Най-голямата модна платформа в България

HANNAH облекло, обувки и модни аксесоари

1481
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Hannah DAKS Дамски софтшел панталони, черно, размер 34
    Дамските софтшел панталони Hannah DAKS имат мембрана, която отлично защитава от проникването на вода и едновременно с това ще се постарае за добрата проветривост на дрехата. Вътрешната повърхност е с водоустойчива обработка.
  • Hannah RAFFY Мъжки спортни ръкавици, черно, размер M
    Мъжките скиорски ръкавици Hannah RAFFY имат микро пореста полиуретанова мембрана, която предлага балансирана водоустойчивост и проветривост. Ръкавиците са подходящи за ветровито и влажно време. Пълнежът Thinsulate е един от най-леките синтетични изолации на пазара. Велкро лентата в областта на китките помага на ръкавиците да стоят перфектно върху ръцете. Допълнени са с обработка, която не позволява попиването на влагата.
  • Hannah AKITA JR II Детски ски панталони, тъмносин, размер 116
    Детските ски панталони Hannah AKITA JR II са не само красиви, но функционални. Подходящи са за момчета и момичета. Благодарение на полиуретановата си мембрана са водоустойчиви и добре дишащи. Разполагат и с DWR водоотблъскваща обработка и с лепени шевове, които защитават от снега и дъжда. Изолацията от полиестерно руно Duratherm Classic осигурява изумителни термоизолационни качества - поддържа тялото топло дори и във влажно състояние. Панталоните стоят перфектно върху тялото - талията се регулира с помощта на велкро ленти, а тирантите се откопчават. Анатомично оформените колене предоставят допълнителен комфорт. По-високата седалищна част и снежните маншети не позволяват на снега да нахлуе в тях.
  • Hannah AKITA JR II Детски ски панталони, червено, размер 140
    Детските ски панталони Hannah AKITA JR II са не само красиви, но функционални. Подходящи са за момчета и момичета. Благодарение на полиуретановата си мембрана са водоустойчиви и добре дишащи. Разполагат и с DWR водоотблъскваща обработка и с лепени шевове, които защитават от снега и дъжда. Изолацията от полиестерно руно Duratherm Classic осигурява изумителни термоизолационни качества - поддържа тялото топло дори и във влажно състояние. Панталоните стоят перфектно върху тялото - талията се регулира с помощта на велкро ленти, а тирантите се откопчават. Анатомично оформените колене предоставят допълнителен комфорт. По-високата седалищна част и снежните маншети не позволяват на снега да нахлуе в тях.
  • Hannah PERCY Мъжко термо яке, червено, размер S
    Мъжкото термо яке Hannah PERCY може да отговори на всичките тези условия. Подходящо е за градски разходки и излети сред природата. Повърхностният материал е обработен с полиестерно покритие, което предлага проветривост и не защита от влагата. Изолацията Duratherm се състои от полиестерно руно, което гарантира оптимален топлинен комфорт при спортуване и ежедневна употреба. То предоставя добра добра термоизолация и във влажна среда.
  • Hannah BLOBBY Дамска пола, тъмносиво, размер 38
    Дамската пола Hannah BLOBBY е отлично допълнение към всеки дамски гардероб. Може да бъде носена на еднодневни преходи или при разходки през лятото. Изработено е от Издръжлив материал, които е много приятен за докосване. Моделът е с дава предни джоба и цепка отпред.
  • Hannah COCCO Дамско скиорско яке, розово, размер 36
    Дамското скиорско яке Hannah COCCO е проектирано за скиорите спортисти , които желаят да съчетаят модерният дизайн с качествени материали , за да бъдат поддържани комфорта и сухотата на тялото. В него са използвани качествените материали Resstex и Duratherm High Loft. Двата странични джоба имат изразителни ципове, които са дизайнерски вшити в шева и не нарушават визията на модела. Същото това важи и за джоба на ръкава за ски картата. На ръкавите е поставен еластичен маншет , който забранява проникването на снега. В колана е вградена яка против навлизане на сняг. Във вътрешната част на якето се намира джоб с цип.
  • Hannah CANNA Дамско скиорско яке, сиво, размер XL
    Дамското скиорско яке Hannah CANNA е подходящо за всички взискателни скиорки , които желаят да се чувстват удобно за постигането на по-добри резултати. Затоплено е от рецитиращият материал Dupont Sorona Sustans. Мембраната Climatic Active Stretch защитава тялото против неблагоприятните климатични условия , като му дава максимална свобода на движенията. Мембраната в тъканта не е порестата, което ѝ дава голям воден стълб и добра проветривост. Модела гарантира оптимална защита от неблагоприятните климатични условия. Пълнежа е от влакната Sustans, които предлагат отлични качества за термо изолиращи дрехи , като : мекота, обемност , поддържане на топлината и запазване на формата. Осен това материята е допълнена с водоустойчивата обработка DWR. Якето е в спортно-елегантна кройка. Качулката му е допълнена с кожичка , която подчертава женствеността и може да се сваля . Циповете са направени с метален ефект. Всяка скиорка ще оцени страничното проветряване , джоба за ски картата на ръкава и вътрешният джоб за очила. Разбира се, разполага и с два странични джоба. Долният кант е с пристягане. Ръкавите могат да се регулират с помощта на лента от велкро. Във вътрешната част на якето е поставен снежен колан.
  • Hannah LANNA II Дамска пола, сиво, размер 36
    Дамската красива пола Hannah LANNA II е подходяща за носене при еднодневни летни излети , всякакви активности в лятното време и пътувания. Изработена е от еластичен и проветрив материал, който е много приятен за докосване. Допълнена е с два предни джоба, ефектен еластичен колан с вграден контрастен ластик и допълнителни еластични шорти за постигане на още по-голямо удобство.
  • Hannah ROW 3/4 Дамски 3/4 панталони, сиво, размер 40
    Удобните 3/4 дамски панталони ROW 3/4 са идеални за високопланински туризъм. Те са изработени от функционален материал, създаден чрез двойно тъкане. Той ги прави устойчиви на скъсване, водоотблъскващи и ветроустойчиви. Същевременно предоставят добро проветряване и бързо отвеждане на влагата. Анатомично оформените колене, кройката Alpine fit и еластичният материал се грижат за свободата на движенията. Талията е частично еластична и може да се регулира с колан. Панталоните са с два предни джобас с цип и един заден с цип. С тях ще се насладиш на всяко приключение в планината.
  • Hannah CAPRA JR Софтшел яке за момичета, червено, размер 140
    Момичешкото софтшел яке CAPRA JR е идеално за ежедневието и за спортуване. Изработено е от материала Softshell membrane 8000 с обработка Teflon Eco Elite, който е проветрив, водоотблъскващ и ветроустойчив. Разполага с еластична качулка, регулируема долна част и анатомично оформени ръкави с регулиране с велкро лепенка. Предните джобове са с цип. Якето е със светлоотразителни детайли за повишена безопасност. Децата също заслужават да изглеждат перфектно.
