Модни марки 1
Цена
лв лв

Erborian облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Erborian 35 продукти
 • Erborian BB Shot Mask платнена маска с озаряващ ефект 14 гр.
  Erborian BB Shot Mask, 14 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Erborian BB Shot Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Erborian Rose Infusion масло от нар 8 мл.
  Erborian Rose Infusion, 8 мл., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Erborian Rose Infusion е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:прави устните меки и нежнихидратира и омекотява устнителеко оцветява устнитеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Erborian Ginseng Infusion озаряващ дневен крем против признаци на стареене 50 мл.
  Erborian Ginseng Infusion, 50 мл., Кремове за лице за жени, Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Erborian Yuza Sorbet лека нощна емулсия за стягане на кожата 50 мл.
  Erborian Yuza Sorbet, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Erborian Yuza предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Erborian Yuza Sorbet лека емулсия със защитен ефект против действието на външните фактори 50 мл.
  Erborian Yuza Sorbet, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Erborian Yuza Sorbet предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергиярегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Erborian Pink Perfect озаряващ дневен крем 4 в 1 45 мл.
  Erborian Pink Perfect, 45 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Erborian Pink Perfect предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:придава на кожата свежест и сияниезатваря разширените порирегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Erborian Ginseng Infusion нощен активен крем за стягане на кожата 50 мл.
  Erborian Ginseng Infusion, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Erborian Ginseng предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираподмладява кожата и й придава енергиядерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Erborian BB Cream тониращ крем за съвършен вид на кожата на лицето SPF 20 големи опаковки цвят Doré 45 мл.
  Erborian BB Cream, 45 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Erborian BB Cream хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:прикрива дребните несъвършенства на кожатауеднаквява цветовия тонпридава на кожата необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Erborian CC Crème Centella Asiatica озаряващ крем за уеднаквен тен на кожата на лицето SPF 25 малка опаковка цвят Clair 15 мл.
  Erborian CC Crème Centella Asiatica, 15 мл., Тониращи кремове за жени, Характеристики:придава на кожата свежест и сияние
 • Erborian CC Crème Centella Asiatica озаряващ крем за уеднаквен тен на кожата на лицето SPF 25 големи опаковки цвят Clair 45 мл.
  Erborian CC Crème Centella Asiatica, 45 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Erborian CC Crème хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:уеднаквява цветовия тонприкрива дребните несъвършенства на кожатапридава на кожата необходимата хидратацияпредпазва кожата от вредните външни влиянияосигурява защита от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте. Може да се ползва като основа под класически фон дьо тен.
 • Erborian BB Eye тониращ крем за околоочната зона с изглаждащ ефект 15 мл.
  Erborian BB Eye, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Erborian BB Eye е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:освежава и изглажда зоната около очитеуеднаквява цветовия тонпредпазва кожата от свободните радикалиНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Erborian BB Cream тониращ крем за съвършен вид на кожата на лицето SPF 20 малка опаковка цвят Clair 15 мл.
  Erborian BB Cream, 15 мл., Тониращи кремове за жени, Характеристики:регенерира и витализира
 • Erborian BB Sleeping Mask нощна маска за перфектна кожа 50 мл.
  Erborian BB Sleeping Mask, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Erborian BB Sleeping Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допир
 • Erborian Accessories Konjac Sponge нежна ексфолираща гъба за лице и тяло Natural
  Erborian Accessories Konjac Sponge, , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Erborian Accessories Konjac Sponge е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:помага за почистване и премахване на гримНачин на употреба:С леки кръгови движения почиствайте лицето и зоната на шията и деколтето.
 • Erborian CC Crème Men уеднаквяващ хидратиращ крем с матиращ ефект SPF 25 30 мл.
  Erborian CC Crème Men, 30 мл., Тониращи кремове за мъже, Характеристики:придава на кожата необходимата хидратацияпродуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицето
 • Erborian Ginseng Royal изглаждащ крем за лице за корекция на признаците на стареене 50 мл.
  Erborian Ginseng Royal, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияние
 • Erborian Ginseng Shot Mask платнена маска с изглаждащ ефект 15 гр.
  Erborian Ginseng Shot Mask, 15 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице Erborian Ginseng Shot Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Erborian Black Scrub Mask ексфолираща почистваща маска за лице 50 мл.
  Erborian Black Scrub Mask, 50 мл., Почистваща маска за жени, Маската за лице Erborian Black Scrub Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:предотвратява прекомерното образуване на себумпочиства кожата в дълбочинапремахва мъртвите кожни клеткидерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Erborian Touch Pen озаряващ коректор в писалка цвят Clair 5 мл.
  Erborian Touch Pen, 5 мл., Коректори за жени, Коректорът Erborian Touch Pen маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:озарява кожаталесен за приложениеима лека текстура, която не очертава бръчкитеНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Erborian Charcoal детоксиращо почистващо масло 190 мл.
