Модни марки 1
Цена
лв лв

Elmex облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Elmex 32 продукти
 • Elmex Intensive Cleaning паста за зъби за гладки и бели зъби 50 мл.
  Elmex Intensive Cleaning, 50 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Elmex Intensive Cleaning е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Elmex Caries Protection паста за зъби без ментол 75 мл.
  Elmex Caries Protection, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Elmex Caries Protection Caries Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Elmex Sensitive вода за уста за чувствителни зъби 400 мл.
  Elmex Sensitive, 400 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Elmex Sensitive Sensitive не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариеснамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Elmex Junior 6-12 Years вода за уста за деца 400 мл.
  Elmex Junior 6-12 Years, 400 мл., Води за уста за деца, Характеристики:помага за предпазване от зъбен кариесукрепва емайлаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Elmex Sensitive паста за чувствителни зъби 75 мл.
  Elmex Sensitive, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Elmex Sensitive Sensitive гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитепредпазва от зъбен кариес и плакагрижи се за оголените зъбни шийкиподсилва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Elmex Junior 6-12 Years паста за зъби за деца 75 мл.
  Elmex Junior 6-12 Years, 75 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Elmex Junior 6-12 Years отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:ефективно предпазва зъбите
 • Elmex Caries Protection вода за уста предпазва от кариес 400 мл.
  Elmex Caries Protection, 400 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Elmex Caries Protection Caries Protection не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:осигурява свеж дъхукрепва емайлабори се срещу възникване на зъбен кариесзащита от зъбния налепНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Elmex Caries Protection паста за зъби предпазва от кариес 75 мл.
  Elmex Caries Protection, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Elmex Caries Protection Caries Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава отлагането на зъбен камъкограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Elmex Caries Protection паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес дуо 2 x 75 мл.
  Elmex Caries Protection, 2 x 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Elmex Caries Protection Caries Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава отлагането на зъбен камъкограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Elmex Sensitive Professional Pro-Argin вода за уста за чувствителни зъби 400 мл.
  Elmex Sensitive Professional Pro-Argin, 400 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Elmex Sensitive Professional Pro-Argin не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиубива бактериитенамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Elmex Sensitive Professional паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Elmex Sensitive Professional, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за чувствителни зъби Elmex Sensitive Professional Sensitive Professional гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:подсилва зъбния емайлпредпазва от зъбен кариес и плакагрижи се за оголените зъбни шийкиНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Elmex Caries Protection конец за зъби вкус 50 м
  Elmex Caries Protection, 50 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Elmex Caries Protection Caries Protection е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитеотстранява отпадъците от хранаима восъчна повърхностНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Elmex Sensitive Whitening паста за естествено бели зъби 75 мл.
  Elmex Sensitive Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за чувствителни зъби Elmex Sensitive Whitening гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитепредпазва от зъбен кариес и плакаизбелва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Elmex Sensitive четка за зъби много мека Green & Yellow
  Elmex Sensitive, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Elmex Sensitive Sensitive поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужвадостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening избелваща паста за чувствителни зъби 75 мл.
  Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за чувствителни зъби Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:грижи се за оголените зъбни шийкипредпазва от зъбен кариес и плакаминерализира емайла на зъбитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Elmex Sensitive Professional паста за чувствителни зъби с избелващ ефект 75 мл.
  Elmex Sensitive Professional, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за чувствителни зъби Elmex Sensitive Professional Sensitive Professional гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:предпазва от зъбен кариес и плакагрижи се за оголените зъбни шийкиподсилва зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Elmex Junior 5-12 Years паста за зъби за деца 75 мл.
  Elmex Junior 5-12 Years, 75 мл., пасти за зъби за деца, Характеристики:подсилва зъбния емайл
 • Elmex Sensitive четка за зъби екстра софт 3 бр 3 бр.
  Elmex Sensitive, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Elmex Sensitive Sensitive поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Elmex Swiss Made четка за зъби ултра софт
  Elmex Swiss Made, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Elmex Swiss Made поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбитепредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Elmex Sensitive Professional Repair & Prevent паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Elmex Sensitive Professional Repair & Prevent, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Elmex Sensitive Professional Repair & Prevent гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеподсилва зъбния емайлима щадящ съставНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Elmex Caries Protection Whitening избелваща паста за зъби с флуорид 75 мл.
  Elmex Caries Protection Whitening, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъбиElmex Caries Protection Whitening заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност.Характеристики:укрепва зъбния емайлизбелва зъбитеосвежава дъхагрижи се за венцитеНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Elmex Caries Protection Junior четка за зъби джуниър софт
  Elmex Caries Protection Junior, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби Elmex Caries Protection задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:леко и надеждно почиства зъбитещадящо се грижи за венцитеудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Elmex Caries Protection Kids четка за зъби за деца soft + малка паста за зъби 12 мл.
  Elmex Caries Protection Kids, 12 мл., Четки за зъби за деца, Четката за зъби Elmex Caries Protection задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:щадящо се грижи за венцителеко и надеждно почиства зъбитезакачлив дизайн за децаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Elmex Caries Protection Kids паста за зъби за деца 50 мл.
  Elmex Caries Protection Kids, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Elmex Caries Protection Kids отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:предотвратява възникване на зъбен кариесподсилва зъбния емайлприятен вкусНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Elmex Caries Protection Kids паста за зъби за деца от 0 - 5 години 75 мл.
  Elmex Caries Protection Kids, 75 мл., пасти за зъби за деца, Характеристики:предпазва венците
 • Elmex Caries Protection interX четка за зъби с къса глава софт transparent/red/orange
  Elmex Caries Protection interX, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Elmex Caries Protection interX поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните месталесно се обслужваотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Elmex Caries Protection козметичен комплект (подсилваща зъбния емайл)
  Elmex Caries Protection, , За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Elmex Caries Protection Caries Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Elmex Anti-Caries Professional паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес 75 мл.
  Elmex Anti-Caries Professional, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъбиElmex Anti-Caries Professional заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност.Характеристики:предотвратява образуване на зъбен кариесосвежава дъханеутрализира вредните киселиниНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Elmex Caries Protection паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес с флуорид 3 x 75 мл.
  Elmex Caries Protection, 3 x 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Elmex Caries Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Elmex Kids 3-6 Years
  Elmex Kids 3-6 Years, , пасти за зъби за деца
 • Elmex Interdental Expert четка за зъби софт
  Elmex Interdental Expert, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Elmex Interdental Expert поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвадостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.

Последно видяно

връх