  • Hannah ORWEN Мъжко скиорско яке, тъмносиво, размер XL
    Посрещнете зимата с мъжкото зимно яке Hannah ORWEN, което е подходящо за планината и прясно нападалият сняг. Неговата любима форма и универсалност са подходящи и за използване в града. Материята има висок воден стълб, който ще ти предложи необходимата защита за тялото през снежното и дъждовно време. Якето има специално полиестерно покритие , което предлага водно не пропускливост и не запарва. Моделът е с високо качествения пълнеж Duratherm, които гарантира оптимална температура при спорт и всекидневно носене. Минимално задържане на течности и бързо изсъхване, за да бъде подходящо и във влажни условия. Практичния снежен колан помага да не навлиза сняг под якето. Ръкавите и долният край на дрехата могат да се регулират според желанието ти. Практичното завършване на ръкавите е с мекия еластичен маншет, което създава приятно затопляне на китките между якето и ръкавиците.
  • Hannah DORREN Мъжко яке, сиво, размер S
    Мъжкото, леко и добре дишащо яке Hannah DORREN е с модерен дизайн. Външният му материал е с водоотблъскваща обработка, а гърбът е удължен и защитава много добре кръста. Със сигурност ще оцениш и регулируемата качулка. Това е уникален модел, идеален за спортуване и за ежедневна употреба.
  • Hannah MAURE Дамски панталони със софтшел материя, розово, размер 36
    Дамските панталони от софтшел Hannah MAURE са изработени от софтшелова материя. Подходящи са за пътуване и всякаква активност на открито. Материала AFT Double Weave предлага голям комфорт на тялото. Този модерен еднослоен материал включва в себе си две технологии на изтъкаване. Външната страна на панталоните е издръжлива на разкъсване, а от вътрешната част извежда влагата от тялото, за бъдете постоянно на сухо и при голяма активност.
  • Hannah ZINET Дамско софтшел яке, тъмносиво, размер S
    Дамското софтшел яке Hannah ZINET е с красив дизайн и е идеално за излетите сред природата. Подходящо за носене през пролетта и есента. Неговата микропорестата полиуретанова мембрана Resstex 8000 е издръжлива на дъжд и мокър сняг, и едновременно с това запазва своята проветривост. Материята на якето е водно и вятърно устойчива. Допълнено е и с водоотблъскващата обработка на горният слой TEFLON EcoElite, която е екологична.
  • Hannah CATIA II Дамска рокля, сиво, размер 40
    Олекотената дамска рокля Hannah CATIA II е с дължина над коляното. Материята е от памук и смеси на еластан. Роклята стои отлично на тялото и неограничва движенията. В колана може да се пристегне с вграденото шнурче в него.
  • Hannah NICOLE II Дамски панталон, зелено, размер L
    Дамският панталон Hannah NICOLE II ще ти стане любим веднага още след първото му обуване. Подходящ е за туризъм, пътувания и носене в свободното време. Благодарение на използвания еластичен материал AFT Stretch , синтетичните материали и еластични влакна се създава максимален комфорт и пълна свобода на движенията. Панталоните са много леки и приятни при докосване до тялото. Спортно ергономичната му кройка, анатомично оформените колена предлагат и ластика в колана предлагат удобство при носене.
  • Hannah TAI Дамски къси шорти, сиво, размер 38
    Дамските къси шорти Hannah TAI ще бъдат оценени при планинските пътеки. Синтетичния материал AFT Stretch s е с примеси от еластин гарантират комфорт и максимална свобода на движенията. Тъканта е олекотена , проветрива и приятна при докосване. В Топлите слънчеви дни материята предлага и защита от слънцето с фактор UV 30+. Обиколката на колана може да се регулира.
  • Hannah TERMUS JR Дамски трикотажни шорти, черно, размер 128
    Момчешките шорти Hannah TERMUS JR са идеални за всеки млад турист по време на тренировка или пътувания. Изработени са от синтетични смеси и еластични материали, които предлагат комфорт и максимална свобода на движенията. Тъканта е олекотена , проветрива и приятна при докосване.
  • Hannah BLOG II Мъжки еластични панталони, черно, размер XXL
    Мъжките панталони Hannah BLOG II предлагат универсално използване от разходки с кучето до излети в планината. Кройка им Regular fit стои отлично на тялото и оформя красива фигура , а заедно с анатомично оформените ръкави, ластичният колан пристягащ се с шнурче и еластичния колан се създава максимално удобство. Благодарение на обработката Washed панталоните имат оригинална визия.
  • Hannah BLOG II Мъжки еластични панталони, червено, размер XL
    Мъжките панталони Hannah BLOG II предлагат универсално използване от разходки с кучето до излети в планината. Кройка им Regular fit стои отлично на тялото и оформя красива фигура , а заедно с анатомично оформените ръкави, ластичният колан пристягащ се с шнурче и еластичния колан се създава максимално удобство. Благодарение на обработката Washed панталоните имат оригинална визия.
  • Hannah CAPRA JR Софтшел яке за момичета, светло-зелено, размер 110-116
    Момичешкото софтшел яке CAPRA JR е идеално за ежедневието и за спортуване. Изработено е от материала Softshell membrane 8000 с обработка Teflon Eco Elite, който е проветрив, водоотблъскващ и ветроустойчив. Разполага с еластична качулка, регулируема долна част и анатомично оформени ръкави с регулиране с велкро лепенка. Предните джобове са с цип. Якето е със светлоотразителни детайли за повишена безопасност. Децата също заслужават да изглеждат перфектно.
  • Hannah GERY JR Детски суитшърт, зелено, размер 122-128
    Hannah GERY JR е детски суитшърт предлагащ удобно носене в свободното време, при преходи или активно спортуване. Еластичният му материал Polarstretch Grid е лек, проветрив и благодарение на своята структура с канали, които преминават през тъканта се оформя мрежа и по този начин се предлага отлично извеждане на влагата, повишава се проветривостта и се подобряват топлинния комфорт. Моделът е с дълъг цип и яка,която предлага добра защита от неблагоприятното време. Ръкавите в долният му край са допълнени с ластичен кант. Декоративните шевове, контрастните цветни комбинации и меланжовият материал правят суитшърт изключително интересен.
  • Hannah INGO JR Детски шорти, тъмносиво, размер 134-140
    Детските шорти Hannah INGO JR са идеални за всеки млад турист по време бягания или разходки. Благодарение на примесите от полиамид са изключително издръжливи на механично разкъсване. Комбинацията на материала с памук не позволява запарване и дава мекота при носене. Колана е допълнен с ластик и може да бъде пристегнат с помощта на шнурче. Уникален вид и удобството при носене са постигнати, благодарение на обработката на повърхностния материал с метода Washed.
  • Hannah RAMONE Мъжка тениска, черно, размер M
    Мъжката класическа тениска Hannah RAMONE е изработена от ECO памук и има по-голямо тегло. Тематичният ѝ печат и земните цветове са подходящи за всички любители на излетите сред природата или горите.