  Erborian Charcoal, 190 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Erborian Charcoal е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепредотвратява изсушаването на кожата на лицетопремахва и водоустойчив гримдейства регенеративноНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • Erborian 7 Herbs Cleansing Water мицеларна почистваща вода 3 в 1 190 мл.
  Erborian 7 Herbs Cleansing Water, 190 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Erborian 7 Herbs Cleansing Water е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:отстранява и издръжливия гримима освежаващ и успокояващ ефектиредуцира несъвършенствата на кожатаСъстав:с фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте.
 • Erborian Bamboo подхранваща платнена маска с хидратиращ ефект 15 гр.
  Erborian Bamboo, 15 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Erborian Bamboo ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Erborian Bamboo хидратиращ гел за очи с матиращ ефект 15 мл.
  Erborian Bamboo, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Erborian Bamboo е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Erborian 7 Herbs Solid Cleansing Oil балсам за почистване и премахване на грим 2 в 1 80 гр.
  Erborian 7 Herbs Solid Cleansing Oil, 80 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим Erborian 7 Herbs Solid Cleansing Oil напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:на допир кожата е фина и омекотена
 • Erborian Bamboo освежаващ крем-гел с хидратиращ ефект 50 мл.
  Erborian Bamboo, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:бързо се абсорбира
 • Erborian Bamboo серум за матов вид на кожата и за стягане на порите 30 мл.
  Erborian Bamboo, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Erborian Bamboo е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:дерматологично тестваноНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Erborian Yuza Sorbet озаряващ серум за околоочната зона 15 мл.
  Erborian Yuza Sorbet, 15 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи Erborian Yuza Sorbet интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:отстранява отоците и тъмните кръгове под очитеинтензивно подхранва зоната около очитепридава на кожата свеж и отпочинал видНачин на употреба:Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите. Продължете грижата със своите любими продукти за лице.
 • Erborian Eau Ginseng концентрирано мляко за лице за интензивна хидратация 190 мл.
  Erborian Eau Ginseng, 190 мл., Води за лице за жени, Водата за лице Erborian Eau Ginseng е задължителна стъпка при премахване на грима. Почиства кожата от останалите нечистотии и в същото време леко тонизира.Характеристики:прави кожата матова и мека на допирпредоставя защита от изсушаванепридава усещане за комфорт и чистотаНачин на употреба:Нанасяйте с козметичен тампон и с кръгови движения довършете почистването на кожата.
 • Erborian Ginseng Elixir мицеларна емулсия за подмладяване на кожата на лицето 30 мл.
  Erborian Ginseng Elixir, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Erborian Ginseng Elixir е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:укрепва контурите на лицетовъзстановява свежестта и младежката красота на кожатавъзстановява еластичността на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Erborian Ginseng Essentiel лек серум с изглаждащ ефект 30 мл.
  Erborian Ginseng Essentiel, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Erborian Ginseng Essentiel е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранваСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Erborian BB Drops разкрасяващи BB капки 20 мл.
  Erborian BB Drops, 20 мл., Тониращи кремове за жени, BB кремът Erborian BB хидратира кожата, уеднаквява цветовия тон и прави лицето естествено красиво.Характеристики:придава на кожата необходимата хидратацияредуцира малките несъвършенствата на кожаталесно се нанася и разтрива
 • Erborian BB Cream компактен ВВ крем цвят Clair 14 гр.
  Erborian BB Cream, 14 гр., Тониращи кремове за жени, BB кремът Erborian BB Cream хидратира кожата, уеднаквява цветовия тон и прави лицето естествено красиво.Характеристики:придава на кожата необходимата хидратацияредуцира малките несъвършенствата на кожатаслужи като лек фон дьо тенНачин на употреба:Прилагайте BB крема върху чистата кожа на лицето. Равномерно разтрийте от средата на лицето в посока навън.
 • Erborian CC Red Correct CC крем против зачервяване на кожата SPF 25 45 мл.
  Erborian CC Red Correct, 45 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Erborian CC Red Correct хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:универсален нюанс, който се приспособява към всяка кожаприкрива дребните несъвършенства на кожатауеднаквява цветовия тонлесно се нанася и разтриваосигурява защита от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин върху чиста кожа на лицето и старателно разтривайте.
 • Erborian Glow Crème интензивен хидратиращ гел за озаряване на лицето 45 мл.
  Erborian Glow Crème, 45 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Erborian Glow Crème предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:регенерира и витализирабързо се абсорбираподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Erborian Matte Crème свеж матиращ крем да уеднакви цвета на кожата 15 мл.
  Erborian Matte Crème, 15 мл., Тониращи кремове за жени, Кремът за лице Erborian Matte Crème предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожаталесно се нанася и разтривапредотвратява нежеланата лъскавинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Последно видяно

връх