Модни марки 1
Цена
лв лв

Lacalut облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Lacalut 13 продукти
 • Lacalut White паста за зъби с избелващ ефект 75 мл.
  Lacalut White, 75 мл., За пушачи унисекс, Пастата за зъби за пушачи Lacalut White има интензивен избелващ ефект. Премахва повърхностното оцветяване на зъбите и предотвратява неговото следващо отлагане.Характеристики:избелва зъбитеподсилва емайлаотстранява петната след тютюнопушенетопази от образуване на зъбен кариесНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Lacalut Aktiv паста за зъби срещу пародонтит 75 мл.
  Lacalut Aktiv, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби Lacalut Aktiv Aktiv е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитеосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Lacalut Sensitive паста за чувствителни зъби 75 мл.
  Lacalut Sensitive, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Lacalut Sensitive гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:грижи се за оголените зъбни шийкиподсилва зъбитенамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Lacalut Junior четка за зъби за деца много мека
  Lacalut Junior, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби Lacalut Junior задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:леко и надеждно почиства зъбитещадящо се грижи за венцитезакачлив дизайн за децаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Lacalut Aktiv четка за зъби софт нюанси
  Lacalut Aktiv, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Lacalut Aktiv Aktiv поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Lacalut Junior паста за зъби за периода на обмен на млечните зъби с постоянни 50 мл.
  Lacalut Junior, 50 мл., пасти за зъби за деца, Характеристики:предпазва венцитеприятен вкус
 • Lacalut Aktiv Herbal паста за укрепване на зъбите и венците 75 мл.
  Lacalut Aktiv Herbal, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Lacalut Aktiv Herbal предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакапонижава кървенето на венцитеограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Lacalut Sensitive четка за зъби софт Green
  Lacalut Sensitive, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Lacalut Sensitive поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плака
 • Lacalut White & Repair паста за зъби за възстановяване на зъбния емайл 75 мл.
  Lacalut White & Repair, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Lacalut White & Repair е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:спира кървенето на венцитеизбелва зъбитеминерализира зъбния емайлукрепва зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Lacalut White вода за уста с избелващ ефект 300 мл.
  Lacalut White, 300 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Lacalut White White не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:не уврежда емайлаподдържа венците здравиубива бактериитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.
 • Lacalut Aktiv вода за уста 300 мл.
  Lacalut Aktiv, 300 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Lacalut Aktiv Aktiv не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:поддържа венците здравиубива бактериитебори се срещу възникване на зъбен кариесзащита от зъбния налепосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Lacalut Sensitive вода за уста за чувствителни зъби 300 мл.
  Lacalut Sensitive, 300 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Lacalut Sensitive не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:поддържа венците здравизащита от зъбния налепукрепва емайлаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Lacalut Aktiv избелваща паста за зъби за здрави зъби и венци 75 мл.
  Lacalut Aktiv, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Lacalut Aktiv предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаревитализира и се грижи за венцитегарантира защита на зъбния емайлизбелва зъбитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.

Последно видяно

връх