Модни марки 1
Цена
лв лв

Inglot облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Inglot 30 продукти
 • Inglot AMC крем-коректор цвят 64 5,5 гр.
  Inglot AMC, 5,5 гр., Коректори за жени, Коректорът Inglot AMC маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатадълготраен ефектуеднаквява тона на кожата на лицетолесен за приложениеНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Inglot Basic водоустойчив молив за очи в висока пигментация цвят 01 1,2 гр.
  Inglot Basic, 1,2 гр., Моливи и очни линии за жени, Очната линия Inglot Basic подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:линията е устойчива на изтриванесит и интензивен цвятпродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
 • Inglot Basic дълготрайна основа под сенки за очи 10 мл.
  Inglot Basic, 10 мл., основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Inglot Basic подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност.Характеристики:изразява цвета на сенките за очиулеснява гримирането на очитедопълва перфектния външен вид на очния гримНачин на употреба:Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
 • Inglot Basic основа под грим за матов вид на кожата 30 мл.
  Inglot Basic, 30 мл., основи за жени, Основата Inglot Basic идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримпредпазва кожатазапълва поритеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем.
 • Inglot Basic водоустойчива спирала за екстра обем цвят Black 8,5 мл.
  Inglot Basic, 8,5 мл., Спирали за жени, Спиралата Inglot Basic придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитене се размазваосигурява пълен обем само с един слойудивително извива миглитеима интензивен цвятима дълготраен ефектбързо и лесно се нанасяНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Inglot Basic спирала за по-голям обем цвят Black 6,5 мл.
  Inglot Basic, 6,5 мл., Спирали за жени, Спиралата Inglot Basic придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:осигурява пълен обем само с един слойпоотделно разделя всяка миглаима интензивен цвятНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Inglot Basic течни очни линии цвят Black 4 мл.
  Inglot Basic, 4 мл., Очна линия за жени, Очната линия Inglot Basic подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:сит и интензивен цвяточертава точна линиясъздава атрактивен драматичен видсъздава широка и тясна линияНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
 • Inglot Freedom System AMC сенки за очи пълнител цвят 153 2,3 гр.
  Inglot Freedom System AMC, 2,3 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Inglot Freedom System AMC ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:лесно допълване на нюансаза дневен и вечерен гримима дълготрайна издръжливостнанася се лесноНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Inglot HD боя за устни с матиращ ефект цвят 11 5,5 мл.
  Inglot HD, 5,5 мл., Червила за жени, Червилото Inglot HD красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:матиращ ефектхидратира и се грижи за устнитенанася се лесновисока пигментацияНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Inglot Beautifier лек тониращ крем с хидратиращ ефект цвят 102 30 мл.
  Inglot Beautifier, 30 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Inglot Beautifier хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:придава на кожата необходимата хидратацияприкрива дребните несъвършенства на кожаталесно се нанася и разтривауеднаквява цветовия тонНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Inglot Lash Enhancer спирала за обем и сгъстяване на миглите 6,5 мл.
  Inglot Lash Enhancer, 6,5 мл., Спирали за жени, Спиралата Inglot Lash Enhancer придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеима интензивен цвятизразително сгъстява миглитеНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Inglot Fixer мъгла за лице за фиксиране на грима 150 мл.
  Inglot Fixer, 150 мл., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Inglot Fixer е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:дълготрайна фиксация на гримапредотвратява размазване и избледняване на гримаправи кожата мекаНачин на употреба:Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.
 • Inglot HD интензивен покриващ фон дьо тен с дълготраен ефект цвят 73 35 мл.
  Inglot HD, 35 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Inglot HD уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностдълготраен ефектпродуктът е хипоалергененхидратираНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Inglot Mattifying матираща основа под фон дьо тен 35 мл.
  Inglot Mattifying, 35 мл., основи за жени, Основата Inglot Mattifying идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:матираотлично подготвя кожата за нанасяне на гримзапълва поритеизглажда бръчкитеНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Inglot Duraline основа за пигменти 9 мл.
  Inglot Duraline, 9 мл., основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Inglot Duraline подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност.Характеристики:постоянно фиксира сенките за очи до премахването на гримаизразява цвета на сенките за очиНачин на употреба:Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
