Модни марки 1
Цена
лв лв

L’biotica облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: L’biotica 67 продукти
 • L’biotica Hair Spa тюрбан За коса
  L’biotica Hair Spa, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса L’biotica Hair Spa превъзходно завършва вашата прическа.
 • L’biotica Biovax Silk регенериращ серум за подсилване и блясък на косата 15 мл.
  L’biotica Biovax Silk, 15 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеL’biotica Biovax Silk придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотапридава привлекателен гланцкачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • L’biotica Biovax A+E подхранващ серум срещу късане на косата 15 мл.
  L’biotica Biovax A+E, 15 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеL’biotica Biovax A+E придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • L’biotica Biovax Gold крем - олио за постигане на съвършен вид на косата 125 мл.
  L’biotica Biovax Gold, 125 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеL’biotica Biovax Gold придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеелиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Не изплаквайте.
 • L’biotica Biovax Natural Oil хидратиращ серум За коса 15 мл.
  L’biotica Biovax Natural Oil, 15 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът L’biotica Biovax Natural Oil се грижи перфектно за косатаХарактеристики:осигурява на косата необходимата хидратациявъзстановява естествения блясък на косатапредоставя на косата топлинна защитаправи косата копринено мека на допирСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху все още мокра коса. Не изплаквайте.
 • L’biotica Biovax Smooth Booster хидратиращ балсам в спрей 200 мл.
  L’biotica Biovax Smooth Booster, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване L’biotica Biovax Smooth Booster е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирхидратира косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • L’biotica Biovax Volume Builder регенериращ балсам в спрей 200 мл.
  L’biotica Biovax Volume Builder, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване L’biotica Biovax Volume Builder е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирпридава жизненост на косатаНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • L´Biotica Active Lash 3,5 ml грижа за мигли и вежди за жени
  Best products on Parfimo.bg: L´Biotica Active Lash Грижа за мигли и вежди за жени 3,5 ml
 • L´Biotica Brow Styler 4 ml спирала за вежди за жени Medium Brown
  Best products on Parfimo.bg: L´Biotica Brow Styler Спирала за вежди за жени 4 ml Нюанс Medium Brown
 • L’biotica Biovax Glamour Caviar подхранваща регенерираща маска с хайвер 125 мл.
  L’biotica Biovax Glamour Caviar, 125 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Biovax Glamour Caviar е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратираподсилва косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • L’biotica Biovax Glamour Gold регенериращ шампоан с арганово масло 200 мл.
  L’biotica Biovax Glamour Gold, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L’biotica Biovax Glamour Gold ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Med стимулиращ шампоан за растеж на косата и укрепване от корените 200 мл.
  L’biotica Biovax Med, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L’biotica Biovax Med ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатастимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Men подсилващ шампоан за растеж на косата и укрепване от корените 200 мл.
  L’biotica Biovax Men, 200 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът L’biotica Biovax Men ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапредотвратява преждевременен косопадрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Keratin & Silk регенерираща маска за груба коса 250 мл.
  L’biotica Biovax Keratin & Silk, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Biovax Keratin & Silk е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:подобрява гъвкавостта на косъмапридава на косата ослепителен блясъкподсилва косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • L’biotica Biovax Keratin & Silk подсилващ шампоан с кератинов комплекс 200 мл.
  L’biotica Biovax Keratin & Silk, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L’biotica Biovax Keratin & Silk ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Natural Oil ревитализираща маска за постигане на съвършен вид на косата 250 мл.
  L’biotica Biovax Natural Oil, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Biovax Natural Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратиракосата е гладка на допиррегенерира косата по цялата й дължинаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • L’biotica Biovax Falling Hair подсилваща маска против косопад 250 мл.
  L’biotica Biovax Falling Hair, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Biovax Falling Hair е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатаподсилва косъмавъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Natural Oil хидратиращ балсам с мигновен ефект 200 мл.
  L’biotica Biovax Natural Oil, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът L’biotica Biovax Natural Oil гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпридава на косата гъвкавост и обемосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Keratin & Silk балсам с кератин за по-лесно разресване на косата 200 мл.
  L’biotica Biovax Keratin & Silk, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът L’biotica Biovax Keratin & Silk гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предпазва от негативните въздействия на външната средазатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливпредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Dull Hair подсилващ шампоан за мазна коса и мазен скалп 200 мл.
  L’biotica Biovax Dull Hair, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L’biotica Biovax Dull Hair ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L’biotica Active Lash активен серум за мигли и вежди 7 мл.
  L’biotica Active Lash, 7 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Продуктът L’biotica Active Lash подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:подсилва и подхранва миглитегрижи се също и за веждитеосигурява по-голяма гъстотастимулира и ускорява растежа на миглитеНачин на употреба:Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. С помощта на апликатора нанесете малко количество от продукта върху чистите и сухи вежди. Ползвайте съгласно приложената инструкция. Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане.
