Модни марки 1
Цена
лв лв

Elemis облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Elemis 80 продукти
 • Elemis Body Performance пяна за вана за уморени мускули 400 мл.
  Elemis Body Performance, 400 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Elemis Body Performance осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:отпуска мускулитеомекотява кожата на цялото тялоуспокоява тялото и мисълтаухае приятноНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Elemis Body Soothing мляко за вана с подхранващ ефект 400 мл.
  Elemis Body Soothing, 400 мл., Млека за вана за жени, Пяната за вана Elemis Body Soothing осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредотвратява изсушаване на кожатаомекотява кожата на цялото тялоНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen маска за очи против бръчки 6 бр.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 6 бр., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:изглажда фините линии и намалява леките бръчкиувеличава еластичността на кожатаинтензивно хидратиравъзстановява здравината и еластичността на кожата на лицето
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen серум против бръчки за околоочната зона 15 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 15 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:действа против стареенето на кожатавъзстановява гъвкавостта на кожатаефективно изглажда фините линии и леките бръчкиинтензивно подхранва зоната около очитеНачин на употреба:Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите.
 • Elemis Sunwise бронзиращо мляко за тяло 200 мл.
  Elemis Sunwise, 200 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Продуктът Elemis Sunwise ви помага бързо и лесно да придобиете прекрасен оттенък на тен, като от плажа.Характеристики:придава на кожата бронзов оттенъкхидратира и подхранвалесен за приложениеосигурява на кожата гъвкавост и копринена финностНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. След прилагане старателно измийте ръцете си.
 • Elemis Bath and Shower Elixir EMBRACE еликсир с луксозни масла - грижа 100 мл.
  Elemis Bath and Shower Elixir EMBRACE, 100 мл., Олио за вана за жени, Олиото за вана Elemis Bath and Shower Elixir облекчава вашето изтощено тяло и създава чувство на задоволство.Характеристики:действа релаксиращоподхранва и омекотява сухата кожаефективно противодейства на умора и изтощениеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • Elemis Bath and Shower Elixir FORTITUDE еликсир с луксозни масла - грижа 100 мл.
  Elemis Bath and Shower Elixir FORTITUDE, 100 мл., Олио за вана за жени, Олиото за вана Elemis Bath and Shower Elixir облекчава вашето изтощено тяло и създава чувство на задоволство.Характеристики:действа релаксиращоподхранва и омекотява сухата кожаефективно противодейства на умора и изтощениеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • Elemis Bath and Shower Elixir SLEEP еликсир с луксозни масла - грижа 100 мл.
  Elemis Bath and Shower Elixir SLEEP, 100 мл., Олио за вана за жени, Характеристики:действа релаксиращоподхранва и омекотява сухата кожаефективно противодейства на умора и изтощениеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • Elemis Anti-Ageing крем против бръчки за зоната около очите и устните 15 мл.
  Elemis Anti-Ageing, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Характеристики:придава младежки вид около очитеоставя кожата изпъната и гладкаизглажда устните и линиите около устните
 • Elemis Skin Solutions интензивно хидратиращ и ревитализиращ крем 50 мл.
  Elemis Skin Solutions, 50 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Elemis Skin Solutions предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:интензивно хидратирауспокоява раздразненията и зачервяваниятарегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Elemis Body Exotics луксозен душ гел 200 мл.
  Elemis Body Exotics, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Elemis Body Exotics ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Elemis Men успокояващ крем бръснене 150 мл.
  Elemis Men, 150 мл., продукти за бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Elemis Men гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:осигурява се максимално гладко бръсненепредотвратява раздразнение на кожатауспокоява кожатарегенерира и витализира кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • Elemis Body Performance освежаващ гел за тяло 150 мл.
  Elemis Body Performance, 150 мл., Гелове за тяло за жени, Гелът за тяло Elemis Body Performance се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт.Характеристики:подобрява еластичността на кожатабързо се абсорбира и веднага изсъхваНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • Elemis Men пенлив гел за бръснене с охлаждащ ефект 200 мл.
  Elemis Men, 200 мл., продукти за бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Elemis Men гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:осигурява се максимално гладко бръсненепредотвратява раздразнение на кожатауспокоява кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • Elemis Body Exotics масло-грижа за коса, нокти и тяло 100 мл.
