Модни марки 1
Цена
лв лв

Klorane облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Klorane 109 продукти
 • Klorane Mango олио за суха коса 125 мл.
  Klorane Mango, 125 мл., Защита на косата от слънце за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Klorane Mango прави косата мекаХарактеристики:поправя косата след контакт със солена или хлорирана водапредоставя на косата невидима защита от слънцетохидратира косата при излагане на слънцевъзстановява увредената структура на косъмаподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Pomegranate балсам без отмиване за боядисана коса 125 мл.
  Klorane Pomegranate, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Klorane Granátové jablko е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияулеснява разресването и следващото оформянекосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Klorane Junior спрей за по-лесно разресване на косата 150 мл.
  Klorane Junior, 150 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Klorane Junior улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:помага за лесното сресване и изглаждане на косатахидратира и подхранва косатаухае приятноНачин на употреба:Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Срешете.
 • Klorane Magnolia спрей за блясък 100 мл.
  Klorane Magnolia, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Magnolie придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Desert Date крем без отмиване за крехка и стресирана коса 125 мл.
  Klorane Desert Date, 125 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Desert Date придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Ylang-Ylang защитно масло за изтощена от слънце коса 100 мл.
  Klorane Ylang-Ylang, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Защитният продукт Klorane Ylang-Ylang поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:предпазва от UV лъчитеосигурява блясък на косатаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Aquatic Mint освежаваща мъгла за коса, изложена на замърсен въздух 100 мл.
  Klorane Aquatic Mint, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Máta vodní придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Klorane Olive Extract концентрат без отмиване в спрей за слаба коса 125 мл.
  Klorane Olive Extract, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Oliva придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненакачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Chamomile грижа без изплакване за озаряване и подчертаване на русия цвят на косата 125 мл.
  Klorane Chamomile, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Heřmánek придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Flax Fiber спрей без отмиване за обем и форма 125 мл.
  Klorane Flax Fiber, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Flax Fiber придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Klorane Peony успокояващ серум за чувствителен и раздразнен скалп 65 мл.
  Klorane Peony, 65 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакване придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Mango крем без отмиване за подхранване и хидратация 125 мл.
  Klorane Mango, 125 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Mango придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеСъстав:без силикони
 • Klorane Men балсам за след бръснене 75 мл.
  Klorane Men, 75 мл., Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Klorane Men ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатахидратира кожата в дълбочинаосвежава уморената кожа на лицетоСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Klorane Hygiene et Soins du Corps рол-он 40 мл.
  Klorane Hygiene et Soins du Corps, 40 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Klorane Hygiene et Soins du Corps ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:не блокира естествените телесни процесипредпазва от неприятната миризмане оставя петна върху облеклотоСъстав:без алуминиеви солибез алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
 • Klorane Bébé тоалетна вода за деца 50 мл.
  Klorane Bébé, 50 мл., тоалетна вода за деца, Тоалетната вода Klorane Bébé Bébé е неустоимо ухание с уникален аромат, което ще ви съпътства през целия ден.цитрусови ароматиунисекс аромати – за мъже и жениза носене всеки ден
 • Klorane Hygiene et Soins du Corps дезодорант в спрей 24h 125 мл.
  Klorane Hygiene et Soins du Corps, 125 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Klorane Hygiene et Soins du Corps ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:не блокира естествените телесни процесипредпазва от неприятната миризмане оставя петна върху облеклотоСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
 • Klorane Papyrus шампоан за суха и непокорна коса 200 мл.
  Klorane Papyrus, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Papyrus ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмапридава блясък и обемизмива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Junior душ гел за тяло и коса с аромат на круша 500 мл.
  Klorane Junior, 500 мл., Шампоани за деца, Продуктът Klorane Junior е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатащади детската кожаправи косата копринено фина и здрава на видНачин на употреба:Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Junior пяна за вана за деца 500 мл.
  Klorane Junior, 500 мл., За баня за деца, Продуктът Klorane Junior внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:създава фина пянавнимателно се грижи за детската кожанежно измива и детската косичкаНачин на употреба:Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.
 • Klorane Oat Milk сух шампоан за кафяви и тъмни нюанси на косата 150 мл.
  Klorane Oat Milk, 150 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Klorane Oat Milk ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:не оставя бели следи в косатапоглъща излишната мазнинаНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Klorane Ylang-Ylang интензивен подхранващ шампоан за изтощена от слънце коса 200 мл.