 • L’biotica Active Lash регенериращ крем за мигли 7 мл.
  L’biotica Active Lash, 7 мл., Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът L’biotica Active Lash подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:стимулира и ускорява растежа на миглитепредотвратява падането на миглитеподсилва и подхранва миглитегрижи се също и за веждителесно и бързо приложение в уюта на домаНачин на употреба:Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. С помощта на апликатора нанесете малко количество от продукта върху чистите и сухи вежди. Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • L’biotica Biovax Blond Hair съживяваща маска за руса коса 250 мл.
  L’biotica Biovax Blond Hair, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Biovax Blond Hair е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмапредпазва от вредните влияния на околната средавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Dry Hair регенерираща и хидратираща маска за суха и увредена коса 250 мл.
  L’biotica Biovax Dry Hair, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Biovax Dry Hair е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмапредпазва от вредните влияния на околната средавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Evolet изглаждащ крем за стрии 150 мл.
  L’biotica Evolet, 150 мл., Грижа против стрии за жени, Продуктът L’biotica Evolet се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:благоприятно въздейства срещу стрии и белезихидратира и подхранва в дълбочинаизсветлява видимостта на стриитеотстранява сърбеж и напрежениебързо се абсорбираНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • L’biotica Active Lash серум за подсилване и растеж на мигли 3,5 мл.
  L’biotica Active Lash, 3,5 мл., Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът L’biotica Active Lash подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:стимулира и ускорява растежа на миглитепредотвратява падането на миглитеподсилва и подхранва миглитегрижи се също и за веждителесно и бързо приложение в уюта на домаНачин на употреба:Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. С помощта на апликатора нанесете малко количество от продукта върху чистите и сухи вежди. Ползвайте съгласно приложената инструкция. Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане.
 • L’biotica DermoMask лифтинг маска за стягане на кожата 10 мл.
  L’biotica DermoMask, 10 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask DermoMask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask маска за лице за разширени и спукани капиляри 10 мл.
  L’biotica DermoMask, 10 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask DermoMask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткипочиства кожата в дълбочинавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask Anti-Aging маска за лице против пигментни петна 12 мл.
  L’biotica DermoMask Anti-Aging, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Anti-Aging ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask Anti-Aging маска за лице с противобръчков ефект 35+ 12 мл.
  L’biotica DermoMask Anti-Aging, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Anti-Aging ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask Anti-Aging маска за възстановяване плътността на кожата 40+ 12 мл.
  L’biotica DermoMask Anti-Aging, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Anti-Aging ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask почистваща маска за кожа с несъвършенства 10 мл.
  L’biotica DermoMask, 10 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask DermoMask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляефективно почиства порите
 • L’biotica DermoMask Night Active маска с ефект на мезотерапия 12 мл.
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Night Active ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткипочиства кожата в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask Night Active маска с лифтинг и стягащ ефект с 24 каратово злато 12 мл.
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Night Active ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткихидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask Night Active окисляваща маска 12 мл.
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Night Active ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask Night Active интензивна подмладяваща маска със стволови клетки 12 мл.
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Night Active ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортпремахва мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Masks Collagen Platinium платнена маска с колаген 23 мл.
  L’biotica Masks Collagen Platinium, 23 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице L’biotica Masks Collagen Platinium ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • L’biotica DermoMask Night Active изпълваща маска против дълбоки бръчки 12 мл.
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Night Active ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica DermoMask Night Active ексфолираща маска за възобновяване на повърхността на кожата 12 мл.
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica DermoMask Night Active ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:има нежен ексфолиращ ефектпочиства кожата в дълбочинаотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Masks Hyaluronic Acid платнена маска с хидратиращ и изглаждащ ефект 23 мл.
  L’biotica Masks Hyaluronic Acid, 23 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице L’biotica Masks Hyaluronic Acid ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапочиства кожата в дълбочинаотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Masks Aloe Vera платнена маска с регенериращ ефект 23 мл.
  L’biotica Masks Aloe Vera, 23 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице L’biotica Masks Aloe Vera ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапочиства кожата в дълбочинаотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Masks колагенова маска за областта около очите против отоци и тъмни кръгове 3 x 2 бр.
  L’biotica Masks, 3 x 2 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи L’biotica Masks Masks перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:намалява отоците и тъмните кръговеотстранява признаците на стрес и умораозарява околоочната зонаувеличава еластичността на кожатаНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Masks колагенова маска за областта около очите с анти-бръчков ефект 6 бр.
