Модни марки 1
Цена
лв лв

Kallos облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Kallos 134 продукти
 • Kallos Prestige лак за коса 750 мл.
  Kallos Prestige, 750 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Kallos Prestige фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксациямоментално придава на косата обемпредпазва от UV лъчитезапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Kallos Blues Lac лак за коса силна фиксация 750 мл.
  Kallos Blues Lac, 750 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Kallos Blues Lac фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиекстра силна фиксациялесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. Преди употреба разклатете старателно.
 • Kallos Prestige пяна втвърдител екстра силна фиксация 300 мл.
  Kallos Prestige, 300 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Kallos Prestige придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатефиксира прическатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.
 • Kallos KJMN восък за оформяне за блясък и мекота на косата 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Восък за коса унисекс, Восъкът за коса Kallos KJMN идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксирапредоставя здрав блясъкСъстав:ухае приятноНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • Kallos KJMN лак за коса екстра силна фиксация 750 мл.
  Kallos KJMN, 750 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Kallos KJMN фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксациядълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкпредпазва от UV лъчитене оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Kallos KJMN серум за връхчетата на косата 30 мл.
  Kallos KJMN, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Срешете.
 • Kallos LAB 35 стилизиращ спрей за чуплива коса 150 мл.
  Kallos LAB 35, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Kallos LAB 35 придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.
 • Kallos KJMN моделираща гума За коса 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Гуми за коса за жени, Стилизиращият продукт Kallos KJMN подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопредоставя здрав блясък
 • Kallos LAB 35 спрей за финално оформяне 300 мл.
  Kallos LAB 35, 300 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Kallos LAB 35 фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъксилна фиксациямоментално придава на косата обемзапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Kallos KJMN лак за суха и увредена коса 400 мл.
  Kallos KJMN, 400 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Kallos KJMN фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:има подхранващ ефектзапазва гъвкавостта и не смачква косатапродуктът е щадящ към косатапридава на косата жизненост и блясъксилна фиксациямоментално придава на косата обемНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Kallos LAB 35 двуфазов балсам в спрей 500 мл.
  Kallos LAB 35, 500 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеKallos LAB 35 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаукротява непокорната косапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпредотвратява цъфтене на краищатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Kallos LAB 35 балсам в спрей без отмиване за плажен ефект 300 мл.
  Kallos LAB 35, 300 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Kallos LAB 35 гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:осигурява блестящ гланцподсилва и регенерира косатаСъстав:без сулфати
 • Kallos KJMN стилизиращ клей за коса 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Пасти за коса унисекс, Восъкът за коса Kallos KJMN идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:естествено фиксиралесно създава желаната прическаоткроява естествения блясък на косатаНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • Kallos KJMN лак за коса с кератин 750 мл.
  Kallos KJMN, 750 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Kallos KJMN фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:има подхранващ ефектпридава на косата жизненост и блясъкне слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Kallos KJMN пяна втвърдител за обем 300 мл.
  Kallos KJMN, 300 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Kallos KJMN придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатане слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Kallos LAB 35 защитен серум за цъфтяща коса 50 мл.
  Kallos LAB 35, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos LAB 35 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Kallos KJMN спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  Kallos KJMN, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Kallos KJMN грижа без отмиване 14 в 1 с кератин 200 мл.
  Kallos KJMN, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Kallos Botaniq Superfruits възстановяващ спрей с растителни екстракти 150 мл.
  Kallos Botaniq Superfruits, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Kallos KJMN стилизираща моделираща паста 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Пасти за коса унисекс, Восъкът за коса Kallos KJMN идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксиразаглажда елегантноНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • Kallos KJMN защитен спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  Kallos KJMN, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Kallos KJMN осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатапридава хидратация и блясъкизглажда косъмаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Kallos LAB 35 регенериращо мляко за суха и увредена коса 300 мл.
  Kallos LAB 35, 300 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos LAB 35 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Kallos LAB 35 освежаваща мъгла в спрей 150 мл.
  Kallos LAB 35, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos LAB 35 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косапридава кадифена мекотапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Kallos LAB 35 подхранващо масло За коса 50 мл.
  Kallos LAB 35, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Характеристики:укротява непокорната косапредотвратява цъфтене на краищатапридава кадифена мекота
 • Kallos KJMN балсам без отмиване за суха и увредена коса 250 мл.
  Kallos KJMN, 250 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Kallos KJMN е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
 • Kallos Hair Pro-Tox балсам без отмиване за слаба, изтощена коса 200 мл.
  Kallos Hair Pro-Tox, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Kallos Hair Pro-Tox е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациявъзстановява косата в дълбочинакосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
 • Kallos KJMN подхранващо масло За коса 50 мл.
  Kallos KJMN, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Kallos KJMN прави косата мекаХарактеристики:осигурява на косата здравина и еластичноствидимо регенерира и предпазва косатапридава кадифена мекота на косатаподхранва косата в дълбочинапридава блясък на косатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса Не изплаквайте. Оформете косата по обичайния начин.
