Модни марки 1
Цена
лв лв

Joico облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Joico 53 продукти
 • Joico K-PAK Style серум за блясък 50 мл.
  Joico K-PAK Style, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico K-PAK Style придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатапредотвратява цъфтене на краищатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Joico Daily Care процедура за всички видове коса 300 мл.
  Joico Daily Care, 300 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico Daily Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Joico Body Luxe пяна за обем в корените 300 мл.
  Joico Body Luxe, 300 мл., Пени за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico Body Luxe придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Joico Moisture Recovery грижа без отмиване за суха коса 300 мл.
  Joico Moisture Recovery, 300 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico Moisture Recovery придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Joico Style and Finish пяна втвърдител за обем 300 мл.
  Joico Style and Finish, 300 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Joico Style and Finish придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косапридава обем от коренитеповишава естествения блясък на косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Joico K-PAK Color Therapy олио за боядисана коса 100 мл.
  Joico K-PAK Color Therapy, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Joico K-PAK Color Therapy прави косата мекаХарактеристики:подчертава и поддържа цвета на косатавъзстановява увредената структура на косъмаосигурява на косата здравина и еластичностпридава блясък на косатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса Не изплаквайте. Оформете косата по обичайния начин.
 • Joico K-PAK Reconstruct грижа за косата за тънка и увредена коса 300 мл.
  Joico K-PAK Reconstruct, 300 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico K-PAK Reconstruct придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Joico Style and Finish стилизиращ гел силна фиксация 250 мл.
  Joico Style and Finish, 250 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Joico Style and Finish осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:силно фиксирагарантира прическа, която ще издържи през целия денне слепя косата и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • Joico Body Luxe грижа без отмиване за обем и форма 200 мл.
  Joico Body Luxe, 200 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico Body Luxe придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Joico Blonde Life освежаваща мъгла с UV фактор 150 мл.
  Joico Blonde Life, 150 мл., Специални стилизиращи продукти за плаж за жени, Грижата без изплакванеJoico Blonde Life придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Joico K-PAK защитен спрей за боядисана коса 350 мл.
  Joico K-PAK, 350 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico K-PAK K-PAK придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Joico Style and Finish спрей за фиксиране и оформяне 300 мл.
  Joico Style and Finish, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Joico Style and Finish фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:предпазва от UV лъчитепридава на косата жизненост и блясъкпродуктът е щадящ към косаталесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Joico Style and Finish лак за коса със силна фиксация 350 мл.
  Joico Style and Finish, 350 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Joico Style and Finish фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксацияпридава на косата жизненост и блясъкзапазва гъвкавостта и не смачква косатадълговременен ефектНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно.
 • Joico Style and Finish пяна втвърдител екстра силна фиксация 300 мл.
  Joico Style and Finish, 300 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Joico Style and Finish придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:прическата е под контрол цял денустойчивост при всякакво времеповишава естествения блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Joico Style and Finish гел средна фиксация 250 мл.
  Joico Style and Finish, 250 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Joico Style and Finish осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:силно фиксирасъздава перфектен стайлинггарантира прическа, която ще издържи през целия денНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • Joico Style and Finish спрей за финално оформяне силна фиксация 300 мл.
  Joico Style and Finish, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Joico Style and Finish фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Joico K-PAK Color Therapy спрей с масло за коса за защита на цветовете 212 мл.
  Joico K-PAK Color Therapy, 212 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Joico K-PAK Color Therapy фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине оставя в косата остатъци и лесно се разресвапридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Joico K-PAK Color Therapy шампоан за боядисана коса 300 мл.
  Joico K-PAK Color Therapy, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico K-PAK Color Therapy ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico K-PAK Color Therapy балсам за боядисана коса 300 мл.
  Joico K-PAK Color Therapy, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico K-PAK Color Therapy гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:удължава трайността на цветапредоставя необходимата хидратациязатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Color Endure балсам за боядисана коса 300 мл.
  Joico Color Endure, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Color Endure гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:удължава трайността на цветапредпазва от негативните въздействия на външната средаулеснява разресването и следващото оформянеСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Color Endure шампоан за руса и сива коса 300 мл.
  Joico Color Endure, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Color Endure ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатарегенерира и подхранва косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Joico Color Endure шампоан за запазване на цвета 300 мл.
  Joico Color Endure, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Color Endure ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатарегенерира и подхранва косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico Moisture Recovery балсам за суха коса 300 мл.
  Joico Moisture Recovery, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Moisture Recovery гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредотвратява чупенето на косатапредпазва косата от уврежданезатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Color Endure балсам за руса и сива коса 300 мл.