  • Hannah ROLAND Мъжки панталони, черно, размер S
    Ако търсиш удобни панталони за пътувания? Ние ти предлагаме модела ROLAND на марката Hannah,който е изработен от материала AFT Stretch s Това е любимият лек летен материал Ripstop с обработка и със защитен фактор UFP 30. Панталоните са подходящи за туризъм, носене в свободното време и пътувания. Изработени са с еластичния колан, който има ергономична кройка и анатомично оформени зони в областта на коленете. Крачолите могат да се откопчват над колената , а в долната си част имат цепки с цип. Благодарение на кройката е Regular fit стоят много удобно на всяка фигура.
  • Hannah SHELTON Мъжко яке от софтшел, тъмносиво, размер XXL
    Мъжкото яке с мембрана Hannah SHELTON е подходящо за носене в студеното време при леки туристически излети. Изработено е с материала Softshell Grid , има мембраната 8 000 и обработката Teflon Eco Lite. Материята предлага водоустойчивост, вятърно устойчивост и едновременно с това е дишаща. формата повишава топлинният комфорт. Качулката и долният кант могат да се регулират , докато анатомично оформените ръкави могат да се пристягат с лента от велкро.
  • Hannah GABRIL Дамски ски панталони, червено, размер L
    Дамските ски панталони Hannah GABRIL са идеални за ски пистата, където ще поддържат тялото ти топло през целия ден. Покритието Drypeak 6000 гарантира водоустойчивост и много добра дишаемост. Термоизолацията Duratherm Classic е с изумителни качества. Лепените основни шевове защитават по-добре от влагата и правят панталоните перфектни за каране на ски. Анатомично оформените колене, удължената седалищна част, регулируемата с велкро ленти талия и свалящите се тиранти позволяват на панталоните да се приспособят към всяко движение на тялото. Страничните джобове са с цип, а крачолите са със снежни маншети и ципове в долната си част.
  • Hannah LARRY Мъжки панталони за ски, зелено, размер XXL
    Мъжките скиорски панталони Hannah LARRY са подходящи за всички, който обичат ските. Микропорестото покритие защитава от сняг и дъжд. Изолацията Duratherm Classic гарантира оптимална функционалност и топлинен комфорт и във влажно време. Издръжливият материал , подлепените шевове, анатомично оформените колена, по-голямата дълбочина в областта на седалището и снежните маншети в областта на крачолите ще ти създават удобство по време на пързаляне. Колана може да се регулира , благодарение на ластичния колан и лентите от велкро , а тирантите да бъдат откопчавани при необходимост. Основните им джобове са закопчаващи с цип, за запазване на предметите в тях.
  • Hannah CLIO JR Детски ръкавици, черно, размер 9-10
    Детските затоплени ръкавици Hannah CLIO JR са с велкро лепенки за регулиране на китките. Те предоставят балансирано съотношение между водоустойчивостта и дишаемостта. Защитават от студа благодарение на термоизолацията Duratherm. Тя е изработена от полиестерно руно. Практична е и външната обработка, която отблъсква влагата.
  • Hannah WERA Дамски ски панталони, черно, размер XL
    Дамските ски панталони Hannah WERA дават необходимото удобство на всяка писта. Покритието на повърхността им е Drypeak 6000, което гарантира едновременно водоустойчивост и много добра дишаемост. Термоизолацията Duratherm Classic в тях е с изумителни качества. Лепените основни шевове защитават по-добре от влагата и правят панталоните перфектни за каране на ски. Анатомично оформените колене, удължената седалищна част, регулируемата с велкро ленти талия и свалящите се тиранти позволяват на панталоните да се приспособят към всяко движение на тялото. Основните джобове са с цип, а на крачолите са със снежни маншети.
  • Hannah SKATCH Мъжка тениска, светлосиньо, размер M
    Мъжката тениска Hannah SKATCH е направена с EKO памук, който е прави много приятна при носене. Подходяща е за ежедневна употреба и всякаква активност през свободното време.
  • Hannah LIVELA II Дамски поларен суитшърт, сиво, размер 42
    Дамският поларен суитшърт Hannah LIVELA II е направен с материала Polarsoft Thermo, който предлага отлични терморегулационни качества и минимално абсорбиране на влагата. Подходящ е като втора дреха в зимните дни или като връхно горнище в по-топлите дни. Кройката regular стои добре на тялото, докато долният край и ръкавите са допълнени с ластик. Изработено е с два странични джоба, за поставяне на дребни предмети. Капитонирането на материята прави визията му още по-ефектна.
  • Hannah TREYVON Мъжко функционално горнище, черно, размер XL
    Мъжкото функционално горнище Hannah TREYVON е изработено с качественият материал Polarstretch Pro, който предлага уникални термо изолационни качества и механична здравина. Якето е изработено с 2 джоба с цип.
  • Hannah WORTH Мъжки шорти, тъмнозелено, размер S
    Мъжките шорти Hannah WORTH са направени в комфортна и удобна форма с материала AFT Double Weave. Еднослоен функционален материал, чиято външна страна е издръжлива на разкъсване и има водно и вятърно устойчиви качества. Вътрешната страна извежда телесната влага , за да се чувстваш комфортно при всякакви условия.
  • Hannah CARSTEN VEST Мъжки елек от софтшел, черно, размер M
    Мъжкият елек от софтшел Hannah CARSTEN VEST е идеалното допълнение по време на туризъм. Можете да се използва навсякъде, при разходка в планините, на ферати, на активен туризъм. Изработено е от водоустойчива, вятърно устойчива и проветрива материя от Softshell Extra Lite s мембраната 8000 и е комбинирано с изключително удобен AFT Tech Stretch материал отстрани и отзад. Кройката alpine fit се приспособява към тялото и якето предлага пълна свобода на движенията. За Удобството при носене помагат двупосочния цип и яката. Голямо удобство дава също така и джоба на гърдите.
  • Hannah ROWDY Мъжки панталони, , размер XL
    Мъжките панталони Hannah ROWDY са с кройка, която ще оцениш по време на туризъм и пътуване. Създадени са от еластичния материал AFT Stretch, който е много приятен на допир. Той е много добре дишащ, лек и предоставя максимална свобода на движенията. Защитават перфектно от слънчевите лъчи с UV 30 фактор. Анатомично оформените колене и талия гарантира лесно регулиране и максимален комфорт. Четирите джоба са идеални за съхранение на дребни вещи.
  • Hannah RAGA Дамска тениска, розово, размер 36
    Дамската тениска Hannah RAGA s е модел с къс ръкав и удобната кройка Regular fit, която веднага печели вниманието , благодарение на цветовете ѝ и финия печат. Създадена е от памук, който гарантира комфорт на тялото през целия ден.
  • Hannah GUINES JR Детски туристически панталони, червено, размер 128
    Детските панталони Hannah GUINES JR са подходящи за всеки любител на приключенията. Благодарение на примесите от полиамид са изключително издръжливи на механично разкъсване. Комбинацията на материала с памук не позволява запарване и дава мекота при носене. Колана е допълнен с ластик и може да бъде пристегнат с помощта на шнурче. Двата предни джоба са подходящи за поставяне на дребни предмети. Уникален вид и удобството при носене са постигнати, благодарение на обработката на повърхностния материал с метода Washed.
  • Hannah TERMUS JR Дамски трикотажни шорти, сиво, размер 164
    Момчешките шорти Hannah TERMUS JR са идеални за всеки млад турист по време на тренировка или пътувания. Изработени са от синтетични смеси и еластични материали, които предлагат комфорт и максимална свобода на движенията. Тъканта е олекотена , проветрива и приятна при докосване.
  • Hannah ABIGAIL Дамско яке с мембрана, червено, размер 44
    Дамското водоустойчиво яке Hannah ABIGAIL е подходящо за носене за носене по време на състезания при неблагоприятни условия. Изработено е от функционалният материал Climatic Element , а благодарение 3L на технологията на ламинираната мембраната между външният и вътрешният материал ,той е механично устойчив, здрав и с голяма дълготрайност. Материята е водоустойчива проветрива и гарантира оптимална защита от неблагоприятните климатични условия. Използваната технология за лепене на някои от частите и подлепените шевове повишават водоустойчивостта. Анатомично оформените ръкави гарантират удобство при носене . При продължителните турове всеки ще оцени проветряването в страничните му части. Циповете на якето са водоустойчиви , а при качулката , долният кант и ръкавите се регулират със шнурче.
  • Hannah BALDWIN Мъжко яке от софтшел, черно, размер XXL
    Мъжкото яке от софтшел Hannah BALDWIN е подходящо за носене в студеното време при леки туристически излети. Изработено е с материала Softshell Grid , има мембраната 8 000 и обработката Teflon Eco Lite. Материята предлага водоустойчивост, вятърно устойчивост и едновременно с това е дишаща. Качулката и долният кант могат да се регулират , докато анатомично оформените ръкави могат да се пристягат с лента от велкро.
  • Hannah BERRY Дамска спортна тениска, синьо, размер M
    За удобството при изминаването на многото километри ще ти помогне фланелката с къс цип Hannah BERRY. Подходяща е за велосипедизъм и много спортни активности. Изработена е от рециклираният материал AFT Quick Dry и антибактериалната Polygiene обработка , която прави материята устойчива на запарване. Късият цип е подходящ за разхлаждане в топлото време и едновременно с това служи, като ефектно допълнение . Интересната визия на фланелката е допълнена и от меланжовият ѝ материал. Нейната кройка стой удобно на всяка фигура и създава удобство при носене. Благодарение на светлоотразителните елементи се предлага видимост и при намалена светлина.
  • Hannah ERNIE Мъжки суитшърт за велосипедизъм, сиво, размер S
    Мъжкият суитшърт Hannah ERNIE е изработен от еластичният материал Polarstretch Lite. Подходяща е за всякакви спортни активности. Кройката му Alpine fit стои отлично на тялото. Моделът е с къс цип и яка, отвори за палците в края на ръкавите и ефектно капитониране на предната и задната страна.
  • Hannah HUG II 3/4 Мъжки 3/4 панталони, черно, размер S
    Мъжките 3/4 панталони Hannah HUG II предлагат невероятно удобство по време на носене. Имат уникална визия, благодарение на обработката Washed и са подходящи при всякакви активности в свободното време. Панталоните имат ластичен колан с пристягане от шнурче за регулиране на обиколката, анатомично оформени колена и четири джоба. Regular кройката предлага удобство на всякакви фигури.
  • Hannah Sleeping Pad Camping Fly 5,0 Atlantic Deep
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:190-сантиметровата надуваема подложка за спане Fly 5.0 е конструирана с отделни камери, за да осигури максимален комфорт през летните месеци. Съотношението на топлоизолация, ниското тегло от само 570 g и възможността за сгъване в опаковка 10 x 30 cm определя високото му качество. Височината от 5 см прави подложката много удобна. Включително ремонтен комплект и чанта. Размери : 190 x 60 x 5 cm Размери в сгънато състояние : 10 x 30 cm Възрастова група : Възрастен Материал : Термопластичен полиуретан (TPU) Bариант : Fly 5,0 Вид дейност : Camping Тип на продукта : Air Mat Страна на произход : Чехия Цвят : Син Bисочина : 5 cm Tегло : 570 g Цвят според производителя : Atlantic Deep Материал : Полиестер
  • Hannah Backpack Renegade 20 Dress Blues
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Раницата за свободното време Renegade 20 е перфектен спътник за свободното време и пътуване до работа. Той е модерен и практичен, а дизайнът му с ролка е наистина изключителен. Вътре има подплатен калъф за лаптоп и джоб с органайзер, покрит с капак. Раницата пасва добре благодарение на подплатените си презрамки и презрамка за гръдната кост. Точката за закрепване на LED светлина е особено полезна, когато стане тъмно. Два странични джоба побират всичко, което трябва да имате под ръка, така че търсенето на вашите ключове или кърпички вече няма да ви отнеме много време. Tегло (g) : 500.0 Страна на произход : Виетнам Материал : Полиестер Вид дейност : Hiking Tегло : 500 g Широчина (cm) : 26.0 Пол : Unisex Обем : 11 - 20 L Дължина на гърба : Стандартна Възрастова група : Възрастен Цвят според производителя : Dress Blues Дължина (cm) : 12.0 Tип : Раница Цвят : Син Bисочина (cm) : 44.0 Обем : 20 L
  • Hannah Backpack Renegade 20 Sunflower
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Раницата за свободното време Renegade 20 е перфектен спътник за свободното време и пътуване до работа. Той е модерен и практичен, а дизайнът му с ролка е наистина изключителен. Вътре има подплатен калъф за лаптоп и джоб с органайзер, покрит с капак. Раницата пасва добре благодарение на подплатените си презрамки и презрамка за гръдната кост. Точката за закрепване на LED светлина е особено полезна, когато стане тъмно. Два странични джоба побират всичко необходимо, така че търсенето на вашите ключове или кърпички вече няма да ви отнеме много време. Страна на произход : Виетнам Възрастова група : Възрастен Tегло (g) : 500.0 Широчина (cm) : 26.0 Tип : Раница Tегло : 500 g Цвят според производителя : Sunflower Вид дейност : Hiking Bисочина (cm) : 44.0 Цвят : Жълт Материал : Полиестер Дължина (cm) : 12.0 Пол : Unisex Дължина на гърба : Стандартна Обем : 11 - 20 L Обем : 20 L
  • Hannah Backpack Renegade 20 Anthracite
