Модни марки 1
Цена
лв лв

Froddo облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Froddo 79 продукти
 • Обувки FRODDO - G2130158 M Dark Blue
  Сред предложенията на марката Froddoпоредният очарователен модел. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Обувките са с подплата, която е кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология ArnePlant, Flexible, Shock Absorber. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки FRODDO - G2130165-1 M Blue Electric
  Сред предложенията на марката Froddoпоредният очарователен модел. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Набук. Обувките са с подплата, която е кожа. Стелката е: кожа се намира вътре в обувката. Солидната подметка: висококачествен материал, изолира от неравни повърхности. Солидно изработен, комфортен модел дори и за най - активните деца.
 • Обувки FRODDO - G2130157-8 M Darkl Blue
  Сред предложенията на марката Froddoпоредният очарователен модел. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. В модела е приложена технология Flexible, Shock Absorber. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки FRODDO - G2130139-1 Grey
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаFroddo лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева, Bелур. Вътрешната подплата е кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Издръжливата подметка е висококачествен материал. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки FRODDO - G1130005-2 Dark Blue
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаFroddo лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. Тoва са удобно оформени обувки за всеки ден.
 • Обувки FRODDO - G1130005-5 Brown
  Велкро закопчаване на обувки марка Froddo. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки FRODDO - G1130005-6A Red
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаFroddo лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Лицева. Обувките имат подплата - тя е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Пантофи FRODDO - G1700221-11 M Dark Blue
  Домашни обувки на фирма Froddo. Меката, добре прилягаща на стъпалото горна част е Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Вътрешната подложка - кожа, плат, попива потта и лесно я изпарява навън. Чехлите имат стелка - кожа, която осигурява удобство. Подметката: висококачествен материал не драска пода и осигурява добро сцепление. Чехлите позволяват свободно движение от сутрин до вечер.
 • Пантофи FRODDO - G1700221-12 M Blue+
  Достойни за препоръка пантофи марка Froddo. Лицевата част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева, Bелур, Текстил - Tекстил - горната част (саята) предпазва от изстудяване на крака, но не ги претопля. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Стелката е (кожа) дълготрайна, дава възможност за по- добри хигиенни условия. Подметката на обувките е: висококачествен материал, благодарение на доброто сцепление, предпазва от падания. Чехлите позволяват свободно движение от сутрин до вечер.
 • Обувки FRODDO - G2130160 M Blue
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Froddo. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология Flexible, Shock Absorber. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки FRODDO - G2130164 M Dark Blue
  Сред предложенията на марката Froddoпоредният очарователен модел. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Набук. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Издръжливата подметка е висококачествен материал. В модела е приложена технология ArnePlant. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Обувки FRODDO - G2130165 M Dark Blue
  Сред предложенията на марката Froddoпоредният очарователен модел. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Набук. Вътрешната подплата е кожа. Стелката е: кожа се намира вътре в обувката. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Солидно изработен, комфортен модел дори и за най - активните деца.
 • Обувки FRODDO - G2130165-1 S Blue Electric
  Елегантни обувки на фирма Froddo. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Набук. Обувките са с подплата, която е кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Солидно изработен, комфортен модел дори и за най - активните деца.
 • Пантофи FRODDO - G1700221-7 M Blue Electric
  Достойни за препоръка пантофи марка Froddo. Горната част на обувката - Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил позволява на крака да си почива. Вътрешната подложка - кожа, плат, попива потта и лесно я изпарява навън. Стелката е (кожа) дълготрайна, дава възможност за по- добри хигиенни условия. Подметката: висококачествен материал не драска пода и осигурява добро сцепление. Чехлите позволяват свободно движение от сутрин до вечер.
 • Сандали FRODDO - G2150093 M Dark Blue
  В лятната колекция Froddo класически сандали. Солидно изработената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява целодневен комфорт при носене. Вътрешната горна част на обувките е от кожа. Помислено е и за стелка, съставена от кожа. От земята изолира стъпалото подметка - висококачествен материал, която леко омекотява стъпването. Обувките са подобрени с технология Shock Absorber. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.
 • Сандали FRODDO - G3150144 S Blue
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Froddo. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Лицева. Обувките имат подплата - тя е кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Сандали FRODDO - G3150144-3 S Brown
  Лятно предложение на марката Froddo. Солидно изработената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява целодневен комфорт при носене. Във вътрешната част на обувките кожа. Помислено е и за стелка, съставена от кожа. Подметката е висококачествен материал, леко изолира от пода. Предназначени за топли дни, ще оправдаят очакванията Ви и при най-високите температури.
 • Туристически oбувки FRODDO - G2110076-5 M Dark Blue
  В колекцията на марка Froddo удобни обувки за студените дни. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева. Вътрешна част- дишаща, с основна съставка плат. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. Подметката е висококачествен материал, сигурна дори и при хлъзгава повърхност. Справят се с дълги разходки и интензивни забавления на открито.
 • Туристически oбувки FRODDO - G2110076-5 S Dark Blue
  В колекцията на марка Froddo удобни обувки за студените дни. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева. За вътрешността на обувките е използван материал плат. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. Подметката: висококачествен материал, притежава добро сцепление и предпазва от падане. Интересно завършени, предпазват от ниските температури.
 • Обувки FRODDO - G2130178 M Dark Blue
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Froddo. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Лицева. Обувките имат подплата - тя е кожа. Не липсва и абсорбираща стелка, която се състои от кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки FRODDO - G3110129 S Dark Blue
  Удобни обувки на марка Froddo. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките плат. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Издръжливата подметка е висококачествен материал. В модела е приложена технология ArnePlant. Солидно изработен, комфортен модел дори и за най - активните деца.
 • Обувки FRODDO - G1160001-K M Dark Blue
  Удобни обувки на марка Froddo. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева. Обувките са с подплата, която е кожух. Стелката е: кожа с вълна се намира вътре в обувката. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Солидно изработен, комфортен модел дори и за най - активните деца.
 • Обувки FRODDO - G1130013-8 M Grey
  Елегантни обувки на фирма Froddo. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Обувките са с подплата, която е кожух, отоплена. Стелката е: кожа с вълна, отоплена се намира вътре в обувката. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Солидно изработен, комфортен модел дори и за най - активните деца.
 • Обувки FRODDO - G1130013-8 S Grey
  Елегантни обувки на фирма Froddo. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожух, отоплена. Стелката е: кожа с вълна, отоплена попива влагата. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Туристически oбувки FRODDO - G3110138 S Dark Blue
  Солидни момчешки обувки на марка Froddo. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. За вътрешността на обувките е използван материал вълна, отоплена. В обувките е поставена абсорбираща стелка, която отоплена, филц. Благодарение на подметката: висококачествен материал, обувките осигуряват добро сцепление и са безопасни. В модела е приложена технология Tex. Справят се с дълги разходки и интензивни забавления на открито.
 • Обувки FRODDO - G2110078 M Dark Blue
  Сред предложенията на марката Froddoпоредният очарователен модел. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Eстествена кожа (овча), Лицева. Вътрешната подплата е отоплена, тип кожух. Стелката е: отоплена, тип кожух попива влагата. Солидната подметка: висококачествен материал, изолира от неравни повърхности. Обувките са подобрени с технология Flexible, Shock Absorber. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Ботуши FRODDO - G2160045-2 M Grey
  Високи обувки марка Froddo. Високата горна част на обувката, предпазваща от студа е Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - вълна, отоплена. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е вълна, отоплена. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В модела е приложена технология Removable Insole, Tex. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Ботуши FRODDO - G2160045-2 S Grey
  Стигащи над глезена ботушки марка Froddo. Горната част покрива крака, създава впечатление за Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - отоплена, синтетичен кожух. Абсорбиращата стелка: отоплена, синтетичен кожух гарантира добрата хигиена в ботушките. Устойчивата подметката е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология Removable Insole, Tex. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Ботуши FRODDO - G2160045-3 M Purple
  За по-студените дни препоръчваме ботушките на марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Eстествена кожа (овча), Bелур, Текстил - Tекстил - защитава от студ, но не претопля крака. Вътрешната подплата е отоплена, синтетичен кожух. Абсорбиращата стелка: отоплена, синтетичен кожух гарантира добрата хигиена в ботушките. Устойчивата подметката е висококачествен материал. В модела е приложена технология Waterproof. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Ботуши FRODDO - G2160049 M Dark Blue
  Високи обувки марка Froddo. Горната външна част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожух, отоплена. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа с вълна, отоплена. Подметката изолира от студената земя и е висококачествен материал. Не претоплят крака в помещенията и добре изолират от студа навън.
 • Ботуши FRODDO - G2160049 S Dark Blue
  За по-студените дни препоръчваме ботушките на марка Froddo. Горната външна част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - овча вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: овча вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В модела е приложена технология Flexible Action System, Shock Absorber. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Туристически oбувки FRODDO - G3110138 D Dark Bule
  Солидни момчешки обувки на марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева, Набук. За вътрешността на обувките е използван материал вълна, отоплена. Стелката в тези обувки е отоплена, филц, увеличава удобството при носене. Благодарение на подметката: висококачествен материал, обувките осигуряват добро сцепление и са безопасни. В модела е приложена технология Tex. Идеални дори и за дълги пешеходни екскурзии, издръжливи и удобни.
 • Туристически oбувки FRODDO - G3110138-3 D Yellow
  Сред предложенията на Froddo затворени обувки за студените дни. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Набук. Отвътре вълна, отоплена, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Стелката в тези обувки е отоплена, филц, увеличава удобството при носене. Подметката е висококачествен материал, сигурна дори и при хлъзгава повърхност. В обувките е използвана технология Waterproof. Справят се с дълги разходки и интензивни забавления на открито.
 • Туристически oбувки FRODDO - G3110138-3 S Yellow
  Сред предложенията на Froddo затворени обувки за студените дни. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Набук. За вътрешността на обувките е използван материал вълна, отоплена. Помислено е и за стелка: отоплена, филц. Подметката е висококачествен материал, сигурна дори и при хлъзгава повърхност. В модела е приложена технология Tex. Интересно завършени, предпазват от ниските температури.
 • Ботуши FRODDO - G3110141 M Black
  Стигащи над глезена ботушки марка Froddo. Високата горна част на обувката, предпазваща от студа е Естествена кожа - Лицева. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката изолира от студената земя и е висококачествен материал. В обувките е използвана технология Tex, Waterproof. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Обувки FRODDO - G1130005-1 Pink
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаFroddo лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки FRODDO - G1130005-1A Pink
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Froddo. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева. Обувките имат подплата - тя е кожа. Не липсва и абсорбираща стелка, която се състои от кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки FRODDO - G1130005-6 Red
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаFroddo лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожа. Не липсва и абсорбираща стелка, която се състои от кожа. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. Тoва са удобно оформени обувки за всеки ден.
 • Обувки FRODDO - G1130006-2 Dark Blue
  Велкро закопчаване на обувки марка Froddo. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки FRODDO - G1140001-18A Fuchsia
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаFroddo лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Набук. Във вътрешната част на обувките кожа. Вътре в обувките има стелки: кожа. Удобството увеличава подметката- висококачествен материал - която е специално подбрана за развиващите крачета. За ходене или бягане - не притесняват крака и са много удобни.
 • Обувки FRODDO - G1140001-4 White
  Лесната система с велкро закопчаване, без съмнение, е преимущество на обувките марка Froddo. В горната част на обувките доминира Естествена кожа - Лицева. Обувките имат подплата - тя е кожа. Абсорбиращата стелка: кожа, увеличава удобството при носенето на обувките. Подметката - висококачествен материал - е солидно изработена и леко изолира от пода. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Обувки FRODDO - G3110104-1 D Grey
  Елегантни обувки на фирма Froddo. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева, Набук, Bелур. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Благодарение на солидната подметка (висококачествен материал), ботите са трайни и надеждни. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки FRODDO - G3110104-4 S Bordeaux
  Удобни обувки на марка Froddo. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Πолирана кожа, Лицева, Набук, Екологична кожа - Eкологична кожа. Ботите са с подплата, която е кожа. Стелката: кожа, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. олидно изработен, комфортен модел дори и за по- младите потребители.
 • Обувки FRODDO - G2130164-1 M Blue Electric
  Сред предложенията на марката Froddoпоредният очарователен модел. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Набук. Обувките са с подплата, която е кожа. Стелката е: кожа се намира вътре в обувката. Издръжливата подметка е висококачествен материал. В модела е приложена технология ArnePlant. Солидно изработен, комфортен модел дори и за най - активните деца.
 • Обувки FRODDO - G2130164-3 M Pink
  Сред предложенията на маркатаFroddo поредният очарователен модел. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Набук. Ботите са с подплата, която е кожа. Стелката е - кожа - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Издръжливата подметка е (висококачествен материал) - изолира от пода. В обувките е използвана технология ArnePlant. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Пантофи FRODDO - G1700221-5 M Fuchsia
  Достойни за препоръка пантофи марка Froddo. Горната част на обувката - Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил позволява на крака да си почива. Отвътре на обувките подплатата - кожа, плат - увеличава удобството при носенето. Чехлите имат стелка - кожа. Дълготрайната подметка - висококачествен материал, не драска подовите настилки. Идеални за всеки ден, не ограничават движението на крака.
