Модни марки 1
Цена
лв лв

Fenjal облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Fenjal 38 продукти
 • Fenjal Intensive 24H Hydro Care 200 ml лосион за тяло за жени
  Best products on Parfimo.bg: Fenjal Intensive 24H Hydro Care Лосион за тяло за жени 200 ml
 • Fenjal Vitality 24H Creme 50 ml дезодорант за жени
  Best products on Parfimo.bg: Fenjal Vitality 24H Creme Дезодорант за жени 50 ml
 • Fenjal Intensive кремообразен дезодорант рол-он 48 часа 50 мл.
  Fenjal Intensive, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Fenjal Intensive ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:придава свежестпредоставя дълготрайна защитадерматологично тестваноСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Fenjal Vitality дезодорант в спрей 24H 150 мл.
  Fenjal Vitality, 150 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Fenjal Vitality ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Fenjal Sensitive рол-он за чувствителна кожа 50 мл.
  Fenjal Sensitive, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Fenjal Sensitive ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестне раздразва кожатапридава дълговременно усещане за комфорт и чистотаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
 • Fenjal Vitality подаръчен комплект душ крем 200 ml + дезодорант150 ml за жени
  Best products on Parfimo.bg: Fenjal Vitality Подаръчен комплект за жени душ крем 200 ml + дезодорант150 ml
 • Fenjal Rose Shower Cream Oil 200 ml душ крем за жени
  Best products on Parfimo.bg: Fenjal Rose Shower Cream Oil Душ крем за жени 200 ml
 • Fenjal Miss Classic тоалетна вода с пулверизатор за жени 50 мл.
  Fenjal Miss Classic, 50 мл., тоалетна вода за жени, Тоалетната вода Fenjal Miss Classic е израз на оптимизъм и усещане на пълно щастие. Обгърнете се и вие с уханието, придаващо прекрасно настроение през целия ден!цитрусови ароматиза оптимистична женаза носене всеки ден
 • Fenjal Sensitive дезодорант в спрей за чувствителна кожа 150 мл.
  Fenjal Sensitive, 150 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Fenjal Sensitive ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:подхранва кожата и се грижи за неяпредоставя дълготрайна защитаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Fenjal Intensive 200 ml душ крем за жени
  Best products on Parfimo.bg: Fenjal Intensive Душ крем за жени 200 ml
 • Fenjal Intensive 75 ml крем за ръце за жени
  Best products on Parfimo.bg: Fenjal Intensive Крем за ръце за жени 75 ml
 • Fenjal Sensitive дезодорант с пулверизатор за жени 75 мл.
  Fenjal Sensitive, 75 мл., Дезодорант с пулверизатор за жени, Дезодорантът с пулверизатор Fenjal Sensitive ви придава свежест и необходима енергия. Ползването му в комбинация с аромата от същата колекция помага за запазване на неговата интензивност през целия ден.
 • Fenjal Intensive 24H Creme 50 ml дезодорант за жени Без алкохол
  Best products on Parfimo.bg: Fenjal Intensive 24H Creme Дезодорант за жени 50 ml
 • Fenjal Intensive лосион за тяло за интензивна грижа 400 мл.
  Fenjal Intensive, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Fenjal Intensive гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирподобрява сухата кожаосигурява дълготрайна хидратация и еластичностне оставя мазнен филм по кожатадобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Fenjal Vitality ревитализиращ душ крем 200 мл.
  Fenjal Vitality, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Fenjal Vitality ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииподхранва и се грижи за кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Fenjal Sensitive тоалетно мляко за тяло за чувствителна кожа 400 мл.
  Fenjal Sensitive, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Fenjal Sensitive гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:оставя кожата кадифено фина на допиринтензивно подхранва и омекотявауспокоява и освежава кожатаукрепва кожната бариераНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Fenjal Vitality подхранващ и стягащ лосион за тяло за нормална и суха кожа 200 мл.
  Fenjal Vitality, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Млякото за тяло Fenjal Vitality гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:кожата видимо оздравявауспокоява и освежава кожатаинтензивно подхранва и омекотявадобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Fenjal Miss Classic крем за тяло за жени 100 мл.
  Fenjal Miss Classic, 100 мл., крем за тяло за жени, Парфюмираният крем за тяло Fenjal Miss Classic ще стане неделима част от вашата дневна грижа за кожата. Отлично хидратира, подхранва и придава неустоим аромат на парфюма от същата линия.
 • Fenjal Classic крем-олио за вана 200 мл.
