Модни марки 1
Цена
лв лв

KORIKA облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: KORIKA 27 продукти
 • KORIKA StarBeauty ревитализираща хидрогелна маска с екстракт от охлюв 33 гр.
  KORIKA StarBeauty, 33 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице KORIKA StarBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткипочиства кожата в дълбочинавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA FermentBeauty Yogurt and Hyaluronic Acid комплект маски за лице на намалена цена
  KORIKA FermentBeauty Yogurt and Hyaluronic Acid, 5 x 23 гр., Платнени маски за жени
 • KORIKA NaturBeauty успокояваща платнена маска 20 гр.
  KORIKA NaturBeauty, 20 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA NaturBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткиосвобождава нечистотите в порите и ги изтеглявъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA NaturBeauty хидратираща платнена маска 20 гр.
  KORIKA NaturBeauty, 20 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA NaturBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA NaturBeauty ексфолираща платнена маска 20 гр.
  KORIKA NaturBeauty, 20 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA NaturBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA NaturBeauty озаряваща платнена маска 20 гр.
  KORIKA NaturBeauty, 20 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA NaturBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA SciBeauty Хидратираща платнена маска 22 гр.
  KORIKA SciBeauty, 22 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA SciBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:детоксикира кожата на лицетоотстранява мъртвите кожни клеткиефективно почиства поритеНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA SciBeauty антистрес платнена маска 22 гр.
  KORIKA SciBeauty, 22 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA SciBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA SciBeauty регенерираща маска за крака и нокти 2 x 15 гр.
  KORIKA SciBeauty, 2 x 15 гр., Маски за крака за жени, Кремът KORIKA SciBeauty осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:отлично омекотява и подхранвахидратира кожатаНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко. Не изплаквайте.
 • KORIKA SciBeauty регенерираща маска за ръце и нокти 2 x 15 гр.
  KORIKA SciBeauty, 2 x 15 гр., Маски за ръце за жени, Кремът KORIKA SciBeauty идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредотвратява изсъхването на кожатаправи кожата фина и мекаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • KORIKA StarBeauty озаряваща платнена маска с 24 каратово злато 3 g + 25 гр.
  KORIKA StarBeauty, 25 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA StarBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA StarBeauty почистваща платнена маска с активен въглен 15 гр.
  KORIKA StarBeauty, 15 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA StarBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:ефективно почиства поритехидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA Wedding козметичен комплект I. за жени
  KORIKA Wedding, , Крем-маски за жени, Характеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза перфектно нежна и мека кожаза поправяне и регенерация на кожатаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • KORIKA Everyday козметичен комплект I. за жени
  KORIKA Everyday, , Крем-маски за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект е подаръкХарактеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза перфектно нежна и мека кожаизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • KORIKA Be Ready to Party козметичен комплект I. за жени
  KORIKA Be Ready to Party, , Крем-маски за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект KORIKA Be Ready to Party е подаръкХарактеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза перфектно нежна и мека кожаза старателно почистване на кожатаза озаряване и ревитализация на кожатаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • KORIKA SciBeauty маска за околоочната област
  KORIKA SciBeauty, , Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи KORIKA SciBeauty перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:намалява отоците и тъмните кръговеинтензивно хидратираотстранява признаците на стрес и умораизглажда фините линии и намалява леките бръчки
 • KORIKA SciBeauty платнена маска против бръчки по шията
  KORIKA SciBeauty, , Спрей за деколте за жени, Маската за лице KORIKA SciBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA Korean Beauty Ritual Intense Hydration комплект маски за лице
  KORIKA Korean Beauty Ritual Intense Hydration, , Спрей за деколте за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект KORIKA Korean Beauty Ritual Intense Hydrationе подаръкХарактеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребаза интензивна хидратация на кожатаза озаряване и ревитализация на кожатаза редукция на бръчкитеизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • KORIKA Korean Beauty Ritual Instant Perfection комплект маски за лице
  KORIKA Korean Beauty Ritual Instant Perfection, , Спрей за деколте за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект KORIKA Korean Beauty Ritual Instant Perfectionе подаръкХарактеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза озаряване и ревитализация на кожатаза старателно почистване на кожатаза редукция на бръчкитеизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • KORIKA FermentBeauty Rice and Hyaluronic Acid комплект маски за лице на намалена цена
  KORIKA FermentBeauty Rice and Hyaluronic Acid, 5 x 20 гр., Платнени маски за жени
 • KORIKA FermentBeauty Wine and Hyaluronic Acid комплект маски за лице на намалена цена
  KORIKA FermentBeauty Wine and Hyaluronic Acid, 5 x 20 гр., Платнени маски за жени
 • KORIKA NaturBeauty подхранваща платнена маска 20 гр.
  KORIKA NaturBeauty, 20 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице KORIKA NaturBeauty ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • KORIKA SciBeauty хидратираща маска за устни 10 гр.
  KORIKA SciBeauty, 10 гр., Маски за устни за жени, Специалната грижа за устни KORIKA SciBeauty гарантира, че вашите устни ще бъдат още по-красиви.Характеристики:прави устните еластични и кадифено финипридава ефект на по-пълни устниизразително регенерира и предпазваНачин на употреба:Нанасяйте върху чисти и сухи устни.
 • KORIKA FermentBeauty комплект маски за лице
  KORIKA FermentBeauty, , Платнени маски за жени

Последно видяно

връх