Модни марки 1
Цена
лв лв

Dr. Bronner’s облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Dr. Bronner’s 32 продукти
 • Dr. Bronner’s Tea Tree течен универсален сапун 60 мл.
  Dr. Bronner’s Tea Tree, 60 мл., Течни сапуни за жени, Душ гелът Dr. Bronner’s Tea Tree е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Citrus & Orange твърд сапун 140 гр.
  Dr. Bronner’s Citrus & Orange, 140 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Dr. Bronner’s Lavender твърд сапун 140 гр.
  Dr. Bronner’s Lavender, 140 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Dr. Bronner’s Tea Tree твърд сапун 140 гр.
  Dr. Bronner’s Tea Tree, 140 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Dr. Bronner’s Almond твърд сапун 140 гр.
  Dr. Bronner’s Almond, 140 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild твърд сапун без парфюм 140 гр.
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 140 гр., Сапуни за деца, Твърдият сапун представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Dr. Bronner’s Peppermint твърд сапун 140 гр.
  Dr. Bronner’s Peppermint, 140 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Dr. Bronner’s Rose твърд сапун 140 гр.
  Dr. Bronner’s Rose, 140 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Dr. Bronner’s Eucalyptus твърд сапун 140 гр.
  Dr. Bronner’s Eucalyptus, 140 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Dr. Bronner’s Orange & Ginger балсам за устни 4 гр.
  Dr. Bronner’s Orange & Ginger, 4 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild балсам за устни без парфюм 4 гр.
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 4 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежниосигурява защита на устните от външните влиянияНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Dr. Bronner’s Lavender почистващ спрей безотмиване за ръце 60 мл.
  Dr. Bronner’s Lavender, 60 мл., Почистващи гелове за ръце за жени, Характеристики:хидратира и подхранва кожатаухае приятноне оставя мазен филм
 • Dr. Bronner’s Peppermint балсам за устни 4 гр.
  Dr. Bronner’s Peppermint, 4 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежниосигурява защита на устните от външните влиянияНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild течен универсален сапун без парфюм 60 мл.
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 60 мл., Течни сапуни за деца, Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild балсам за тяло без парфюм 60 гр.
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 60 гр., Сапуни за жени, Продуктът Dr. Bronner’s Baby-Mild се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваподобрява сухата кожауспокоява кожатаНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Dr. Bronner’s Rose течен универсален сапун 60 мл.
  Dr. Bronner’s Rose, 60 мл., Течни сапуни за жени, Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Lavender течен универсален сапун 60 мл.
  Dr. Bronner’s Lavender, 60 мл., Течни сапуни за жени, Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Peppermint течен универсален сапун 60 мл.
  Dr. Bronner’s Peppermint, 60 мл., Течни сапуни за жени, Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Almond течен универсален сапун 60 мл.
  Dr. Bronner’s Almond, 60 мл., Течни сапуни за жени, Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаомекотява и повишава еластичността на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Citrus & Orange течен универсален сапун 60 мл.
  Dr. Bronner’s Citrus & Orange, 60 мл., Течни сапуни за жени, Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Eucalyptus течен универсален сапун 60 мл.
  Dr. Bronner’s Eucalyptus, 60 мл., Течни сапуни за жени, Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Lavender течен сапун за тяло и коса 355 мл.
  Dr. Bronner’s Lavender, 355 мл., Течни сапуни за жени, Душ гелът Dr. Bronner’s Lavender е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеизмива косата и кожата на главатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Dr. Bronner’s Peppermint течен сапун за тяло и коса 355 мл.
  Dr. Bronner’s Peppermint, 355 мл., Течни сапуни за жени, Душ гелът Dr. Bronner’s Peppermint е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаизмива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • Dr. Bronner’s Baby-Mild течен сапун за тяло и коса без парфюм 355 мл.
  Dr. Bronner’s Baby-Mild, 355 мл., Шампоани за деца, Продуктът Dr. Bronner’s Baby-Mild е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:измива косата и кожата на главатапредотвратява изсушаване на кожатаизмива кожата и отстранява нечистотиитерегенерира кожатаправи кожата фина и еластичнаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime течен сапун за тяло и коса 355 мл.
  Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime, 355 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун Dr. Bronner’s Lemongrass & Lime пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатащателно измива кожата на ръцетеправи кожата кадифено фина и мекаинтензивно хидратираизмива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • Dr. Bronner’s Lemon & Lime балсам за устни 4 гр.
  Dr. Bronner’s Lemon & Lime, 4 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Dr. Bronner’s Tea Tree течен сапун за тяло и коса 355 мл.
  Dr. Bronner’s Tea Tree, 355 мл., Течни сапуни за жени, Душ гелът Dr. Bronner’s Tea Tree е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаизмива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • Dr. Bronner’s Lavender & Coconut интензивен подхранващ лосион за тяло за нормална и суха кожа 240 мл.
  Dr. Bronner’s Lavender & Coconut, 240 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Dr. Bronner’s Lavender & Coconut гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:осигурява дълготрайна хидратация и еластичностоставя кожата кадифено фина на допирвъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Dr. Bronner’s Orange & Levender подхранващ хидратиращ лосион за тяло 240 мл.
  Dr. Bronner’s Orange & Levender, 240 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Dr. Bronner’s Orange & Levender гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирпредоставя комфорт и жизненост на кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Dr. Bronner’s Patchouli & Lime интензивно регенериращо мляко за тяло 240 мл.
  Dr. Bronner’s Patchouli & Lime, 240 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Dr. Bronner’s Patchouli & Lime гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:ефективно регенерира кожатаосигурява дълготрайна хидратация и еластичностпредоставя комфорт и жизненост на кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Dr. Bronner’s Peppermint освежаващ лосион за тяло с хидратиращ ефект 240 мл.
  Dr. Bronner’s Peppermint, 240 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Dr. Bronner’s Peppermint гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинауспокоява и освежава кожатадобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Dr. Bronner’s Peppermint избелваща паста за зъби без флуорид 140 гр.
  Dr. Bronner’s Peppermint, 140 гр., Без флуорид унисекс, Пастата за зъби Dr. Bronner’s Peppermint не съдържа флуориди и подсилва зъбите по естествен начин. Подходяща е за чувствителни зъби и венци.Характеристики:бори се против зъбен кариес и плакаизбелва зъбитеосвежава дъхаСъстав:не съдържа флуоридиНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.

Последно видяно

връх