Модни марки 1
Цена
лв лв

label.m облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: label.m 82 продукти
 • label.m Men крем-грижа За коса 100 мл.
  label.m Men, 100 мл., Кремове и гелове за коса за мъже, Продуктът за стайлинг label.m Men е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса.Характеристики:улеснява стилизиранетоне слягва косатане се втвърдява в косатапредоставя на косата хидратация и подхранванепридава текстура и форма на прическатаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.
 • label.m Men тоник за коса 150 мл.
  label.m Men, 150 мл., Тоник и води за коса за мъже, Продуктът без изплакване label.m Men предоставя на вашата коса необходимите грижи, които й липсват.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • label.m Men тоник за коса за възобновяване гъстотата на косата 150 мл.
  label.m Men, 150 мл., Тоник и води за коса за мъже, Грижата без изплакванеlabel.m Men придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапомага за фиксиране и оформяне на прическатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • label.m Men моделираща паста За коса 50 мл.
  label.m Men, 50 мл., Пасти за коса за мъже, Продуктът за стайлинг label.m Men е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса.Характеристики:фиксира прическата в желаната формаулеснява стилизиранетосъздава матиран външен видпридава текстура и форма на прическатаима дълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта на суха коса и оформете в желания вид.
 • label.m Men оформящ продукт за коса 50 мл.
  label.m Men, 50 мл., Други стилизиращи продукти за мъже, Продуктът за стайлинг label.m Men е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса.Характеристики:фиксира прическата в желаната формаулеснява стилизиранетоне слягва косатапредоставя здрав блясъклесно се измиваНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.
 • label.m Men восък за коса 50 мл.
  label.m Men, 50 мл., Стилизиращи продукти за мъже, Восъкът за коса label.m Men идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаоткроява естествения блясък на косатанадеждно и силно моделира косатадълготраен ефектлесно приложениеНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • label.m Brush Session Hair Up Четка за коса
  label.m Brush Session Hair Up, , Четки -плоски за жени, Четката за коса label.m Brush Session Hair Up е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:изглажда и изравнява косатакомпактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантащадящо за косата и кожатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • label.m Brush Styling Четка за коса
  label.m Brush Styling, , Четки -плоски за жени
 • label.m Brush Cushion Четка за коса
  label.m Brush Cushion, , Четки -плоски за жени, Четката за коса label.m Brush Cushion е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косащадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно захващанеНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • label.m Comb Detangling гребен за коса
  label.m Comb Detangling, , Гребени за жени, Гребенът за коса label.m Comb Detangling е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:гребенът е антистатиченза употреба във фризьорски салони и у домаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • label.m Complete моделираща паста за гъвкава фиксация 50 мл.
  label.m Complete, 50 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт label.m Complete подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетоне слягва косатапридава формаСъстав:без парабениНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • label.m Create спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  label.m Create, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата label.m Create осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатакосата остава блестяща и хидратиранаувеличава обемаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • label.m Create изглаждащ крем за суха и увредена коса 150 мл.
  label.m Create, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Create придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • label.m Therapy Age-Defying арганово масло за блясък 100 мл.
  label.m Therapy Age-Defying, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио label.m Therapy Age-Defying прави косата мекаХарактеристики:осигурява на косата здравина и еластичностпридава кадифена мекота на косатавидимо регенерира и предпазва косатапридава блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Може да се използва всеки ден.
 • label.m Complete лак за коса средна фиксация 300 мл.
  label.m Complete, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса label.m Complete фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:моментално придава на косата обемсолидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • label.m Comb Cutting гребен за коса
  label.m Comb Cutting, , Гребени за жени
 • label.m Brush Grooming Четка за коса
  label.m Brush Grooming, , Четки -плоски за жени, Четката за коса label.m Brush Grooming е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косащадящо за косата и кожатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • label.m Create протеинов спрей За коса 250 мл.
  label.m Create, 250 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Create придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектвъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • label.m Complete пудра за коса за обем в корените 3,5 гр.
