Модни марки 1
Цена
лв лв

Holika Holika облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Holika Holika 84 продукти
 • Holika Holika Juicy Tea Tree 1 бр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Holika Holika Juicy Tea Tree Маска за лице за жени 1 бр
 • Holika Holika Juicy Honey 1 бр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Holika Holika Juicy Honey Маска за лице за жени 1 бр
 • Holika Holika Juicy Blue Berry 1 бр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Holika Holika Juicy Blue Berry Маска за лице за жени 1 бр
 • Holika Holika Juicy Aloe 1 бр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Holika Holika Juicy Aloe Маска за лице за жени 1 бр
 • Holika Holika Juicy Pomegranate 1 бр маска за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Holika Holika Juicy Pomegranate Маска за лице за жени 1 бр
 • Holika Holika Wine Therapy нощна маска против бръчки 120 мл.
  Holika Holika Wine Therapy, 120 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Holika Holika Wine Therapy ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Holika Holika Wine Therapy нощна хидратираща маска
  Holika Holika Wine Therapy, , Крем-маски за жени, Маската за лице Holika Holika Wine Therapy ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Holika Holika 3 Seconds Starter хидратиращ и лифтинг тоник с колаген 150 мл.
  Holika Holika 3 Seconds Starter, 150 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Holika Holika 3 Seconds Starter ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:оставя кожата матова и мека на допируспокоява и тонизираоставя кожата фина, свежа и сияещаНачин на употреба:С леки движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Holika Holika 3 Seconds Starter хидратиращ тоник с хиалуронова киселина 150 мл.
  Holika Holika 3 Seconds Starter, 150 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Holika Holika 3 Seconds Starter ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещаосвежава и озаряваНачин на употреба:С леки движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead почистваща лепенка против черни точки 10 бр.
  Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead, 10 бр., Отлепващи се маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pig Nose Bleack Head ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:избавя кожата от черни точкипочиства кожата в дълбочинаНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Holika Holika 3 Seconds Starter успокояващ серум срещу зачервяване на кожата с витамин С 150 мл.
  Holika Holika 3 Seconds Starter, 150 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Holika Holika 3 Seconds Starter ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещаосвежава и озарявапремахва зачервеняване на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. С леки движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Holika Holika Golden Monkey хидратираща маска за устни 3 бр.
  Holika Holika Golden Monkey, 3 бр., Маски за устни за жени, Характеристики:възстановява сухите и напукани устниинтензивно регенерираинтензивно хидратира и подхранваправи устните нежни и меки
 • Holika Holika Baby Silky Foot хидратираща маска за крака 18 мл.
  Holika Holika Baby Silky Foot, 18 мл., Маски за крака за жени, Продуктът Holika Holika Baby Silky Foot идеално допълва вашата дневна рутинна грижа за кожата.Характеристики:интензивно регенерирахидратира в дълбочинаоставя кожата мека и гладкаосвежава, успокоява и придава гъвкавостНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Holika Holika Magic Baby Pet освежаваща и успокояваща маска за лице 22 мл.
  Holika Holika Magic Baby Pet, 22 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Magic Baby Pet ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Magic Baby Pet платнена маска с анти-бръчков ефект 22 мл.
  Holika Holika Magic Baby Pet, 22 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Magic Baby Pet ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Magic Baby Pet платнена маска с озаряващ ефект 22 мл.
  Holika Holika Magic Baby Pet, 22 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Magic Baby Pet ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:прави кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Holika Holika Magic Baby Pet ревитализираща и озаряваща маска за лице 22 мл.
  Holika Holika Magic Baby Pet, 22 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Magic Baby Pet ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежавапредпазва кожата от вредните външни влиянияотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Baby Silky Hand предпазващи ръкавици 15 мл.
  Holika Holika Baby Silky Hand, 15 мл., Маски за ръце за жени, Продуктът Holika Holika Baby Silky Hand идеално допълва вашата дневна рутинна грижа за кожата.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекарегенерирапредотвратява изсъхването на кожата
 • Holika Holika Baby Silky Foot ексфолираща маска за напукани ходила+ чорапи 2 x 20 мл.
  Holika Holika Baby Silky Foot, 2 x 20 мл., Маски за крака за жени, Специалната грижа Holika Holika Baby Silky Foot идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:интензивно регенерирахидратира в дълбочинаускорява възстановяването на напуканата кожапредпазва от изсушаване и кератинизация на кожатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Holika Holika Pure Essence Charcoal почистваща платнена маска с активен въглен 23 мл.
  Holika Holika Pure Essence Charcoal, 23 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинадетоксикира кожата на лицетопредотвратява прекомерното образуване на себумозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Avocado успокояваща платнена маска 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Avocado, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Shea Butter платнена маска с силно хидратиращ и подхранващ ефект 23 мл.
  Holika Holika Pure Essence Shea Butter, 23 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Acai Berry ексфолираща платнена маска 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Acai Berry, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:има нежен ексфолиращ ефектпремахва мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирдетоксикира кожата на лицетоНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Pearl платнена маска с озаряващ ефект 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Pearl, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткипредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Green Tea подхранваща платнена маска за чувствителна и зачервена кожа 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Green Tea, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:предотвратява прекомерното образуване на себумозарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Cucumber платнена маска с успокояващ ефект за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Cucumber, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Strawberry озаряваща платнена маска за равномерен тен на кожата 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Strawberry, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Damask Rose платнена маска с хидратиращ и ревитализиращ ефект 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Damask Rose, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Aloe 97% интензивно хидратиращо мляко за тяло 240 мл.
  Holika Holika Aloe 97%, 240 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Holika Holika Aloe гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаСъстав:без парфюмвегански продуктНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Holika Holika Pig Nose Strong почистваща лепенка за запушени пори по носа 3 бр.
  Holika Holika Pig Nose Strong, 3 бр., Почистваща маска за жени, Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги стягаизбавя кожата от черни точки
 • Holika Holika Pig Nose No Water почистваща лепенка за запушени пори по носа
  Holika Holika Pig Nose No Water, , Почистваща маска за жени, Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги стягаизбавя кожата от черни точки
 • Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead почистваща лепенка за запушени пори по носа 3 бр.
  Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead, 3 бр., Почистваща маска за жени, Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги стягаизбавя кожата от черни точки
 • Holika Holika AC Mild Red Spot лепенки за проблемна кожа против акне 12 бр.
  Holika Holika AC Mild Red Spot, 12 бр., концентрат за проблемна кожа за жени, Локалната грижа Holika Holika AC Mild Red Spot помага с проблемните места по кожата. В същото време успокоява раздразненията и подпомага естествената регенерация.Характеристики:лекува локално проявите на проблемната кожаоблекчава зачервяванията на кожатапотиска проявите на акнеима антибактериално действиеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество върху проблемните участъци и оставете да подейства.
 • Holika Holika AC Mild Yellow Spot лепенки за проблемна кожа срещу жълти петна 15 бр.
  Holika Holika AC Mild Yellow Spot, 15 бр., концентрат за проблемна кожа за жени, Локалната грижа Holika Holika AC Mild Yellow Spot помага с проблемните места по кожата. В същото време успокоява раздразненията и подпомага естествената регенерация.Характеристики:лекува локално проявите на проблемната кожапотиска проявите на акнеима антибактериално действиевидимо подобрява състоянието на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество върху проблемните участъци и оставете да подейства.
 • Holika Holika Aloe 99% гел маска за чувствителна и зачервена кожа 23 мл.
  Holika Holika Aloe 99%, 23 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Aloe ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаозарява и освежаваизбавя кожата от черни точкихидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Daily Fresh Green Tea почистваща пяна, изравняваща образуването на себум със зелен чай 150 мл.
  Holika Holika Daily Fresh Green Tea, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Daily Fresh е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеправи кожата матоварегулира образуването на себумима антиоксидантен ефектНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Daily Fresh Citron ексфолираща почистваща пяна за смесена и мазна кожа 150 мл.
  Holika Holika Daily Fresh Citron, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Daily Fresh е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеправи кожата матоварегулира образуването на себумима антиоксидантен ефектНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Daily Fresh Rice хидратираща почистваща пяна за суха кожа 150 мл.
  Holika Holika Daily Fresh Rice, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Daily Fresh е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаприятно освежавапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Daily Fresh Bamboo почистваща пяна с матиращ ефект хидратираща 150 мл.
  Holika Holika Daily Fresh Bamboo, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Daily Fresh е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеправи кожата матовахидратира в дълбочинапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Aloe Soothing Essence хидратиращ крем за лице с охлаждащ ефект 100 мл.
  Holika Holika Aloe Soothing Essence, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Holika Holika Aloe предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:бързо се абсорбирадерматологично тестванопридава на кожата свежест и сияниепредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Не изплаквайте.
 • Holika Holika Aloe Soothing Essence енергизираща хидратираща мъгла за лице с охлаждащ ефект 150 мл.
  Holika Holika Aloe Soothing Essence, 150 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Holika Holika Aloe ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение.Характеристики:помага за предотвратяване на дехидратацията на кожатапридава еластичност не кожатаосвежава и озаряваима релаксиращ ефектНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
 • Holika Holika Aloe Soothing Essence хидратираща емулсия за лице с охлаждащ ефект 200 мл.
  Holika Holika Aloe Soothing Essence, 200 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Holika Holika Aloe Soothing Essence предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:бързо се абсорбирарегенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Не изплаквайте.
 • Holika Holika Aloe Soothing Essence хидратиращ и подхранващ тоник с охлаждащ ефект 250 мл.
  Holika Holika Aloe Soothing Essence, 250 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Holika Holika Aloe ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещанезабавно успокоява кожатаосвежава и озаряваНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Holika Holika AC Mild Cleansing Foam почистваща пяна, изравняваща образуването на себум за кожа с акне 150 мл.
  Holika Holika AC Mild Cleansing Foam, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika AC Mild е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумхидратира в дълбочинадейства регенеративноНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Pig Clear активно почистваща пяна за разширени пори 150 мл.
  Holika Holika Pig Clear, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Pig Clear е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеима антиоксидантен ефектрегулира образуването на себумНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Daily Fresh Olive кърпички за почистване на устойчив и водоустойчив грим 60 бр.
  Holika Holika Daily Fresh Olive, 60 бр., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Holika Holika Daily Fresh напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаидеално разтваря и водоустойчив гримоставя кожата напълно чистана допир кожата е фина и омекотенаНачин на употреба:Извадете кърпичка и с нея леко изтрийте грима и всички нечистотии. Обилно изплакнете с хладка вода. След употреба внимателно затворете, за да избегнете изсушаване на кърпичките.
 • Holika Holika Aloe Soothing Essence хидрогелова маска за зоната около очите за успокояване на кожата 60 бр.
  Holika Holika Aloe Soothing Essence, 60 бр., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Holika Holika Aloe е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеосвежава и изглажда зоната около очите
 • Holika Holika Pure Essence Green Tea освежаваща сутрешна маска с екстракт от зелен чай 30 бр.
  Holika Holika Pure Essence Green Tea, 30 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Lemon платнена маска с омекотяващ и освежаващ ефект с витамин С 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Lemon, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавадетоксикира кожата на лицетоима нежен ексфолиращ ефектпредотвратява прекомерното образуване на себумНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Rice платнена маска за озаряване и виталитет на кожата 20 мл.
  Holika Holika Pure Essence Rice, 20 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Aloe козметичен комплект I. за жени
  Holika Holika Aloe, 3 бр., Почистване на кожата за жени, Характеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза старателно почистване на кожатаизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Holika Holika Aloe Soothing Essence козметичен комплект II. за жени
  Holika Holika Aloe Soothing Essence, 3 бр., Козметични комплекти за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект е подаръкХарактеристики:цялостна рутина за ежедневна грижаза интензивна хидратация на кожатаизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Holika Holika Prime Youth Black Snail подаръчен комплект (малка опаковка) за жени 4 бр.
  Holika Holika Prime Youth Black Snail, 4 бр., Серуми за лице за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Holika Holika Prime Youth Black Snailе подаръкХарактеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребапродукти за дълбоко подхранване и хидратацияза поправяне и регенерация на кожатаза старателно почистване на кожатаза редукция на бръчкитеидеален за пътуванеНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Holika Holika Watermelon 96% гел за интензивна хидратация и освежаване на кожата на лицето 390 мл.
  Holika Holika Watermelon 96%, 390 мл., Гелове за тяло за жени, Гелът за тяло Holika Holika Watermelon 96% се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт.Характеристики:бързо се абсорбира и веднага изсъхвахидратира и подхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху проблемните места и с лек масаж втрийте в кожата. Колкото повече време отделяте на масажа по засегнатите места, толкова по-видими ще бъдат резултатите.
 • Holika Holika Watermelon Mask интензивна нощна маска за бърза регенерация на суха и дехидратирана кожа
  Holika Holika Watermelon Mask, , Крем-маски за жени, Маската за лице Holika Holika Watermelon ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Watermelon Mask платнена маска за лице с хидратиращ и успокояващ ефект 25 мл.
  Holika Holika Watermelon Mask, 25 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Watermelon ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортдетоксикира кожата на лицетоНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Sparkling Lemon почистваща пяна с лимон и лимонова трева 200 мл.
  Holika Holika Sparkling Lemon, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Sparkling Lemon е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожаправи кожата матоварегулира образуването на себумНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Sparkling Lemon почистваща пяна с дозатор 300 мл.
  Holika Holika Sparkling Lemon, 300 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Sparkling Lemon е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожаправи кожата матоварегулира образуването на себумНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Sparkling Lemon почистващ пилинг гел 150 мл.
  Holika Holika Sparkling Lemon, 150 мл., Ензимни пилинги за жени, Пилингът за лице Holika Holika Sparkling Lemon почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:почиства запушените пористарателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткиозарява и уеднаквява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте при необходимост.
 • Holika Holika Sparkling Lemon почистваща вода за мазна и проблемна кожа с термална вода 300 мл.
  Holika Holika Sparkling Lemon, 300 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Sparkling Lemon е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:регулира образуването на себумправи кожата матоваприятно освежаваима антиоксидантен ефектНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • Holika Holika Pure Essence Mugwort платнена маска с успокояващ ефект 23 мл.
  Holika Holika Pure Essence Mugwort, 23 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Pure Essence ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирхидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Pure Essence Mugwort пенлив почистващ гел 150 мл.
  Holika Holika Pure Essence Mugwort, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Pure Essence е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеправи кожата матоварегулира образуването на себумдейства регенеративноНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Prime Youth Black Snail интензивна хидрогелна маска 25 гр.
  Holika Holika Prime Youth Black Snail, 25 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Prime Youth ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Prime Youth Black Snail почистваща пяна с екстракт от охлюв 100 мл.
  Holika Holika Prime Youth Black Snail, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Prime Youth е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Prime Youth Black Snail възстановяващ нощен крем с екстракт от охлюв 30 мл.
  Holika Holika Prime Youth Black Snail, 30 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Holika Holika Prime Youth е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиоставя кожата изпъната и гладкапридава еластичност не кожатаосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Holika Holika Prime Youth Black Snail възстановяваща хидратираща емулсия с екстракт от охлюв 160 мл.
  Holika Holika Prime Youth Black Snail, 160 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Holika Holika Prime Youth Black Snail предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Holika Holika Prime Youth Black Snail хидратиращ и лифтинг тоник с екстракт от охлюв 160 мл.
  Holika Holika Prime Youth Black Snail, 160 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Holika Holika Prime Youth ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещаоставя кожата матова и мека на допирпремахва зачервеняване на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Holika Holika Petit BB Moisturizing хидратиращ BB крем SPF 30 30 мл.
  Holika Holika Petit BB Moisturizing, 30 мл., Тониращи кремове за жени
 • Holika Holika Petit BB Bouncing подмладяващ ВВ крем SPF 25 30 мл.
  Holika Holika Petit BB Bouncing, 30 мл., Тониращи кремове за жени
 • Holika Holika Petit BB Shimmering oсвежаващ BB крем SPF 40 30 мл.
  Holika Holika Petit BB Shimmering, 30 мл., Тониращи кремове за жени
 • Holika Holika Good Cera хидратиращ и подхранващ тоник с церамиди 180 мл.
  Holika Holika Good Cera, 180 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Holika Holika Good Cera ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинирегулира образуването на себумоставя кожата фина, свежа и сияещаподдържа pH на кожата в равновесиеНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Holika Holika Good Cera успокояваща и хидратираща емулсия с церамиди 130 мл.
  Holika Holika Good Cera, 130 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Holika Holika Good Cera предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатабързо се абсорбираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Holika Holika Good Cera ексфолираща почистваща пяна с церамиди 160 мл.
  Holika Holika Good Cera, 160 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Good Cera е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеима антиоксидантен ефектрегулира образуването на себумпредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Less On Skin Redness Calming CICA Успокояваща почистваща пяна за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 150 мл.
  Holika Holika Less On Skin Redness Calming CICA, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Less On Skin е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумима антиоксидантен ефектНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Less On Skin Redness Calming CICA платнена маска с успокояващ ефект за чувствителна и раздразнена кожа 25 мл.
  Holika Holika Less On Skin Redness Calming CICA, 25 мл., Платнени маски за жени, Маската за лице Holika Holika Less On Skin ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаватози продукт не дразни кожатаправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Holika Holika Biotin шампоан против оредяване на косата и косопад с биотин 390 мл.
  Holika Holika Biotin, 390 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Holika Holika Biotin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмастимулира растежа на косатапредотвратява преждевременен косопадНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Holika Holika Less On Skin Redness Calming CICA регенериращ балсам за лице 40 мл.
  Holika Holika Less On Skin Redness Calming CICA, 40 мл., концентрат за проблемна кожа за жени, Локалната грижа Holika Holika Less On Skin Redness Calming CICA помага с проблемните места по кожата. В същото време успокоява раздразненията и подпомага естествената регенерация.Характеристики:успокоява кожните раздразненияима регенеративно действиеоблекчава зачервяванията на кожатавидимо подобрява състоянието на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество върху проблемните участъци и оставете да подейства.
 • Holika Holika Good Cera хидратиращ крем с церамиди 60 мл.
  Holika Holika Good Cera, 60 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Holika Holika Good Cera предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратираподхранва в дълбочинарегенерира защитната бариера на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Holika Holika Prime Youth Black Snail подхранващ възстановяващ крем с екстракт от охлюв 50 мл.
  Holika Holika Prime Youth Black Snail, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Holika Holika Prime Youth предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратираподхранва в дълбочинарегенерира защитната бариера на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Holika Holika Aloe Facial почистваща пяна с алое вера 150 мл.
  Holika Holika Aloe Facial, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Holika Holika Aloe е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Holika Holika Aloe 99% гел за интензивна хидратация и освежаване на кожата на лицето с алое вера 55 мл.
  Holika Holika Aloe 99%, 55 мл., Гелове за тяло за жени, Гелът за тяло Holika Holika Aloe 99% се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт.Характеристики:бързо се абсорбира и веднага изсъхвахидратира и подхранва в дълбочинапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху проблемните места и с лек масаж втрийте в кожата. Колкото повече време отделяте на масажа по засегнатите места, толкова по-видими ще бъдат резултатите.
 • Holika Holika Aloe 92% душ гел с алое вера 250 мл.
  Holika Holika Aloe 92%, 250 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Holika Holika Aloe е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеправи кожата кадифено фина и мекапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениеНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.

Последно видяно

връх