Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления над 20%

114
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Garnier Bio Lavandin серум против стареене на кожата 30 мл.
    Garnier Bio Lavandin, 30 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Garnier Bio Lavandin обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии възстановява еластичността на кожата възстановява свежестта и младежката красота на кожата ефективно хидратира и подхранва Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.
  • Garnier Pure почистващ гел за проблемна кожа, акне 200 мл.
    Garnier Pure, 200 мл., почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Garnier Pure е правилният избор за всекидневна грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице предотвратява изсушаването на кожата на лицето действа регенеративно Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Garnier Skin Naturals BB Cream ББ крем за нормална и суха кожа цвят Medium 50 мл.
    Garnier Skin Naturals BB Cream, 50 мл., Тониращи кремове за жени, Търсите продукт, който в една стъпка да предлага на кожата както незабавно разкрасяване, така и достатъчна грижа? Тониращият продукт Garnier Skin Naturals BB Cream е правилният за вас, защото събира в себе си предимствата на декоративната козметика и тази за грижа. Придава на кожата необходимата доза хидратация, но в същото време прикрива евентуалните несъвършенства и цялостно изравнява тена ѝ. Характеристики: уеднаквява цветовия тон лесно се нанася и разтрива придава на кожата необходимата хидратация озаряващ ефект Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин върху чиста кожа на лицето и старателно разтривайте.
  • Garnier Pure почистващ тоник за проблемна кожа, акне 200 мл.
    Garnier Pure, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Garnier Pure ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини регулира образуването на себум незабавно успокоява кожата Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
  • Garnier Essentials Sensitive лосион за почистване на фон дьо тен за чувствителна кожа на лицето 200 мл.
    Garnier Essentials Sensitive, 200 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Garnier Essentials Sensitive ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста има освежаващ и успокояващ ефекти Състав: без парфюм без алкохол Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
  • Garnier Botanical хидратиращ крем за нормална към смесена кожа 50 мл.
    Garnier Botanical, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Garnier Botanical подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: интензивно хидратира придава на кожата свежест и сияние Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Garnier Botanical мляко за почистване на грим за суха до чувствителна кожа 200 мл.
    Garnier Botanical, 200 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Garnier Botanical ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста придава на кожата хидратация Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
  • Garnier Skin Naturals серум за лице (подаръчен комплект)
    Garnier Skin Naturals, Серуми за лице унисекс, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Garnier Skin Naturals е подарък, който ще зарадва вас или вашите близки. Комплектът съдържа: Garnier Skin Naturals Vitamin C озаряващ серум с витамин С 30 мл. Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe успокояващ и хидратиращ серум 30 мл. Характеристики: за цялостна грижа за кожата отстранява следите от умора възстановява свежестта и младежката красота на кожата ефективно хидратира и подхранва Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.
  • Възстановяващ шампоан за увредена коса Garnier Fructis Adios Danos, 360 мл
    Възстановяващ шампоан за увредена коса Garnier Fructis Adios Danos, 360 мл - Купете онлайн от Esteto.bg продукти от категория Козметични продукти / Грижа за косата / Шампоани на най-добри цени. Бърза куриерска доставка. Производител: Garnier
  • Почистващ шампоан за мазни корени и сухи връхчета Garnier Fructis Pure Fresh Agua de Coco, 360 мл
    Почистващ шампоан за мазни корени и сухи връхчета Garnier Fructis Pure Fresh Agua de Coco, 360 мл - Купете онлайн от Esteto.bg продукти от категория Козметични продукти / Грижа за косата / Шампоани на най-добри цени. Бърза куриерска доставка. Производител: Garnier
  • Garnier Skin Naturals Vitamin C комплект (за озаряване на лицето)
    Garnier Skin Naturals Vitamin C, Защита от слънчевите лъчи за жени, Всичко за красиво изглеждащата кожа в една опаковка. Козметичният комплект Garnier Skin Naturals Vitamin C съдържа не един, а няколко продукта, които ще ви помогнат да създадете или обогатите ежедневната козметична рутина и така ще зарадват вас или ваш близък, ако го изберете за подарък. Комплектът съдържа: Garnier Skin Naturals озаряващ флуид SPF 50+ 40 мл. Garnier Skin Naturals озаряващ серум с витамин С 30 мл. Характеристики: придава на кожата свежест и сияние подмладява кожата и й придава енергия предпазва кожата от вредните външни влияния предпазва кожата от UVA и UVB лъчите цялостна рутина за ежедневна грижа
  • Garnier Ambre Solaire Super UV ултра лек защитен флуид против несъвършенства на кожата SPF 50+ 40 мл.
    Garnier Ambre Solaire Super UV, 40 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Garnier Ambre Solaire Super UV защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: действа срещу несъвършенства предпазва кожата от UVA и UVB лъчите предпазва кожата от преждевременно стареене предотвратява неравномерната пигментация на кожата не оставя усещане за мазнота Начин на употреба: Използвайте като последна стъпка от обичайната си рутина за грижа. Ползвайте редовно всяка сутрин. Може да се използва и като основа под фон дьо тен.
  • Garnier Skin Naturals мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 100 мл.
    Garnier Skin Naturals, 100 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Garnier Skin Naturals е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста има освежаващ и успокояващ ефекти може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните офталмологично тествано Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост.
  • Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness изглаждата маска за околоочната зона 6 гр.
    Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness, 6 гр., Маски за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: намалява отоците и тъмните кръгове интензивно хидратира отстранява признаците на стрес и умора

Последно видяно

Отстъпки 20%, намаления, разпродажба Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх