Модни марки 1
Цена
лв лв

Lierac облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Lierac 81 продукти
 • Lierac Homme антиперспирант за мъже 50 мл.
  Lierac Homme, 50 мл., Aнтиперспиранти за мъже, Антиперспирантът Lierac Homme оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапредоставя дълговременно усещане за свежестне блокира естествените телесни процесиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Lierac Homme душ-гел за лице, тяло и коса за мъже 200 мл.
  Lierac Homme, 200 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Lierac Homme бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатагрижливо измива косата, но не дразни кожата на главатаомекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Lierac Mésolift серум за озаряване на лицето 30 мл.
  Lierac Mésolift, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Mésolift е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатавъзстановява еластичността на кожатаотстранява следите от умораНачин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Lierac Arkéskin+ ревитализиращ крем за зряла кожа 50 мл.
  Lierac Arkéskin+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Arkéskin+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява младежкия вид на кожатауеднаквява тона на кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Body Slim концентрат за отслабване против целулит 200 мл.
  Lierac Body Slim, 200 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Lierac Body Slim помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:видимо изглажда кожатаподпомага образуването на колагенпомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно. Ползвайте редовно.
 • Lierac Mésolift дневен и нощен крем против бръчки 50 мл.
  Lierac Mésolift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Mésolift предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергиярегенерира и витализирауеднаквява тона на кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Deridium дневен и нощен крем против бръчки за суха или много суха кожа 50 мл.
  Lierac Deridium, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Deridium предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Bust Lift препарат за стягане на тялото за деколтето и бюста 75 мл.
  Lierac Bust Lift, 75 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Lierac Bust Lift изпъва кожата на бюста и вашето деколте ще изглежда по-стегнато.Характеристики:подсилва кожата на бюстахидратира в дълбочинаподсилва поддържащите еластични влакнаНачин на употреба:Прилагайте в цялата зона на деколтето и гърдите с помощта на леки кръгови движения. Оставете да абсорбира.
 • Lierac Masques & Gommages маска за нормална към смесена кожа 50 мл.
  Lierac Masques & Gommages, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Lierac Masques & Gommages ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги изтегляотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Lierac Phytolastil серум за стрии 75 мл.
  Lierac Phytolastil, 75 мл., Грижа против стрии за жени, Продуктът Lierac Phytolastil гарантира специална грижа за вашата кожа. След употреба тя ще е по-гладка, по-силна и интензивно хидратирана.Характеристики:подхранва и хидратира кожата в дълбочиназаздравява и изглажда кожатаблагоприятно въздейства срещу стрии и белезиНачин на употреба:Сутрин и/или вечер прилагайте с кръгови движения върху кожата.
 • Lierac Homme пяна за бръснене 150 мл.
  Lierac Homme, 150 мл., продукти за бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Lierac Homme гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:хидратира и не изсушава кожаталесно плъзгане на самобръсначката по кожатапредотвратява раздразнение на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
 • Lierac Homme хидратираща грижа против бръчки 50 мл.
  Lierac Homme, 50 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Body Slim стягаща грижа за корема и талията 100 мл.
  Lierac Body Slim, 100 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Lierac Body Slim помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:понижава мастната тъканвъзвръща еластичността на кожаталесно се абсорбира в кожатаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Lierac Phytolastil гел против стрии 200 мл.
  Lierac Phytolastil, 200 мл., Грижа против стрии за жени, Продуктът Lierac Phytolastil се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:благоприятно въздейства срещу стрии и белезихидратира и подхранва в дълбочинабързо се абсорбирапредпазва кожата по време на бременностпомага за предотвратяване на възникване на стрииНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Lierac Body Slim експресна програма за отслабване 100 мл.
  Lierac Body Slim, 100 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Lierac Body Slim помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:ефективно редуцира целулитавидимо изглажда кожатавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Lierac Hydragenist окисляващ хидратиращ серум против първите признаци на стареене на кожата 30 мл.
  Lierac Hydragenist, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Hydragenist е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Hydragenist окисляващ хидратиращ крем против стареене за суха или много суха кожа 50 мл.
  Lierac Hydragenist, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Hydragenist предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинанамалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Hydragenist окисляващ хидратиращ крем-гел против стареене за нормална към смесена кожа 50 мл.
  Lierac Hydragenist, 50 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Lierac Hydragenist предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:интензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниенамалява бръчките и предотвратява появята импредотвратява нежеланата лъскавинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Premium копринено нежен крем с подмладяващ ефект 50 мл.