 • Inglot Basic гъба за фон дьо тен
  Inglot Basic, , Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен Inglot Basic осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим.Характеристики:прецизно нанася кремообразен или течен фон дьо теносигурява удобно нанасяне и в гънките на лицетопридава на грима професионален видНачин на употреба:Нанесете фон дьо тен, основа или коректор върху гъбата и след това леко разтрийте по лицето. Постъпвайте винаги от средата на лицето към външните страни.
 • Inglot Freedom System NF матотви очни сенки пълнител цвят 391 3 гр.
  Inglot Freedom System NF, 3 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Inglot Freedom System ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:нанася се леснопритежава много интензивна пигментацияматова текстураза дневен и вечерен гримНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Inglot Freedom System NF перлени сенки за очи пълнител цвят 397 3 гр.
  Inglot Freedom System NF, 3 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Inglot Freedom System ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:нанася се леснопритежава много интензивна пигментацияза дневен и вечерен гримсатенен ефектНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Inglot Freedom System NF сенки за очи с блясък пълнител цвят 465 3 гр.
  Inglot Freedom System NF, 3 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Inglot Freedom System ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:нанася се леснопритежава много интензивна пигментацияза дневен и вечерен гримблестящ ефектНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Inglot AMC нежна компактна пудра пълнител цвят 52 9 гр.
  Inglot AMC, 9 гр., Пудри за жени, Пудрата Inglot AMC идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектприкрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенъкНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • Inglot Mattifying матираща насипна пудра цвят 31 2,5 гр.
  Inglot Mattifying, 2,5 гр., Пудри за жени, Пудрата Inglot Mattifying идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектне изсушаванапълно прозрачна текстураСъстав:тампонът е включен в опаковкатаНачин на употреба:Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
 • Inglot Sparkling Dust пудра с блестящи частици за лице и тяло цвят 01 2,5 гр.
  Inglot Sparkling Dust, 2,5 гр., Пудри за жени, Пудрата Inglot Sparkling Dust идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.
 • Inglot Freedom System HD компактна озаряваща пудра пълнител цвят 153 4,8 гр.
  Inglot Freedom System HD, 4,8 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Inglot Freedom System придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетоподчертава естествения чар на лицетонежно изтъква избраните части на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Inglot Freedom System HD пудра за контуриране на лицето пълнител цвят 508 5,5 гр.
  Inglot Freedom System HD, 5,5 гр., Пудри за жени, Пудрата Inglot Freedom System идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектозаряваосигурява свеж изразНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • Inglot AMC гел очна линия 77 Black 5,5 гр.
  Inglot AMC, 5,5 гр., Очна линия за жени, Очната линия Inglot AMC подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:сит и интензивен цвяточертава точна линиясъздава широка и тясна линиясъздава атрактивен драматичен видНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
 • Inglot AMC гел-помада за вежди цвят 20 2 гр.
  Inglot AMC, 2 гр., Спирали и гелове за вежди за жени, Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотапридава на веждите обем и формаоцветява слабо изразените веждигарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времеНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
 • Inglot Basic плоска четка за сенки за очи размер 31T 1 бр.
  Inglot Basic, 1 бр., Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Inglot Basic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаза употреба както на сухо, така и на мокроулеснява нанасянето на гримаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • Inglot Freedom System компактен руж пълнител цвят 25 6 гр.
  Inglot Freedom System, 6 гр., Руж за жени, Ружът Inglot Freedom System придава на вашата кожа здрав, свеж и естествен израз.Характеристики:придава на бузите здрав цвятима приятно фина, лека текстуралесно се използваима дълготрайна издръжливостНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.
 • Inglot Translucent Loose Powder прозрачна насипна пудра цвят 216 1,5 гр.
  Inglot Translucent Loose Powder, 1,5 гр., Пудри за жени, Пудрата Inglot Translucent Loose Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатане изсушавапридава илюзия за перфектна кожаабсорбира излишната мазнина без да изсушава кожатанапълно прозрачна текстураСъстав:тампонът е включен в опаковкатаНачин на употреба:Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
 • Inglot Freedom System празна магнитна палитра за декоративна козметика с малко огледало 1 бр.
  Inglot Freedom System, 1 бр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Inglot Freedom System ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Състав:огледалце

Последно видяно

връх