Модни марки 1
Цена
лв лв

Inebrya облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Inebrya 34 продукти
 • Inebrya Keratin реструктуриращо кератиново масло 200 мл.
  Inebrya Keratin, 200 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Inebrya Keratin прави косата мекаХарактеристики:възстановява увредената структура на косъмапридава кадифена мекота на косатавидимо регенерира и предпазва косатадейства против накъсване на косатапредотвратява цъфтенето на краищатапредотвратява накъсването на косата
 • Inebrya Keratin кератинов спрей 15 в 1 200 мл.
  Inebrya Keratin, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеInebrya Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Inebrya Argan-Age 2-фазов балсам без отмиване с арганово масло 200 мл.
  Inebrya Argan-Age, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеInebrya Argan-Age придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Inebrya Keratin 2-фазов балсам без отмиване с кератин 200 мл.
  Inebrya Keratin, 200 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеInebrya Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Inebrya Argan-Age ултра лек спрей против цъфтене 100 мл.
  Inebrya Argan-Age, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеInebrya Argan-Age придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатакачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Inebrya Argan-Age реструктурираща арганова грижа 100 мл.
  Inebrya Argan-Age, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеInebrya Argan-Age придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Inebrya Keratin реструктуриращ крем за коса за цъфтяща коса 100 мл.
  Inebrya Keratin, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеInebrya Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатавъздейства срещу накъдряне на косатапридава кадифена мекотапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Inebrya Ice Cream Style-In лак за коса 500 мл.
  Inebrya Ice Cream Style-In, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Inebrya Ice Cream Style-In фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкне слепя косата и придава на прическата естествен видзапазва гъвкавостта и не смачква косаталесно и бързо прилаганедълговременен ефектНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Inebrya Color шампоан за боядисана коса и коса с кичури 300 мл.
  Inebrya Color, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Color ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Color интензивна маска за боядисана коса и коса с кичури 500 мл.
  Inebrya Color, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаInebrya Color е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкудължава издръжливостта на цветакосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Color балсам за боядисана коса и коса с кичури 300 мл.
  Inebrya Color, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Inebrya Color гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:осигурява на косата ослепителен блясъкудължава трайността на цветаправи цвета на косата по-наситенподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Dry-T ревитализиращ балсам за суха и увредена коса 300 мл.
  Inebrya Dry-T, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Inebrya Dry-T гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданепоправя както механични, така и химични уврежданияподобрява структурата на косъмапридава на косата гъвкавост и обемулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Inebrya No-Yellow шампоан неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 300 мл.
  Inebrya No-Yellow, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya No-Yellow ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаудължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Inebrya Cleany шампоан против пърхот за чувствителна кожа на скалпа 300 мл.
  Inebrya Cleany, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Cleany ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапремахва пърхота от косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Keratin ревитализираща маска с кератин 500 мл.
  Inebrya Keratin, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаInebrya Keratin е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкподобрява гъвкавостта на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаподсилва косъмавъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Age Therapy регенериращ шампоан за зряла и порьозна коса 300 мл.
  Inebrya Age Therapy, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Age Therapy ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Keratin реструктуриращ шампоан с кератин 300 мл.
  Inebrya Keratin, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Keratin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Age Therapy регенериращ балсам за зряла и порьозна коса 300 мл.
  Inebrya Age Therapy, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Inebrya Age Therapy гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияулеснява разресването и следващото оформянепоправя както механични, така и химични уврежданияпредпазва косата от уврежданезатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливпридава на косата гъвкавост и обемподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Argan-Age арганов шампоан за блясък 300 мл.
  Inebrya Argan-Age, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Argan-Age ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Argan-Age възстановяваща маска за коса и скалп 300 мл.
  Inebrya Argan-Age, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаInebrya Argan-Age е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъквъздейства в дълбочина на косъмапредпазва от вредните влияния на околната средаподсилва косъмаСъстав:UV филтърНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Energy третиране против косопад 12 x 10 мл.
  Inebrya Energy, 12 x 10 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеInebrya Energy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатаелиминира чупенето на косатаувеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Inebrya Curly Plus хидратираща маска за чуплива коса 500 мл.
  Inebrya Curly Plus, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаInebrya Curly Plus е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатапредпазва от вредните влияния на околната средаинтензивно хидратиравъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Curly Plus хидратиращ шампоан за чуплива коса 300 мл.
  Inebrya Curly Plus, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Curly Plus ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Pro-Volume шампоан за обем 300 мл.
  Inebrya Pro-Volume, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Pro-Volume ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:придава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Pro-Volume балсам за обем 300 мл.
  Inebrya Pro-Volume, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Inebrya Pro-Volume гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепридава на косата гъвкавост и обемосигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Ice Cream Pro-Color шампоан за боядисана коса 300 мл.
  Inebrya Ice Cream Pro-Color, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Ice Cream Pro-Color ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемподсилва косъмаудължава трайността на цвета на косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Ice Cream Energy шампоан против косопад 300 мл.
  Inebrya Ice Cream Energy, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Ice Cream Energy ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапредотвратява преждевременен косопадНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Ice Cream Dry-T подхранващ шампоан за суха и увредена коса 300 мл.
  Inebrya Ice Cream Dry-T, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Ice Cream Dry-T ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемправи косата гладкарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Ice Cream Balance шампоан за регулиране на себума 300 мл.
  Inebrya Ice Cream Balance, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Inebrya Ice Cream Balance ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Inebrya Ice Cream Shecare интензивно грижа - маска за суха, увредена и химически третирана коса 300 мл.
  Inebrya Ice Cream Shecare, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаInebrya Ice Cream Shecare е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатакосата е гладка на допирвъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Ice Cream KroMask маска за коса за подчертаване на цвета на косата Intense Copper 300 мл.
  Inebrya Ice Cream KroMask, 300 мл., Полу-перманенти бои за коса за жени, Маската за косаInebrya Ice Cream KroMask е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:придава на косата ослепителен блясъквъздейства в дълбочина на косъмаудължава издръжливостта на цветаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Inebrya Ice Cream KroMask подхранваща тонираща маска за подчертаване на цвета на косата Cherry Red 300 мл.
  Inebrya Ice Cream KroMask, 300 мл., Полу-перманенти бои за коса за жени, Полуперманентната боя за коса Inebrya Ice Cream KroMask придава на косата ви интензивен цвят и искрящ блясък.Характеристики:осигурява дълготраен и наситен цвятсъздава ефект тон в тонаискрящ цвят с богати отблясъциподхранва и омекотява косатаНачин на употреба:Следвайте приложените инструкции.
 • Inebrya Color маска за боядисана коса и коса с кичури 1000 мл.
  Inebrya Color, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаInebrya Color е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирпридава на косата красив ароматНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх