Модни марки 1
Цена
лв лв

Gumbies облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Gumbies 23 продукти
 • Джапанки GUMBIES - Islander Mixed Hibiscus
  Комфортно предложение от Gumbies. Горната част на обувката е Текстил - Tекстил. Стелката е материал. Подметка, съответстваща на вида обувка: висококачествен материал. Осигуряват комфорт при носене дълго време.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Black
  Джапанки марка Gumbies. Горната част на обувките (саята) е Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките плат. Помислено е и за стелка: материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Свободно и леко предложение за лятото.
 • Чехли GUMBIES - Slide Cool Grey
  Чехли марка Gumbies. Удобно оформената горна част e Текстил - Tекстил. Във вътрешната част плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката - висококачествен материал - изолира от пода. Този модел е отлично допълнение към ежедневния тоалет.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Black Signature
  Комфортно предложение от Gumbies. Горната част на обувките (саята) е Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките плат. Джапанките имат стелка, която е материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Свободно и леко предложение за лятото.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Navy Coast
  Джапанки марка Gumbies. Горната част на обувката е Текстил - Tекстил. плат във вътрешната част на обувките. Стелката е материал предотвратява прoхлъзването на ходилото. Подметката е висококачествен материал. Свободно и леко предложение за лятото.
 • Пантофи GUMBIES - Outback Slipper Navy & Grey
  Домашни обувки на фирма Gumbies. Външната част на саята се състои от Текстил - филц - предпазва от студ, но не претопля. Вътрешната подплата е филц. Стелката: филц увеличава комфорта при носене. За модела е избрана подходяща подметката, която е висококачествен материал. Идеални след изморителен ден.
 • Джапанки GUMBIES - Corker Flip Flops Unisex Red
  Комфортно предложение от Gumbies. Горната част на обувката е Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е изкуствен материал. Подметката е висококачествен материал. Отлично предложение за активни хора.
 • Джапанки GUMBIES - Corker Light Blue
  Комфортно предложение от Gumbies. Горната част на обувката е Текстил - Tекстил. Повишен комфорт при носене заради стелките: изкуствен материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Ако залагате на удобството, то това са джапанки за Теб.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Dark Denim
  Удобни джапанки на марка Gumbies. Горната част на обувката е Текстил - Tекстил. Стелката е материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Отлично предложение за активни хора.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Turquoise Pattern
  Джапанки марка Gumbies. Външната материя е Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е материал. Подметка, съответстваща на вида обувка: висококачествен материал. Осигуряват комфорт при носене дълго време.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Pink Hibiscus
  Удобни джапанки на марка Gumbies. Горната част на обувките (саята) е Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Отлично предложение за активни хора.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Purple Hibiscus
  Удобни джапанки на марка Gumbies. Външната материя е Текстил - Tекстил. Стелката е материал. Подметката е висококачествен материал. Осигуряват комфорт при носене дълго време.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Gecko
  Джапанки марка Gumbies. Горната част на обувките (саята) е Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Осигуряват комфорт при носене дълго време.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Rope
  Удобни джапанки на марка Gumbies. Горната част на обувките (саята) е Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Осигуряват комфорт при носене дълго време.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Deck Chair
  Джапанки марка Gumbies. Външната материя е Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Ако залагате на удобството, то това са джапанки за Теб.
 • Пантофи GUMBIES - Outback Navy/Pink
  Пантофи марка Gumbies. Горната част на обувката (саята) позволява на крака да си почива Текстил - филц. Вътрешната подплата е филц. Обувките са снабдени със стелка, която е филц. Подметката на обувките е висококачествен материал. Удобни, домашни обувки, които изолират от студа и не претоплят краката.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Paisley
  Удобни джапанки на марка Gumbies. Горната част на обувката е Текстил - Tекстил. Стелката е материал. Подметката е висококачествен материал. Осигуряват комфорт при носене дълго време.
 • Чехли GUMBIES - Slide Navy
  Универсално предложение на марката Gumbies. Солидно изработена горна част - Текстил - Tекстил. Стелката е материал. Подметка - висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Чехли GUMBIES - Slides Gecko
  Чехли марка Gumbies. Удобно оформената горна част e Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е материал. Подметката на обувките е висококачествен материал. Женствени и удобни за ходилата, могат да са акцент на целия тоалет.
 • Чехли GUMBIES - Slide Black
  Поредното сполучливо предложение на марката Gumbies. Удобно оформената горна част e Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е материал. Подметката на обувките е висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Turtle
  Комфортно предложение от Gumbies. Горната част на обувката е Текстил - Tекстил. Обувките са снабдени със стелка, която е материал. Подметката е висококачествен материал. Ако залагате на удобството, то това са джапанки за Теб.
 • Пантофи GUMBIES - Outback Charcoal/Red
  Удобни пантофи от Gumbies. Външната част на саята се състои от: Текстил - филц. Вътрешната подплата е филц. Повишен комфорт при носене заради стелките: филц. За модела е избрана подходяща подметката, която е висококачествен материал. Пантофите осигуряват комфорт на изморените ходила.
 • Джапанки GUMBIES - Islander Flamingo
  Удобни джапанки на марка Gumbies. Горната част на обувката е Текстил - Tекстил. Стелката е материал. Подметка, съответстваща на вида обувка: висококачествен материал. Осигуряват комфорт при носене дълго време.

Последно видяно

връх