Модни марки 1
Цена
лв лв

Gehwol облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Gehwol 19 продукти
 • Gehwol Classic баня за за уморени крака с болки с растителни екстракти 250 гр.
  Gehwol Classic, 250 гр., сол за вана за жени, Солите за вана Gehwol Classic създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:омекотява и придава нежнострегенерира кожатаНачин на употреба:Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
 • Gehwol Classic дезодорант в спрей за крака и обувки 150 мл.
  Gehwol Classic, 150 мл., Спрейове за крака за жени, Спреят за крака Gehwol Classic избавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене.Характеристики:потиска неприятната миризма на кракадейства срещу бактерии и възникване на гъбичкиароматизира краката и обувкитеНачин на употреба:Напръскайте необходимото количество от продукта по краката и между пръстите.
 • Gehwol Classic загряващ балсам за крака с хидратиращ ефект за нормална и суха кожа 75 мл.
  Gehwol Classic, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Classic осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:хидратира кожатауспокоява кожатаотлично омекотява и подхранвапотиска неприятната миризмаНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Gerlavit витаминен крем за ръце за суха и чувствителна кожа 75 мл.
  Gehwol Gerlavit, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Gehwol Gerlavit идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредотвратява изсъхването на кожатаправи кожата фина и мекаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Gehwol Gerlasan защитен крем за ръце с хидратиращ ефект 75 мл.
  Gehwol Gerlasan, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Gehwol Gerlasan идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:предпазва кожатапредотвратява изсъхването на кожатарегенериране оставя мазен филмНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Gehwol Med интензивен овлажняващ крем за загрубяла кожа 75 мл.
  Gehwol Med, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Med осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:хидратира кожатапритежава регенеративен ефектзаздравява напуканата кожаотлично омекотява и подхранваНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Med мехлем против загрубяла кожа на ходилата 75 мл.
  Gehwol Med, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Med осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:отлично омекотява и подхранвазаздравява напуканата кожаНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Med интензивен дезодорант-крем с дълготрайна защита за крака 75 мл.
  Gehwol Med, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Med осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:потиска неприятната миризмаоставя ходилата приятно ухаещипритежава регенеративен ефектотлично омекотява и подхранваНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Med крем за крака за суха и чувствителна кожа 75 мл.
  Gehwol Med, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Med осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:хидратира кожатапритежава регенеративен ефектпотиска неприятната миризмаотлично омекотява и подхранваНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Med антиперспирант-крем за намаляване на потенето за крака 125 мл.
  Gehwol Med, 125 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Med осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:потиска неприятната миризмаоставя ходилата приятно ухаещиуспокоява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Med успокояващ крем за загрубяла кожа 125 мл.
  Gehwol Med, 125 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Med осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:хидратира кожатапритежава регенеративен ефектзаздравява напуканата кожаотлично омекотява и подхранваНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Classic успокояващ балсам за крака 125 мл.
  Gehwol Classic, 125 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Classic осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:притежава регенеративен ефектуспокоява кожатаотлично омекотява и подхранваНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Med защитно масло за кожата и ноктите против гъбични инфекции 15 мл.
  Gehwol Med, 15 мл., Регенерация на кожата за жени, Продуктът Gehwol Med много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:регенерира кожатапредпазва кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Gehwol Classic грижа за врастващи нокти, омекотяване на мазоли 15 мл.
  Gehwol Classic, 15 мл., специална грижа за краката за жени, Продуктът Gehwol Classic много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:възстановява усещането за комфорт на кожатарегенерира кожатаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Gehwol Extra универсален крем за крака с широкоспектърен ефект 75 мл.
  Gehwol Extra, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Extra осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:притежава регенеративен ефектуспокоява кожатаотлично омекотява и подхранваподдържа еластичността на кожатапотиска неприятната миризмаНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Classic балсам-грижа за копринено гладки крака и ходила 125 мл.
  Gehwol Classic, 125 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Gehwol Classic осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:притежава регенеративен ефектотлично омекотява и подхранваНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Gehwol Classic пилинг-грижа за нокти с перлен прах 125 мл.
  Gehwol Classic, 125 мл., специална грижа за краката за жени, Специалната грижа Gehwol Classic идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:оставя кожата мека и гладкаинтензивно регенерирапредпазва от изсушаване и кератинизация на кожатауспокояваНачин на употреба:Нанесете крема в необходимото количество по увредените зони на краката и леко масажирайте.
 • Gehwol Classic освежаващ дезодорант за крака с растителни екстракти 150 мл.
  Gehwol Classic, 150 мл., Спрейове за крака за жени, Спреят за крака Gehwol Classic избавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене.Характеристики:потиска неприятната миризма на кракадейства срещу бактерии и възникване на гъбичкиосвежава и приятно охлаждапредотвратява образуване на мехуриНачин на употреба:Напръскайте необходимото количество от продукта по краката и между пръстите.
 • Gehwol Med омекотяваща грижа за врастнали нокти и силно загрубялата кожа на ходилата 15 мл.
  Gehwol Med, 15 мл., специална грижа за краката за жени, Специалната грижа Gehwol Med идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:ускорява възстановяването на напуканата кожапридава облекчение на кракатапредпазва от изсушаване и кератинизация на кожатауспокоява кожата, страдаща от екзема, облекчава сърбеж и раздразнениеНачин на употреба:Нанесете крема в необходимото количество по увредените зони на краката и леко масажирайте.

Последно видяно

връх