Модни марки 1
Цена
лв лв

Lee Stafford облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Lee Stafford 38 продукти
 • Lee Stafford Styling лак за коса със силна фиксация 250 мл.
  Lee Stafford Styling, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Lee Stafford Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектне слепя косата и придава на прическата естествен видлесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Lee Stafford Bleach Blondes балсам без отмиване за студено руси нюанси неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 150 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Bleach Blondes придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford CoCo LoCo мляко с кокосово масло за топлинно третиране на косата 100 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 100 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотапритежава регенеративен ефектприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford CoCo LoCo хидратираща грижа без отмиване в спрей 150 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава привлекателен гланцправи косата красиво блестяща и жизненаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford Styling пяна за коса за двоен обем 200 мл.
  Lee Stafford Styling, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Lee Stafford Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитене слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Lee Stafford CoCo LoCo Балсам за суха и увредена коса 200 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 200 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford Poker Straight спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  Lee Stafford Poker Straight, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Lee Stafford Poker Straight осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:укротява непокорната косапредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатакосата остава блестяща и хидратиранаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Lee Stafford CHoCo LoCKs хидратиращ балсам в спрей без отмиване 100 мл.
  Lee Stafford CHoCo LoCKs, 100 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Балсамът без изплакване Lee Stafford CHoCo LoCKs е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеприятно ароматизира косатакосата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Lee Stafford Cactus Crush серум за коса за блясък и мекота на косата 50 мл.
  Lee Stafford Cactus Crush, 50 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Lee Stafford Cactus Crush се грижи перфектно за косатаХарактеристики:осигурява на косата необходимата хидратацияправи косата копринено мека на допирвъзстановява естествения блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford Argan Oil from Morocco подхранващо масло за всички видове коса 50 мл.
  Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Начин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Lee Stafford CoCo LoCo серум без отмиване в спрей 100 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Не изплаквайте. Срешете.
 • Lee Stafford CoCo LoCo лак за коса 250 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Lee Stafford CoCo LoCo фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине оставя в косата остатъци и лесно се разресване слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. За постигане на максимален обем насочете директно към корените. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Lee Stafford Hair Growth грижа без отмиване за кожата на главата стимулиращ растежа на косата 100 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 100 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Hair Growth придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатапритежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford CoCo LoCo шампоан с кокосово масло за блясък и мекота на косата 250 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Lee Stafford CoCo LoCo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратираизмива косата и кожата на главатапридава блясък и обемпридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Lee Stafford CoCo LoCo балсам с кокосово масло за блясък и мекота на косата 250 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Lee Stafford CoCo LoCo гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияпредоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford CoCo LoCo сух шампоан за абсорбиране на излишния себум а освежаване на косата 200 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Lee Stafford CoCo LoCo ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинаосвежава и изпълва с въздухподобрява текстурата на косъмаправи косата ухаещаНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • Lee Stafford Bleach Blondes балсам за руса коса 250 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Lee Stafford Bleach Blondes гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкправи цвета на косата по-наситенпредпазва от негативните въздействия на външната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Hair Growth балсам за стимулиране растежа на коса и против косопад 200 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Lee Stafford Hair Growth гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:осигурява на косата ослепителен блясъкпредпазва от негативните въздействия на външната средапредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Hair Growth шампоан за стимулиране растежа на косата и против косопад 200 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Lee Stafford Hair Growth ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:прави косата гладкаинтензивно хидратираизмива косата и кожата на главатастимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Argan Oil from Morocco подхранващ шампоан За коса 250 мл.
  Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Lee Stafford Argan Oil from Morocco ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираправи косата гладкарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Styling мляно кафе За коса 50 мл.
  Lee Stafford Styling, 50 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Lee Stafford Styling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава безупречен обем и формаулеснява стилизиранетоухае приятноНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Lee Stafford Styling спрей за коса за блясък 200 мл.
  Lee Stafford Styling, 200 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Lee Stafford Styling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопредоставя здрав блясъкухае приятнодълготраен ефект
 • Lee Stafford Bleach Blondes шампоан за всички видове руса коса 250 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Lee Stafford Bleach Blondes ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Styling спрей за коса против цъфтене 200 мл.
  Lee Stafford Styling, 200 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Lee Stafford Styling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:не слягва косатаулеснява стилизиранетозаглажда
 • Lee Stafford Styling сух шампоан за абсорбиране на излишния себум а освежаване на косата 200 мл.
  Lee Stafford Styling, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Lee Stafford Styling ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинаосвежава и изпълва с въздухпремахва замърсяваниятаНачин на употреба:Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Lee Stafford Hair Growth маска за стимулиране растежа на коса и против косопад 200 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаLee Stafford Hair Growth е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапридава на косата красив ароматНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Argan Oil from Morocco подхранващ балсам За коса 250 мл.
  Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Lee Stafford Argan Oil from Morocco гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданеосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Argan Oil from Morocco подхранваща маска за изглаждане на косата 200 мл.
  Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаLee Stafford Argan Oil from Morocco е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратиракосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Bleach Blondes шампоан за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 250 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Lee Stafford Bleach Blondes ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Hair Growth серум за скалп за растеж на косата 75 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 75 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Hair Growth придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косата
 • Lee Stafford Styling суш шампоан за тъмна коса 200 мл.
  Lee Stafford Styling, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Lee Stafford Styling ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинаосвежава и изпълва с въздухпремахва замърсяваниятане оставя бели следи в косатаНачин на употреба:Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Lee Stafford CHoCo LoCKs маска за коса с екстракт от какао 200 мл.
  Lee Stafford CHoCo LoCKs, 200 мл., Маска за коса за мъже, Маската за косаLee Stafford CHoCo LoCKs е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:придава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирподсилва косъмапридава на косата красив ароматНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford CHoCo LoCKs почистващ шампоан 250 мл.
  Lee Stafford CHoCo LoCKs, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Lee Stafford CHoCo LoCKs ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Lee Stafford CHoCo LoCKs почистващ балсам 250 мл.
  Lee Stafford CHoCo LoCKs, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Lee Stafford CHoCo LoCKs гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Bleach Blondes сребърен шампоан неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 250 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Lee Stafford Bleach Blondes ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмапридава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Lee Stafford Cactus Crush хидратиращ балсам за фина коса 250 мл.
  Lee Stafford Cactus Crush, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Lee Stafford Cactus Crush гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Lee Stafford Cactus Crush хидратиращ шампоан за фина коса 250 мл.
  Lee Stafford Cactus Crush, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Lee Stafford Cactus Crush ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Lee Stafford Cactus Crush хидратираща маска за коса 200 мл.
  Lee Stafford Cactus Crush, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаLee Stafford Cactus Crush е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх