Модни марки 1
Цена
лв лв

Intensive Hair Therapy облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ серум против косопад с активатор за растеж 100 мл.
  Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеIntensive Hair Therapy Bh Intensive+ придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектактивира дейността на корените на косатакачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ балсам против косопад с активатор за растеж 200 мл.
  Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл., Балсами за коса за жени, Балсамът Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливпредотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ масло против коспад с активатор за растеж 100 мл.
  Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ прави косата мекаХарактеристики:видимо регенерира и предпазва косатаподхранва косата в дълбочинаподобрява структурата на косъмадейства против стареене на косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ шампоан против косопад с активатор за растеж 200 мл.
  Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатастимулира растежа на косатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапредотвратява преждевременен косопаднамалява чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Последно видяно

връх