Модни марки 1
Цена
лв лв

Dr. Santé облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Dr. Santé 30 продукти
 • Dr. Santé Macadamia олио за изтощена коса 50 мл.
  Dr. Santé Macadamia, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Macadamia придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Dr. Santé Argan спрей за увредена коса 150 мл.
  Dr. Santé Argan, 150 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Dr. Santé Argan регенериращ серум за увредена коса 50 мл.
  Dr. Santé Argan, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Dr. Santé Keratin регенериращ серум за цъфтяща коса 50 мл.
  Dr. Santé Keratin, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Dr. Santé Keratin регенериращ спрей за крехка коса без блясък 150 мл.
  Dr. Santé Keratin, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Dr. Santé Anti Hair Loss спрей за растеж на косата 150 мл.
  Dr. Santé Anti Hair Loss, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Anti Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеелиминира чупенето на косатаактивира дейността на корените на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Dr. Santé Anti Hair Loss олио за растеж на косата 100 мл.
  Dr. Santé Anti Hair Loss, 100 мл., Класически масла за коса за жени
 • Dr. Santé Macadamia шампоан за изтощена коса 250 мл.
  Dr. Santé Macadamia, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Macadamia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Keratin дълбоко регенерираща и подхранваща маска за крехка коса без блясък 300 мл.
  Dr. Santé Keratin, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDr. Santé Keratin е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратиракосата е гладка на допирпридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Detox Hair интензивен възстановяващ балсам 200 мл.
  Dr. Santé Detox Hair, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Dr. Santé Detox Hair гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:подобрява структурата на косъмапредоставя необходимата хидратациязатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливпредпазва от негативните въздействия на външната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Argan маска-крем за увредена коса 1000 мл.
  Dr. Santé Argan, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDr. Santé Argan е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратиравъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Argan хидратиращ шампоан за увредена коса 250 мл.
  Dr. Santé Argan, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Dr. Santé Keratin регенериращ балсам за крехка коса без блясък 200 мл.
  Dr. Santé Keratin, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Dr. Santé Keratin гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданеосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Keratin регенериращ и хидратиращ шампоан за крехка коса без блясък 1000 мл.
  Dr. Santé Keratin, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Keratin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Coconut шампоан с кокосово масло за суха и крехка 250 мл.
  Dr. Santé Coconut, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Coconut ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Coconut хидратираща маска за блясък за суха и крехка коса 1000 мл.
  Dr. Santé Coconut, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDr. Santé Coconut е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъквъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Coconut балсам за суха и крехка 1000 мл.
  Dr. Santé Coconut, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Dr. Santé Coconut гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияизглажда и въздейства срещу накъдрянепредотвратява чупенето на косатаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Aloe Vera подсилващ и възстановяващ балсам с алое вера 1000 мл.
  Dr. Santé Aloe Vera, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Dr. Santé Aloe Vera гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва от негативните въздействия на външната средапридава на косата гъвкавост и обемНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Aloe Vera реструктурираща маска с алое вера 1000 мл.
  Dr. Santé Aloe Vera, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDr. Santé Aloe Vera е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкподобрява гъвкавостта на косъмакосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Coconut хидратиращ крем за ръце с кокосово масло 75 мл.
  Dr. Santé Coconut, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Dr. Santé Coconut идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекапредпазва от вредните влияния на външната средаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Dr. Santé Detox Hair регенерираща маска за коса 1000 мл.
  Dr. Santé Detox Hair, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDr. Santé Detox Hair е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирапредпазва от вредните влияния на околната средаподсилва косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Macadamia балсам за изтощена коса 200 мл.
  Dr. Santé Macadamia, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Dr. Santé Macadamia гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливподобрява структурата на косъмапредоставя необходимата хидратацияулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Aloe Vera подсилващ шампоан с алое вера 1000 мл.
  Dr. Santé Aloe Vera, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Aloe Vera ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Dr. Santé Anti Hair Loss шампоан за растеж на косата 1000 мл.
  Dr. Santé Anti Hair Loss, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Anti Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмастимулира растежа на косатапредотвратява преждевременен косопадНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Anti Hair Loss балсам за растеж на косата 200 мл.
  Dr. Santé Anti Hair Loss, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Dr. Santé Anti Hair Loss гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмазатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Macadamia маска-крем за изтощена коса 1000 мл.
  Dr. Santé Macadamia, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDr. Santé Macadamia е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирвъздейства в дълбочина на косъмаподобрява гъвкавостта на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Argan крем за ръце, възстановяващ еластичността на кожата с арганово масло 75 мл.
  Dr. Santé Argan, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Dr. Santé Argan идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекапотиска признаците на стареене на кожатаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Dr. Santé Shea Butter защитен крем за ръце с масло от шеа 75 мл.
  Dr. Santé Shea Butter, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Dr. Santé Shea Butter идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредпазва от вредните влияния на външната средарегенерираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Dr. Santé Anti Hair Loss маска за растеж на косата 1000 мл.
  Dr. Santé Anti Hair Loss, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDr. Santé Anti Hair Loss е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:действа благоприятно при косопаддопринася за стимулиране на растежа на косатаподсилва косъмарегенерира косата по цялата й дължинаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Dr. Santé Detox Hair интензивен регенериращ шампоан 1000 мл.
  Dr. Santé Detox Hair, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Detox Hair ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Последно видяно

връх