  Joico Color Endure, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Color Endure гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:прави цвета на косата по-наситенпоправя както механични, така и химични уврежданияосигурява на косата ослепителен блясъкпредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Daily Care шампоан за здрава кожа на главата 300 мл.
  Joico Daily Care, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Daily Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico Moisture Recovery шампоан за суха коса 300 мл.
  Joico Moisture Recovery, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Moisture Recovery ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico K-PAK Style Балсам за изглаждане на косата 200 мл.
  Joico K-PAK Style, 200 мл., Балсами за коса за жени, Стилизиращият продукт Joico K-PAK Style подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:хидратиразаглаждапредоставя здрав блясък
 • Joico Style and Finish мляко за коса за фиксация и блясък 300 мл.
  Joico Style and Finish, 300 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Joico Style and Finish подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:предоставя здрав блясъкне слягва косатаНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Joico K-PAK неутрализатор на pH за увредена и химически третирана коса 1000 мл.
  Joico K-PAK, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico K-PAK K-PAK гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеудължава трайността на цветазатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Style and Finish спрей средна фиксация 300 мл.
  Joico Style and Finish, 300 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Joico Style and Finish подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава безупречен обем и формасредна фиксация предоставя здрав блясъкне се втвърдява в косатаНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Joico Body Luxe балсам за обем и форма 300 мл.
  Joico Body Luxe, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Body Luxe гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемподобрява структурата на косъмапредоставя необходимата хидратацияулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Body Luxe шампоан за обем и форма 1000 мл.
  Joico Body Luxe, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Body Luxe ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico K-PAK Clarify шампоан 300 мл.
  Joico K-PAK Clarify, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico K-PAK Clarify ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico Style and Finish спрей за финално оформяне лека фиксация 150 мл.
  Joico Style and Finish, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Joico Style and Finish подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:не се втвърдява в косатапридава безупречен обем и формане слягва косатаНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Joico K-PAK балсам за увредена коса 1000 мл.
  Joico K-PAK, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico K-PAK K-PAK гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияправи цвета на косата по-наситенудължава трайността на цветаизглажда и въздейства срещу накъдрянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico K-PAK шампоан за увредена коса 300 мл.
  Joico K-PAK, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico K-PAK K-PAK ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Joico Style and Finish матираща глина силна фиксация 100 мл.
  Joico Style and Finish, 100 мл., Моделираща глина за жени, Стилизиращият продукт Joico Style and Finish подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:екстра силно укрепванесъздава матиран външен видне се втвърдява в косатаНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Joico Moisture Recovery балсам за суха и увредена коса 1000 мл.
  Joico Moisture Recovery, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Moisture Recovery гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредотвратява чупенето на косатазатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливпредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Blonde Life шампоан за блясък с подхранващ ефект 300 мл.
  Joico Blonde Life, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Blonde Life ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Joico Blonde Life озаряващ и хидратиращ балсам 250 мл.
  Joico Blonde Life, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Blonde Life гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Blonde Life освежаваща маска за интензивна хидратация 150 мл.
  Joico Blonde Life, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаJoico Blonde Life е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратирапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Joico Style and Finish стилизиращ гел за професионална употреба Hold 08 1000 мл.
  Joico Style and Finish, 1000 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Joico Style and Finish подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:екстра силно укрепванедълготраен ефектпредоставя здрав блясъкне оставя следиНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Joico Color Balance Purple балсам неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 300 мл.
  Joico Color Balance Purple, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Color Balance гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияправи цвета на косата по-наситензатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Color Balance Purple шампоан за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 300 мл.
  Joico Color Balance Purple, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Color Balance Purple ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратирапридава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico Color Infuse Brown балсам за кафяви и тъмни нюанси на косата 300 мл.
  Joico Color Infuse Brown, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Color Infuse Brown гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияправи цвета на косата по-наситенНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Color Infuse Brown хидратиращ шампоан за кафяви и тъмни нюанси на косата 300 мл.
  Joico Color Infuse Brown, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Color Infuse Brown ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico Color Balance Blue шампоан за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 300 мл.
  Joico Color Balance Blue, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Color Balance Blue ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico Color Balance Blue балсам за руса коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 300 мл.
  Joico Color Balance Blue, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Color Balance гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияправи цвета на косата по-наситенНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Joico Color Infuse Copper коректор за коса, подчертаващ медените оттенъци 300 мл.
  Joico Color Infuse Copper, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Color Infuse Copper ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:придава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico Color Infuse Red шампоан за защита на боядисана коса за коса с червени нюанси 300 мл.
  Joico Color Infuse Red, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Joico Color Infuse Red ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратирапридава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Joico Color Infuse Red балсам за защита на цвета за коса с червени нюанси 300 мл.
  Joico Color Infuse Red, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Joico Color Infuse Red гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянеправи цвета на косата по-наситенНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх