край го задържат на неговото място и не пропускат вятъра до тялото. Обърнатият цип е със защита за брадата, която не позволява неволното ѝ защипване. Хибридната материя на суитшърта е подходяща за туризъм и други спортни активности. Може да бъде носен и самостоятелно, като всекидневна дреха от пролетта до есента .
  • Loap BEACH SHADE M Плажна тента, тюркоазено, размер os
    Готвиш ли се за почивка? Тогава със сигурност знаеш, колко може да бъде неприятно, когато вятърът е твърде силен и се превръща в досаден. Този проблем може да се реши много лесно с плажната тента Loap BEACH SHADE M, която ще ти направи приятен заслон, достатъчна сянка и приятно уединение. Любим продукт на семействата с деца.
  • Loap UMBRIA Дамска спортна рокля, розово, размер M
    Дамската спортна и едноцветна рокля Loap UMBRIA е с класическа кройка. Това е лятна рокля с ниско тегло, която е допълнена найлонова нишка и примеси на еластан, благодарение на което е здрава, гъвкава и предоставя комфорт при целодневна употреба. Бързо изсъхва, не се мачка и материята не образува пъпки. Еластичният колан е с пристягане и дължината може леко да се подкъси. Задната част е леко удължена. Допълнена е с 2 практични джоба. Подходяща е за леко спортуване, излети сред природата и носене в свободното време.
  • Loap HIKER 3 F&B Палатка, бежово, размер os
    Двупластовата палатка Loap HIKER 3 F&B е със специалната обработка FRESH BLACK . Предлага 1 спално помещение с два входа и е подходяща за трима човека. Технологията FRESH BLACK има две характеристики -1 FRESH, благодарение на нея въздуха във вътрешността не се загрява, което е прави подходяща и за престояване и под палещо слънце. Втората обработка BLACK предлага в палатка отлично затъмняване, за да можеш да почиваш в нея и през деня. Външната палатка е с водоустойчив полиестерен, вътрешната палатка е от проветрив полиестер. Пода е от лек и здрав полиетилен. Шевовете на палатката са лепени, допълнена от високо качественото покритие DRYTECH с микро тъкан, която е много здрава и издръжлива против разкъсване. Конструкцията на палатката е от 7,9 мм фибростъкло -това е най-разпространения материал използван за рейки на палатки. При честото построяване и сгъване на палатката трябва да се внимава, защото рейките могат да бъдат счупени в критичната им точка при границата на свързването с металните части. Наръчник за използването на продукта ще намерите тук.
  • Loap TP067 Резервен комплект рейки, сиво, размер os
    Допълнителния комплект рейки Loap TP067 е подходящ за палатката AMOT, NEVADA или SATRAN.
  • Loap EBILITA Дамски суитшърт, синьо, размер M
    Дамският суитшърт Loap EBILITA е с качулка и е ушит в класическа кройка с подплата. Качулката е с пристягане от кръгло шнурче, реглан ръкави и има два странични джоба. Този гладък памучен суитшърт е изработен с смес от полиестер, което го прави немачкаем, бързо съхнещ и незадържащ петна. Моделът е с леко удължен гръб и се облича през главата. Няма печат, а само малък кръгъл етикет при гърдите. На ръкавите и долният кант е допълнен с еластична тъкан. Ципа е по цялата му дължина , а в горният му край e завършен със защита от захващане на кожата.
  • Loap BACY Рокля за момичета, розово, размер 134-140
    Момичешката спортна рокля Loap BACY е изработена от чист памук, в класическа кройка , с два джоба, деколте във формата на лодка и нисък колан, който може да бъде регулиран с връзка. Материята е изцяло напечатана, украсена е с ленти и има грамаж 160 г/м? . Подходяща е за ежедневна употреба и за свободното време.
  • Loap BATLA Дамски потник, тъмносин, размер S
    Дамският потник Loap BATLA е създаден от памук и е с кръгло деколте и широки презрамки. Разполага със свободна кройка и с еластичен долен кант. Украсен е с цветен печат, който е приятен на допир.
  • Loap LOVELO Детски панталони с материя от софтшел, тъмносиво, размер 134-140
    Детските скиорски панталони от софтшел Loap LOVELO са изработени със свалящи се тиранти, имат водоустойчивост 3000 мм и проветривост 3000 г/м?/24ч. Водоустойчивата и добре дишаща мембрана AQUA PRO не само защитава от влагата, но и отвежда потта от тялото и се грижи за проветряването. Панталоните предлагат удобство и комфортна топлина при целодневното им използване от децата. Панталоните от софтшел са подходящи за носене през три сезона и са направени в класическа кройка. Материала SOFTSHELL е устойчив на разкъсване и е лесен за поддържане и освен това, защитава детето от снега, дъжда и вятъра. Едновременно с това материята е еластична, максимално се приспособява към тялото и дава възможност за свободни движения при интензивно спортуване.
  • Loap MIRONE Дамски клин, сиво, размер XS
    Дългият спортен клин Loap MIRONE прилепва по тялото като прави извивките ти да изпъкват. Има широка еластична лента, подгъв без връзка и много удобни плоски шевове. Подходящ е за всякакъв вид тренировки, както и приятни разходки.
  • Loap BAKRASA Дамска рокля, черно, размер S
    Дамската рокля Loap BAKRASA е с кръгло деколте и къси реглан ръкави , които имат свободна форма , колан без пристягане и леко удължена задна част. Моделът е със средна дължина и е направен от 100% памук , който създава мекота на кожата при носене. Направена е с малък печат на гърдите и има два странични отворени джоба. Препоръчва се пране при 30 °C и с използване на омекотител. Удобна рокля с малък печат.