  Elemis Body Exotics, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Олиото за тяло Elemis Body Exotics придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаподхранва и се грижи за кожатаоставя кожата кадифено мека
 • Elemis Body Exotics луксозен крем за тяло 200 мл.
  Elemis Body Exotics, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Elemis Body Exotics се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:интензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Elemis Advanced Skincare богат дневен крем за нормална и суха кожа 50 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Advanced Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинарегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Elemis Advanced Skincare подхранващо почистващо олио за всички типове кожа на лицето 195 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 195 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Elemis Advanced Skincare е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатапремахва и водоустойчив гримрегулира образуването на себумНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Elemis Advanced Skincare дълбоко почистващ пилинг за всички типове кожа на лицето 50 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 50 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Elemis Advanced Skincare почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткиизглажда и омекотява кожатаозарява и уеднаквява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
 • Elemis Advanced Skincare хидратираща и подхранваща маска за дехидратирана суха кожа 75 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 75 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Elemis Advanced Skincare ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Elemis Advanced Skincare лек почистващ гел за чувствителна и суха кожа 200 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Elemis Advanced Skincare е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Elemis Advanced Skincare лек дневен крем за нормална към смесена кожа 50 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Advanced Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen крем за околоочния контур против бръчки 15 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Elemis Advanced Skincare хидратираща маска за очи 30 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 30 мл., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Elemis Advanced Skincare перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:интензивно хидратираотстранява признаците на стрес и умораозарява околоочната зонанамалява отоците и тъмните кръговеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко избършете с памучен тампон.
 • Elemis Advanced Skincare успокояващ тоник за чувствителна кожа на лицето 200 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Elemis Advanced Skincare ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:незабавно успокоява кожатаподдържа pH на кожата в равновесиеосвежава и озаряваСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Elemis Advanced Skincare фин пилинг за всички типове кожа на лицето 50 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 50 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Elemis Advanced Skincare почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткиизглажда и омекотява кожатаефективно регенерира кожатаозарява и уеднаквява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
 • Elemis Advanced Skincare почистващо мляко за тяло за смесена кожа 200 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Elemis Advanced Skincare е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатахидратира в дълбочина
 • Elemis Advanced Skincare успокояваща маска за чувствителна и зачервена кожа 75 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 75 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Elemis Advanced Skincare ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфорттози продукт не дразни кожатахидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Elemis Anti-Ageing Dynamic почистващ гел с изглаждащ ефект 200 мл.
  Elemis Anti-Ageing Dynamic, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Elemis Anti-Ageing Dynamic е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицедейства регенеративнохидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen нощен крем против бръчки 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Elemis Anti-Ageing Dynamic изглаждащ нощен крем 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing Dynamic, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Anti-Ageing Dynamic предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподхранва в дълбочинадейства срещу несъвършенствавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Elemis Men дълбоко почистващ гел 150 мл.
  Elemis Men, 150 мл., Почистване на кожата за мъже, Продуктът за почистване на лицето Elemis Men е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:отстранява замърсяванията по лицетоприятно освежаваразработено специално за мъжка кожаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице. Старателно изплакнете.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Definition нощен стягащ лифтинг крем за зряла кожа 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Definition, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Anti-Ageing Pro-Definition предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen дълбоко почистващ балсам 105 гр.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 105 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатаСъстав:с фин аромат
 • Elemis Men дневен хидратиращ крем 50 мл.
  Elemis Men, 50 мл., Дневна грижа за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Elemis Men предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден.Характеристики:успокоява кожата след бръсненеинтензивно хидратираподхранва кожата в дълбочина
 • Elemis Body Exotics минерален пилинг за тяло 490 гр.
  Elemis Body Exotics, 490 гр., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Elemis Body Exotics избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:измива всички нечистотиипремахва мъртвите кожни клеткихидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и еластичнаНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Elemis Men дневен хидратиращ и защитен крем за чувствителна и раздразнена кожа 50 мл.
  Elemis Men, 50 мл., Дневна грижа за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Elemis Men предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализираподхранва в дълбочинапродуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху чисто лице и шия, и масажирайте с кръгови движения.
 • Elemis Body Exotics подхранващо масло за тяло 100 мл.
  Elemis Body Exotics, 100 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Elemis Body Exotics придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатавидимо омекотява кожатазабавя стареенетоправи кожата гъвкава и омекотенаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Elemis Advanced Skincare хидратиращ дневен крем за чувствителна кожа на лицето 50 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 50 мл., Кремове за лице за жени, Начин на употреба:Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Elemis Advanced Skincare балсам за околоочния контур за освежаване и хидратация 10 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 10 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Elemis Advanced Skincare е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:освежава и изглажда зоната около очитеозарява околоочната зонаотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Elemis Advanced Skincare хидратиращ серум за всички типове кожа на лицето 30 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Elemis Advanced Skincare е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:придава на лицето стегнатостефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.
 • Elemis Advanced Skincare нежна почистваща пяна за всички типове кожа на лицето 150 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Elemis Advanced Skincare е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицедейства регенеративнорегулира образуването на себумНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Elemis Advanced Skincare дълбокопочистващ крем за нормална и суха кожа
  Elemis Advanced Skincare, , Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Elemis Advanced Skincare е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатахидратира в дълбочина
 • Elemis Sunwise тоалетно мляко за тяло за ускоряване на тена 125 мл.
  Elemis Sunwise, 125 мл., Продукти преди излагане на слънце за жени, Продуктът Elemis Sunwise ви гарантира още по-красив тен.Характеристики:подготвя кожата на лицето за излагане на слънцеускорява естествения процес за придобиване на тенхидратира и подхранваНачин на употреба:Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Elemis Anti-Ageing Dynamic гел маска с изглаждащ ефект 250 мл.
  Elemis Anti-Ageing Dynamic, 250 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Elemis Anti-Ageing Dynamic ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткихидратира в дълбочина и интензивно подхранвапочиства кожата в дълбочинаправи кожата копринено мека на допир
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen масло за лице против бръчки 15 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 15 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:регенерира и хидратираподхранва в дълбочинавъзстановява еластичността на лицеторазкрасява и изглажда несъвършенстватаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Elemis Bath and Shower Elixir CLARITY еликсир с луксозни масла - грижа 100 мл.
  Elemis Bath and Shower Elixir CLARITY, 100 мл., Олио за вана за жени, Олиото за вана Elemis Bath and Shower Elixir облекчава вашето изтощено тяло и създава чувство на задоволство.Характеристики:действа релаксиращоподхранва и омекотява сухата кожаефективно противодейства на умора и изтощениеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • Elemis Skincare двуфазен продукт за премахване на грим от очите и устните 125 мл.
  Elemis Skincare, 125 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Elemis Skincare ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримидеално разтваря и водоустойчив гримхидратира и омекотява кожатаима успокояващ ефектподсилва и подхранва миглитеофталмологично тестваноНачин на употреба:Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои. Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.
 • Elemis Men масло за бръснене и брада 30 мл.
  Elemis Men, 30 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло Elemis Men гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:осигурява се максимално гладко бръсненеулеснява разресването на брадатазаглажда брадата и ограничава накъдрянеправи брадата фина
 • Elemis Body Performance детоксикиращо масло против целулит 100 мл.
  Elemis Body Performance, 100 мл., Грижа против целулит за жени, Продуктът Elemis Body Performance ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатаувеличава еластичността на кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте редовно.
 • Elemis Body Performance релаксиращо олио за тяло 100 мл.
  Elemis Body Performance, 100 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Elemis Body Performance придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:прави кожата гъвкава и омекотенаподхранва и се грижи за кожатавидимо омекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Elemis Advanced Skincare освежаващ тоник за дехидратирана суха кожа 200 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Elemis Advanced Skincare ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:освежава и озаряваподдържа pH на кожата в равновесиехидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещаСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Elemis Advanced Skincare почистващ тоник за смесена кожа 200 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Elemis Advanced Skincare ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетоподдържа pH на кожата в равновесиеосвежава и озаряваоставя кожата фина, свежа и сияещаСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Elemis Advanced Skincare ензиматичен пилинг за всички типове кожа на лицето 50 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 50 мл., Ензимни пилинги за жени, Пилингът за лице Elemis Advanced Skincare почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицеефективно регенерира кожатаизглажда и омекотява кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen стягаща маска против бръчки 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:прави кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Elemis Advanced Skincare почистваща мицеларна вода за всички типове кожа на лицето 200 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Elemis Advanced Skincare ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:отстранява и издръжливия гримима освежаващ и успокояващ ефектизаздравява и регенерираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen грижа против бръчки за шия и деколте 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 50 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Продуктът Elemis Anti-Ageing предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Elemis Body Soothing подхранващ лосион за тяло 200 мл.
  Elemis Body Soothing, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Elemis Body Soothing се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваподобрява сухата кожахидратира кожата в дълбочинавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Elemis Advanced Skincare антиоксидантно масло за лице за дневна и нощна употреба в капсули 60 бр.
  Elemis Advanced Skincare, 60 бр., Масла за лице за жени, Маслото за лице Elemis Advanced Skincare представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:регенерира и хидратираподхранва в дълбочинаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаоставя лицето кадифено меки
 • Elemis Body Performance зареждащ с енергия душ гел 300 мл.
  Elemis Body Performance, 300 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Elemis Body Performance е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen овлажняващ дневен крем против бръчки 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинанамалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Elemis Body Soothing подхранващ душ крем 300 мл.
  Elemis Body Soothing, 300 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Elemis Body Soothing ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Elemis Anti-Ageing Biotec енергизиращ нощен крем 30 мл.
  Elemis Anti-Ageing Biotec, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Anti-Ageing Biotec предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергияподхранва в дълбочинарегенерира и витализирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Elemis Body Exotics енергизиращ скраб за тяло 490 гр.
  Elemis Body Exotics, 490 гр., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Elemis Body Exotics избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:измива всички нечистотиипремахва мъртвите кожни клеткиревитализира кожатаправи кожата фина и еластичнаНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Elemis Men крем за околоочния контур против бръчки 15 мл.
  Elemis Men, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за мъже, Грижата Elemis Men е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:придава младежки вид около очитехидратира в дълбочина и подхранва зоната около очитенезабавно освежава и събужда кожатапридава еластичност не кожатаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen дневен крем против бръчки 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаНачин на употреба:Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Elemis Body Soothing релаксираща грижа анти стрес 15 мл.
  Elemis Body Soothing, 15 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:регенерира и витализира
 • Elemis Advanced Skincare подхранващо почистващо мляко за дехидратирана кожа 200 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Elemis Advanced Skincare е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатахидратира в дълбочинаможе да се ползва и за чувствителна кожа
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Definition дневен стягащ лифтинг крем за зряла кожа 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Definition, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Anti-Ageing Pro-Definition предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Elemis Men хидратиращ крем против бръчки 30 мл.
  Elemis Men, 30 мл., Дневна грижа за мъже, Характеристики:интензивно хидратираподмладява кожата и й придава енергия
 • Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen серум против бръчки 30 мл.
  Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Elemis Advanced Skincare изглаждащ балсам за уморена кожа 50 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Advanced Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Elemis Sunwise бронзиращ крем за лице с хидратиращ ефект 50 мл.
  Elemis Sunwise, 50 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Elemis Advanced Skincare нощен възстановяващ крем-олио 30 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 30 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Elemis Advanced Skincare предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализирауспокоява раздразненията и зачервяваниятаНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Elemis Anti-Ageing Dynamic изглаждащ серум за лице 30 мл.
  Elemis Anti-Ageing Dynamic, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Elemis Anti-Ageing Dynamic е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатапридава на лицето стегнатостефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Elemis Anti-Ageing Biotec енергизиращ дневен крем за чувствителна кожа на лицето 30 мл.
  Elemis Anti-Ageing Biotec, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Anti-Ageing Biotec предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирауеднаквява тона на кожатаинтензивно хидратираподхранва в дълбочинадейства срещу несъвършенствапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Elemis Advanced Skincare подхранващо олио за лице с хидратиращ ефект 15 мл.
  Elemis Advanced Skincare, 15 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Elemis Advanced Skincare представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:подхранва в дълбочинаефективно хидратира и омекотяваоставя лицето кадифено мекиНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Elemis Body Soothing четка за масаж против целулит
  Elemis Body Soothing, , Грижа за тялото за жени, Продуктът Elemis Body Soothing идеално допълва вашата дневна рутинна грижа за кожата.
 • Elemis Anti-Ageing дневен изглаждащ крем SPF 30 50 мл.
  Elemis Anti-Ageing, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Elemis Anti-Ageing предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожатаинтензивно хидратирапредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Elemis Pro-Radiance крем за ръце 100 мл.
  Elemis Pro-Radiance, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Elemis Pro-Radiance идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекарегенерирабързо се абсорбиране оставя мазен филмНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.

Последно видяно

връх