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Раницата за свободното време Renegade 20 е перфектен спътник за свободното време и пътуване до работа. Той е модерен и практичен, а дизайнът му с ролка е наистина изключителен. Вътре има подплатен калъф за лаптоп и джоб с органайзер, покрит с капак. Раницата пасва добре благодарение на подплатените си презрамки и презрамка за гръдната кост. Точката за закрепване на LED светлина е особено полезна, когато стане тъмно. Два странични джоба побират всичко, което трябва да имате под ръка, така че търсенето на вашите ключове или кърпички вече няма да ви отнеме много време. Tегло : 500 g Цвят : Черeн Цвят според производителя : Anthracite Пол : Unisex Възрастова група : Възрастен Широчина (cm) : 26.0 Bисочина (cm) : 44.0 Вид дейност : Hiking Дължина на гърба : Стандартна Материал : Полиестер Обем : 20 L Tип : Раница Страна на произход : Виетнам Дължина (cm) : 12.0 Tегло (g) : 500.0 Обем : 11 - 20 L
  • Hannah Backpack Renegade 20 Dress Blues/Dream Blue
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Раницата за свободното време Renegade 20 е перфектен спътник за свободното време и пътуване до работа. Той е модерен и практичен, а дизайнът му с ролка е наистина изключителен. Вътре има подплатен калъф за лаптоп и джоб с органайзер, покрит с капак. Раницата пасва добре благодарение на подплатените си презрамки и презрамка за гръдната кост. Точката за закрепване на LED светлина е особено полезна, когато стане тъмно. Два странични джоба побират всичко, което трябва да имате под ръка, така че търсенето на вашите ключове или кърпички вече няма да ви отнеме много време. Tегло (g) : 500.0 Дължина на гърба : Стандартна Материал : Полиестер Дължина (cm) : 12.0 Вид дейност : Hiking Tегло : 500 g Възрастова група : Възрастен Tип : Раница Цвят : Син Пол : Unisex Обем : 11 - 20 L Обем : 20 L Цвят според производителя : Dress Blues/Dream Blue Широчина (cm) : 26.0 Страна на произход : Виетнам Bисочина (cm) : 44.0
  • Hannah WORTH Мъжки шорти, черно, размер S
    Мъжките шорти Hannah WORTH са направени в комфортна и удобна форма с материала AFT Double Weave. Еднослоен функционален материал, чиято външна страна е издръжлива на разкъсване и има водно и вятърно устойчиви качества. Вътрешната страна извежда телесната влага , за да се чувстваш комфортно при всякакви условия.
  • Hannah ELLA Дамско скиорско яке, бяло, размер S
    Дамското скиорско яке Hannah ELLA ще ти даде много удобства на пистата. Модела е с високо качественият пълнеж Duratherm, които гарантира оптимална температура при спорт и всекидневно носене. Материята предлага минимално задържане на течности и бързо изсъхване, за да бъде подходящо и във влажни условия. Якето е обработено с микро порест полиестер за водно-не пропускливост и едновременно с това да не запарва тялото. Подходящо е за средна активност, за добра защита на тялото от сняг и дъжд. Практичния снежен колан помага да не навлиза сняг под якето. Ръкавите и долният край на дрехата могат да се регулират според желанието на носещият. Практичното завършване на ръкавите е с мек маншет , което гарантира, че няма да чувстваш студ и на ръцете.
  • Hannah MARGRET Дамско скиорско яке, тъмносин, размер S
    Дамското ски яке Hannah MARGRET се характеризира с асиметричен дизайн. Микропоресто полиуретаново покритие предлага добра приветливост и водно-непропускливост на материята. Водния стълб отлично защитава тялото от сняг и дъжд със среден интензитет. Оптималната температура на тялото е гарантирана от качествения пълнеж . Минимално задържане на течности и бързо изсъхване, за да бъде подходящо и във влажни условия. Якето има практичен снежен колан , които не позволява навлизането на сняг под якето. Ръкавите и долният край на дрехата може да се регулира според желанието ти. Практичното завършване на ръкавите с мекият маншет , гарантира че няма да чувствате студ и на ръцете.
  • Hannah FLIT Мъжка тениска, черно, размер S
    Мъжката тениска Hannah FLIT е изработена от ECO памук е с удължени ръкави и с красив печат в долната предна част. Разполага с модерна удължена кройка. Идеалният избор за ежедневието.
  • Hannah MIRAGE PANTS Мъжки панталон с мембрана, черно, размер M
    Мъжкият панталон с мембрана Hannah MIRAGE PANTS е идеален за ски алпинизъм, катерене, високопланински туризъм и многодневни планински преходи дори и неблагоприятни условия. Произведено е от трислоен технически материал с мембрана и повърхностна водоустойчива обработка DWR C6. Материята предлага водоустойчивост, вятърна устойчивост и едновременно с това е дишаща. Панталоните са с подлепени шевове и водоустойчиви ципове YKK на крачолите, за да защитават отлично от дъжда. Крачолите са изцяло разкопаващи с двупосочни ципове, анатомично оформени колена, подсилена вътрешна част и регулиране на долният край. Обиколката на колана може да се регулира с помощта на лента от велкро за да могат да се приспособяват отлично към тялото.
  • Hannah TIMEA REFLEX Дамско ветроустойчиво яке, черно, размер 34
    Ветроустойчивото яке Hannah TIMEA REFLEX е един необходим модел за носене в свободното време и при всякакви активности. Материята на якето е допълнена с водоустойчива мембрана, която не пречи на неговата функционалност (материята диша). Подплата му е от мек мрежест материал и създава комфорт при носене. Проветряване в дрехата е чрез отваряне в подмишниците. Анатомично оформените ръкави са завършени с пристягаща се платка в долния край и регулиране с шнурче. Якето е с интересна дизайнерска кройка и допълнено с отразяващ се печат в горната му част. Освен това материята е с водоустойчива обработка BIONIC FINISH ECO на повърхността, която не попива вода и не замърсява природата.
  • Hannah ELENA Дамска рокля, тюркоазено, размер L
    Дамската рокля Hannah ELENA е спортно-дизайнерска рокля с дължина под колената, за която важи мотото:“семпла красота”. Имат интересно решение за гърба, кръгло деколте и пристягане в кръста с шнурче. Благодарение на използваният еластичен материал AFT Stretch се предлага пълна свобода на движенията.
  • Hannah ERAS II Мъжки еластични панталони, бежово, размер S
    Ако търсиш удобни мъжки панталони за свободното време?Моделът Hannah ERAS II е идеален за това. Изработен е от разтеглив материал AFT Stretch, който е смес от синтетичен материал и еластични влакна, и гарантира комфорт и свободни движения. Панталона е много лек и приятен при докосване до тялото. Колана е с ластик и допълнен с шнурче за регулиране. Предлагат удобство при носене, благодарение на кройката си. Модерният му стил е допълнен от стеснените крачоли.
  • Hannah INGO JR Детски шорти, червено, размер 110-116
    Детските шорти Hannah INGO JR са идеални за всеки млад турист по време бягания или разходки. Благодарение на примесите от полиамид са изключително издръжливи на механично разкъсване. Комбинацията на материала с памук не позволява запарване и дава мекота при носене. Колана е допълнен с ластик и може да бъде пристегнат с помощта на шнурче. Уникален вид и удобството при носене са постигнати, благодарение на обработката на повърхностния материал с метода Washed.