  label.m Complete, 3,5 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса label.m Complete придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:моменталноосигурява обем на косатафиксира прическата и удължава нейната издръжливостНачин на употреба:Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
 • label.m Thickening пяна за обем 210 мл.
  label.m Thickening, 210 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат label.m Thickening придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитене слепвя косата и не я смачквапродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • label.m Tourmaline Dryer сешоар
  label.m Tourmaline Dryer, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса label.m Tourmaline Dryer ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:елиминира повреждането на косата под влияние на топлинатапредотвратява накъдряне и наелектризиране на косатаниско тегло, ергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • label.m Curl Define пяна за коса за оформяне на къдрици 150 мл.
  label.m Curl Define, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат label.m Curl Define придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатадълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • label.m Diamond Dust балсам в спрей без отмиване 120 мл.
  label.m Diamond Dust, 120 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване label.m Diamond Dust е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформянехидратира косъмаподобрява структурата на косъмалесен за приложениеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • label.m Anti-Frizz подхранващ балсам за екстремно суха коса 150 мл.
  label.m Anti-Frizz, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Anti-Frizz придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцукротява непокорната косакачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеприятно ароматизира косатавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • label.m Anti-Frizz леко изглаждащо мляко за изглаждане на чуплива коса 50 мл.
  label.m Anti-Frizz, 50 мл., Балсами и млека за коса за жени, Укротете буйната си коса. Изглаждащият крем ще ви осигури максимален контрол и перфектно приглаждане на непокорната коса.Характеристики:изглажда повърхността на косъмапридава на косата естествен блясъкпредотвратява нежеланото начупване на косатаправи косата гладка и податлива на оформянехидратира и подхранва косатаНачин на употреба:Втрийте в измитата с шампоан и влажна коса. Не изплаквайте.
 • label.m Complete лак за коса за фиксация и блясък 200 мл.
  label.m Complete, 200 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса label.m Complete фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава на косата жизненост и блясъксолидно фиксира всички типове коса и прическипредпазва от UV лъчитене оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • label.m Condition балсам без отмиване за всички видове коса 300 мл.
  label.m Condition, 300 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Condition придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава антистатичен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • label.m Therapy Age-Defying крем без отмиване За коса 50 мл.
  label.m Therapy Age-Defying, 50 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Therapy Age-Defying придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • label.m Create пяна втвърдител за фина коса 200 мл.
  label.m Create, 200 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат label.m Create придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитене слепвя косата и не я смачквапродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • label.m Hot Brushes Четка за коса размер L
  label.m Hot Brushes, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса label.m Hot Brushes е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарпомага за създаване не желаната формачетката е идеална за създаване на къдрици и вълничетката е подходяща и за изправяне на косатаима неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • label.m Create защитен спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  label.m Create, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Create придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • label.m Create гел за коса средна фиксация 150 мл.
  label.m Create, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса label.m Create осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингне слепя косата и лесно се разресванемазна текстурагарантира прическа, която ще издържи през целия денНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • label.m Complete стилизираща паста за фиксиране и оформяне 50 мл.
  label.m Complete, 50 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт label.m Complete подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава безупречен обем и формасъздава матиран външен видНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • label.m Fashion Edition восък за коса в спрей 150 мл.
  label.m Fashion Edition, 150 мл., Восък за коса унисекс, Восъкът за коса label.m Fashion Edition идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическанадеждно и силно моделира косатадълготраен ефектлесно приложениеНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • label.m Protein Spray регенериращ спрей за крехка коса без блясък 500 мл.
  label.m Protein Spray, 500 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Protein Spray придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита
 • label.m Blow Out Spray стилизиращ защитен спрей за коса за обем и блясък 500 мл.
  label.m Blow Out Spray, 500 мл., спрей за обем за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Blow Out Spray придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предпазва от слънчевите лъчипази от външни влиянияправи косата гладка и фина на допирувеличава обемапридава хидратация и блясъкпредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • label.m Curl Define хидратиращ спрей за блясък на къдрава и чуплива коса 50 мл.
  label.m Curl Define, 50 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт label.m Curl Define подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцулеснява стилизиранетопридава формахидратираНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • label.m Complete матираща паста за фиксиране и оформяне 50 мл.
  label.m Complete, 50 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт label.m Complete подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:създава матиран външен видзаглаждаНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • label.m Complete пудра за коса за коса с кафяви нюанси 3,5 гр.
  label.m Complete, 3,5 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса label.m Complete придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:след прилагане косата изглежда ефирномоменталноосигурява обем на косатаНачин на употреба:Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
 • label.m Therapy Rejuvenating подмладяващо масло за коса с арганово масло 100 мл.
  label.m Therapy Rejuvenating, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Характеристики:притежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • label.m Anti-Frizz мъгла за изглаждане и лесно оформяне на косата 150 мл.
  label.m Anti-Frizz, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата label.m Anti-Frizz осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатакосата остава блестяща и хидратиранаизглажда косъмабори се срещу накъдрянепридава хидратация и блясъкулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • label.m Therapy Age-Defying подхранващ балсам 150 мл.
  label.m Therapy Age-Defying, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Therapy Age-Defying гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеизглажда и въздейства срещу накъдрянезатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Therapy Age-Defying ревитализираща маска За коса 120 мл.
  label.m Therapy Age-Defying, 120 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаlabel.m Therapy Age-Defying е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • label.m Condition балсам за суха коса 300 мл.
  label.m Condition, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Condition гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянепредоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Organic балсам за фина коса 200 мл.
  label.m Organic, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Organic гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предотвратява чупенето на косатапредоставя необходимата хидратацияулеснява разресването и следващото оформянепредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Condition регенерираща маска 120 мл.
  label.m Condition, 120 мл., Защита на косата от слънце за жени, Маската за косаlabel.m Condition е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмаинтензивно хидратиравъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатапредпазва косата от високите температуриНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • label.m Condition подхранващ балсам за всички видове коса 300 мл.
  label.m Condition, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Condition гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва от негативните въздействия на външната средаизглажда и въздейства срещу накъдрянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Condition балсам за всички видове коса 300 мл.
  label.m Condition, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Condition гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Condition подхранващ балсам за суха и увредена коса 300 мл.
  label.m Condition, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Condition гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва от негативните въздействия на външната средапредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Organic подхранващ балсам за суха коса 200 мл.
  label.m Organic, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Organic гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратациязатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Create спрей за плажен ефект 200 мл.
  label.m Create, 200 мл., Специални стилизиращи продукти за плаж за жени, Спреят за плажен ефект label.m Create гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:придава на косата обем и гъвкавоствъздейства от корените към краищаталека текстура, която не сплесква косатаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • label.m Cleanse почистващ шампоан за всички видове коса 300 мл.
  label.m Cleanse, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Cleanse ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • label.m Cleanse защитен шампоан за боядисана коса 300 мл.
  label.m Cleanse, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Cleanse ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • label.m Therapy Age-Defying подсилващ шампоан 200 мл.
  label.m Therapy Age-Defying, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Therapy Age-Defying ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • label.m Complete моделиращ гел крем силна фиксация 100 мл.
  label.m Complete, 100 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт label.m Complete подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:дълготраен ефектхидратираулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • label.m Cleanse почистващ шампоан за чувствителна кожа на скалпа 300 мл.
  label.m Cleanse, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Cleanse ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • label.m Cleanse шампоан за боядисана коса 300 мл.
  label.m Cleanse, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Cleanse ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • label.m Cleanse възстановяващ шампоан за увредена коса 300 мл.
  label.m Cleanse, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Cleanse ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмапридава блясък и обемправи косата гладкарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • label.m Organic хидратиращ шампоан за суха коса 200 мл.
  label.m Organic, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Organic ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратираподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • label.m Complete спрей за блясък 200 мл.
  label.m Complete, 200 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт label.m Complete подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:предоставя здрав блясъксредна фиксация не слягва косатаСъстав:без парабениНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • label.m Organic шампоан за фина коса 200 мл.
  label.m Organic, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Organic ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • label.m Cleanse сух шампоан в спрей 200 мл.
  label.m Cleanse, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан label.m Cleanse ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъкподхранва и подсилваНачин на употреба:Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • label.m Complete стилизиращ крем средна фиксация 50 мл.
  label.m Complete, 50 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат label.m Complete придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаповишава естествения блясък на косатапродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • label.m Cleanse сух шампоан за коса с кафяви нюанси 200 мл.
  label.m Cleanse, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан label.m Cleanse ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъкне оставя бели следи в косатаНачин на употреба:Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • label.m Cleanse шампоан за суха коса 300 мл.
  label.m Cleanse, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Cleanse ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • label.m Thickening почистващ шампоан за обем 300 мл.
  label.m Thickening, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Thickening ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:придава блясък и обеминтензивно хидратираизмива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • label.m Thickening балсам за обновяване на гъстотата на косата 300 мл.
  label.m Thickening, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Thickening гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемпредпазва косата от уврежданеосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Thickening крем за коса за обем и форма 100 мл.
  label.m Thickening, 100 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт label.m Thickening подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава безупречен обем и формахидратиране слягва косатаНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • label.m Complete оформящ спрей за обем 200 мл.
  label.m Complete, 200 мл., спрей за обем за жени, Стилизиращият продукт label.m Complete подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиестествена фиксациямоментално придава на косата обемНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • label.m Therapy Rejuvenating подмладяващ шампоан с хайвер 1000 мл.
  label.m Therapy Rejuvenating, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Therapy Rejuvenating ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • label.m Colour Stay балсам за боядисана коса 300 мл.
  label.m Colour Stay, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Colour Stay гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияудължава трайността на цветаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Men съживяващ балсам 250 мл.
  label.m Men, 250 мл., Балсами за мъже, Балсамът label.m Men след всяко измиване на косата ще улесни нейното следващо оформяне и допълнително придава необходимите хранителни вещества.Характеристики:подхранва косата в дълбочинапридава на косата необходимата хидратацияподобрява структурата на косъмапредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Men почистващ шампоан за коса и скалп 1000 мл.
  label.m Men, 1000 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът label.m Men ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапродуктът е разработен специално за нуждите на мъжепремахва пърхота от косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • label.m Anti-Frizz балсам за изглаждане и укротяване на хвърчаща и непокорна коса 250 мл.
  label.m Anti-Frizz, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Anti-Frizz гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданеподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Cool Blonde балсам за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 200 мл.
  label.m Cool Blonde, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът label.m Cool Blonde гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:осигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмазатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливпредпазва косата от уврежданеправи цвета на косата по-наситенНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • label.m Brightening Blonde шампоан, защитаващ русите цветове на косата 250 мл.
  label.m Brightening Blonde, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Brightening Blonde ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:прави косата гладкаудължава трайността на цвета на косатапридава блясък и обемподсилва косъмаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • label.m Diamond Dust съживяващ шампоан за озаряване на коса без блясък 250 мл.
  label.m Diamond Dust, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Diamond Dust ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмапридава блясък и обемправи косата гладкаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • label.m Cool Blonde шампоан за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 250 мл.
  label.m Cool Blonde, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Cool Blonde ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • label.m Curl Define крем за коса за къдрава коса 150 мл.
  label.m Curl Define, 150 мл., Изглаждащи кремове за жени, Стилизиращият продукт label.m Curl Define подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава безупречен обем и формапредоставя здрав блясъкхидратираНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • label.m Honey & Oat подхранваща и хидратираща маска за коса 120 мл.
  label.m Honey & Oat, 120 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаlabel.m Honey & Oat е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатапридава на косата ослепителен блясъкподобрява гъвкавостта на косъмавъзстановява структурата на косатапридава на косата красив ароматНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • label.m Anti-Frizz шампоан за непокорна коса 300 мл.
  label.m Anti-Frizz, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът label.m Anti-Frizz ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:намалява чупенето на косатаправи косата гладкапридава блясък и обемподсилва косъмаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • label.m Curl Define слуфле за дефиниране на вълни 120 мл.
  label.m Curl Define, 120 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Стилизиращият продукт label.m Curl Define подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава формахидратирапридава привлекателен гланцпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита

Последно видяно

връх