Модни марки 1
Цена
лв лв

Klairs облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Klairs 18 продукти
 • Klairs Freshly Juiced хидратираща маска за лице с витамин Е 90 мл.
  Klairs Freshly Juiced, 90 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Klairs Freshly Juiced ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт
 • Klairs Supple Preparation хидратиращ тоник, изравняващ pH на кожата 180 мл.
  Klairs Supple Preparation, 180 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Klairs Supple Preparation ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещаподдържа pH на кожата в равновесиеНачин на употреба:С леки движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Klairs Rich Moist твърд сапун за чувствителна кожа на лицето 100 гр.
  Klairs Rich Moist, 100 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Klairs Rich Moist е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицеприятно освежавадейства регенеративноНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Klairs Illuminating Supple хидратиращ ВВ крем против несъвършенства на кожата SPF 40 40 мл.
  Klairs Illuminating Supple, 40 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Klairs Illuminating Supple хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:универсален нюанс, който се приспособява към всяка кожапридава на кожата необходимата хидратацияприкрива дребните несъвършенства на кожатауеднаквява цветовия тонне запушва поритеНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин върху чиста кожа на лицето и старателно разтривайте.
 • Klairs Mochi ББ крем за естествен вид 15 гр.
  Klairs Mochi, 15 гр., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Klairs Mochi хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:универсален нюанс, който се приспособява към всяка кожапридава на кожата необходимата хидратацияприкрива дребните несъвършенства на кожатауеднаквява цветовия тонне запушва поритеНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Klairs Supple Preparation Памучни тампони за премахване на грим и почистване на лице 120 бр.
  Klairs Supple Preparation, 120 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът Klairs Supple Preparation се старае, вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.Характеристики:идеален помощник при премахване на гримоставя кожата мека и матоваНачин на употреба:С леки кръгови движения почиствайте лицето и зоната на шията и деколтето. Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Klairs Supple Preparation хидратиращ тоник, изравняващ pH на кожата без парфюм 180 мл.
  Klairs Supple Preparation, 180 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Klairs Supple Preparation ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:поддържа pH на кожата в равновесиеизбавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетонезабавно успокоява кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Klairs Supple Preparation дълбоко хидратиращо мляко за тяло за суха кожа 250 мл.
  Klairs Supple Preparation, 250 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Klairs Supple Preparation гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:осигурява дълготрайна хидратация и еластичностдобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Klairs Rich Moist почистваща пяна с хидратиращ ефект 100 мл.
  Klairs Rich Moist, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Klairs Rich Moist е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицеприятно освежавапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Klairs Gentle Black хидратиращ пилинг за лице 110 гр.
  Klairs Gentle Black, 110 гр., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Klairs Gentle Black почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва черните точки и излишния себумизглажда и омекотява кожатапремахва мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Klairs Freshly Juiced хидратиращ серум за лице с витамин С 35 мл.
  Klairs Freshly Juiced, 35 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Klairs Freshly Juiced е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:отстранява следите от уморавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Klairs Rich Moist успокояващ серум за лице с хидратиращ ефект 80 мл.
  Klairs Rich Moist, 80 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Klairs Rich Moist е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:регенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.
 • Klairs Creamy & Natural коректор за естествен вид 6 мл.
  Klairs Creamy & Natural, 6 мл., Коректори за жени, Коректорът Klairs Creamy & Natural маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатане запушва порителесен за приложениекремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Klairs Gentle Black дълбоко почистващо олио за мазна кожа 150 мл.
  Klairs Gentle Black, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Klairs Gentle Black е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумхидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Klairs Gentle Black почистваща гъбичка за лице
  Klairs Gentle Black, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Klairs Gentle Black се старае вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.Характеристики:идеален помощник при премахване на гримщадящо почиства кожатаНачин на употреба:С леки кръгови движения почиствайте лицето и зоната на шията и деколтето.
 • Klairs Midnight Blue успокояващ крем след слънчеви бани за чувствителна и зачервена кожа 60 мл.
  Klairs Midnight Blue, 60 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани Klairs Midnight Blue предоставя на вашето лице необходимата грижа след излагане на слънце.Характеристики:редуцира зачервяването на кожатаведнага се абсорбирапомага за регенерация на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество върху чистото лице, което е било изложено на слънчевите лъчи. Употребявайте за лицето, шията и деколтето.
 • Klairs Gentle Black твърд сапун за мазна кожа 100 гр.
  Klairs Gentle Black, 100 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Klairs Gentle Black е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумпредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Klairs Fundamental антиоксидантен маслен серум за лице 50 мл.
  Klairs Fundamental, 50 мл., Масла за лице за жени, Серумът за лице Klairs Fundamental е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:отстранява следите от умораефективно хидратира и подхранвапредпазва кожата от вредните външни влиянияСъстав:вегански продуктбез парфюмНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Последно видяно

връх