  • Hannah MAURICIA II Дамско зимно яке, черно, размер 36
    Затопли се с дългото дамско яке Hannah MAURICIA II , което е подходящо за разходки из града. Якето е с пълнеж от качествения полиестер Duratherm High Loft със специална обработка за повишаване на обема. Якето е меко и предлага оптимална термоизолация. Повърхностния материал е обработен с полиестерно покритие , което предлага проветривост и не пропускане на вода. Може да бъде изпирано в обикновена перална при ниска температура.
  • Hannah JEFFIE Дамско яке, винен, размер 34
    Дамското оригинално яке Hannah JEFFIE е с изработено в голям размер (oversize) от мек и едновременно лъскав материал , което го прави много харесвано. Якето е с повърхностна водоустойчива обработка от полиестерното руно Duratherm, което е леко, меко и се характеризира с всички термо изолационни качества. Благодарение на удължената кройка ще бъдеш на топло и при най-големите студове. Основният цип на якето е двупосочен.
  • Hannah KIGALI JR Детско яке за ски, тъмносин, размер 128
    Зимното детско ски яке Hannah KIGALI JR е създадено от водоустойчив материал, който ще защити детето от неблагоприятните климатични условия. Модерният асиметричен и цветен дизайн ще впечатли всеки. Якето разполага с отлични функционални качества. Полиуретановата му мембрана с микро пори запазва балансирано съотношението между водоустойчивостта и дишаемостта на якето. Лепените шевове не позволяват на дъжда и снега да нахлуят през тях. Изолацията Duratherm Classic осигурява топлинен комфорт и в мокро състояние. DWR обработката отблъсква водата и подобрява функционалността на якето. Анатомично оформените ръкави са с еластични маншети и с велкро лепенки за регулиране, снежният колан не позволява на снега да влезе в якето, а долният кант е регулируем. Якето разполага с джобове с цип и с джоб за ски карта в единия ръкав. Светлоотразителните елементи повишават безопасността не само при намалена видимост.
  • Hannah JULES Дамски панталон, розово, размер XL
    Hannah JULES е удобен дамски панталон, който може да бъде носен както в града, така и по време на почивка. Изработен от еластична материя. Кройката е със стесняващи крачоли завършени с ластик. Моделът предлага удобство и пълна свобода на движенията. Допълнени са с два предни джоба и с малък джоб в задната част
  • Hannah BITE Функционална мъжка тениска, синьо, размер XL
    Мъжката памучна тениска с къс ръкав Hannah BITE е изработена от функционалния материя AFT Quick Dry, който е бързо съхнещ и устойчив на запарване. Тениската е подходяща за излети, спортуване и за носене в свободното време или при пътувания. Материала е допълнен с антибактериалната обработка Silver+ и предлага удобство на носещият да постигне още по-добри резултати при спортуване.
  • Hannah KAIA JR Момичешка тениска, зелено, размер 152
    Момичешката тениска KAIA JR е направена от памучен материал и в красива кройка. Всяко момиче ще оцени веселият печат и нейният пастелният цвят. Произведена е от приятна при докосване материя.
  • Hannah KAIA JR Момичешка тениска, бяло, размер 164
    Момичешката тениска KAIA JR е направена от памучен материал и в красива кройка. Всяко момиче ще оцени веселият печат и нейният пастелният цвят. Произведена е от приятна при докосване материя.
  • Hannah LANNA II Дамска пола, тъмнозелено, размер 40
    Дамската красива пола Hannah LANNA II е подходяща за носене при еднодневни летни излети , всякакви активности в лятното време и пътувания. Изработена е от еластичен и проветрив материал, който е много приятен за докосване. Допълнена е с два предни джоба, ефектен еластичен колан с вграден контрастен ластик и допълнителни еластични шорти за постигане на още по-голямо удобство.
  • Hannah CATRIS Дамска лента за глава, черно, размер UNI
    Любимият модел лента за глава Hannah CATRIS предлага отлично затопляне за главата , благодарение на затоплящата поларена подплата. Широката ѝ форма я прави красив и модерен аксесоар.
  • Hannah CATRIS Дамска лента за глава, розово, размер ns
    Любимият модел лента за глава Hannah CATRIS предлага отлично затопляне за главата , благодарение на затоплящата поларена подплата. Широката ѝ форма я прави красив и модерен аксесоар.
  • Hannah CATRIS Дамска лента за глава, бяло, размер UNI
    Любимият модел лента за глава Hannah CATRIS предлага отлично затопляне за главата , благодарение на затоплящата поларена подплата. Широката ѝ форма я прави красив и модерен аксесоар.
  • Hannah GERTIE II Дамска затоплена пола, черно, размер 40
    Дамската капитонирана пола Hannah GERTIE II е затоплена с кухи влакна и защитава много добре тялото от студа през зимата. Благодарение на покритието Drypeak 1500 материята е издръжлива на разкъсване. Двупосочния цип помага за по -лесното обличане на полата и бързото и събиране до раницата.
  • Hannah AKAME Дамско софтшел яке, зелено, размер 38
    Дамско яке от софтшел Hannah AKAME е подходящо за разходки в града и леки тренировки. Изработено е от материала Softshell с мембраната 8 000 и водоустойчивата обработка DWR. Материята предлага водоустойчивост, вятърна устойчивост и едновременно с това е дишаща. Удобната кройка Regular fit стои добре на тяло, а долният ръб на якето може да се регулира, също както и качулката. Ръкавите са анатомично оформени и завършени с маншети. Гърба е леко удължен и това дава добра топлинна изолация. Допълнено е с подплата от полар.
  • Hannah TAURA Дамско функционално поло, зелено, размер 42
    Дамски спортен суитшърт Hannah TAURA, предназначен за широк спектър аутдор дейности. Изработен е от еластичен лек материал Polarstretch Lite. Подходящ е за всеки вид спортна дейност.
  • Hannah REA Дамска тениска, розово, размер XS
    Дамската тениска Hannah REA е подходяща за носене през свободното време както в града, така и сред природата. Благодарение на използваните материали в нея- предлага удобство и е приятна при докосване.
  • Hannah MIKO Мъжка тениска, khaki, размер XXL
    Hannah MIKO е мъжка тениска, която е изработена от ECO памук. Подходяща е за носене в училище и при игри в свободното време. Regular кройката е удобна и приляга отлично за всички фигури. Бъди модерен с красивата тениска от марката Hannah.
  • Hannah ELISA OUTDOOR Дамски клин, черно, размер M
    Дамският клин Hannah ELISA PRO е с атрактивен дизайн с изработка от еластичен и проветрив материал, който е много приятен за докосване. Клина е подходящ за фитнес и всякакви други спортни активност. Модела е с ластик в колана, два основни джоба с цип и два странични джоба за дребни предмети. Декоративното капитониране подчертава интересният им дизайн.