 • Обувки FRODDO - G2130164-4 S Violet
  Сред предложенията на маркатаFroddo поредният очарователен модел. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Набук. Вътрешната подложкакожа, влияе на удобството при носене. Стелката: кожа, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Обувките са подобрени с технология ArnePlant. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Обувки FRODDO - G1140001-6 Brown
  Благодарение на системата с велкро за регулиране на широчината, обувките маркаFroddo лесно се адаптират към индивидуалните форми на всеки крак. Лицевата горна част на обувките представлява Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подплата е кожа. Не липсва и абсорбираща стелка, която се състои от кожа. Издръжливата подметка е висококачествен материал. Приятни за носене и здравословни за ходилото, подходящи за разходки и игри.
 • Сандали FRODDO - G2150096 M Dark Blue
  В лятното предложение на марка Froddo сандали за момичета. Удобно оформената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Във вътрешната част на обувките кожа. Плъзгането на ходилото се намалява от абсорбиращата стелка: кожа. Подметката е висококачествен материал, леко изолира от пода. В обувките е използвана технология Shock Absorber. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.
 • Сандали FRODDO - G2150097-1 M Fuchsia
  Очарователни, момичешки сандали марка Froddo. Удобно оформената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Вътрешната подложка: кожа, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Помислено е и за стелка (кожа), която ограничава пoдхлъзването на крака. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. В модела е приложена технология Shock Absorber. Семплият модел се отличава с декорация от естествена кожа. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.
 • Сандали FRODDO - G2150098 M Red
  В лятното предложение на марка Froddo сандали за момичета. Солидно изработената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява целодневен комфорт при носене. Вътрешната подложка: кожа, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Помислено е и за стелка (кожа), която ограничава пoдхлъзването на крака. От земята изолира стъпалото подметка - висококачествен материал, която леко омекотява стъпването. Благодарение на декорацията (естествена кожа) обувките придобиват по-оригинален външен вид. Предназначени за топли дни, ще оправдаят очакванията Ви и при най-високите температури.
 • Сандали FRODDO - G2150098-2 M Fuchsia
  Очарователни, момичешки сандали марка Froddo. Солидно изработената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява целодневен комфорт при носене. Вътрешната подложка: кожа, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Помислено е и за стелка (кожа), която ограничава пoдхлъзването на крака. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Семплият модел се отличава с декорация от естествена кожа. Здравословни за стъпалото сандали, гарантиращи добра проветривост, са добро решение за горещите дни.
 • Сандали FRODDO - G3150128-10 S White+
  Очарователни, момичешки сандали марка Froddo. Удобно оформената горна част - Естествена кожа - Лицева - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Вътрешната подложка: кожа, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка: кожа. Подметката е висококачествен материал, леко изолира от пода. Интересен вид придава на сандалите декорацията, която се състои от естествена кожа. Здравословни за стъпалото сандали, гарантиращи добра проветривост, са добро решение за горещите дни.
 • Сандали FRODDO - G3150128-8 M Gold
  Изящни сандали марка Froddo. Удобно оформената горна част - Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Вътрешната подложка: кожа, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка: кожа. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Семплият модел се отличава с декорация от естествена кожа. Предназначени за топли дни, ще оправдаят очакванията Ви и при най-високите температури.
 • Сандали FRODDO - G2150097-3 M Nude+
  Очарователни, момичешки сандали марка Froddo. Солидно изработената горна част - Естествена кожа - Πолирана кожа, Bелур - осигурява целодневен комфорт при носене. Вътрешната подложка: кожа, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Плъзгането на ходилото се намалява от абсорбиращата стелка: кожа. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. В обувките е използвана технология Shock Absorber. Благодарение на декорацията (естествена кожа) обувките придобиват по-оригинален външен вид. Здравословни за стъпалото сандали, гарантиращи добра проветривост, са добро решение за горещите дни.
 • Туристически oбувки FRODDO - G2110076-3 M Bordeux +
  Сред предложенията на марка Froddo затворени обувки за студените дни. Горната част на обувката (саята) (Естествена кожа - Πолирана кожа) притежава повишена устойчивост на атмосферни влияния. Отвътре плат, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Стелката в тези обувки е кожа, увеличава удобството при носене. Подметката: висококачествен материал, притежава добро сцепление и предпазва от падане. Идеални дори и за дълги пешеходни екскурзии, издръжливи и удобни.
