Модни марки 1
Цена
лв лв

Elancyl облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Elancyl 13 продукти
 • Elancyl Fermeté препарат за стягане на тялото за деколтето и бюста 50 мл.
  Elancyl Fermeté, 50 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Elancyl Fermeté изпъва кожата на бюста и вашето деколте ще изглежда по-стегнато.Характеристики:подсилва кожата на бюстахидратира в дълбочинаувеличава еластичността и запазва кожата мекаНачин на употреба:Прилагайте в цялата зона на деколтето и гърдите с помощта на леки кръгови движения. Оставете да абсорбира.
 • Elancyl Fermeté препарат за стягане на тялото против целулит 200 мл.
  Elancyl Fermeté, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Elancyl Fermeté помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:видимо изглажда кожатавъзвръща еластичността на кожатане оставя усещане за мазнотаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно. Ползвайте редовно.
 • Elancyl Douche душ гел за всички видове кожа 200 мл.
  Elancyl Douche, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Elancyl Douche е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Elancyl Vergetures крем за тяло за стрии 150 мл.
  Elancyl Vergetures, 150 мл., Сапуни за жени, Продуктът Elancyl Vergetures се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:намалява стриитепомага за предотвратяване на възникване на стриивъзвръща еластичността на кожатане оставя мазен филминтензивно подхранва и омекотяваНачин на употреба:Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Elancyl Vergetures крем-гел против съществуващи стрии 75 мл.
  Elancyl Vergetures, 75 мл., Сапуни за жени, Продуктът Elancyl Vergetures се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:намалява стриитеизсветлява видимостта на стриитеизпъва кожатаповишава еластичността на кожатарегенерира кожатаНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Elancyl Slim Design антицелулитен лосион за тяло с отслабващ ефект 200 мл.
  Elancyl Slim Design, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Продуктът Elancyl Slim Design ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:ефективно редуцира целулитаизглажда кожатакожата видимо оздравяваНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте редовно.
 • Elancyl Slim Design интензивна нощна отслабваща грижа 200 мл.
  Elancyl Slim Design, 200 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Elancyl Slim Design ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатапредотвратява образуването на последващ целулитизглажда кожатавъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте редовно.
 • Elancyl Slim Design ремоделиращ крем с отслабващ ефект и стягане на кожата 45+ 200 мл.
  Elancyl Slim Design, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Elancyl Slim Design ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатапредотвратява образуването на последващ целулитизглажда кожатаНачин на употреба:Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира. Ползвайте редовно.
 • Elancyl Slim Design масло с отслабващ ефект против целулит и стрии 150 мл.
  Elancyl Slim Design, 150 мл., Грижа за отслабване за жени, Продуктът Elancyl Slim Design помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:видимо изглажда кожаталесно се абсорбира в кожатапомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратаНачин на употреба:Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
 • Elancyl Fermeté енергизираща пяна-пилинг за тяло 150 мл.
  Elancyl Fermeté, 150 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Elancyl Fermeté избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиперфектно омекотяваревитализира кожатаНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Elancyl Slim Design козметичен комплект I. за жени
  Elancyl Slim Design, , Козметични комплекти за жени, Характеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза перфектно нежна и мека кожаизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Elancyl Slim Design козметичен комплект II. за жени
  Elancyl Slim Design, , Козметични комплекти за жени, Характеристики:продукти за дълбоко подхранване и хидратацияза перфектно нежна и мека кожаизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Elancyl Slim Design ремоделиращ крем с отслабващ ефект и стягане на кожата 150 мл.
  Elancyl Slim Design, 150 мл., Стягаща грижа за жени, Продуктът Elancyl Slim Design помага с усилията за постигане на по-слаба фигура.Характеристики:заздравява кожатапонижава мастната тъканпомага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедратаНачин на употреба:Нанасяйте достатъчно количество гел всеки ден по местата, които искате да оформите (бедра, ханш, корем, ръце). Масажирайте леко.

Последно видяно

връх