  Klorane Ylang-Ylang, 200 мл., Защита на косата от слънце за жени, Шампоанът Klorane Ylang-Ylang е специално създаден за грижа за излагана на слънцето коса. Фино измива и я прави мека и блестяща.Характеристики:регенерира и подхранва косатаизмива косата и кожата на главатапоправя косата след контакт със солена или хлорирана водапридава на косата загубения блясък и финесНачин на употреба:Леко нанасяйте шампоана с масажиране върху влажна коса и след това обилно изплакнете.
 • Klorane Nettle шампоан за мазна коса 400 мл.
  Klorane Nettle, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Kopřiva ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:придава блясък и обемправи косата гладкарегенерира и подхранва косатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Mango подхранващ шампоан за суха коса 200 мл.
  Klorane Mango, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Mango ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Nasturtium шампоан против сух пърхот 200 мл.
  Klorane Nasturtium, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Nasturtium ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:премахва пърхота от косатаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Cédrat шампоан за нормална към омазняваща се коса 200 мл.
  Klorane Cédrat, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Cédrat ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Oat Milk шампоан за често измиване на косата 200 мл.
  Klorane Oat Milk, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Oat Milk ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Chamomile шампоан за руса коса 200 мл.
  Klorane Chamomile, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Heřmánek ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:придава блясък и обемизмива косата и кожата на главатаподсилва косъмаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Chamomile процедура за руса коса 200 мл.
  Klorane Chamomile, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът Klorane Heřmánek гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеправи цвета на косата по-наситенхидратира косъма
 • Klorane Mango подхранваща маска за суха и увредена коса 150 мл.
  Klorane Mango, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKlorane Mango е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:възстановява структурата на косатавъздейства в дълбочина на косъмаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Klorane Peony шампоан, успокояващ чувствителната кожа 200 мл.
  Klorane Peony, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Peony ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапремахва пърхота от косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Desert Date шампоан за крехка и стресирана коса 200 мл.
  Klorane Desert Date, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Desert Date ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаправи косата гладкапридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Cornflower кърпички за почистване на грим 25 бр.
  Klorane Cornflower, 25 бр., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Klorane Chrpa напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Извадете кърпичка и с нея леко изтрийте грима и всички нечистотии. Обилно изплакнете с хладка вода.
 • Klorane Cornflower изглаждащи и успокояващи лепенки за уморени очи, с екстракт от метличина 7x2 бр.
  Klorane Cornflower, 7x2 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Klorane Chrpa перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:успокоява околоочната зонанамалява отоците и тъмните кръговеотстранява признаците на стрес и умораНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Klorane Crambe d'Abyssinie подсилваща маска за чуплива коса 150 мл.
  Klorane Crambe d'Abyssinie, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKlorane Crambe d'Abyssinie е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирапредпазва от вредните влияния на околната средавъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Klorane Cornflower вода за премахване на грим за чувствителни очи 100 мл.
  Klorane Cornflower, 100 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Klorane Chrpa ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримоставя кожата свежаима успокояващ ефектпредотвратява раздразнение на лицетоСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии. Не изплаквайте.
 • Klorane Flax Fiber шампоан за тънка коса без обем 200 мл.
  Klorane Flax Fiber, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Flax Fiber ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Oat Milk сух шампоан за всички видове коса 50 мл.
  Klorane Oat Milk, 50 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Klorane Oat Milk ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинаподхранва и подсилваудължава ефекта на измитата косаНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Klorane Junior душ гел за тяло и коса с аромат на малини 500 мл.
  Klorane Junior, 500 мл., Шампоани за деца, Продуктът Klorane Junior нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества.Характеристики:прави кожата фина и еластичнаизмива финощадящо измива детската косичканежно почиства кожата от нечистотииСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
 • Klorane Olive Extract шампоан с есенциален екстракт от маслини 200 мл.
  Klorane Olive Extract, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Oliva ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Chamomile озаряващ балсам за руса коса 200 мл.
  Klorane Chamomile, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Heřmánek гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:осигурява на косата ослепителен блясъкправи цвета на косата по-наситенпредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Flax Fiber балсам за тънка коса без обем 200 мл.
  Klorane Flax Fiber, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Flax Fiber гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемпредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Olive Extract подсилващ балсам за зряла коса 200 мл.