 • Kallos KJMN ампули за увредена коса s keratinem, kolagenem a kyselinou hyaluronovou 10x10 мл.
  Kallos KJMN, 10x10 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos Argan шампоан за боядисана коса 1000 мл.
  Kallos Argan, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos Gogo освежаващ душ гел 200 мл.
  Kallos Gogo, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Kallos Gogo е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Подходящо за ежедневна употреба.
 • Kallos Vanilla шампоан за суха коса 1000 мл.
  Kallos Vanilla, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Vanilla ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладкаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Kallos LAB 35 регенериращ шампоан за суха и увредена коса 500 мл.
  Kallos LAB 35, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos LAB 35 ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos Chocolate регенериращ шампоан за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos Chocolate, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Chocolate ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN подхранваща маска за коса с омега 6 комплекс и масло от макадамия 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN маска с млечен протеин 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN шампоан за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:прави косата гладкаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN възстановяваща маска с хайвер 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатаподсилва косъмавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN активираща емулсия 6 % 20 vol. за професионална употреба 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos KJMN е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса.Характеристики:действа като окислител при боядисване на косатаНачин на употреба:Само за професионална употреба.
 • Kallos Oxi кремообразна активираща емулсия 12% за професионална употреба 60 мл.
  Kallos Oxi, 60 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos Oxi е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса.Характеристики:действа като окислител при боядисване на косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Смесете в правилно съотношение с боята за коса. Само за професионална употреба.
 • Kallos Gogo енергизиращ душ-гел за тяло и коса 200 мл.
  Kallos Gogo, 200 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Kallos Gogo бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатаомекотява кожатаправи кожата приятно свежаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Kallos KJMN маска за изтощена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаинтензивно хидратиравъзстановява структурата на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN шампоан за увредена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Kallos Nourishing балсам за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos Nourishing, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Kallos Nourishing гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предпазва от негативните въздействия на външната средаизглажда и въздейства срещу накъдрянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos Jasmine балсам за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos Jasmine, 1000 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът Kallos Jasmine гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредотвратява чупенето на косатаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos Vanilla балсам за суха коса 1000 мл.
  Kallos Vanilla, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Kallos Vanilla гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияизглажда и въздейства срещу накъдрянезатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos Egg подхранващ шампоан за суха и нормална коса 1000 мл.
  Kallos Egg, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Egg ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Kallos Jasmine шампоан за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos Jasmine, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Jasmine ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Kallos Mandel шампоан за суха и нормална коса 1000 мл.
  Kallos Mandel, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Mandel ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Kallos KJMN копринено мека коса за суха и чувствителна коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаправи косата гладкаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN шампоан за блясък за суха и чувствителна коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos Gogo регенерираща маска за суха и увредена коса 200 мл.
  Kallos Gogo, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos Gogo е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъздейства в дълбочина на косъмаподсилва косъмакосата е гладка на допирпридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN маска с кератин 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратиракосата е гладка на допирулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos Gogo хидратиращо мляко за тяло 200 мл.
  Kallos Gogo, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Kallos Gogo гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирвъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Kallos Gogo регенериращ балсам за суха и увредена коса 200 мл.
  Kallos Gogo, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Kallos Gogo гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпоправя както механични, така и химични уврежданияосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN подхранващ шампоан за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN шампоан с кератин 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава на косата фин ароматпридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN крем за коса за блясък 50 мл.
  Kallos KJMN, 50 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Kallos KJMN подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:предоставя здрав блясъкНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Kallos Gogo възстановяващ шампоан за суха и крехка 200 мл.
  Kallos Gogo, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Gogo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN маска за суха и чувствителна коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирапридава на косата ослепителен блясъкподобрява гъвкавостта на косъмаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos Chocolate регенериращ балсам за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos Chocolate, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Kallos Chocolate гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянеосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos LAB 35 балсам за суха и увредена коса 500 мл.
  Kallos LAB 35, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Kallos LAB 35 гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:осигурява на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN хидратиращ шампоан с екстракт от водорасли и зехтин 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos Serical реструктуриращ крем за коса с кератин 1000 мл.
  Kallos Serical, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos Serical е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатавъзстановява структурата на косатакосата е гладка на допирпридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • Kallos KJMN ревитализираща маска за суха, увредена и химически третирана коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатакосата е гладка на допирпридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN дълбоко почистващ шампоан за мазна коса и мазен скалп 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Характеристики:регенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos Sense ревитализиращ почистващ гел за всички типове кожа на лицето 100 мл.
  Kallos Sense, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Kallos Sense е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:действа регенеративнонежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Kallos KJMN маска за слаба и увредена коса с кокосово масло, хиалуронова киселина и колаген 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмавъзстановява структурата на косатавъздейства в дълбочина на косъмакосата е гладка на допирпридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN хидратираща маска за увредена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN шампоан с кератин за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмаизмива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN възстановяващ шампоан за суха, увредена и химически третирана коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN хидратиращ шампоан за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos LAB 35 шампоан за обем и блясък 500 мл.
  Kallos LAB 35, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos LAB 35 ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos LAB 35 маска за коса за обем и блясък 500 мл.
  Kallos LAB 35, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos LAB 35 е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN възстановяващ шампоан с алое вера 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратираизмива косата и кожата на главатастимулира растежа на косатаправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN възстановяващ шампоан с хайвер 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Kallos KJMN боя за коса цвят 12.20 Special Ultra Violet Blond 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Перманентни бои за коса за жени, Боята за коса Kallos KJMN придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък.Характеристики:надеждно боядисва косатаима дълготраен ефектпридава на косата подхранване и хидратацияскрива побелялата косапридава блясък на матова косаНачин на употреба:Само за професионална употреба.
 • Kallos Oxi кремообразна активираща емулсия 6% за професионална употреба 1000 мл.
  Kallos Oxi, 1000 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos Oxi е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса.Характеристики:действа като окислител при боядисване на косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Смесете в правилно съотношение с боята за коса. Само за професионална употреба.
 • Kallos KJMN активираща емулсия 12 % 40 vol. за професионална употреба 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos KJMN е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса.Характеристики:действа като окислител при боядисване на косатаНачин на употреба:Само за професионална употреба.
 • Kallos Oxi кремообразна активираща емулсия 3% за професионална употреба 60 мл.
  Kallos Oxi, 60 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos Oxi е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса.Характеристики:действа като окислител при боядисване на косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Смесете в правилно съотношение с боята за коса. Само за професионална употреба.
 • Kallos KJMN активираща емулсия 9 % 30 vol. за професионална употреба 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos KJMN е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса.Характеристики:действа като окислител при боядисване на косатаНачин на употреба:Само за професионална употреба.
 • Kallos KJMN маска за тънка, слаба и късаща се коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаподобрява гъвкавостта на косъмаНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos Profipil активираща емулсия за боя за вежди и мигли 60 мл.
  Kallos Profipil, 60 мл., Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът Kallos Profipil подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:лесно и бързо приложение в уюта на домаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Kallos Spa душ гел 200 мл.
  Kallos Spa, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Kallos Spa е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Kallos Spa пилинг за тяло 200 мл.
  Kallos Spa, 200 мл., Пилинг за тяло за жени, Душ пилингът Kallos Spa внимателно и ефективно избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и я прави красиво гладка.Характеристики:интензивно хидратирапремахва мъртвите кожни клетки
 • Kallos KJMN шампоан за изтощена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos Botaniq Superfruits подсилващ шампоан с растителни екстракти 300 мл.
  Kallos Botaniq Superfruits, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Botaniq Superfruits ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава на косата фин ароматправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Kallos Botaniq Superfruits подсливащ балсам с растителни екстракти без сулфати и парабени 300 мл.
  Kallos Botaniq Superfruits, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Kallos Botaniq Superfruits гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos Spa душ-гел и крем-гел за вана с хидратиращ ефект 1000 мл.
  Kallos Spa, 1000 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Душ кремът Kallos Spa ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатапридава на кожата кадифена мекота и финесгрижи се за кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Добавете продукта в топлата вана и релаксирайте.
 • Kallos KJMN подсилваща маска с масло от манго 275 мл.
  Kallos KJMN, 275 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирподсилва косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • Kallos KJMN хидратиращ шампоан за суха, увредена и химически третирана коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos Spa масажно олио 200 мл.
  Kallos Spa, 200 мл., Масажни масла за жени, Олиото за тяло Kallos Spa придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаправи кожата гъвкава и омекотенавидимо омекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Kallos Sense дневен крем с ревитализиращ ефект 100 мл.
  Kallos Sense, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kallos Sense предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Kallos KJMN подхранваща маска за изтощена коса 275 мл.
  Kallos KJMN, 275 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN интензивна хидратираща маска за суха и увредена коса 275 мл.
  Kallos KJMN, 275 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаKallos KJMN е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:придава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN хидратиращ и ревитализиращ шампоан за суха и увредена коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Kallos Argan балсам за боядисана коса 1000 мл.
  Kallos Argan, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Kallos Argan гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:осигурява на косата ослепителен блясъкпредоставя необходимата хидратацияизглажда и въздейства срещу накъдрянеудължава трайността на цветаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN балсам за суха и увредена коса 500 мл.
  Kallos KJMN, 500 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Kallos KJMN гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN шампоан за боядисана и чувствителна коса 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаинтензивно хидратираправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN подсилващ шампоан против пърхот 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos KJMN ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:премахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Kallos KJMN хидратиращ душ гел 1000 мл.
  Kallos KJMN, 1000 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Kallos KJMN е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Последно видяно

връх