  Lierac Premium, 50 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Lierac Premium е правилния избор в борбата срещу стареенето на кожата.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатадейства срещу несъвършенствапредотвратява преждевременното стареене на кожатанамалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху почистено лице и шия.
 • Lierac Homme Premium флуид против бръчки 40 мл.
  Lierac Homme Premium, 40 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Характеристики:успокоява кожата след бръсненедерматологично тестваноСъстав:продуктът е некомедогенен
 • Lierac Hydragenist окисляващ хидратиращ крем против стареене за много суха кожа 50 мл.
  Lierac Hydragenist, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Hydragenist предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратиранамалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Deridium дневен и нощем хидратиращ крем с противобръчков ефект за нормална към смесена кожа 50 мл.
  Lierac Deridium, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Lierac Sunissime енергизиращо защитно мляко SPF 30 150 мл.
  Lierac Sunissime, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Lierac Sunissime е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратацияНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло.
 • Lierac Sunissime енергизиращ защитен флуид SPF 30 40 мл.
  Lierac Sunissime, 40 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва лицето от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепредпазва кожата от преждевременно стареенеНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце.
 • Lierac Sunissime енергизиращо защитно мляко SPF 50 150 мл.
  Lierac Sunissime, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Lierac Sunissime е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратацияНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло.
 • Lierac Lumilogie друфазен озаряващ концентрат за ден и нощ против пигментни петна 30 мл.
  Lierac Lumilogie, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Lumilogie е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаотстранява следите от уморапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатарегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.
 • Lierac Démaquillant мицеларно мляко за лице и очи 200 мл.
  Lierac Démaquillant, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим Lierac Démaquillant напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаоставя кожата напълно чистаподхранва кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
 • Lierac Démaquillant гел тоник 200 мл.
  Lierac Démaquillant, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Lierac Démaquillant ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинирегенерира кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Lierac Démaquillant почистваща крем- пяна за смесена кожа 150 мл.
  Lierac Démaquillant, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим Lierac Démaquillant напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаоставя кожата напълно чистаподхранва кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
 • Lierac Démaquillant почистващ маслен балсам за суха кожа 120 гр.
  Lierac Démaquillant, 120 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Lierac Démaquillant е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумСъстав:с фин ароматНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Lierac Diopti попълващ крем за околоочната зона за корекция на бръчките 15 мл.
  Lierac Diopti, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Lierac Diopti е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиоставя кожата изпъната и гладкахидратира в дълбочинаосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Lierac Diopti енергизиращ гел-крем за околоочната зона срещу признаци на умора 15 мл.
  Lierac Diopti, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Lierac Diopti е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:освежава и изглажда зоната около очитеуеднаквява тона на кожата и я озарява приятноозарява околоочната зонапридава младежки вид около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Lierac Diopti озаряващ флуид за корекция на тъмни кръгове под очите 15 мл.
  Lierac Diopti, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Lierac Diopti е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:отстранява отоците и тъмните кръгове под очитеосвежава и изглажда зоната около очитеуеднаквява тона на кожата и я озарява приятноозарява околоочната зонаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Lierac Sébologie гел за коригиране на несъвършенствата по лицето 40 мл.
  Lierac Sébologie, 40 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Lierac Sébologie предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:действа срещу несъвършенствазатваря разширените порипредотвратява нежеланата лъскавинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Hydragenist дневна хидратираща мъгла 100 мл.
  Lierac Hydragenist, 100 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение.Характеристики:помага за предотвратяване на дехидратацията на кожатаосвежава и озарявапридава еластичност не кожатаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето.
 • Lierac Hydragenist SOS хидратираща маска 75 мл.
  Lierac Hydragenist, 75 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Lierac Lift Integral озаряваща маска за лице с лифтинг ефект 75 мл.
  Lierac Lift Integral, 75 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Lierac Lift Integral лифтинг серум за околоочната област 15 мл.
  Lierac Lift Integral, 15 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:има лифтинг ефектдейства против стареенето на кожатаотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеНачин на употреба:Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите. Продължете грижата със своите любими продукти за лице.
 • Lierac Lift Integral стягащ лифтинг серум 30 мл.
  Lierac Lift Integral, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява еластичността на кожатаукрепва контурите на лицетопомага за изглаждане на бръчки и фини линииНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Lierac Rosilogie коригиращ крем за неутрализиране на зачервяване на кожата по лицето 40 мл.
  Lierac Rosilogie, 40 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:действа срещу несъвършенствапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Sébologie коригираща грижа против несъвършенства на кожата 100 мл.
