Модни марки 1
Цена
лв лв

FacEvolution облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: FacEvolution 11 продукти
 • FacEvolution HairCare тоник за коса за увредена коса 50 мл.
  FacEvolution HairCare, 50 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеFacEvolution HairCare придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • FacEvolution Hairplus серум за растеж за мигли и вежди 4,5 мл.
  FacEvolution Hairplus, 4,5 мл., Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът FacEvolution Hairplus подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:стимулира и ускорява растежа на миглитеизтъква цветовия пигментподсилва и подхранва миглитеосигурява по-голяма гъстоталесно и бързо приложение в уюта на домаНачин на употреба:Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.
 • FacEvolution LipPlus Booster грижа за увеличаване обема на устните 5 мл.
  FacEvolution LipPlus Booster, 5 мл., Увеличаване на устни за жени, Гланцът за устни FacEvolution LipPlus Booster гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:придава по-голям обем на устнитедълготраен ефектхидратира и омекотява устнитеизглажда фините линии на устнитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.
 • FacEvolution HairCare шампоан за стимулиране растежа на косата и против косопад 200 мл.
  FacEvolution HairCare, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът FacEvolution HairCare ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмастимулира растежа на косатапридава на косата фин ароматрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • FacEvolution Hairplus спирала за дълги и обемни мигли 6 мл.
  FacEvolution Hairplus, 6 мл., Спирали за жени, Спиралата FacEvolution Hairplus придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:изразително сгъстява миглитеудължава дължината на миглитебързо и лесно се нанасяима интензивен цвятНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • FacEvolution Hairplus течна очна линия с активни вещества за растеж на мигли цвят Black 1,5 мл.
  FacEvolution Hairplus, 1,5 мл., Очна линия за жени, Очната линия FacEvolution Hairplus подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:матов изразима бързо изсъхващ съставсит и интензивен цвятНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
 • FacEvolution Nuvega вегански серум за растеж за мигли и вежди 3 мл.
  FacEvolution Nuvega, 3 мл., Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът FacEvolution Nuvega подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:стимулира и ускорява растежа на миглитеНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • FacEvolution EyebrowPlus козметичен комплект Light (за жени ) цвят
  FacEvolution EyebrowPlus, 2 бр., Козметични комплекти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект FacEvolution EyebrowPlus . Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:за перфектно подчертани очиза неустоим погледНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • FacEvolution EyebrowPlus козметичен комплект Dark (за жени ) цвят
  FacEvolution EyebrowPlus, 2 бр., Козметични комплекти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект FacEvolution EyebrowPlus . Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:за перфектно подчертани очиза неустоим погледНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • FacEvolution Hairplus спирала за удължаване и сгъстяване на миглите 6 мл.
  FacEvolution Hairplus, 6 мл., Спирали за жени, Спиралата FacEvolution Hairplus придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:изразително сгъстява миглитеудължава дължината на миглитегрижи се за миглите и ги подсилвабързо и лесно се нанасяНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • FacEvolution HairCare козметичен комплект (за суха и увредена коса )
  FacEvolution HairCare, , Тоник и води за коса унисекс, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект FacEvolution HairCare . Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:регенерира и подхранва косатапредотвратява преждевременен косопадза увредена косаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Последно видяно

връх