Модни марки 1
Цена
лв лв

Hawaiian Tropic облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Hawaiian Tropic 21 продукти
 • Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil SPF4 200 ml продукт за след слънце unisex
  Best products on Parfimo.bg: Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil SPF4 Продукт за след слънце 200 ml
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration SPF10 180 ml слънцезащитен продукт за тяло за жени
  Best products on Parfimo.bg: Hawaiian Tropic Silk Hydration SPF10 Слънцезащитен продукт за тяло за жени 180 ml
 • Hawaiian Tropic Protective слънцезащитно сухо масло SPF 6 водоустойчив 200 мл.
  Hawaiian Tropic Protective, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
 • Hawaiian Tropic After Sun Aloe Vera охлаждащ гел за след слънце с алое вера 200 мл.
  Hawaiian Tropic After Sun Aloe Vera, 200 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани Hawaiian Tropic After Sun Aloe Vera осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.Характеристики:успокоява кожата след слънчеви баниинтензивно хидратираподхранва кожата в дълбочинаНачин на употреба:След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.
 • Hawaiian Tropic Protective олио за тен SPF 8 200 мл.
  Hawaiian Tropic Protective, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft спрей за загар SPF 30 177 мл.
  Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft, 177 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитеподпомага естествения процес за придобиване на тенпридава на кожата необходимата хидратацияНачин на употреба:Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце.
 • Hawaiian Tropic Protective олио за слънце SPF 15 100 мл.
  Hawaiian Tropic Protective, 100 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Protective е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеускорява естествения процес за придобиване на тенподхранва кожата и се грижи за неялесно се разтрива и не оставя мазен филмНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Hawaiian Tropic BB Cream слънцезащитен крем SPF 30 150 мл.
  Hawaiian Tropic BB Cream, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic BB Cream е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитеподхранва кожата и се грижи за неяпредпазва кожата от UVA и UVB лъчитеНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло.
 • Hawaiian Tropic Island Sport слънцезащитен спрей SPF 30 220 мл.
  Hawaiian Tropic Island Sport, 220 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Island Sport е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитеподхранва кожата и се грижи за неялесно се разтрива и не оставя мазен филмНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа.
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft хидратиращ балсам за след слънце 180 мл.
  Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft, 180 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.Характеристики:подхранва кожата в дълбочинапридава усещане за свежестинтензивно хидратираоставя кожата кадифено мека на допирможе да се ползва за лице и тялоНачин на употреба:След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration хидратиращ слънцезащитен крем SPF 15 180 мл.
  Hawaiian Tropic Silk Hydration, 180 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Silk Hydration Silk Hydration е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепридава на кожата необходимата хидратациялесно се разтрива и не оставя мазен филмНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Hawaiian Tropic Protective олио за тен SPF 20 200 мл.
  Hawaiian Tropic Protective, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
 • Hawaiian Tropic Satin Protection крем за тен SPF 50+ 180 мл.
  Hawaiian Tropic Satin Protection, 180 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени
 • Hawaiian Tropic Protective сухо масло за слънчеви бани в спрей SPF 10 180 мл.
  Hawaiian Tropic Protective, 180 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Protective е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратациялесно се разтрива и не оставя мазен филмпродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft слънцезащитен лосион за тяло SPF 15 150 мл.
  Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратацияпродуктът е водоустойчивлесно се разтрива и не оставя мазен филмНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Hawaiian Tropic Satin Protection мляко за загар SPF 30 180 мл.
  Hawaiian Tropic Satin Protection, 180 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Satin Protection е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратацияподхранва кожата и се грижи за неяускорява естествения процес за придобиване на тенлесно се разтрива и не оставя мазен филмНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Hawaiian Tropic Satin Protection слънцезащитен спрей SPF 8 200 мл.
  Hawaiian Tropic Satin Protection, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Satin Protection е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепредоставя защита от UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратацияпродуктът е водоустойчивподхранва кожата и се грижи за неяНачин на употреба:Разпръскайте фин слой по кожата на цялото тяло преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Hawaiian Tropic Satin Protection слънцезащитен спрей SPF 30 220 мл.
  Hawaiian Tropic Satin Protection, 220 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Satin Protection е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепредоставя защита от UV лъчитеинтензивно хидратираподхранва кожатапродуктът е водоустойчивможе да се ползва за лице и тялоНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.
 • Hawaiian Tropic Silk Hydration хидратиращ слънцезащитен крем SPF 30 180 мл.
  Hawaiian Tropic Silk Hydration, 180 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Silk Hydration Silk Hydration е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепредоставя защита от UV лъчитеподхранва кожата и се грижи за неяНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло.
 • Hawaiian Tropic Protective сухо масло за слънчеви бани в спрей SPF 30 180 мл.
  Hawaiian Tropic Protective, 180 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Hawaiian Tropic Protective е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратациялесно се разтрива и не оставя мазен филмподхранва кожата и се грижи за неяНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло.

Последно видяно

връх