  Fenjal Classic, 200 мл., Олио за вана за жени, Олиото за вана Fenjal Classic облекчава вашето изтощено тяло и създава чувство на задоволство.Характеристики:подхранва и омекотява сухата кожауспокоява изсушената кожадейства релаксиращоНачин на употреба:Налейте във ваната и разбъркайте.
 • Fenjal Sinnliche душ крем 200 мл.
  Fenjal Sinnliche, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Fenjal Sinnliche ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекаподхранва и се грижи за кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Fenjal Relaxing релаксираща пяна-масло за вана 200 мл.
  Fenjal Relaxing, 200 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Fenjal Relaxing осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:предоставя усещане за комфорт и спокойствиеухае приятноомекотява кожата на цялото тялоуспокоява тялото и мисълтаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Fenjal Intensive тоалетно мляко за тяло за суха или много суха кожа 200 мл.
  Fenjal Intensive, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаефективно регенерира кожатадобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Fenjal Sensitive пяна-грижа за душ 200 мл.
  Fenjal Sensitive, 200 мл., Душ гелове за жени, Продуктът Fenjal Sensitive ще направи приятна ежедневната рутина къпане.Характеристики:ухае прекраснохидратира в дълбочина и подхранва кожатавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Fenjal Touch Of Purple душ крем 200 мл.
  Fenjal Touch Of Purple, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Fenjal Touch Of Purple ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииомекотява и повишава еластичносттавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Fenjal Floral Fantasy хидратиращо мляко за тяло 200 мл.
  Fenjal Floral Fantasy, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Fenjal Floral Fantasy гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Fenjal Rose кремообразен душ гел с масло 200 мл.
  Fenjal Rose, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Fenjal Rose ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекаомекотява и повишава еластичносттаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Fenjal Body Care крем сапун 100 гр.
  Fenjal Body Care, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Fenjal Body Care представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаподхранва и хидратираухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Fenjal Oil Care олио спрей за тяло 150 мл.
  Fenjal Oil Care, 150 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Fenjal Oil Care придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:не оставя мазнен филм по кожатаоставя кожата кадифено мекахидратира в дълбочинаНачин на употреба:Ползвайте сутрин и/или вечер след вана или душ.
 • Fenjal Oil Care душ масло 200 мл.
  Fenjal Oil Care, 200 мл., Душ олио за жени, Душ маслото Fenjal Oil Care придава на кожата необходимата хидратация и грижа. След ползване тя ще бъде отново изпълнена с жизненост.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Fenjal Sinnliche тоалетно мляко за тяло 200 мл.
  Fenjal Sinnliche, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Fenjal Sinnliche гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирподобрява сухата кожакожата видимо оздравявавъзвръща еластичността на кожатауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Fenjal Intensive крем - грижа за ръце Avocado Oil and Shea Butter 75 мл.
  Fenjal Intensive, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Fenjal Intensive идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекабързо се абсорбирапредотвратява изсъхването на кожатаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Fenjal Intensive душ крем с масло от шеа 200 мл.
  Fenjal Intensive, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Fenjal Intensive ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Fenjal Moringa пяна-грижа за душ 200 мл.
  Fenjal Moringa, 200 мл., Душ гелове за жени, Продуктът Fenjal Moringa ще направи приятна ежедневната рутина къпане.Характеристики:релаксира тялото и мисълтахидратира в дълбочина и подхранва кожатапри измиване създава богата пянаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Fenjal Vitality душ пяна 200 мл.
  Fenjal Vitality, 200 мл., Душ гелове за жени, Продуктът Fenjal Vitality ще направи приятна ежедневната рутина къпане.Характеристики:хидратира в дълбочина и подхранва кожатаинтензивно хидратирарелаксира тялото и мисълтаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Fenjal Floral Fantasy душ крем 200 мл.
  Fenjal Floral Fantasy, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Fenjal Floral Fantasy ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Fenjal Touch Of Purple тоалетно мляко за тяло 200 мл.
  Fenjal Touch Of Purple, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Fenjal Touch Of Purple гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаоставя кожата кадифено фина на допирвъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Fenjal Floral Fantasy подаръчен комплект II.
  Fenjal Floral Fantasy, , Козметични комплекти за жени, Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребанежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатаинтензивно подхранва и омекотяваНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Fenjal Touch Of Purple подаръчен комплект III.
  Fenjal Touch Of Purple, , Козметични комплекти за жени, Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребанежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатахидратира кожата в дълбочинаподаръчна опаковкаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Последно видяно

връх