Модни марки 1
Цена
лв лв

G.U.M облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: G.U.M 40 продукти
 • G.U.M Paroex Паста за зъби за защита на венците срещу пародонтит 75 мл.
  G.U.M Paroex, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби G.U.M Paroex е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитепази от образуване на зъбна плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията.
 • G.U.M HaliControl стъргалка за език
  G.U.M HaliControl, , Аксесоари унисекс, Аксесоарът за стоматологична помощ G.U.M HaliControl ви помага да достигнете съвършенство в денталната хигиена.Характеристики:прецизно премахва налепа по езикапредотвратява образуването на бактерии в устатаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • G.U.M Hydral хидратиращ гел за зъби, език и венци 50 мл.
  G.U.M Hydral, 50 мл., Против сухо усещане в устата унисекс, Специалната грижа G.U.M Hydral чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена.Характеристики:облекчава усещането на сухота в устатаосигурява облекчение при чувството на сухостСъстав:без алкохолНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • G.U.M Soft-Picks +Fluoride клечки за зъби X-Large 40 бр.
  G.U.M Soft-Picks +Fluoride, 40 бр., Друго унисекс, Допълнителната грижа за междузъбната хигиена G.U.M Soft-Picks +Fluoride ще ви помогне да поддържате зъбите здрави и красиви.Характеристики:улеснява почистване на междузъбните пространстваотстранява зъбната плака в междузъбните пространстваНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • G.U.M End-Tuft четка за зъби с много снопчета софт
  G.U.M End-Tuft, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби G.U.M End-Tuft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:достига и до труднодостъпните местапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • G.U.M Kids гел за зъби за деца с аромат на ягода 50 мл.
  G.U.M Kids, 50 мл., пасти за зъби за деца, Начин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.
 • G.U.M HaliControl паста за зъби 75 мл.
  G.U.M HaliControl, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби G.U.M HaliControl предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • G.U.M SensiVital паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  G.U.M SensiVital, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби G.U.M SensiVital гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитепредпазва от зъбен кариес и плакаминерализира емайла на зъбитеподдържа свеж дъхНачин на употреба:За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • G.U.M Trav-Ler четки за междузъбно пространство 6 бр. 0,9 mm 6 бр.
  G.U.M Trav-Ler, 6 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство G.U.M Trav-Ler е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:гарантира предотвратяване на пародонтозагрижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствоне дразни и не уврежда зъбите или венцитеНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • G.U.M Bi Direction четки за междузъбно пространство 6 бр. 0,7 mm 6 бр.
  G.U.M Bi Direction, 6 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство G.U.M Bi Direction е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствогарантира лесно боравене и употребанамалява риска от възникване на зъбен кариесне дразни и не уврежда зъбите или венцитеНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • G.U.M Stimulator стимулатор за масаж на венци
  G.U.M Stimulator, , Аксесоари унисекс, Аксесоарът за стоматологична помощ G.U.M Stimulator ви помага да достигнете съвършенство в денталната хигиена.Характеристики:приятно масажира венцитепредоставя ефективна превенция срещу заболяване на венцитеНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • G.U.M Hydral паста за зъби 75 мл.
  G.U.M Hydral, 75 мл., Против сухо усещане в устата унисекс, Пастата за зъби G.U.M Hydral овлажнява устната кухина и елиминира сухотата в устата, която повишава риска от възникване на кариес и инфекции.Характеристики:облекчава усещането на сухота в устатанасърчава реминерализацията на емайлапредотвратява възникване на зъбен кариесосигурява облекчение при чувството на сухостСъстав:без алкохолНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • G.U.M Denture четка за зъбни протези
  G.U.M Denture, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби G.U.M Denture поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:лесно се обслужвапридава блясък на повърхността на зъбите
 • G.U.M Trav-Ler четки за междузъбни пространства 4 бр. 1,6 mm 4 бр.
  G.U.M Trav-Ler, 4 бр., Интердентални четки за зъби унисекс, Четката за междузъбно пространство G.U.M Trav-Ler е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствопредотвратява възпаляване на венците и миризма в устатапочиства труднодостъпните места в устатагарантира лесно боравене и употребаНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • G.U.M Activital Compact четка за зъби софт
  G.U.M Activital Compact, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби G.U.M Activital Compact поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните месталесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • G.U.M SensiVital четка за зъби ултра софт
  G.U.M SensiVital, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби G.U.M SensiVital поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните месталесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • G.U.M Soft-Picks +Fluoride клечки за зъби large 40 бр.
  G.U.M Soft-Picks +Fluoride, 40 бр., Друго унисекс, Допълнителната грижа за междузъбната хигиена G.U.M Soft-Picks +Fluoride ще ви помогне да поддържате зъбите здрави и красиви.Характеристики:улеснява почистване на междузъбните пространстваотстранява зъбната плака в междузъбните пространстваНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • G.U.M Ortho восък за ортодонтски апарати 35 бр.
  G.U.M Ortho, 35 бр., Специална грижа унисекс, Специалната грижа G.U.M Ortho Ortho чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена.Характеристики:успокоява венцитепочиства зъби с брекетиподдържа свеж дъхНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • G.U.M Ortho 124 четка за зъби за лица с фиксирани брекети софт
  G.U.M Ortho 124, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби G.U.M Ortho 124 поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакадостига и до труднодостъпните месталесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • G.U.M Original White вода за уста с избелващ ефект 500 мл.
  G.U.M Original White, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста G.U.M Original White Original White усилва ефекта на избелващите пасти за зъби и възстановява блясъка на вашата усмивка.Характеристики:помага за премахване на петна от зъбитеубива бактериитеукрепва емайлаподдържа венците здравиНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • G.U.M Original White избелваща паста за зъби 75 мл.
  G.U.M Original White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби G.U.M Original White Original White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеминерализира зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • G.U.M Original White конец за зъби 30 м
  G.U.M Original White, 30 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби G.U.M Original White Original White е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:отстранява отпадъците от хранапремахва зъбната плака под линията на венцителесно се плъзга между зъбитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • G.U.M Paroex паста за зъби срещу пародонтит 75 мл.
  G.U.M Paroex, 75 мл., Cрещу пародонтит унисекс, Пастата за зъби G.U.M Paroex е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитепази от образуване на зъбна плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията.
 • G.U.M Easy Floessers конец за зъби 30 бр.
  G.U.M Easy Floessers, 30 бр., Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби G.U.M Easy Floessers е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитеима восъчна повърхностотстранява отпадъците от хранаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • G.U.M Expanding Floss конец за зъби 30 м
  G.U.M Expanding Floss, 30 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби G.U.M Expanding Floss е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:отстранява отпадъците от храналесно се плъзга между зъбитегарантира грижливост към венцитеосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • G.U.M Easy Floss конец за зъби 30 м
  G.U.M Easy Floss, 30 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби G.U.M Easy Floss е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:гарантира грижливост към венцителесно се плъзга между зъбитепремахва зъбната плака под линията на венцитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • G.U.M Accessories дентално огледалце
  G.U.M Accessories, , Аксесоари унисекс, Аксесоарът за стоматологична помощ G.U.M Accessories ви помага да достигнете съвършенство в денталната хигиена.Начин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • G.U.M Hydral вода за уста срещу кариес 300 мл.
  G.U.M Hydral, 300 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста G.U.M Hydral не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесукрепва емайлаубива бактериитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • G.U.M Hydral спрей за уста с хидратиращ ефект 50 мл.
  G.U.M Hydral, 50 мл., Спрейове за уста унисекс, Спреят за уста G.U.M Hydral ще бъде ваш незаменим помощник за бързо освежаване на дъха.Характеристики:помага за поддържане на здрава среда в устната кухинаНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • G.U.M Gingidex 0,06% вода за уста за здрави венци и против зъбна плака без алкохол 300 мл.
  G.U.M Gingidex 0,06%, 300 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста G.U.M Gingidex 0,06% не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • G.U.M Gingidex 0,12% вода за уста за здрави венци и против зъбна плака без алкохол 300 мл.
  G.U.M Gingidex 0,12%, 300 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста G.U.M Gingidex 0,12% не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:защита от зъбния налепподдържа венците здравипремахва дълготрайно дъха от устатаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • G.U.M Access Floss дентален концец за брекети и импланти 50 бр.
  G.U.M Access Floss, 50 бр., Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби G.U.M Access Floss е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитеотстранява отпадъците от храналесно се плъзга между зъбитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • G.U.M Gingidex 0,06% паста за зъби против зъбна плака и за здрави венци 75 мл.
  G.U.M Gingidex 0,06%, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби G.U.M Gingidex 0,06% предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:понижава кървенето на венцитенадеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • G.U.M Ortho паста за зъби за лица, носещи зъбни брекети 75 мл.
  G.U.M Ortho, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби G.U.M Ortho Ortho предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:почиства зъби с брекетирегенерира зъбния емайлограничава образуване на зъбна плакаподдържа свеж дъхНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • G.U.M Fine Floss конец за зъби 55 м
  G.U.M Fine Floss, 55 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби G.U.M Fine Floss е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитеотстранява отпадъците от хранане се разсуквагарантира грижливост към венцитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • G.U.M Butlerweave восъчен конец за зъби с вкус на мента 55 м
  G.U.M Butlerweave, 55 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби G.U.M Butlerweave е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитеима восъчна повърхностлесно се плъзга между зъбитене се разсукваНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • G.U.M Soft-Picks +Fluoride клечки за зъби regular 80 бр.
  G.U.M Soft-Picks +Fluoride, 80 бр., Друго унисекс, Допълнителната грижа за междузъбната хигиена G.U.M Soft-Picks +Fluoride ще ви помогне да поддържате зъбите здрави и красиви.Характеристики:улеснява почистване на междузъбните пространстваотстранява зъбната плака в междузъбните пространстваНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • G.U.M Soft-Picks Advanced клечки за зъби regular 30 бр.
  G.U.M Soft-Picks Advanced, 30 бр., Друго унисекс, Допълнителната грижа за междузъбната хигиена G.U.M Soft-Picks Advanced ще ви помогне да поддържате зъбите здрави и красиви.Характеристики:улеснява почистване на междузъбните пространстваотстранява зъбната плака в междузъбните пространстваНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • G.U.M Activital Q10 паста за цялостна защита на зъби и свеж дъх 75 мл.
  G.U.M Activital Q10, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби G.U.M Activital Q10 предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава отлагането на зъбен камъкограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.

Последно видяно

връх