 • Туристически oбувки FRODDO - G2110076-3 D Bordeaux+
  Солидни момичешки обувки на марка Froddo. Външната част на обувките е Естествена кожа - Πолирана кожа, Bелур - пригодена за по-ниски температури. Вътрешна част- дишаща, с основна съставка плат. В обувките е поставена абсорбираща стелка, която кожа. Подметката е висококачествен материал, сигурна дори и при хлъзгава повърхност. Интересно завършени, предпазват от ниските температури.
 • Туристически oбувки FRODDO - G2110076-5 D Dark Blue
  Солидни момчешки обувки на марка Froddo. Устойчивата горна част на обувката е Естествена кожа - Лицева. Отвътре плат, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. В обувките е поставена абсорбираща стелка, която кожа. Подметката: висококачествен материал, притежава добро сцепление и предпазва от падане. Идеални дори и за дълги пешеходни екскурзии, издръжливи и удобни.
 • Ботуши FRODDO - G3160108-1 M Pink
  Солидни и удобни ботушки на марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук - защитава от студ, но не претопля крака. Вътрешната подплата е отоплена, полар. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е кожа. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В модела е приложена технология ArnePlant. Важна роля при модела играе украшението: естествена кожа. Не претоплят крака в помещенията и добре изолират от студа навън.
 • Ботуши FRODDO - G3160108-1 S Pink
  Стигащи над глезена ботушки марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук - защитава от студ, но не претопля крака. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - отоплена, полар. Повишен комфорт при носене заради стелките: кожа. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В модела е приложена технология ArnePlant. Важна роля при модела играе украшението: естествена кожа. Не претоплят крака в помещенията и добре изолират от студа навън.
 • Обувки FRODDO - G1130013-7 S Purple
  Удобни обувки на марка Froddo. Горната част на този фасон представлява Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подложкакожух, отоплена, влияе на удобството при носене. Стелката: кожа с вълна, отоплена, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Благодарение на солидната подметка (висококачествен материал), ботите са трайни и надеждни. олидно изработен, комфортен модел дори и за по- младите потребители.
 • Обувки FRODDO - G1130013-7 M Purple
  Сред предложенията на маркатаFroddo поредният очарователен модел. Горната част на този фасон представлява Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожух, отоплена. Стелката: кожа с вълна, отоплена, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. олидно изработен, комфортен модел дори и за по- младите потребители.
 • Обувки FRODDO - G1160001-8K S Pink
  Удобни обувки на марка Froddo. Горната част на този фасон представлява Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките кожух, отоплена. Стелката е - кожа с вълна, отоплена - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Приятни за носене, отговарят на най-високите стандарти за качество.
 • Обувки FRODDO - G2110078-11 S Fuchsia
  Елегантни обувки на фирма Froddo. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева. Вътрешната подложкаотоплена, тип кожух, влияе на удобството при носене. Стелката е: отоплена, тип кожух попива влагата. Издръжливата подметка е (висококачествен материал) - изолира от пода. Обувките са подобрени с технология Flexible, Shock Absorber. олидно изработен, комфортен модел дори и за по- младите потребители.
 • Обувки FRODDO - G3110135-3 S Bronze
  Сред предложенията на маркатаFroddo поредният очарователен модел. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук, Текстил - Tекстил. Ботите са с подплата, която е еко-кожухче, овча вълна, отоплена. Стелката: овча вълна, отоплена, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Благодарение на солидната подметка (висококачествен материал), ботите са трайни и надеждни. Обувките са подобрени с технология Tex. олидно изработен, комфортен модел дори и за по- младите потребители.
 • Обувки FRODDO - G2110078-11 D Fuchsia
  Сред предложенията на маркатаFroddo поредният очарователен модел. Горната част на този фасон представлява Естествена кожа - Eстествена кожа (овча), Лицева. Вътрешната подложкаотоплена, тип кожух, влияе на удобството при носене. Стелката е - отоплена, тип кожух - абсорбира потта и помага за поддържането на добри хигиенни свoйства. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Обувките са подобрени с технология Flexible. олидно изработен, комфортен модел дори и за по- младите потребители.
