Модни марки 1
Цена
лв лв

Ideepharm облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Ideepharm 19 продукти
 • Ideepharm Radical Med микроиглена мезотерапия за стимулиране растежа на нова коса за мъже 12 x 3 мл.
  Ideepharm Radical Med, 12 x 3 мл., Серуми за коса за мъже, Продуктът Ideepharm Radical Med Radical Med надеждно ще ви помогне при проблеми с вашата коса.Характеристики:стимулира растежа на косатаподсилва косъмаактивира растежа на новата косаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Ideepharm Medica Jantar обновяваща грижа за увредена и крехка коса 5 x 5 мл.
  Ideepharm Medica Jantar, 5 x 5 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Medica Jantar придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss балсам под формата на спрей против косопад 200 мл.
  Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Radical Med Anti Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаактивира дейността на корените на косатапритежава регенеративен ефектлесен за приложениеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Ideepharm Medica Jantar грижа за коса без отмиване за увредена коса 200 мл.
  Ideepharm Medica Jantar, 200 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Medica Jantar придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Ideepharm Medica Jantar регенериращ балсам в спрей за увредена коса 100 мл.
  Ideepharm Medica Jantar, 100 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Medica Jantar придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаактивира дейността на корените на косатапридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss концентрат против косопад 100 мл.
  Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Radical Med Anti Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатаувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Ideepharm Radical Med Normalize шампоан за мазна коса и мазен скалп 300 мл.
  Ideepharm Radical Med Normalize, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Normalize ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss шампоан против косопад 300 мл.
  Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:предотвратява преждевременен косопадизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмастимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff шампоан против пърхот 300 мл.
  Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапремахва пърхота от косатаподсилва косъмаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Ideepharm Radical Med Psoriasis хипоалергенен шампоан за скалп с псориазис 300 мл.
  Ideepharm Radical Med Psoriasis, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Psoriasis ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкапридава блясък и обемподсилва косъмаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Ideepharm Nivelazione Expert освежаващ дезодорант за крака 125 мл.
  Ideepharm Nivelazione Expert, 125 мл., Спрейове за крака за жени, Спреят за крака Ideepharm Nivelazione Expertизбавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене.Характеристики:потиска неприятната миризма на кракадейства срещу бактерии и възникване на гъбичкиосвежава и приятно охлаждаНачин на употреба:Напръскайте необходимото количество от продукта по краката и между пръстите.
 • Ideepharm Medica Jantar шампоан за увредена коса 330 мл.
  Ideepharm Medica Jantar, 330 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Medica Jantar ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Ideepharm Nivelazione Expert пудра за крака и обувки против миризма и изпотяване 110 гр.
  Ideepharm Nivelazione Expert, 110 гр., Пудри за крака за жени, Специалната грижа Ideepharm Nivelazione Expert идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:предпазва от изсушаване и кератинизация на кожатаоставя кожата мека и гладкапридава облекчение на кракатаосвежава, успокоява и придава гъвкавостНачин на употреба:Нанесете спрей върху чисти ходила според текущите нужди. Оставете напълно да абсорбира. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss регенерираща маска против косопад 200 мл.
  Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаIdeepharm Radical Med Anti Hair Loss е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмадопринася за стимулиране на растежа на косатадейства благоприятно при косопадНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Ideepharm Medica Jantar грижа за възобновяване на структурата на косъма на косата 200 мл.
  Ideepharm Medica Jantar, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаIdeepharm Medica Jantar е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:възстановява структурата на косатакосата е гладка на допирподобрява гъвкавостта на косъмарегенерира косата по цялата й дължинаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Ideepharm Nivelazione Expert дезодорант в спрей за крака и обувки 150 мл.
  Ideepharm Nivelazione Expert, 150 мл., Спрейове за крака за жени, Спреят за крака Ideepharm Nivelazione Expertизбавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене.Характеристики:действа срещу бактерии и възникване на гъбичкипотиска неприятната миризма на кракапредотвратява възникване на миризмалеко охлаждауспокояваинтензивно регенерираНачин на употреба:Нанесете спрей върху чисти ходила според текущите нужди. Оставете напълно да абсорбира. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Ideepharm Nivelazione Expert активен дезодорант за ходила 5 в 1 в спрей 150 мл.
  Ideepharm Nivelazione Expert, 150 мл., Спрейове за крака за жени, Спреят за крака Ideepharm Nivelazione Expertизбавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене.Характеристики:потиска неприятната миризма на кракаосвежава и приятно охлаждапредотвратява възникване на миризмадейства срещу бактерии и възникване на гъбичкиотпуска кракатаНачин на употреба:Напръскайте необходимото количество от продукта по краката и между пръстите. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Ideepharm Nivelazione Expert крем за напукани пети с регенериращ ефект 75 мл.
  Ideepharm Nivelazione Expert, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Ideepharm Nivelazione Expert осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:заздравява напуканата кожапритежава регенеративен ефектотлично омекотява и подхранвауспокоява кожатахидратира кожатаНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко. Не изплаквайте.
 • Ideepharm Podologic Med защитен крем за крака 100 мл.
  Ideepharm Podologic Med, 100 мл., Кремове за крака за жени, Специалната грижа Ideepharm Podologic Med идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:успокояваоставя кожата мека и гладкадейства превантивно срещу инфекциидейства срещу бактерии и възникване на гъбичкиосвежава, успокоява и придава гъвкавостНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.

Последно видяно

връх