  L’biotica Masks, 6 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи L’biotica Masks Masks перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:интензивно хидратираизглажда фините линии и намалява леките бръчкиувеличава еластичността на кожатаНачин на употреба:Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Masks регенерираща маска за ходила под формата на чорапи 32 мл.
  L’biotica Masks, 32 мл., Маски за крака за жени, Кремът L’biotica Masks Masks осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:премахва мъртвите клеткипритежава регенеративен ефектхидратира кожатаотлично омекотява и подхранваНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • L’biotica Masks ексфолиращи чорапи за омекотяване и хидратиране кожата на краката. 40 мл.
  L’biotica Masks, 40 мл., Маски за крака за жени, Кремът L’biotica Masks Masks осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:отлично омекотява и подхранваинтензивно регенерирапремахва мъртвите клеткиНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • L’biotica Masks регенерираща маска за ръце под формата на ръкавици 26 гр.
  L’biotica Masks, 26 гр., Маски за тяло за жени, Маската за тяло L’biotica Masks Masks ще превърне в изключителна ежедневната рутина в грижата за тялото.Характеристики:подхранва и хидратираправи кожата кадифено фина на допиррегенерира и омекотява кожатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango регенериращ шампоан за увредена коса 200 мл.
  L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango регенерираща маска за увредена коса 250 мл.
  L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango балсам за увредена коса 200 мл.
  L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът L’biotica Biovax гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпредотвратява чупенето на косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil регенерираща маска За коса 250 мл.
  L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподобрява гъвкавостта на косъмавъзстановява структурата на косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil регенериращ шампоан за слаба и увредена коса 200 мл.
  L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемправи косата гладкаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil експресен регенериращ балсам за увредена коса 200 мл.
  L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Балсамът без изплакване L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Masks Diamond Glow пилинг маска за лице със стягащ ефект 10 гр.
  L’biotica Masks Diamond Glow, 10 гр., Отлепващи се маски за жени, Маската за лице L’biotica Masks Diamond Glow ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • L’biotica Hair Mask регенерираща маска за коса Coconut
  L’biotica Hair Mask, , Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Hair Mask е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатапридава на косата красив ароматНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • L’biotica Masks Silver Glow озаряваща маска за лице 10 гр.
  L’biotica Masks Silver Glow, 10 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica Masks Silver Glow ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткихидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • L’biotica Hair Mask овлажняваща и изглаждаща маска Monoi
  L’biotica Hair Mask, , Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Hair Mask е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Professional Therapy Blond лилав тониращ шампоан за руса коса 250 мл.
  L’biotica Professional Therapy Blond, 250 мл., Тониращи шампоани за жени, Шампоанът L’biotica Professional Therapy ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаизмива косата и кожата на главатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L’biotica Masks Caramel Coffee платнена маска с освежаващ ефект
  L’biotica Masks Caramel Coffee, , Крем-маски за жени, Маската за лице L’biotica Masks Caramel Coffee ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткиозарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • L’biotica Professional Therapy Milk шампоан за блясък и мекота на косата 250 мл.
  L’biotica Professional Therapy Milk, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L’biotica Professional Therapy Milk ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L’biotica Professional Therapy Milk балсам за блясък и мекота на косата 200 мл.
  L’biotica Professional Therapy Milk, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът L’biotica Professional Therapy Milk гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Professional Therapy Milk маска за блясък и мекота на косата 200 мл.
  L’biotica Professional Therapy Milk, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаL’biotica Professional Therapy Milk е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • L’biotica Vegan Organic Avocado платнена маска с регенериращ ефект 1 бр.
  L’biotica Vegan Organic Avocado, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице L’biotica Vegan Organic Avocado ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Vegan Organic Raspberry озаряваща платнена маска 1 бр.
  L’biotica Vegan Organic Raspberry, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице L’biotica Vegan Organic Raspberry ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Vegan Organic Papaya почистваща маска за лице 1 бр.
  L’biotica Vegan Organic Papaya, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице L’biotica Vegan Organic Papaya ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:избавя кожата от черни точкиосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляпочиства кожата в дълбочинаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • L’biotica Vegan Black Currant маска за околоочната зона с хидратиращ ефект 2 бр.
  L’biotica Vegan Black Currant, 2 бр., Маски за околоочната зона за жени
 • L’biotica Vegan Rose освежаваща маска за околоочната област 2 бр.
  L’biotica Vegan Rose, 2 бр., Маски за околоочната зона за жени
 • L’biotica Masks Golden Glow пилинг маска за лице 10 гр.
  L’biotica Masks Golden Glow, 10 гр., Отлепващи се маски за жени, Маската за лице L’biotica Masks Golden Glow ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаозарява и освежававъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.

Последно видяно

връх