Модни марки 1
Цена
лв лв

ghd облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: ghd 4 продукти
 • ghd Air сешоар + четка за коса черна
  ghd Air, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса ghd Air ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатафункция йонизираневъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаниско тегло, ергономична форма
 • ghd Paddle Brush Четка за коса
  ghd Paddle Brush, , Четки -плоски за жени, Четката за коса ghd Paddle Brush е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаминимално увредена косаизглажда и изравнява косатаима ергономична форма за удобно захващанеНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • ghd V Gold Max за изправяне на косата
  ghd V Gold Max, , Преси за коса за жени, С пресата за коса ghd V Gold Max лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатане уврежда и не изсушава косатазвукова сигнализация за нагряване на пресатафункция автоматично изключване след дълга неактивностможе да се използва за създаване на вълникабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • ghd V Gold Mini мини преса за коса
  ghd V Gold Mini, , Сешоари и преси за пътуване за жени, С пресата за коса ghd V Gold Mini лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатане уврежда и не изсушава косатафункция автоматично изключване след дълга неактивностможе да се използва за създаване на вълниНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.

Последно видяно

връх