  • Hannah RINA Дамски потник, светлосиньо, размер 40
    Дамският бързо съхнещ потник Hannah RINA е подходящ за упражняване на всякакъв спорт. Може да бъде използван летни аеробни активности , а материалът AFT Quick Dry предлага отлично извеждане на влагата и бързото ѝ изсъхване. Alpine fit кройката предлага удобство на всякакви фигури.
  • Hannah ZAFRINA II Дамско яке вид парка, черно, размер 36
    Дамското яке вид парка Hannah ZAFRINA II предлагат стил, удобство и функционалност. Неговата микропорестата полиуретанова мембрана Resstex 8000 е издръжлива на дъжд и мокър сняг и едновременно с това запазва своята проветривост. Материята на якето е водно и вятърно устойчива. Кройката стои перфектно върху тялото и с анатомично оформените ръкави, завършени с регулируема каишка с копче, предоставят максимален комфорт, където и да си. Качулката може да се регулира лесно както и талията. Удължената кройка и цепката отзад правят модела по-стилен. Джобовете отстрани са с капак. Парката се закопчава с цип, който е защитен с платка. Външният материал разполага с обработка DWR, която е водоустойчива. Използваната технология за лепене на някои от частите и подлепените шевове повишават водоустойчивостта.
  • Hannah FOUNDER Мъжко яке с мембрана, червено, размер XL
    Мъжкото яке Hannah FOUNDER е направено с модерен дизайн и цветове. Идеално е за планина, еднодневни излети, пътувания и носене в свободното време при всякакви активности. Произведено е от Материала е с мембраната Resstex 8000 и повърхностната водоустойчива обработка Bionic Finish ECO, която позволява на материя и да диша. Качулката е с пристягащо се шнурче, подлепени основни шевове и проветрива подплата от мрежест материал. Ръкавите са завършени с ластик , докато долният край се регулира от шнурче и предлага голямо удобство при носене. Неговата кройка е удобна и неограничвана движенията. Проветряването на задните части на якето е изключително практично.
  • Hannah SCARLET 3/4 Дамски панталони с 3/4 дължина, черно, размер M
    Дамският 3/4 панталон Hannah SCARLET е идеален за бягане , туризъм и носене в свободното време. Изработен е от еластичният материал AFT Stretch, който позволява максимален диапазон на движенията. Сместа от еластичните материали и синтетичните влакна създава комфорт и възможност за свободни движения, без значение къде ще бъдеш. Панталоните са много леки и приятни при докосване до тялото. Освен останалите си качества панталоните гарантират и защита UV 30 от ултравиолетовите лъчи. Regular fit кройката стои добре и създава удобство, благодарение на анатомично оформените колена и колан, които лесно могат да се регулират.
  • Hannah SEUMAS II Мъжко яке от софтшел, тъмносин, размер L
    Мъжко яке Hannah SEUMAS II е изработено от материала AFT Tech Stretch, който е еластичен, лек и добра проветривост, което го прави идеално за активности като: преходи или ferraty. Якето има обратен дълъг YKK цип и изправена яка, долен кант с ластик и анатомично оформени ръкави също завършени с ластик. Кройката Alpine стои много добре и създава удобство при носене.
  • Hannah SEUMAS W Дамско софтшел яке, винен, размер 40
    Дамското яке Hannah SEUMAS W е изработено от материала AFT Tech Stretch, който е еластичен, лек и добра проветривост, което го прави идеално за активности като: бягания или ferraty. Якето има обратен дълъг YKK цип и изправена яка, долен кант с ластик и анатомично оформени ръкави също завършени с ластик.
  • Hannah GABRIL Дамски ски панталони, тъмносиво, размер 42
    Дамските ски панталони Hannah GABRIL са идеални за ски пистата, където ще поддържат тялото ти топло през целия ден. Покритието Drypeak 6000 гарантира водоустойчивост и много добра дишаемост. Термоизолацията Duratherm Classic е с изумителни качества. Лепените основни шевове защитават по-добре от влагата и правят панталоните перфектни за каране на ски. Анатомично оформените колене, удължената седалищна част, регулируемата с велкро ленти талия и свалящите се тиранти позволяват на панталоните да се приспособят към всяко движение на тялото. Страничните джобове са с цип, а крачолите са със снежни маншети и ципове в долната си част.
  • Hannah WAIANA Дамско зимно яке, тъмносин, размер 40
    Дамското зимно яке Hannah WAIANA е с кожичка и предлага идеален избор за градски разходки в свободното време. Микропорестото покритие гарантира водоустойчивост и проветривост на материала. Качественото полиестерно влакно Duratherm е олекотено, меко и създава добри термоизолационни качества. Благодарение на удължената кройка ще бъдеш на топло и при най-големите студове. Изработено е с декоративни шевове , който му дават атрактивен вид. Кожата от качулката може лесно да се сваля. Двата му странични джоба се закопчават с цип.
  • Hannah SEUMAS Мъжко яке от софтшел, тъмносин, размер M
    Мъжкото яке от софтшел Hannah SEUMAS ще ти предложи много приятни преживявания. Изработено е от материал, който е еластичен, лек и с много голяма проветривост и това прави якето идеално за активности като: преходи или ferraty. Основният цип и лепеният джоб на ръкава са допълнени с цип. Якето е с регулируема качулка, долен кант и анатомично оформени ръкави завършени с ластик.
  • Hannah RUMEX JR Детски 3/4 туристически панталони, зелено, размер 128
    Детските 3/4 туристически панталони Hannah RUMEX JR са подходящи за малките пътешественици и бъдещите спортисти. Изработени са с любимото пристягане в колана с ластик и регулиране с помощта на шнур , два джоба и кройка , която не ограничава движенията. Модерният им стил и удобството при носене са постигнати със специалното производствено изпиране на материала.
  • Hannah DAGNYS HOODY Дамски суитшърт, розово, размер M
    Дамският суитшърт с качулка и декоративен печат Hannah DAGNYS HOODY е подходящ за свободното време, без значение дали ще бягаш в планината или ще упражняваш друг спорт. Еластичният и олекотен материал Polarstretch Grid е със специална структура, която от вътрешната страна чрез помощта на каналчета преминаващи през тъканта е оформена мрежа за бързо извеждане на влагата, по-добра проветривост и по -добри топлинни качества. Качулката, ръкавите и долният край са допълнени с ластичен кант.
  • Hannah RAMONE Мъжка тениска, черно, размер S
    Мъжката класическа тениска Hannah RAMONE е направена от ECO памук , има голям грамаж и предлага голямо удобство на тялото. Тематичният ѝ печат и земните цветове са подходящи за всички любители на излетите сред природата или горите.
  • Hannah RANDY JR Тениска за момчета, khaki, размер 140
    Момчешката памучна тениска Hannah RANDY JR е изработена от мек материал и има удобна кройка. Греещият ѝ печат и модерната цветна гама веднага ще бъдат харесани от всяко момче.