  • Loap LONDON Детско софтшел яке, розово, размер 112-116
    Затоплящото дамско софтшел яке Loap LONDON е с качулка, с водоустойчивост с воден стълб 3 000 мм, дишаемост на материята 3000 г/м2/24ч. и водоустойчивата мембрана AQUA PRO. Якето е ушито в класическа кройка с леко удължен гръб, за постигане на по-голям топлинен комфорт при активни движения. Здравият и еластичен софтшел SOFTSHELL е водоустойчив, ветроустойчив, издръжлив на разкъсване и не задържа петна. Материята помага още и за лесното извеждане на влагата от тялото.Основният цип е със защита за брадата, която не позволява защипването ѝ. Качулката е зашита и с леко еластичен кант, които е задържа удобно за главата. Ръкавите и долния край са свободни, без пристягане. В страничните части има два джоба закопаващи се ципове.
  • Loap ITIRA Дамско зимно яке, червено, размер M
    Дамското яке Loap ITIRA е с дължина до талията и е изработено от водоотблъскващ външен материал STORMEX с висококачествено покритие DRYTECH. Има приятна подплата и пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, коѝто бързо се затоплят. Лекото дамско яке е издържано в класически стил с регулируема качулка и контрастиращ розов интериор. Ципът му е с предпазител за брадичката в горната част. Отстрани има два скрити джоба с цип.
  • Loap IRSIANA Дамски елек, тъмносиво, размер XS
    Дамското есенно елече Loap IRSIANA е изработено с водоустойчивото покритие DRYTECH и допълнено от синтетичните влакна , който не пропускат дъжда и вятъра. Повърхността и подплатата са от материала STORMEXU. Пълнежа е направен от кухите влакна POLYTHERM, който не само затоплят , но и запазват формата си.
  • Loap FERA Дамски джапанки, лилаво, размер 36
    Дамските джапанки Loap FERA са създадени са изцяло от синтетичния материал EVA, който перфектно омекотява всяка крачка.
  • Loap ISRE Мъжки елек, черно, размер M
    Мъжкият елек Loap ISRE е водоустойчивата и едновременно проветрива материя TECNOSOFT, която отлично извежда влагата от тялото, защитава от вятъра и поддържа оптималната топлина на тялото. Немачкаемия изолационен пълнеж POLYTHERM е изработен от кухи влакна , които предлагат топлинна защита. Водоустойчивостта на материята е допълнена и от качественото покритие DRYTECH.
  • Loap ABRUDA Дамска спортна пола, черно, размер XS
    Спортната пола за момичета Loap ABRUDA е изработена от чист памук с широк еластичен колан. Материята е с еластан, което е прави еластична. Нейната кройка е прилепнала и по-малко мачкаема в сравнение с класическите памучни тениски. В предната си част е допълнена с два джоба. Благодарение на по-голямата си тежест е подходяща за носене в леко хладните летни дни при спортни акции или излети сред природата.
  • Loap NEYLA Дамска рокля, тъмносин, размер XS
    Дамската рокля Loap NEYLA е изработена от 100 % памук и е с удобна, свободна кройка. Талията е с удобно пристягане с връзка. В страничните части са разположени 2 отворени джоба, а долният кант е без цепки. Благодарение на грамажа си от 130 г/м2 и проветривата си материя, е подходяща за удобно ежедневно носене през лятото. Манекенката на снимката е с височина 170 см и е облечена с размер S.
  • Loap BULMA Дамска спортна рокля, черно, размер S
    Удобната дамска рокля с къс ръкав Loap BULMA е направена с кръгло деколте и класическа кройка, която от колана в посока към долният край леко се разширява. Колана е свободен, без пристягане. Памучната рокля е с примеси на еластан и стои много добре на тялото. Материята е изработена с многоцветно влакно, което създава 3D ефект. Тази четна рокля без джобове е подходящо облекло за лятото при пътувания или излети със семейството.
  • Loap IRFELA Дамско зимно яке, тъмносин, размер S
    Дамското зимно яке Loap IRFELA е водоустойчиво благодарение на издръжливата си промазка DRYTECH. Външната му част и подплата са създадени от материала STORMEX - водо и ветроустойчив материал. Пълнежът на якето е от влакната POLYTHERM, които топлят и запазват формата си. Ръкавите и долният край на якето са с еластични кантове.
  • Loap ASCALA Дамска рокля, розово, размер XS
    Дамската рокля Loap ASCALA е изработена от памук и модал. Материала е много приятен при докосване, леко въздушен и лесно извежда влагата от тялото. Спортната рокля е изработена с къс ръкав, свободна кройка , овално деколте и еластичен колан. Грамажа от 170г/м прави роклята с два джоба подходяща за три сезона - от пролетта до есентта.
  • Loap COSIE Дамски маратонки, лилаво, размер 38
    Дамските маратонки Loap COSIE са ниско завързващи обувки с полиуретанова горна част, която лесно се поддържа. Допълнени са с мрежеста подплата. Изваждащата се стелка е от мрежа в комбинация с лекият материал от пяната EVA, която омекотява стъпките. Подметката е от високо качествения синтетичен каучук, благодарение на което е издръжлива на напрежение и не се отделят частици от нея.
  • Loap BAFR Потник за момчета, зелено, размер 112-116
    Потника за момчета Loap BAFR е изработен от чист памук с класическа кройка (Regular Fit), кръгло деколте, дълбоко изрязан при ръкавите, грамаж 160 г/м? Във весела цветна комбинация. Потника ще създава удобство на малкото момченце и му ще харесва да го носи през целия летен сезон. Детето на снимката е на 4,5 годинки и е облечено с размер 112/116.
  • Loap BUGGI Момичешка спортна рокля, черно, размер 112-116
    Лятната дамска рокля Loap BUGGI е направена с къс ръкав в класическа кройка и елипсовидно деколте. Пристягането на колана предлага леко повдигане на роклята. Изработена е от лек еластичен памучен материал с добавка на еластан, който почти не се мачка. Разноцветният конец създава оригиналният 3D ефект , който прави роклята изключително стилна.
  • Loap ROYS Спален чувал-мумия, синьо, размер 220
    Спаленият чувал-мумия Loap ROYS е подходящ за използване през лятото, но също така и когато ти дойде неочакван гост. Предлага завиване и на главата, благодарение на пристягаща се качулка и вътрешната пристягаща яка. Формата на чувала копира тялото и запазва температурата на тялото. Във вътрешната част е допълнен с джоб за документи и пари.
  • Loap VELCRON Мъжки къси шорти, тъмносин, размер S
    Мъжките памучни панталони Loap VELCRON са допълнени с колан и имат свободна кройка с 6 джоба, в които може да бъде поставено всичко необходимо за деня. Мекият им памучен материал ще ти създава удобство на тялото, независимо дали ще бъдеш на разходка или на почивка.
  • Loap ABINOKA Дамска тениска, розово, размер M
    Прилепналата дамска тениска Loap ABINOKA е направена с леко удължена задна част. Изработена е от мек памучен плат с допълнение от 5 % еластан, благодарение на които е удобна за носене и не се мачка. Идеална е за времето от есента до пролетта при пътувания и всекидневно носене в свободното време.
  • Loap BAXIKA Пола за момичета, тъмносин, размер 122-128
    Полата за момичета Loap BAXIKA е изработена от чист памук с класическа кройка, еластичен колан, с леко разширение в долния край и грамаж от 160 г/м?. Украсени са с цветни летящи птици. Късият модел пола ще създава удобство на малкото момиченце при целодневно носене през летния период. Подходяща е за носене в детската градина и за семейни разходки в свободното време.
  • Loap ITANA Дамско термо яке, черно, размер S
    Лекото дамско яке с права яка Loap ITANA е с класическа кройка. То се отличава с топлинно свързаните си шевове, които правят капитонирането по-красиво. Водоотблъскващата материя STORMEX е с качествена промазка DRYTECH. Тя топли и защитава от вятъра и дъжда. Разполага с топла подплата и с изолация от кухи влакна POLYTHERM. Регулируемата качулка и ципът със защита от защипване на брадата са много практични. Страничните 2 джоба са идеални за съхранение на вещи. Ръкавите и долния край на якето не се регулират. Идеално е за носене от началото на есента до пролетта.
  • Loap BOOSAC Къси панталони за момчета, черно, размер 112-116
    Шортите за момчета Loap BOOSAC разполагат с еластичен колан, пристягане с кръгли връзки и подгънат долен кант. Памучният материал, решен в класическа кройка, предоставя удобство при носене. Декорирани са от едната страна с вертикална, много качествена и елегантна щампа. Подходящи са за училище, за лятната ваканция и за свободното време.
  • Loap ASCALA Дамска рокля, тъмносин, размер XS
    Дамската рокля Loap ASCALA е изработена от памук и модал. Материала е много приятен при докосване, леко въздушен и лесно извежда влагата от тялото. Спортната рокля е изработена с къс ръкав, свободна кройка , овално деколте и еластичен колан. Грамажа от 170г/м прави роклята с два джоба подходяща за три сезона - от пролетта до есентта.
  • Loap BACYELLA Рокля за момичета, розово, размер 112-116
    Момичешката рокля BACYELLA е изработена от 100% памучна материя, кройката е с нисък колан с регулируемо пристягане от кръгла връзка, благодарение на която може лесно да се набере и повдигне на горе. Лятната рокля е с грамаж 160 г/м? И има два отворени джоба в предната част. В горната част е украсена с цветен абстрактен печат. Подходяща е всекидневно носене на училище, при разходки в града или за семейни излети в свободното време. Детето на снимката е на 4,5 годинки и е облечено с размер 112/116.
  • Loap AISA Дамски всекидневни обувки, бяло, размер 37
    Дамските обувки за свободното време Loap AISA са изработени с горна част от проветрива тъкан и издръжлив полиуретан. Подходящи са към спортни рокли, поли и дънки. Текстилна подплата. Изваждащата стелка е с мрежа , която е допълнена и с лекият материал от пяната EVA са да се постигне още по-добро омекотяване на стъпките. Подметката е от олекотения материал Phylon, която при ходене омекотява стъпките. Обувките се завързват с връзки и имат допълнителна каишка при петата за улесняване на обуването. Изработени са с мека подметка , която не оставя следи на пода. и идеални за всекидневно носене до работата или на разходки с приятели.
  • Loap URKISS Дамска зимна пола, розово, размер M
    Дамската функционална пола Loap URKISS е изработена с повишен колан. Изработена и е от техническият повърхностен материал TECNOSOFT, който е еластичен, с достатъчна издръжливост и термоизолация. Идеалният избор за неблагоприятните климатични условия. Голяма част от задната страна е затоплена с полар , който е здравият материал STORMEX Ultrasonic. Функционално -хибридната пола е с класическа кройка и с полу-еластична талия. Ципа е с практичен двупосочен плъзгач, който улеснява обуването. Долният край е без пристягане.
  • Loap FLOCKY Мъжки панталони за ски, тъмносин, размер XXL
    Мъжките скиорски панталони с тиранти Loap FLOCKY са с класическа кройка. Водоустойчивата тъкан STORMEX на повърхността е с воден стълб 5 000 мм, с дишаемост 5 000 г/м2/24ч. и с устойчивото покритие DRYTECH, което защитава от неблагоприятните условия. Допълнено е със затоплящата подплата с пълнеж Polytherm. Материалът отвежда влагата от тялото. Закопчава се с велкро лепенка. Снежните маншети на крачолите защитават от навлизането на снега.
  • Loap SOLARE Самонадуващо се шалте, зелено, размер os
    Наспи се удобно в палатка и се излегни върху самонадуващото се шалте Loap SOLARE, което е противоплъзгащо се. Можеш да го прегънеш наполовина заради транспорта. Освен това към шалтето ще получиш комплект за поправка, за да можеш да оправиш евентуална повреда, причинена при обичайна употреба.
  • Loap INPETO Детско яке, черно, размер 134-140
    Детско яке Loap INPETO, което ефективно предпазва от вятър и дъжд. Водоотблъскващото покритие DRYTECH ще защити децата в лошо време. Пълнежът от кухи влакна POLYTHERM от своя страна осигурява температурен комфорт. Якето е снабдено с фиксирана качулка и 2 джоба. Еластичният кант, разположен около китките и на долния край на якето, ограничава загубата на топлина и проникването на студ. Благодарение на светлоотразителните елементи, детето ще бъде забелязано и при влошена видимост на десет пъти по-голямо разстояние, отколкото с обикновено облекло. Якето е подходящо предимно за градска среда и за лека физическа дейност.
  • Loap JAMAL Момчешки обувки за свободното време, тъмносин, размер 29
    Ниските момчешки обувки Loap JAMAL са направени с текстилна горна част с лента от велкро и устойчив полиуретан. Подплатата им е от текстил, а подметката от олекотената пяна EVA, която омекотява стъпките. Изваждащата се стелка е изработена от мрежа с леката пяна EVA и ще предложи омекотяване на стъпките. Обувките се завързват с връзки и имат допълнителна каишка при петата за улесняване на обуването. Светлата подметка по целият обем на страничните си части е допълнена с тъмно сини капки. Обувките са идеални за ежедневна употреба при ходене на училище, детската градина или игри в свободното време.
  • Loap AISA Дамски всекидневни обувки, зелено, размер 41
    Дамските обувки за свободното време Loap AISA са изработени с горна част от проветрива тъкан и издръжлив полиуретан. Подходящи са към спортни рокли, поли и дънки. Текстилна подплата. Изваждащата стелка е с мрежа , която е допълнена и с лекият материал от пяната EVA са да се постигне още по-добро омекотяване на стъпките. Подметката е от олекотения материал Phylon, която при ходене омекотява стъпките. Обувките се завързват с връзки и имат допълнителна каишка при петата за улесняване на обуването. Изработени са с мека подметка , която не оставя следи на пода. и идеални за всекидневно носене до работата или на разходки с приятели.
  • Loap SILDI 2 Рейки за палатка, сиво, размер os
    Допълнителните рейки за палатки са направени от фибростъкло и са подходящи за палатката Loap SILDI 2.
  • Loap RISETA Дамски маратонки за свободно носене, тъмносин, размер 38
    Дамски ниски обувки за свободно носене Loap RISETA имат полиуретанова горна част и проветрива мрежестата подплата. Изваждащата им се стелка е направена от мрежа и лекият материал от пяната EVA, която омекотява стъпките. Стелката и подметката им са от омекотеният материал Phylon, която при ходене омекотява стъпките. Обувките се завързват с връзки.
  • Loap BIBINA Блуза за момичета, розово, размер 112-116
    Блузата за момичета Loap BIBINA е изработена от 100% памук. Декорирана е с цветен флорален принт и се отличава с шарените ръкави. Изработена в класическа кройка, тя е подходяща за училище, за излети сред природата, и всякакви игри.
  • Loap ILLIFIE Дамски елек, кафяво, размер S
    Олекотеният капитониран елек за дами Loap ILLIFIE е с качулка и леко удължена задна част, за постигане на по-голям топлинен комфорт. Материята му е лъскава с различни цветни отблясъци , благодарение на специалният ефект на тафтата. Предлага затопляне на тялото в дъждовните и ветровити дни , благодарение на материала STORMEX с покритието DRYTECH. Разполага с приятна на допир подплата с топъл пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които се приспособяват към тялото и предоставят топлинен комфорт. Затоплящият елек е ушит в класическа кройка. Ципът разполага със защита за брадата, която не позволява на студа да нахлуе и предпазва брадата от защипване. Отворите за ръкавите са допълнени с еластичен кант , а долният му край е без пристягане. В страничните части има два джоба закопаващи се ципове. Циповете са с големи плъзгачи, които улесняват плъзгането им и обличането е много удобно.
  • Loap ABILLA Дамска тениска, черно, размер M
    Дамската тениска Loap ABILLA е допълнена с малък печат на гърдите, който е много приятен при допир. Тениската е в класическа кройка с голямо кръгло деколте и удължена задна част. Изработена е от мек памук, което е прави изключително удобна при носене и едновременно с това запазва формата си. Елегантна тениска е подходяща за носене на работа и при градски разходки в свободното време.
  • Loap LAWIKO Мъжки скиорски панталон, тъмносин, размер S
    Мъжките ски панталони Loap LAWIKO със тиранти имат лепени критични шевове, воден стълб 5000 и дишаемост 5000 г/м2/24часа. Водоустойчивата и добре дишаща мембрана AQUA PRO се грижи за бързото отвеждане на влагата от тялото и максималния комфорт. Здравият повърхностен материал STORMEX е устойчив на сняг, дъжд и вятър. Модела осигурява еластичност и свободно, неограничено движение дори при интензивно спортуване. Загряващият пълнеж е от кухите влакна POLYTHERM , които си запазват формата и благодарение на тях полата се прилепва удобно към тялото. Подплата е мека тафта , която е от 100% полиестер.
  • Loap BILANKA Блуза за момичета, розово, размер 122-128
    Елегантната памучна блуза за момичета Loop BILANKA с леко удължена задна част е с дълги ръкави и V-образно деколте. Предната част е украсена с картинка с блестящ ефект. Подходяща за всякакви събития и развлекателни игри.