  Klorane Olive Extract, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Oliva гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепридава на косата гъвкавост и обемподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Mango подхранващ балсам за суха коса 200 мл.
  Klorane Mango, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Mango гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:подобрява структурата на косъмаизглажда и въздейства срещу накъдрянепредоставя необходимата хидратацияСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Desert Date балсам за крехка и стресирана коса 200 мл.
  Klorane Desert Date, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Desert Date гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:подобрява структурата на косъмапредоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Magnolia балсам за блясък 200 мл.
  Klorane Magnolia, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Magnolie гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:осигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмапредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Cameline олио за стрии 200 мл.
  Klorane Cameline, 200 мл., Грижа против стрии за жени, Продуктът Klorane Cameline се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:благоприятно въздейства срещу стрии и белезиповишава еластичността на кожатаотстранява сърбеж и напрежениеНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.
 • Klorane Crambe d'Abyssinie хидратиращ шампоан 200 мл.
  Klorane Crambe d'Abyssinie, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Klorane Peony балсам, успокояващ чувствителен скалп 150 мл.
  Klorane Peony, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Peony гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпридава на косата гъвкавост и обемНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Ylang-Ylang възстановяващ балсам за изтощена от слънце коса 200 мл.
  Klorane Ylang-Ylang, 200 мл., Балсами за жени, Балсамът Klorane Ylang-Ylang регенерира косата, излагана на слънце и улеснява нейното оформяне.Характеристики:поправя косата след контакт със солена или хлорирана водаосигурява необходимата хидратацияпридава на косата финес и блясъкулеснява разресванетоНачин на употреба:Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Magnolia шампоан за блясък 200 мл.
  Klorane Magnolia, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Magnolie ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Oat Milk нежен балсам за често измиване на косата 50 мл.
  Klorane Oat Milk, 50 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Oat Milk гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеизглажда и въздейства срещу накъдрянепридава на косата гъвкавост и обемНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Cornflower вода за премахване на грим 25 мл.
  Klorane Cornflower, 25 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Klorane Chrpa напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатауспокоява раздразнениятапридава на кожата хидратацияСъстав:без алкохолбез парфюм
 • Klorane Cupuaçu Fleur de Cupuacu интензивен подхранващ душ крем 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Fleur de Cupuacu, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираомекотява и повишава еластичността на кожатаСъстав:без сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Klorane Cupuaçu Eau de Yuzu леко хидратиращо и подхранващо мляко за тяло 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Eau de Yuzu, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:интензивно подхранва и омекотявахидратира кожата в дълбочинакожата видимо оздравяваНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Klorane Cupuaçu Eau de Yuzu интензивен хидратиращ душ гел 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Eau de Yuzu, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Klorane Cupuaçu Extrakt z yuzu е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратиравъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Klorane Cupuaçu Fleur de Frangipanier интензивен хидратиращ душ крем 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Fleur de Frangipanier, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Klorane Cupuaçu Květy plumérie ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Klorane Bébé Calendula нежен измиващ гел за деца от раждането им с дозатор 200 мл.
  Klorane Bébé Calendula, 200 мл., Шампоани за деца, Продуктът Klorane Bébé Calendula е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииима подхранващ ефектправи кожата фина и еластичнауспокоява раздразнениятаизмива и косичкатаНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Klorane Aquatic Mint защитен балсам за коса, изложена на замърсен въздух 150 мл.
  Klorane Aquatic Mint, 150 мл., Балсами за коса за жени, Балсамът Klorane Máta vodní гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва от негативните въздействия на външната средазатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Aquatic Mint почистващ детоксикиращ шампоан за коса, изложена на замърсен въздух 200 мл.
  Klorane Aquatic Mint, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Máta vodní ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Bébé Calendula детски шампоан за по-лесно разресване на косата 200 мл.
  Klorane Bébé Calendula, 200 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Klorane Bébé Calendula ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаулеснява разресването на фината косане люти в очитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Bébé Calendula почистващ крем за суха или много суха кожа 200 мл.
  Klorane Bébé Calendula, 200 мл., Шампоани за деца, Продуктът Klorane Bébé Calendula е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатаизмива финощади детската кожане люти в очитеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Klorane Bébé Calendula хидратиращ крем за лице и тяло за нормална и суха кожа 40 мл.
  Klorane Bébé Calendula, 40 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Klorane Bébé Calendula нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и подхранва детската кожауспокоява раздразнения и зачервяваниялесно се разтрива и бързо попиваНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Klorane Avoine нежен сух шампоан за тъмна коса 150 мл.
  Klorane Avoine, 150 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Klorane Oves ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъкправи косата ухаещаНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Klorane Oat Milk сух шампоан без аерозоли за всички видове коса 50 гр.
  Klorane Oat Milk, 50 гр., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Klorane Oat Milk ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъкудължава ефекта на измитата косаНачин на употреба:С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • Klorane Avoine сух шампоан за всички видове коса 150 мл.
  Klorane Avoine, 150 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Klorane Oves ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъкосвежава и изпълва с въздухНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Klorane Bleuet мицеларна вода 3в1 100 мл.
  Klorane Bleuet, 100 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Klorane Bleuet ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинаминимизира прекомерното образуване на себумпредпазва от прекомерно изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте.
 • Klorane Bleuet рол-он за очния контур против отоци и тъмни кръгове 15 мл.
  Klorane Bleuet, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени
 • Klorane Nettle сух шампоан за мазна тъмна коса 150 мл. 150 мл.
  Klorane Nettle, 150 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Klorane Kopřiva ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинасъздава богат и ефирен обемне оставя бели следи в косатаНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Klorane Nettle сух шампоан за мазна коса 150 мл.
  Klorane Nettle, 150 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Klorane Kopřiva ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинасъздава богат и ефирен обемдобавя форма и фина фиксацияпремахва замърсяваниятаНачин на употреба:Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • Klorane Quinine подсилващ шампоан за изтощена коса 400 мл.
  Klorane Quinine, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Chinin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:предотвратява преждевременен косопадрегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Force Kératine концентрат против косопад 125 мл.
  Klorane Force Kératine, 125 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Force Kératine придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Desert Date подхранваща маска за крехка и стресирана коса 150 мл.
  Klorane Desert Date, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKlorane Desert Date е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирподобрява гъвкавостта на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Klorane Hygiene et Soins du Corps восъчни ленти за епилация за лице и чувствителни места 6 бр.
  Klorane Hygiene et Soins du Corps, 6 бр., Восъци за депилация за жени, Продуктът Klorane Hygiene et Soins du Corps Hygiene et Soins du Corps се грижи за лесно преминаване на депилацията и ви гарантира красива мека кожа.Характеристики:нежно премахва косъмчетата за много седмициелиминира враснали косъмчетаима щадящ състав към чувствителна кожаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Klorane Junior детски шампоан с аромат на праскова 200 мл.
  Klorane Junior, 200 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Klorane Junior отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:щадящо измива детската косичкаправи косата копринено фина и здрава на видпочиства кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Hygiene et Soins du Corps крем за депилация 150 мл.
  Klorane Hygiene et Soins du Corps, 150 мл., Кремове за депилация за жени, Продуктът Klorane Hygiene et Soins du Corps Hygiene et Soins du Corps се грижи за лесно преминаване на депилацията и ви гарантира красива мека кожа.Характеристики:нежно премахва косъмчетата за много седмициподхранва и хидратира кожатаима щадящ състав към чувствителна кожалесно се използваНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Klorane Almond шампоан за обем 200 мл.
  Klorane Almond, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Mandle ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Centaurée шампоан за руса и сива коса 200 мл.
  Klorane Centaurée, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Centaurée ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Klorane Bébé Nutrition подхранващ крем за деца 40 мл.
  Klorane Bébé Nutrition, 40 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Klorane Bébé Nutrition нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:успокоява раздразнения и зачервяванияправи я нежна и омекотенавъзстановява защитния филмповишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влиянияНачин на употреба:Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Klorane Quinine серум против хроничен косопад с троен ефект 100 мл.
  Klorane Quinine, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Chinin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатаувеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Klorane Quinine ревитализиращ балсам против косопад 200 мл.
  Klorane Quinine, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Klorane Chinin гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Klorane Pomegranate шампоан за боядисана коса 200 мл.
  Klorane Pomegranate, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Klorane Granátové jablko ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Klorane Cupuaçu Fleur de Cupuacu сапун 100 гр.
  Klorane Cupuaçu Fleur de Cupuacu, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Klorane Cupuaçu Květy cupuacu представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатаподхранва и хидратираухае приятноможе да се ползва за ръце и тялоНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Klorane Cupuaçu Fleur de Groseillier интензивен хидратиращ душ крем 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Fleur de Groseillier, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Klorane Cupuaçu Květy rybízu ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Klorane Cupuaçu Fleur de Cupuacu интензивен подхранващ лосион за тяло 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Fleur de Cupuacu, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожадобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Klorane Cupuaçu Feuille de Figuier подхранващ лосион за тяло 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Feuille de Figuier, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Klorane Cupuaçu Listy fíkovníku гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаосигурява дълготрайна хидратация и еластичностоставя кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Klorane Cupuaçu Fleur d'Hibiscus подхранващ лосион за тяло 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Fleur d'Hibiscus, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:осигурява дълготрайна хидратация и еластичностефективно регенерира кожатаоставя кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Klorane Cupuaçu Fleur d'Hibiscus сапун 100 гр.
  Klorane Cupuaçu Fleur d'Hibiscus, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Klorane Cupuaçu Květy ibišku представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатаподхранва и хидратираухае приятноможе да се ползва за ръце и тялоНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Klorane Cupuaçu Fleur d'Hibiscus овлажняващ душ гел 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Fleur d'Hibiscus, 200 мл., Душ гелове за жени, Млякото за тяло гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Душ гелът Klorane Cupuaçu Květy ibišku е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеосигурява дълготрайна хидратация и еластичностправи кожата кадифено фина и мекаефективно регенерира кожатаоставя кожата кадифено фина на допирподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Klorane Cupuaçu Eau de Tiaré овлажняващ душ гел 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Eau de Tiaré, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Klorane Cupuaçu Extrakt z gardénie е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Klorane Cupuaçu Feuille de Figuier сапун 100 гр.
  Klorane Cupuaçu Feuille de Figuier, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Klorane Cupuaçu Listy fíkovníku представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатаухае приятноможе да се ползва за ръце и тялоНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Klorane Cupuaçu Feuille de Figuier овлажняващ душ гел 75 мл.
  Klorane Cupuaçu Feuille de Figuier, 75 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Klorane Cupuaçu Listy fíkovníku е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Klorane Cupuaçu Lait de Rose интензивен хидратиращ душ крем 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Lait de Rose, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Klorane Cupuaçu Růžové mléko ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Klorane Cupuaçu Mûrier Sauvage овлажняващ душ гел 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Mûrier Sauvage, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Klorane Cupuaçu Ostružina е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Klorane Cupuaçu Sève de Bambo овлажняващ душ гел 200 мл.
  Klorane Cupuaçu Sève de Bambo, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Klorane Cupuaçu Míza z bambusu е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:интензивно хидратираизмива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Klorane Cupuaçu Eau de Yuzu сапун 100 гр.
  Klorane Cupuaçu Eau de Yuzu, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Klorane Cupuaçu Extrakt z yuzu представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатаухае приятноможе да се ползва за ръце и тялоНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Klorane Bébé Calendula хидратиращ крем за лице и тяло за деца 200 мл.
  Klorane Bébé Calendula, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Klorane Bébé Calendula нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожаефективно подхранвабързо се абсорбираНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Klorane Bébé Calendula хидратиращ лосион за тяло за деца от раждането им 500 мл.
  Klorane Bébé Calendula, 500 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Klorane Bébé Calendula нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожаефективно подхранвабързо се абсорбираНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Klorane Bébé Calendula подхранващ сапун за деца от раждането им 250 гр.
  Klorane Bébé Calendula, 250 гр., Сапуни за деца, Твърдият сапун Klorane Bébé представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:нежно почиства кожата от нечистотииподхранва и хидратираухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Klorane Bébé Calendula успокояващ спрей при подсичане 75 мл.
  Klorane Bébé Calendula, 75 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Klorane Bébé Calendula предотвратява възникване на подсичане и образува защитен слой на детската кожа.Характеристики:успокоява и хидратира раздразнената кожапази от подсичанеуспокоява раздразнената кожаНачин на употреба:Нанесете продукта върху зачервеното подсичане след измиване и подсушаване, най-добре при смяна на пелените.
 • Klorane Bébé Calendula мехлем при подсичане 3 в 1 75 мл.
  Klorane Bébé Calendula, 75 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Klorane Bébé Calendula предотвратява възникване на подсичане и образува защитен слой на детската кожа.Характеристики:успокоява раздразнената кожагрижи се за вече възникналото подсичанеомекотява и прави кожата нежнаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.

Последно видяно

връх