  Lierac Sébologie, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Lierac Sébologie е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумправи кожата матова
 • Lierac Body-Hydra+ интензивно хидратиращо мляко за тяло 200 мл.
  Lierac Body-Hydra+, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Lierac Body-Hydra+ гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявадобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Lierac Body-Hydra+ подхранващ крем за тяло 200 ml с хидратиращ ефект 200 мл.
  Lierac Body-Hydra+, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Lierac Body-Hydra+ се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:интензивно подхранва и омекотявахидратира кожата в дълбочинапридава кадифена мекота на кожатананася се добре, лесно абсорбира и не се лепиНачин на употреба:Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира. Ползвайте при необходимост.
 • Lierac Lift Integral дневен лифтинг-крем за дефиниране контура на лицето 50 мл.
  Lierac Lift Integral, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Lift Integral предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Lierac Lift Integral нощен ремоделиращ крем с лифтинг ефект 50 мл.
  Lierac Lift Integral, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Lift Integral предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираправи кожата на лицето кадифено мека на допирвъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Lierac Diopti изглаждащ гел за околоочната област 15 мл.
  Lierac Diopti, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Lierac Diopti е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:отстранява отоците и тъмните кръгове под очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Lierac Sébologie концентрирана грижа против несъвършенства на кожата 15 мл.
  Lierac Sébologie, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Sébologie е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожата
 • Lierac Hydragenist изглаждащ гел за околоочната област 15 мл.
  Lierac Hydragenist, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Lierac Hydragenist е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Lierac Supra Radiance възобновяващ гел-крем против бръчки 50 мл.
  Lierac Supra Radiance, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Supra Radiance предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Lierac Supra Radiance ексфолираща маска за озаряване на лицето 75 мл.
  Lierac Supra Radiance, 75 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Lierac Supra Radiance ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткиозарява и освежаваима нежен ексфолиращ ефектНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Lierac Supra Radiance озаряващ серум за околоочната зона с анти-бръчков ефект
  Lierac Supra Radiance, , Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи Lierac Supra Radiance интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:ефективно изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеНачин на употреба:Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите.
 • Lierac Body-Nutri+ подхранващ лосион за тяло 400 мл.
  Lierac Body-Nutri+, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Lierac Body-Nutri+ гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирподобрява сухата кожауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Lierac Supra Radiance дневен крем с антиоксидиращ ефект с подмладяващ ефект 50 мл.
  Lierac Supra Radiance, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Supra Radiance предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява младежкия вид на кожатапридава на кожата свежест и сияниепредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Lierac Lift Integral ремоделиращ крем с подхранващ ефект 50 мл.
  Lierac Lift Integral, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Lift Integral предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Lierac Premium интензивна изглаждаща маска за лице 75 мл.
  Lierac Premium, 75 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Lierac Premium ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежава
 • Lierac Premium Интензивна грижа против признаци на стареене 30 мл.
  Lierac Premium, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Premium е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетовъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Premium изглаждащ серум за лице против признаци на стареене 30 мл.
  Lierac Premium, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Premium е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетопомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Sébologie дълбоко почистваща пилинг маска за кожа с несъвършенства 50 мл.
  Lierac Sébologie, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Lierac Sébologie ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги изтегляима нежен ексфолиращ ефектозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Lierac Lumilogie освежаваща маска да уеднакви цвета на кожата 50 мл.
  Lierac Lumilogie, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Lierac Lumilogie ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавапремахва мъртвите кожни клеткихидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Lierac Rosilogie двуфазен концентрат неутрализиращ зачервяването на кожата 2 x 15 мл.
  Lierac Rosilogie, 2 x 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Rosilogie е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:регенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Sébologie освежаващ хидратиращ гел за лице с клетъчна вода против несъвършенства на кожата 2 x 15 мл.
  Lierac Sébologie, 2 x 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Sébologie е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Начин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Sunissime енергизиращо предпазващо мляко срещу стареене на кожата SPF 15 150 мл.
  Lierac Sunissime, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Lierac Sunissime е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитедейства превантивно срещу стареенето на кожатаускорява естествения процес за придобиване на тенНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Lierac Sunissime хидратиращ лосион за след слънце 150 мл.
  Lierac Sunissime, 150 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани Lierac Sunissime осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.Характеристики:интензивно хидратиравъзстановява защитната бариера на кожатаповишава интензивността и удължава трайността на тенаНачин на употреба:След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло. Оставете да абсорбира, не изтривайте.
 • Lierac Sunissime хидратиращ балсам за след слънце 40 мл.
  Lierac Sunissime, 40 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани Lierac Sunissime предоставя на вашето лице необходимата грижа след излагане на слънце.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинауспокоява кожата и я предпазва от раздразнениепомага за регенерация на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество върху чистото лице, което е било изложено на слънчевите лъчи. Употребявайте за лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Sunissime регенериращ серум след слънчеви бани за лице и деколте 30 мл.
  Lierac Sunissime, 30 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани Lierac Sunissime предоставя на вашето лице необходимата грижа след излагане на слънце.Характеристики:елиминира уврежданията, причинени от слънчевите лъчипомага за регенерация на кожатахидратира кожата в дълбочинаудължава трайността на тенаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество върху чистото лице, което е било изложено на слънчевите лъчи. Употребявайте за лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Sunissime енергизиращ предпазващ флуид срещу стареене на кожата SPF 15 40 мл.
  Lierac Sunissime, 40 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът Lierac Sunissime предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва лицето от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепредпазва кожата от преждевременно стареенеудължава ефекта на тенаНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.
 • Lierac Premium копринено нежен крем против признаци на стареене 50 мл.
  Lierac Premium, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Premium предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята импредотвратява нежеланата лъскавинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Premium интензивно подхранващ крем против признаци на стареене 50 мл.
  Lierac Premium, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Premium предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Body-Hydra+ пилинг за тяло с микрогранули 200 мл.
  Lierac Body-Hydra+, 200 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Lierac Body-Hydra+ избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиувеличава притока на кръв към кожатаперфектно омекотяваНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Lierac Hydragenist хидратираща мъгла с подмладяващ ефект 100 мл.
  Lierac Hydragenist, 100 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Lierac Hydragenist ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение.Характеристики:помага за предотвратяване на дехидратацията на кожатаосвежава и озарявавъзстановява здравия и младежки вид на кожатаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
 • Lierac Cica-Filler интензивен възстановяващ серум против бръчки 3x10 мл.
  Lierac Cica-Filler, 3x10 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Cica-Filler е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:укрепва контурите на лицетопридава на лицето стегнатоствъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Cica-Filler интензивен възстановяващ крем против бръчки 40 мл.
  Lierac Cica-Filler, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Cica-Filler предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподмладява кожата и й придава енергиярегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Cica-Filler матиращ гел- крем против бръчки 40 мл.
  Lierac Cica-Filler, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Cica-Filler предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподмладява кожата и й придава енергиярегенерира и витализирапредотвратява нежеланата лъскавинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Lierac Premium регенериращ очен крем против признаци на стареене 15 мл.
  Lierac Premium, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Lierac Premium е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:освежава и изглажда зоната около очитеизглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеозарява околоочната зонаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Lierac Lift Integral възстановяващ хидратиращ гел-крем за шия и деколте 50 мл.
  Lierac Lift Integral, 50 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Кремът за лице Lierac Lift Integral предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Не изплаквайте.
 • Lierac Lift Integral попълващ балсам за устни с лифтинг ефект 15 мл.
  Lierac Lift Integral, 15 мл., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Lierac Lift Integral е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Lierac Supra Radiance детоксикиращ серум за лице с анти-бръчков ефект 30 мл.
  Lierac Supra Radiance, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Lierac Supra Radiance е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за отстраняване на признаците за стареене на кожатапомага за изглаждане на бръчки и фини линииефективно хидратира и подхранвавъзстановява еластичността на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Lierac Premium интензивен крем против бръчки лимитирано издание 50 мл.
  Lierac Premium, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Lierac Premium предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Lierac Body Slim охлаждащ гел против целулит 150 мл.
  Lierac Body Slim, 150 мл., Грижа против целулит за жени, Продуктът Lierac Body Slim ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатаизглажда кожатапредотвратява образуването на последващ целулитНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте редовно.
 • Lierac Body-Lift Expert лифтинг серум за стягане на кожата 100 мл.
  Lierac Body-Lift Expert, 100 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Lierac Body-Lift Expert помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:видимо изглажда кожатавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно. Ползвайте редовно.
 • Lierac Phytolastil козметичен комплект (за стрии) за жени
  Lierac Phytolastil, , Козметични комплекти за жени, Продуктът Lierac Phytolastil се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:редуцира дълбоки и нови стрииповишава еластичността на кожатаизпъва кожатазаздравява кожатапомага за предотвратяване на възникване на стрииНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото. Ползвайте съгласно приложената инструкция.

Последно видяно

връх