  • Loap ALDOSS Мъжка блуза, черно, размер S
    Харесва ли ти да се изкачваш по скали и да ходиш по планините когато си поискаш? Удобната мъжка тениска Loap ALDOSS е направена с изразителен печат на планина и изключително подходяща за тези поводи. Изработена е от мек памучен материал със смес от 2 % еластан и стои много добре на тялото. Материята е от еластично трико, в класическа кройка и има дълги ръкави. Подходяща е носене по време на работа, в свободното време , за туризъм и всякакви пътувания.
  • Loap IRLAMA Дамски елек, цвят сьомга, размер M
    Олекотеният дамски капитониран елек с изправена яка Loap IRLAMA е в класическа удължена кройка, което запазва комфортната топлина на тялото. Водоустойчивата материя STORMEX е с качествена промазка DRYTECH. Тя топли и защитава от вятъра и дъжда. Разполага с приятна на допир подплата с топъл пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които се приспособяват към тялото и предоставят топлинен комфорт. Модела е лек, елегантен и много удобен. Ципа е защитен от защипване на брадичката и плъзгача му не се допира до кожата. Отворите за ръкавите са леко еластични, долният край е също еластичен и задържа топлината на тялото. Страничните два джоба се закопчават с цип.
  • Loap ABENKA Дамска тениска, черно, размер XS
    Свободната дамска тениска с дълъг реглан ръкав Loap ABENKA е модел с голямо елипсовидно деколте. Материята е памучна с еластан, което е прави еластична. Нейната кройка е прилепнала и по-малко мачкаема в сравнение с класическите памучни тениски. Абстрактният цветен печат е много приятен при допир. Благодарение на средният ѝ грамаж и удължената задна част , тази тениска е подходяща за носене през цялата година. Подходяща е за съчетаване към дънки и клинове. Може да бъде носена по време на работа , при пътувания или семейни излети.
  • Loap BEELY Дамски потник, розово, размер XS
    Дамският потник Loap BEELY е с удобна свободна кройка с кръгло деколте и с долен кант, който може да се подгъва. Дизайнът му е подчертан от цялостния печат. Грамажът от 145г/м2 го прави лек и идеален за лятото.
  • Loap BAKRASA Дамска рокля, розово, размер XS
    Дамската рокля Loap BAKRASA е с кръгло деколте и къси реглан ръкави , които имат свободна форма , колан без пристягане и леко удължена задна част. Моделът е със средна дължина и е направен от 100% памук , който създава мекота на кожата при носене. Направена е с малък печат на гърдите и има два странични отворени джоба. Препоръчва се пране при 30 °C и с използване на омекотител. Удобна рокля с малък печат.
  • Loap BOGART Мъжка тениска, сиво, размер M
    Памучната мъжка тениска Loap BOGART е украсена на гърдите с мек печат. Тениската е изработена от любимата полуприлепнала форма с кръгло деколте. Благодарение на грамажа ѝ от 190 g/m? е подходяща за носене от пролетта до есента и при ежедневна употреба в свободното време. Препоръчва се пране при 30 °C и използване на омекотител.
  • Loap LYPARO Детско софтшел яке, синьо, размер 146-152
    Детско софтшел яке Loap LYPARO с качулка. Решено е в класическа кройка с леко удължен гръб, което предпазва от настиване. Външният SOFTSHELL материал е устойчив на дъжд и вятър, бързо сгрява и, заедно с приятния плетаж отвътре, ефективно отвежда влагата и при по-натоварващи дейности. Основният цип е от кост, разполага с практична платка в горния си край, която предпазва от нараняване на брадата и от студа на металното езиче.
  • Loap LAWUR Мъжко скиорско яке, синьо, размер M
    Мъжкото ски яке Loap LAWUR е с лепени критични шевове, с воден стълб 5000 и дишаемост 5000 г/м ?/24 h. Водоустойчивата, дишаща мембрана AQUA PRO и вентилацията с цип в подмишниците позволяват потта и влагата от тялото да се изпаряват лесно от тялото, за да се чувстваш на топло, сухо и удобно дори след цял ден каране на ски. Повърхностният материал Stormex издържа на сняг, дъжд и вятър. Подплата е мека тафта , която е от 100% полиестер. Затоплящият пълнеж на полата е от влакната POLYTHERM, които запазват формата си и благодарение на тях се прилепва удобно към тялото. Затопленото скиорско яке е ушито с класическата кройка и има леко удължена задна част, която предлага удобство и защита за гърба при интензивни движения. Качулката му е със стилна козирка и се регулира с велкро лепенки. Ръкавите имат в краищата допълнителна каишка за пристягане с лента от велкро, а долният край на якето е регулируем. Долният край на якето може да се регулира. Снежният колан с гайки за закачване на скиорски панталони.
  • Loap BANDA Дамска тениска, черно, размер XS
    Дамската тениска Loap BANDA е изработена от чист памук. Грамажа на тениската е 150 г/м 2. Направена е в класическа кройка , с леко удължен гръб и долен кант без пристягане. Украсена е с щампа върху гърдите. Удобната тениска с интересен лъскав печат е подходяща за носене през 3 сезона. Идеална е за разходки в града, сред природата и за училище. Може да бъде използвана също така и за пътуване или носене в свободното време. Препоръчва се пране при 30 °C и използване на омекотител.
  • Loap URDITA Дамско яке, черно, размер S
    Дамското спортно яке с качулка Loap URDITA е от функционалният материал TECNOSOFT , който е лек и проветрив и отлично защитава от вятъра. Повърхностният материал TECNOSOFT е с достатъчна издръжливост и термоизолация. Идеалният избор за неблагоприятните климатични условия. Олекотеното хибридно яке е без мембрана, ушито е в класическа кройка и има реглан ръкави. Цялата му предна страна е от затопленият функционален материал STORMEX Ultrasonic. Гърбът е леко удължен и предоставя максимален комфорт и защита на кръста. Качулката не сваля и е обточена с ластик. Предлага възможност за пристягане на ръкавите, а долната му част е еластична. Обърнатият цип разполага със защита за брадата, която не позволява на студа да нахлуе и предпазва брадата от защипване. Страничните два джоба се закопчават с цип.