  • Hannah RELAY 3/4 Дамски клин, черно, размер 38
    Перфектният избор за всяка жена, която обича да бяга, да кара ролери и да спортува. Това е дамският 3/4 спортен клин Hannah RELAY 3/4, който е създаден от синтетичния материал AFT Stretch с добавени еластични влакна, които предоставят лекота, проветривост и свобода на движенията. Същевременно е много мек на допир. Задният джоб е с цип, а светлоотразителните елементи повишават безопасността. Идеалният клин за всяка жена.
  • Hannah JEFFIE Дамско яке, тъмнозелено, размер 36
    Дамското оригинално яке Hannah JEFFIE е с изработено в голям размер (oversize) от мек и едновременно лъскав материал , което го прави много харесвано. Якето е с повърхностна водоустойчива обработка от полиестерното руно Duratherm, което е леко, меко и се характеризира с всички термо изолационни качества. Благодарение на удължената кройка ще бъдеш на топло и при най-големите студове. Основният цип на якето е двупосочен.
  • Hannah LILIAN Дамско яке с пълнеж от пера, жълто, размер 40
    Дамското удължено яке Hannah LILIAN е изработено с пълнеж от пера, който гарантират топлинна защита при различните температурни условия.Интересна при модела е и безшевната технология, с която са образувани красиви форми и не позволява нежелано излизане на пера. Запазва температурата на тялото и в най-мразовитите дни. Повърхностната тъкан е допълнена са качествена повърхностна обработка DWR и разбира се двупосочен цип.
  • Hannah DRIFTER Мъжки сандали, черно, размер 46
    Удобните мъжки сандали с каишки Hannah DRIFTER са идеални както за града, така и извън него. Закопчаването с велкро е бързо и удобно.
  • Hannah NARA Дамски панталони за ски с мембрана, кафяво, размер 40
    Затоплящите дамски ски панталони Hannah NARA разполагат с водоустойчива и дишаща мембрана Climatic Element, която поддържа тялото на сухо и топло. Пълнежът Duratherm Pro предоставя уникални термоизолационни свойства. Панталоните разполагат с DWR обработка, която отблъсква водата и подобрява функционалността им. Задната част е частично затоплена и е с удължено седалище за по-добра защита на кръста. Панталоните стоят перфектно върху тялото - талията се регулира с помощта на велкро ленти, а анатомично оформените колене предоставят допълнителен комфорт. Благодарение на подлепените шевове, водоустойчивите ципове, проветряването и снежните маншети в крачолите ще останеш сух през целия ден.
  • Hannah NAOMI Дамско скиорско яке с мембрана, бежово, размер 44
    Атрактивните цветове и младежкият дизайн са основните елементи на дамското ски яке Hannah NAOMI,което е подходящо за всички спортистки скиорки. Първото което прави впечатление при това яке е асиметричната му яка с цип и възможността за откопчването му с помощта на втори цип. Материала Climatic Element е с мембрана с воден стълб 10 000 мм, обработката DWR и изолационният пълнеж Duratherm Pro. Анатомично оформените ръкави могат да се регулират с велкро ленти в долната си част. Качулката е регулируема и се откопчава. Долният край на якето е също регулируем и предоставя по-голям комфорт. Допълнено е с джоб на ръкава с водоустойчив цип за ски картата, еластични маншети в ръкавите с отвори за палеца, снежен колан и система от вътрешни джобове. По време на ски спусканията през пролетта ще оцениш в него и проветряването в подмишниците. Лепените маншети на ръкавите и козирката са практични елементи и заедно с 3D логото създават модерна визия на якето.
  • Hannah NARA Дамски панталони за ски с мембрана, тюркоазено, размер 40
    Затоплящите дамски ски панталони Hannah NARA разполагат с водоустойчива и дишаща мембрана Climatic Element, която поддържа тялото на сухо и топло. Пълнежът Duratherm Pro предоставя уникални термоизолационни свойства. Панталоните разполагат с DWR обработка, която отблъсква водата и подобрява функционалността им. Задната част е частично затоплена и е с удължено седалище за по-добра защита на кръста. Панталоните стоят перфектно върху тялото - талията се регулира с помощта на велкро ленти, а анатомично оформените колене предоставят допълнителен комфорт. Благодарение на подлепените шевове, водоустойчивите ципове, проветряването и снежните маншети в крачолите ще останеш сух през целия ден.
  • Hannah GEMA Дамско зимно яке, зелено, размер 40
    Дамското зимно яке Hannah GEMA е изработено от материала Resstex с мембрана, която му дава водоустойчивост 5 000 мм, обработката DWR и мека изолационен пълнеж. Зимното яке е с качулка и откопаваща се кожичка към нея . Ципа е двупосочен и има два джоба с цип. Всичките ципове на якето имат метален ефект , което му създава елегантен стил. Капитонираната му форма подчертава неговият модерен стил.
  • Hannah NAOMI Дамско скиорско яке с мембрана, черно, размер 40
    Атрактивните цветове и младежкият дизайн са основните елементи на дамското ски яке Hannah NAOMI,което е подходящо за всички спортистки скиорки. Първото което прави впечатление при това яке е асиметричната му яка с цип и възможността за откопчването му с помощта на втори цип. Материала Climatic Element е с мембрана с воден стълб 10 000 мм, обработката DWR и изолационният пълнеж Duratherm Pro. Анатомично оформените ръкави могат да се регулират с велкро ленти в долната си част. Качулката е регулируема и се откопчава. Долният край на якето е също регулируем и предоставя по-голям комфорт. Допълнено е с джоб на ръкава с водоустойчив цип за ски картата, еластични маншети в ръкавите с отвори за палеца, снежен колан и система от вътрешни джобове. По време на ски спусканията през пролетта ще оцениш в него и проветряването в подмишниците. Лепените маншети на ръкавите и козирката са практични елементи и заедно с 3D логото създават модерна визия на якето.
  • Hannah MARIETA Дамско яке, тъмносин, размер 36
    Дамското олекотено яке Hannah MARIETA е отлично проветряващо се и предлага модерен стил. Повърхностният материал е допълнен водоустойчива обработка в задният кант, който защитава гърба и има пристягаща се качулка с връзка. Това е уникален модел, идеален за спортуване и за ежедневна употреба.
  • Hannah CARSTEN II SOFTSHELL Мъжко яке от софтшел, черно, размер XXL
    Ако си спортна натура, която обича trekking или фрегата, не може да не оцениш якето от софтшел Hannah CARSTEN. Якето предлага отлична водоустойчивост, вятърно устойчивост и едновременно с това добра проветривост на материята. Комбинацията от двата качествени материала, мембраната Resstex 8 000 и еластичният материал с висока проветривост AFT Double Weave ще ти бъде предложено невероятно удобство по време на носене. Освен това ще бъдеш и защитен от вятъра и дъжда. Функционалността на материала AFT Double Weave забранява задържането и струпването на телесна влага и бързо е извежда на повърхността. Кройката alpine fit се приспособява към тялото и якето предлага пълна свобода на движенията. За комфорта при носене помагат и анатомично оформените ръкави, както и възможността за регулиране на ширината на качулката и долният край на ръкавите.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх