Модни марки 1
Цена
лв лв

Ilse Jacobsen облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Ilse Jacobsen 10 продукти
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB15 Army 41
  За дъждовни дни Ilse Jacobsen. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – отоплена, плат, филц. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, филц. Подметката е висококачествен материал. В обувките е използвана технология EVA. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB1 Atmosphere 149
  За дъждовни дни Ilse Jacobsen. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – отоплена, синтетичен кожух. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, филц. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология EVA. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB1 Eggplant 524
  За дъждовни дни Ilse Jacobsen. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, плат, филц. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, филц. Подметката е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология Oil Resistant. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB2 Grey 06
  Гумени ботуши марка Ilse Jacobsen. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, синтетичен кожух. В обувките са използвани стелки: отоплена, филц. Издръжливата подметка с добро сцепление е висококачествен материал. В обувките е използвана технология EVA. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB2 Army 41
  Гумени ботуши марка Ilse Jacobsen. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е отоплена, синтетичен кожух. В обувките са използвани стелки: отоплена, филц. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB2 Atmosphere 149
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Ilse Jacobsen. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, синтетичен кожух. В обувките са използвани стелки: отоплена, филц. Издръжливата подметка с добро сцепление е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология EVA. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB15 Grey 06
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Ilse Jacobsen. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – отоплена, плат, филц. Вътре в обувките има стелки: отоплена, филц. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. В обувките е използвана технология EVA. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB15 Atmosphere 149
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Ilse Jacobsen. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, плат, филц. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, филц. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. В обувките е използвана технология EVA. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB15 Adobe Rose 378
  Гумени ботуши марка Ilse Jacobsen. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е отоплена, плат, филц. Вътре в обувките има стелки: отоплена, филц. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши ILSE JACOBSEN - RUB2 Eggplant 524
  За дъждовни дни Ilse Jacobsen. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е отоплена, филц. Вътре в обувките има стелки: отоплена, филц. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. В обувките е използвана технология EVA. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.

Последно видяно

връх