  • Loap BONK Мъжка тениска, светлосиньо, размер S
    Мъжката тениска с къс ръкав Loap BONK е изработена от високо качествен материал и има устойчив печат на гърдите. Подходяща е за мъже , които харесват да карат колело или са фенове на велосипедни състезания. Може да се използва и за всекидневно носене по време на работа или в свободното време през цялата година. Ушита е в свободна кройка и има кръгло деколте.
  • Loap JEKIE Дамско зимно палто, розово, размер XS
    Дамското зимно палто с качулка Loap JEKIE е водоустойчиво благодарение на издръжливата си промазка DRYTECH. Външната му част е създадена от материала STORMEX - подсилени синтетични влакна, които са водо и ветроустойчиви. Пълнежът му е от влакната POLYTHERM, които топлят и запазват формата си. Качулката на палтото е свързана към правата му яка. Ръкавите са с еластични долни части, а долният му край е класически (свободен).
  • Loap JEVEN Мъжко яке, тъмнозелено, размер L
    Мъжкото капитонирано яке Loap JEVEN е с качулка. Водоотблъскващият материал е създаден от еластичен и издръжлив найлон с обработка STORMEX и качествена промазка DRYTECH, които гарантират защита от студа и дъжда. Разполага с топла подплата и с изолация от кухи влакна POLYTHERM. Якето е със свободна кройка и се закопчава с цип със защита за брадата. Разполага с два практични джоба. Ръкавите и долния край на якето не се регулират. Идеално е за носене от есента до пролетта.
  • Loap JEDDY Мъжко зимно яке, черно, размер XL
    Мъжкото зимно яке с качулка Loap JEDDY е водоустойчиво благодарение на издръжливата си промазка DRYTECH. Външната му част е създадена от материала STORMEX - подсилени синтетични влакна, които са устойчиви на влага и вятър. Пълнежът на якето е от влакната POLYTHERM, които топлят и запазват формата си. Той подобрява изолацията и предоставя изумителен комфорт. Краищата на ръкавите и долния край на якето са еластични.
  • Loap ABENKA Дамска тениска, винен, размер L
    Свободната дамска тениска с дълъг реглан ръкав Loap ABENKA е модел с голямо елипсовидно деколте. Материята е памучна с еластан, което е прави еластична. Нейната кройка е прилепнала и по-малко мачкаема в сравнение с класическите памучни тениски. Абстрактният цветен печат е много приятен при допир. Благодарение на средният ѝ грамаж и удължената задна част , тази тениска е подходяща за носене през цялата година. Подходяща е за съчетаване към дънки и клинове. Може да бъде носена по време на работа , при пътувания или семейни излети.
  • Loap TUBE Мъжки туристически обувки, синьо, размер 42
    Мъжките затоплени туристически обувки Loap TUBE са с издръжливи горни части от полиуретан и текстил. Синтетичното подсилване на петите и пръстите защитава от скъсване и от навлизането на сняг и кал. Междинната подметка от phylon предоставя лекота и омекотяване на всяка стъпка. Подплатата им е от флийс, който предоставя максимална топлина. Подметките TPR са изумително издръжливи и устойчиви на деформация.
  • Loap OKINORA Дамско скиорско яке, лилаво, размер L
    Дизайнерското дамско ски яке Loap OKINORA има качулка с богата изкуствена кожа, освен това има висококачествен воден стълб 5000 мм и дишане 5000 г/м?/24ч, подлепени критични шевове, цип под мишниците вентилация и водоустойчива мембрана AQUA PRO Предоставя бързо отвеждане на потта от тялото и го запазва топло и сухо. Външният му материал STORMEX е устойчив на сняг, дъжд и вятър. Обработката mechanical stretch гарантира еластичност и свобода на движенията при всякакви условия. Изцяло напечатената подплата е от полиестера (taffeta) е допълнена с омекотената кадифена обработка -от гладък микро плюш. Затоплящият пълнеж е от влакната POLYTHERM, които запазват формата си и благодарение на тях полата се прилепва удобно към тялото.
  • Loap IPALO Мъжко яке, червено, размер S
    Мъжкото ски яке Loap ITALIA е с качулка и класическа кройка до колана. Отлично защитава тялото в студените дни от пронизващият вятър. Подходящо е за носене по път за работа или при разходки в свободното време. Елегантното, леко и капитонирано яке е подходящо за пътуване и позволяла бързо да бъде събрано в раницата. Водоотблъскващият материал е изработен от гъвкав и издръжлив найлон с обработката STORMEX, има висококачествено покритие DRYTECH и приятна подплата, декорирана с печат. Изолационният пълнеж е от качествени патешки пера и гарантира отлична терморегулация при ниски температури.
  • Loap PEDDO Мъжки термо панталон, зелено, размер S
    Мъжкият панталон Loap PEDDO със светлоотразителни елементи е бързосъхнещ и с елегантна вталена кройка. Термо панталонът е ушит с удобни плоски шевове, които позволяват максимална свобода на движение. Изработен е от средно лек и гъвкав материал SOFTECH, който ще те стопли и изсуши. Този термо панталони отвеждат влагата от тялото, не се мачка и издържа на петна.
  • Loap ORISINO Мъжко ски яке, синьо, размер XXL
    Мъжкото ски яке Loap ORISINO е изработено с подлепени критични шевове. Допълнено е с вентилация на цип и проветривата мембрана AQUA PRO, която лесно и бързо извежда потта от тялото , за да бъде удобно на целодневно носене. Здравият и водоустойчив материал STORMEX е допълнен със специални еластични и проветриви части в горната част на якето, което забранява събирането на пари във вътрешността му. Подплатата е от 100% полиестерна тафта и има много приятно покритие от кадифено трико. Затоплящият пълнеж на полата е от влакната POLYTHERM, които запазват формата си и благодарение на тях полата се прилепва удобно към тялото. Якето е с класическа кройка и с леко удължен гръб. Качулката е с козирка и може да се откопчва с регулируемо пристягане с ластик. Ръкавите имат в краищата допълнителна каишка за пристягане с лента от велкро, а долният край на якето е регулируем. Долният край на якето може да се регулира. Снежният му колан е зашит и има практични куки за захващане на скиорски панталони. Якето е със здрави ципове, като основният му цип е допълнен с платка, за да защитава брадичката от защипване и студенината му. Всички джобове имат обърнат цип - два скрити джоба в страничните части, на гърдите е друг джоб, четвъртият е също със скрит цип и се намира на лявата предмишница . Във вътрешността се намират два джоба -за ски очила , телефон и имат отвор за слушалка.
  • Loap BRADLA Дамска тениска, розово, размер XS
    Дамската чисто памучна тениска Loap BRADLA е с удобна свободна кройка(Comfort Fit) с кръгло деколте и с разширен долен кант. Благодарение на материала (65 % полиестер, 35 % вискоза) е олекотена, бързо съхнеща и почти не се мачка. Вискозата в нея е прави мека при допир ( вискозата е материал , който наподобява на коприна). Лурекс конеца в контрастни цветове дава атрактивен ефект на тениската. Благодарение на грамажа си от 140 г/м? и проветривата си материя е подходяща за удобно носене през лятото.
  • Loap ASKA Дамски потник, тъмносиво, размер S
    Лекият дамски потник Loap ASKA е с удобна свободна кройка. Разполага с кръгло деколте, тънки презрамки и удължен гръб. Модерната комбинация от памук и модал прави материята много лека и идеална за летните температури, защото помага с отвеждането на потта. Самата материя прилича на коприна, защото е лъскава и същевременно не образува топчета. Потникът е украсен със стилен печат.
  • Loap CASIA Дамски обувки, черно, размер 36
    Дамските обувки Loap CASIA са перфектният избор за града. Те са подходящи за ежедневна употреба от пролетта до есента. Горните им части са изработени от текстил и са с подплата. Подметките от леката пяна EVA предоставят омекотяване на всяка крачка. Пяната е с добавена термопластична гума. Това я прави много по-устойчива на износване.
  • Loap BRADLA Дамска тениска, бяло, размер XS
    Дамската чисто памучна тениска Loap BRADLA е с удобна свободна кройка(Comfort Fit) с кръгло деколте и с разширен долен кант. Благодарение на материала (65 % полиестер, 35 % вискоза) е олекотена, бързо съхнеща и почти не се мачка. Вискозата в нея е прави мека при допир ( вискозата е материал , който наподобява на коприна). Лурекс конеца в контрастни цветове дава атрактивен ефект на тениската. Благодарение на грамажа си от 140 г/м? и проветривата си материя е подходяща за удобно носене през лятото.
  • Loap BESRU Детска пола, розово, размер 134-140
    Момичешката пола Loap BESRU е създадена от 100% памук е със среден грамаж 160 г/м2. Тя е много удобна и е с еластична талия и удължена задна част. Украсена е с цялостен печат, който е приятен на допир и красив. Да се пере на 30 °C с омекотител.
  • Loap FERA Дамски джапанки, розово, размер 37
    Дамските джапанки Loap FERA са създадени са изцяло от синтетичния материал EVA, който перфектно омекотява всяка крачка.
  • Loap PANET Мъжки суитшърт, оранжево, размер XXL
    Мъжката термо блуза Loap PELLE е с дълъг ръкав и е ушита с прилепнала кройка. Плоските шевове гарантират максимална свобода и удобство при целодневно носене. Ципът разполага със защита за брадата, която не позволя неприятно му студено докосване и предпазва брадата от защипване. Техническата , с голяма гъвкавост и гладка материя MEDIUM SUPER TECH е с по-голямо тегло и има допълнен еластан, което е прави идеална за основно облекло. Поддържа тялото на топло и сухо - бързо извежда потта(влагата )от тялото и бързо изсъхва. Материята е немачкаема и е устойчива на задържане на петна.
  • LOAP Функционален клин LOAP Petla
    Термо клин Функционална дишаща материя (отвежда влагата от тялото) "Коланът е с еластично подсилване"
  • Loap NESHA Дамска рокля, синьо, размер XS
    Дамската рокля Loap NESHA е направена с мини ръкави от мек и проветрив материал. Закопчаването ѝ е с копчета по цялата дължина и има големи цепки за удобство при носене. Подходяща е за пътуване до работното място, излети и носене в свободното време.
  • Loap UZANA Дамска пола, черно, размер XS
    Дамската туристическа пола Loap UZANA е с еластични шорти и е много удобна. Разполага с еластична талия с възможност за регулиране и е бързосъхнеща. Идеална е за ежедневието, за туризъм и за пътуване.
  • Loap ASCALA Дамска рокля, светлосиньо, размер XS
    Дамската рокля Loap ASCALA е изработена от памук и модал. Материала е много приятен при докосване, леко въздушен и лесно извежда влагата от тялото. Спортната рокля е изработена с къс ръкав, свободна кройка , овално деколте и еластичен колан. Грамажа от 170г/м прави роклята с два джоба подходяща за три сезона - от пролетта до есентта.
