Модни марки 1
Цена
лв лв

Dr. Feelgood облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Dr. Feelgood 29 продукти
 • Dr. Feelgood BIO and RAW масло от баобаб за много суха кожа 100 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Dr. Feelgood BIO and RAW придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:ефективно хидратира и омекотяварегенерира и хидратиравъзстановява еластичността на лицетоне оставя мазнен филм по кожатаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood Johny Lemony освежаващ душ гел 200 мл.
  Dr. Feelgood Johny Lemony, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Dr. Feelgood Johny Lemony е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW олио от жожоба за всички видове кожа, включително и чувствителна 100 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Dr. Feelgood BIO and RAW придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:влияе благоприятно на екземи и проблемна кожагрижи се за лицето, кожата и косатарегенерира и хидратираревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Dr. Feelgood RAW масло от семена от японска камелия 50 мл.
  Dr. Feelgood RAW, 50 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Dr. Feelgood RAW представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:подхранва в дълбочинаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаоставя кожата кадифено мекабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood RAW масло от моной 200 мл.
  Dr. Feelgood RAW, 200 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:ефективно хидратира и омекотяваразкрасява и изглажда несъвършенстватавъзстановява еластичността на лицетоподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood Kids Sweet Orange нежен душ гел за деца 200 мл.
  Dr. Feelgood Kids Sweet Orange, 200 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът Dr. Feelgood Kids Sweet Orange е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнаизмива и косичкатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Dr. Feelgood Johny Lemony подхранващ лосион за тяло 200 мл.
  Dr. Feelgood Johny Lemony, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Dr. Feelgood Johny Lemony гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender успокояващ лосион за тяло с лайка 200 мл.
  Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожаподхранва детската кожауспокоява раздразнениятаефективно регенерираНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood Lavender & Rosemary органичен твърд шампоан 100 гр.
  Dr. Feelgood Lavender & Rosemary, 100 гр., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Feelgood Lavender & Rosemary ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Dr. Feelgood Sweet Orange органичен твърд шампоан 100 гр.
  Dr. Feelgood Sweet Orange, 100 гр., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Feelgood Sweet Orange ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW козметично арганово масло за лице, тяло и коса 100 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Dr. Feelgood BIO and RAW представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:регенерира и хидратиравъзстановява еластичността на лицетооставя кожата кадифено мекаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатагрижи се за лицето, кожата и косатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW козметично масло от опунция 30 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Dr. Feelgood BIO and RAW представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:ефективно хидратира и омекотяваразкрасява и изглажда несъвършенстватарегенерира и хидратираподхранва в дълбочинаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW таману козметично масло 100 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Dr. Feelgood BIO and RAW придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:регенерира кожатауспокоява раздразненията и зачервяваниятаефективно хидратира и омекотявавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW рициново олио 200 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 200 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Dr. Feelgood BIO and RAW придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:грижи се за лицето, кожата и косатаревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаподсилва косъмахидратира и подхранва в дълбочинаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Dr. Feelgood Superfood масло от годжи бери 30 мл.
  Dr. Feelgood Superfood, 30 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Dr. Feelgood Superfood представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Начин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира. Употребявайте по всяко време на деня при необходимост.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW масло от шеа 120 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 120 мл., Масла за тяло за жени, Продуктът Dr. Feelgood BIO and RAW се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:подобрява сухата кожаинтензивно подхранва и омекотявахидратира кожата в дълбочинаНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW масло от марула 30 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Dr. Feelgood BIO and RAW представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:ефективно хидратира и омекотяваревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood BIO масло от печено кафе 100 мл.
  Dr. Feelgood BIO, 100 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Dr. Feelgood BIO придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:редуцира целулита и стяга кожатабързо се абсорбирапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW какаово масло 120 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 120 мл., Масла за тяло за жени, Продуктът Dr. Feelgood BIO and RAW се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожаподобрява здравината на кожатаНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Dr. Feelgood BIO захарен пилинг с кокосово масло 120 мл.
  Dr. Feelgood BIO, 120 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Dr. Feelgood BIO избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и еластичнаосвежаваНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Dr. Feelgood BIO захарен скраб с масло от какаови зърна 120 мл.
  Dr. Feelgood BIO, 120 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Dr. Feelgood BIO избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:увеличава притока на кръв към кожатаперфектно омекотявабори се с целулитаНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • Dr. Feelgood BIO and RAW масло от семена на малина 200 мл.
  Dr. Feelgood BIO and RAW, 200 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:ревитализира и забавя процеса на стареене на кожатаефективно хидратира и омекотявабързо се абсорбира и не оставя усещане за мазнотазабавя стареенетоНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood Organic & Raw студено пресовано кайсиево олио 200 мл.
  Dr. Feelgood Organic & Raw, 200 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Dr. Feelgood Organic & Raw придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:регенерира и хидратираподхранва и се грижи за кожатаза ползване за тялото и лицетобързо се абсорбира и не оставя усещане за мазнотаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Dr. Feelgood Organic & Raw бадемово олио 200 мл.
  Dr. Feelgood Organic & Raw, 200 мл., Масла за лице за жени, Олиото за тяло Dr. Feelgood Organic & Raw придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатарегенерира и хидратиравлияе благоприятно на екземи и проблемна кожаза ползване за тялото и лицетоНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender успокояващ душ гел с лайка 200 мл.
  Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender, 200 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът Dr. Feelgood Kids Chamomile & Lavender е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнауспокоява раздразнениятаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Dr. Feelgood Kids Sweet Orange освежаващ лосион за тяло 200 мл.
  Dr. Feelgood Kids Sweet Orange, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Dr. Feelgood Kids Sweet Orange нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожаподхранва детската кожабързо се абсорбираНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Dr. Feelgood Luiza & Lavender подхранващ лосион за тяло 200 мл.
  Dr. Feelgood Luiza & Lavender, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Dr. Feelgood Luiza & Lavender гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Dr. Feelgood Luiza & Lavender душ гел с лавандула 200 мл.
  Dr. Feelgood Luiza & Lavender, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Dr. Feelgood Luiza & Lavender е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli органичен твърд шампоан 100 гр.
  Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli, 100 гр., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Feelgood Bergamot-Patchouli ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Последно видяно

връх