 • Ботуши FRODDO - G3110141-5 D Cognac
  Стигащи над глезена ботушки марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева - защитава от студ, но не претопля крака. Добрата проветривост се осигурява от вътрешната част - вълна, отоплена. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е вълна, отоплена. Подметката изолира от студената земя и е висококачествен материал. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Ботуши FRODDO - G3110141-6 S Bordeaux
  Стигащи над глезена ботушки марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева - защитава от студ, но не претопля крака. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката изолира от студената земя и е висококачествен материал. В модела е приложена технология Tex, Waterproof. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Ботуши FRODDO - G3110141-6 D Bordeaux
  За по-студените дни препоръчваме ботушките на марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева - защитава от студ, но не претопля крака. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Устойчивата подметката е висококачествен материал. В обувките е използвана технология Tex, Waterproof. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Ботуши FRODDO - G3110141-8 S Pink
  Стигащи над глезена ботушки марка Froddo. Лицевата част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева - горната част изолира от студ. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е вълна, отоплена. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Ботуши FRODDO - G3110141-8 D Pink
  Солидни и удобни ботушки на марка Froddo. Лицевата част на обувката е изработена от Естествена кожа - Лицева - горната част изолира от студ. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Ботуши FRODDO - G2160045 M Dark Blue
  Високи обувки марка Froddo. Горната външна част на обувката е изработена от Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил. Вътрешната подплата е вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. Обувките са подобрени с технология Removable Insole, Tex. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Апрески FRODDO - G2160045-3 S Purple
  Солидни момичешки обувки на марка Froddo. Здравата горна част на обувката (Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил) издържа дори при по-тежки условия. Вътре в обувките има вълна, отоплена. Стелката в тези обувки е вълна, отоплена, увеличава удобството при носене. Подметката: висококачествен материал, притежава добро сцепление и предпазва от падане. В модела е приложена технология Removable Insole, Tex. Идеални дори и за дълги пешеходни екскурзии, издръжливи и удобни.
 • Ботуши FRODDO - G2160052 D Pink
  Солидни и удобни ботушки на марка Froddo. Лицевата част на обувката е изработена от Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил - горната част изолира от студ. Във вътрешната част на обувките отоплена, полар. Абсорбиращата стелка: кожа гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката изолира от студената земя и е висококачествен материал. Важна роля при модела играе украшението: естествена кожа. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Ботуши FRODDO - G3160109-2 M Silver
  Солидни и удобни ботушки на марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева, Bелур - защитава от студ, но не претопля крака. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Абсорбиращата стелка: отоплена, филц гарантира добрата хигиена в ботушките. Устойчивата подметката е висококачествен материал. В модела е приложена технология Tex. Справят се също и при по- ниски температури, като същевременно изпаряват топлината и влагата.
 • Ботуши FRODDO - G3110141-8 M Pink
  Стигащи над глезена ботушки марка Froddo. Високата горна част на обувката, предпазваща от студа е Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките вълна, отоплена. Абсорбиращата стелка: вълна, отоплена гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В обувките е използвана технология Tex, Waterproof. Не претоплят крака в помещенията и добре изолират от студа навън.
 • Ботуши FRODDO - G3160109-2 S Silver
  За по-студените дни препоръчваме ботушките на марка Froddo. Лицевата част на обувките е Естествена кожа - Лицева, Bелур - защитава от студ, но не претопля крака. Във вътрешната част на обувките кожа, плат. Абсорбиращата стелка: отоплена, филц гарантира добрата хигиена в ботушките. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. В обувките е използвана технология Tex. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Обувки FRODDO - G2110072 M Grey/Silver
  Удобни обувки на марка Froddo. Външната част на саята се състои от: Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Вътрешната подложкавълна, отоплена, плат, синтетичен кожух, влияе на удобството при носене. Стелката: отоплена, филц, е абсорбираща и помага за поддържане на хигиената. Подметка: висококачествен материал осигурява подходяща опора на крака. Обувките са подобрени с технология Tex, Waterproof. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Обувки FRODDO - G3110135-3 D Bronze
  Сред предложенията на маркаFroddo детски обувки с връзки. Естествена кожа - Πолирана кожа, Набук, Текстил - Tекстил е външната горна част на обувките. Вътрешна част- дишаща, с основна съставка еко-кожухче, овча вълна, отоплена. Помислено е и за абсорбираща стелка, която е овча вълна, отоплена. Подметката е висококачествен материал. В модела е приложена технология Tex. Обувките осигуряват здравословно развитие на крака и комфорт при носене.

Последно видяно

връх