  • Loap CUWIELO Детско ски яке, синьо, размер 134-140
    Изцяло напечатаното детско ски яке Loap CUWIELO е с качулка, с воден стълб 3 000 мм и дишаемост 3 000 г/м2/24 часа. Освен това разполага с лепени критични шевове и с мембрана AQUA PRO. Предоставя бързо отвеждане на потта от тялото и го запазва топло и сухо. Външният му материал STORMEX е устойчив на сняг, дъжд и вятър. Подплатата му е от 100% полиестерна тафта и затоплящ пълнеж направен от кухите влакна POLYTHERM, които предлагат бързо загряване на тялото и благодарение на тях се прилепва удобно към тялото. Якето е с класическа кройка и с леко удължен гръб. Ръкавите имат PVC пристягане с лента от велкро и вътрешни еластични маншети. Основният цип с е практично капаче над него и защитава брадата от студенината на ципа и болезненото защипване на кожата. Разполага с три джоба -два странични с цип и един на лявата предмишница.
  • Loap GENDR Мъжки суитшърт, черно, размер S
    Мъжкият суитшърт с цип Loap GENDR е направен в класическа кройка и има два странични джоба. Качулката е с пристягане с шнурче , а края на ръкавите и долният кант са свободни. Основният цип е със защита за брадичката. Този модел е с приятна подплата и е изработен от технически материал LIGHTECH, който средно дебел еднослоен полар. Суитшърта е еластичен, не се мачка и предлага удобство при носене. Материята е бързосъхнеща, запазва си формата за дълго и почти не се мачка. Предлага и леко затопляне, което го прави подходящ за носене от есента до пролетта по време на туризъм, пътувания и свободното време.
  • Loap ALLYSS Мъжка тениска, червено, размер S
    Удобната мъжка тениска Loap ALLYSS е изработена е от мек памучен материал със смес от еластан и стои много добре на тялото. Леката еластична тениска е украсена с печат на гърдите. Тази лека и еластична тениска е ушита в класическа кройка, с дълги ръкави и кръгло деколте. Подходяща е за носене през цялата година -не само за работа , но също така и за туристически излети.
  • Loap FREIA Дамски обувки за свободното време, черно, размер 39
    Дамските обувки Loap FREIA са предназначени за използване в свободното време от пролетта до есента. Повърхностният им материал е от текстил и устойчив полиуретан , докато тяхната подплата е изцяло текстилна. Изваждащата се стелка е направена от мрежа и лекият полиуретанов материал EVA, който омекотява стъпките. Подметката на обувките е също от материала EVA и предлага омекотяване на стъпките. Обувките са направени с бяла подметка. Обувките се завързват с връзки , а за лесното им обуване имат текстилна каишка на езика и на петата.
  • Loap ROKA Дамски зимни ръкавици, сиво, размер XS
    Дамски зимни ръкавици с пет пръста Loap ROKA. Разполагат с воден стълб 3000 мм, с мембрана AQUA PRO и с издържлив горен материал STORMEX. Ще те сгреят не само в планината, но и през свободното време. Водоустойчивата и устойчива на вятър мембрана е проветрива и отвежда влагата от ръката. Като топлинна изолация действа сгряващият пълнеж от кухи влакна POLYTHERM, които се отличават с памет за формата. Подплатата на ръкавиците е с мека обработка velvet tricot. Тези елегантни дамски ски ръкавици може лесно и бързо да бъдат пристегнати на китките според индивидуалните потребности с помощта на велкро лента. В края на ръкавиците е разположена гумена гайка, благодарение на която няма да ги изгубиш дори при падане на пистата.
  • Loap INTERMO Детско зимно яке, розово, размер 146-152
    Капитонираното детско яке Loap INTERMO с дължина до колана предлага затопляне, а благодарение на водоустойчивата тъкан с качественото покритие DRYTECH и мекият пълнеж POLYTHERM от кухи влакна се приспособява удобно към тялото и го загрява. Олекотеното зимно яке е с качулка и е ушито в класическа кройка. Качулката е с еластичен кант , а от вътрешната страна е светло жълто. На левия ръкав е поставена същата рисунка, както е и в подплатата. Стои добре на тялото и не се размества, благодарение на еластичните му ръкави и долен кант. Основният двупосочен цип е с метален ефект и практично прикриване за брадичката, което е защитава от нараняване и студения цип. Моделът е затопляш и допълнен с два джоба с цип, което предлага комфортно затопляне на тялото в студените ветровити дни. Идеално е за носене от есента до пролетта , за пътуване и носене в свободното време.
  • Loap DILI Суитшърт за момчета, тъмносин, размер 112-116
    Суитшърта за момичета Loap DILI е със закопчаване с цип и в удобна класическа кройка. Качулката се пристяга с плоски ленти, на ръкавите и долният кант е допълнен с мека еластична тъкан. Ципът разполага със защита за брадата, която не позволя неприятно му студено докосване и предпазва брадата от защипване. Кройката е с два странични джоба, а на гърдите е поставен малък печат, който е приятен при допир. Подходящ е за носене при пътуване към училище, на излети или в свободното време.
  • Loap GALERIA Дамски суитшърт, синьо, размер XS
    Дамският функционален суитшърт с качулка Loap GALERIA е с класическа кройка в колана и е ушит с техническият материал ULTRAWARM. Материята му е идеална за използване като допълнителна дреха, благодарение на нейната функционалност. Цялата предна част е затоплена и защитава от студа , дъжда и силният вятър , благодарение на здравият материал STORMEX. Има мека капитонирана подплата и затопляш пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които бързо се приспособяват към тялото и го затоплят. В страничните части, вътрешността на ръкавите и между лопатките е поставен функционален панел , който улеснява проветряването дори и при тежки физически активности.
  • Loap BISPIA Блуза за момичета, тъмносин, размер 112-116
    Памучната блуза Loap BISPIA е декорирана с розови детайли и фина щампа. Тази блуза е изработена в класическа кройка с обло деколте и е подходяща за носене на училище, следобедни клубове и посещения с приятели.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх