Модни марки 1
Цена
лв лв

Diva & Nice Cosmetics облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories термо керамична четка За коса диаметър 20 mm
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Diva & Nice Cosmetics Accessories е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарпомага за създаване не желаната формаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за руж малък
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:прецизно и лесно приложениечудесно приляга в ръкатаспециална форма за лесно приложениеза пътуване и дамска чантаима фина четинаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за пудра суха, на прах MAX 519/01
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:прецизно и лесно приложениечудесно приляга в ръкатаспециална форма за лесно приложениеза пътуване и дамска чантаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories полираща пила за нокти
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Пилата за нокти Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:предотвратява цепене и чупене на ноктитеима практична форма за по-добро захващане
 • Diva & Nice Cosmetics Professional четка за пудра MAX 530/01
  Diva & Nice Cosmetics Professional, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Professional гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четинапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories пила за нокти малък 11 см
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, 11 см, Маникюр и пили за нокти за жени, Пилата за нокти Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:оформя и скъсява ноктитеизпилява и големи пукнатиниидеален помощник за съвършен маникюрпилата за нокти е идеална и за пътуване и в чантатаима практична форма за по-добро захващанеНачин на употреба:Винаги изпилявайте сухи нокти.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories кръгла гъбичка за фон дьо тен
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен Diva & Nice Cosmetics Accessories осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим.Характеристики:прецизно нанася кремообразен или течен фон дьо тенпридава на грима професионален видудобно се държи в ръкатаСъстав:апликатор от фина пянаНачин на употреба:Нанесете фон дьо тен, основа или коректор върху гъбата и след това леко разтрийте по лицето. Постъпвайте винаги от средата на лицето към външните страни. След употреба измийте гъбата в хладка сапунена вода.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories велурен тампон за пудра
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен Diva & Nice Cosmetics Accessories осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим.Характеристики:гарантира леко нанасянепридава на грима професионален видрезултатът е гладък завършекудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Постъпвайте винаги от средата на лицето към външните страни.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories увеличително огледало с вакуум лепки (90 mm)
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , козметични огледалца за жени, Практичното козметично огледалце Diva & Nice Cosmetics Accessories ви помага да бъдете красива и чудесно изглеждаща винаги и навсякъде!Характеристики:помага да контролирате как изглежда вашият съвършен гримогледалцето е оборудвано с вакуумно закрепване на огледало или стъклоНачин на употреба:Ползвайте навсякъде при необходимост за оформяне на външния вид или корекция на грима.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories Четка за грим с найлонови влакна
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:има фина четинапрецизно и лесно приложениечудесно приляга в ръкатаспециална форма за лесно приложениеза пътуване и дамска чантаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories Четка за грим MAX 519/03
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:специална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеза пътуване и дамска чантаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories гъба за фон дьо тен оформена
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен Diva & Nice Cosmetics Accessories осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим.Характеристики:гарантира леко нанасянепридава на грима професионален видудобно се държи в ръкатаосигурява удобно нанасяне и в гънките на лицетоНачин на употреба:Преди употреба навлажнете гъбата. Нанесете фон дьо тен, основа или коректор върху гъбата и след това леко разтрийте по лицето. Постъпвайте винаги от средата на лицето към външните страни. След употреба измийте гъбата в хладка сапунена вода.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за нанасяне на пудра голям MAX 443
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудрапрецизно и лесно приложениечудесно приляга в ръкатаза пътуване и дамска чантаима фина четинаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за прилагане на сенки за очи MAX 443
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Accessories е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримачудесно приляга в ръкатаза пътуване и дамска чантаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за пудра и руж MAX 440
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудрапрецизно и лесно приложениечудесно приляга в ръкатаспециална форма за лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за руж MAX 519/02
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за устни MAX 491/5
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за устни за жени, Четката за устни Diva & Nice Cosmetics Accessories ви позволява идеално и прецизно гримиране на устните.Характеристики:перфектно оформя устните поради точното нанасяне на червилоторавномерно разнася червилоточудесно приляга в ръкатабързо и лесно прилаганеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху устните както е необходимо. Ползвайте ръба на четката за създаване на контур и повърхността на четката за попълване на устните.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за пудра MAX 491/1
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories кръгла четка за сенки за очи MAX 491/3
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Accessories е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримаза пътуване и дамска чантачудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories изкуствени мигли от естествен косъм No 747M
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Изкуствени мигли за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.Характеристики:оптически увеличава очите и придава дълбочина на погледаизглежда естественопродуктът е самозалепващсгъстява и допълва липсващите миглибързо и лесно прилаганеСъстав:естествени миглиНачин на употреба:За безопасна употреба не натискайте много, за да избегнете нараняване на кожата.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories комплект апликатори Professional
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Diva & Nice Cosmetics Accessories ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories козметично огледалце квадратно (6,8 x 6,8 cm)
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , козметични огледалца за жени, Практичното козметично огледалце Diva & Nice Cosmetics Accessories ви помага да бъдете красива и чудесно изглеждаща винаги и навсякъде!Характеристики:помага да контролирате как изглежда вашият съвършен гримпрактична формав чантата и при пътуванекачествена изработкаНачин на употреба:Ползвайте навсякъде при необходимост за оформяне на външния вид или корекция на грима.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories ножички за нокти Pink
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.Характеристики:идеален помощник за съвършен маникюрщадящо изрязва ноктитеоптималните размери гарантират удобна манипулацияиздръжливи остриетаНачин на употреба:Вземете ножицата с палеца и показалеца и оформяйте ноктите в желаната форма.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories тясна пила за нокти цвят
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Пилата за нокти Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:оформя и скъсява ноктитепредотвратява цепене и чупене на ноктитеточно и симетрично изпиляваима практична форма за по-добро захващанеНачин на употреба:Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока. След употреба изплакнете с вода.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories широка полираща пила за нокти двустранен Blue
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Пилата за нокти Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:оформя и скъсява ноктитепредотвратява цепене и чупене на ноктите
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories комплект пили за нокти 9 бр.
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, 9 бр., Маникюр и пили за нокти за жени, Пилата за нокти Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:точно и симетрично изпилявапилата за нокти е изключително щадяща към кожичката на нокътя и не предизвиква ожулванеоформя и скъсява ноктитепредотвратява цепене и чупене на ноктитеНачин на употреба:Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока. След употреба изплакнете с вода.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories пинцети кутикула
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.Характеристики:щадящо изрязва нежните кожички около ноктитеидеален помощник за съвършен маникюроптималните размери гарантират удобна манипулацияНачин на употреба:За перфектен резултат първо потопете своите пръсти в топла вода, за да могат добре да омекнат кожичките. После избутайте кожичката назад и внимателно отстранете излишната част.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories клещи за нокти Black
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.Характеристики:идеален помощник за съвършен маникюроптималните размери гарантират удобна манипулациящадящо изрязва ноктитеНачин на употреба:Повдигнете въртящото се горно лостче и поставете нокътя между остриетата на клещите. Започнете от едната страна на нокътя и продължавайте в същата посока до отстраняване на нокътя.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories равни ножици за нокти
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.Характеристики:идеален помощник за съвършен маникюрщадящо изрязва ноктитеиздръжливи остриетаоптималните размери гарантират удобна манипулацияНачин на употреба:Вземете ножицата с палеца и показалеца и оформяйте ноктите в желаната форма.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories лепило за нокти с четка
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Моделиране на нокти за жени, Характеристики:лепилото прецизно прилепя изкуствените ноктиидеален помощник за съвършен маникюр
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories Тример - за отстраняване на кожичките около ноктите
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.Характеристики:щадящо изрязва нежните кожички около ноктитеоптималните размери гарантират удобна манипулацияНачин на употреба:За перфектен резултат първо потопете своите пръсти в топла вода, за да могат добре да омекнат кожичките. После избутайте кожичката назад и внимателно отстранете излишната част.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories продукт за премахване на кожичката около ноктите Violet
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.Характеристики:щадящо изрязва нежните кожички около ноктитеоптималните размери гарантират удобна манипулацияНачин на употреба:За перфектен резултат първо потопете своите пръсти в топла вода, за да могат добре да омекнат кожичките. После избутайте кожичката назад и внимателно отстранете излишната част.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories многофункционален продукт за грижа за кожичките на ноктите 3 в 1
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:премахва сухата, грапава и груба кожичка около ноктитеНачин на употреба:Ползвайте редовно.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories апликатор за сенки MAX 491/6
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Accessories е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримананася оптимален слой сенки за очичудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories скосена четка за сенки за очи MAX 491/4
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Accessories е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримачудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за мигли и вежди MAX 491/7
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Оформяне на вежди за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.Характеристики:помага за оформяне, очертаване и фиксиране на веждитедобре разресва миглите и веждитебързо и лесно прилаганеНачин на употреба:С помощта на четка срешете естествената линия на веждите и миглите. Продуктът помага за употреба както след гримиране, така и без предходно гримиране.
 • Diva & Nice Cosmetics Professional скосена четка за сенки за очи MAX 519/08
  Diva & Nice Cosmetics Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримапозволява бързо нанасяне на сенките за очичудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • Diva & Nice Cosmetics Professional четка за сенки за очи MAX 519/05
  Diva & Nice Cosmetics Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримачудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • Diva & Nice Cosmetics Professional четка за мигли MAX 519/11
  Diva & Nice Cosmetics Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:улеснява нанасянето на гримапомага за усъвършенстване на гримапозволява бързо нанасяне на сенките за очичудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories пинсета Pink
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Оформяне на вежди за жени, Пинсетата Diva & Nice Cosmetics Accessories ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите.Характеристики:има диагонално скосени върховеточно изтръгва косъмчетата без излишна болказахваща и най-малките косъмчетаНачин на употреба:Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение. Изтръгвайте косъмчетата след баня или след загряване с топла влажна кърпа. Кожата леко се отпуска и косъмчетата по-лесно се изтръгват, което елиминира болката.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories извивачка за мигли
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Клещи за мигли за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories изразява вашия поглед и изтъква красотата на очите.Характеристики:бързо и лесно прилагане
 • Diva & Nice Cosmetics Professional четка за прилагане на сенки за очи MAX 530/05
  Diva & Nice Cosmetics Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:нанася оптимален слой сенки за очипродуктът е подходящ за продукти с пудраНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • Diva & Nice Cosmetics Professional четка за устни MAX 530/11
  Diva & Nice Cosmetics Professional, , Четка за устни за жени, Четката за устни Diva & Nice Cosmetics Professional ви позволява идеално и прецизно гримиране на устните.Характеристики:равномерно разнася червилотоперфектно оформя устните поради точното нанасяне на червилоточудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху устните както е необходимо. Ползвайте ръба на четката за създаване на контур и повърхността на четката за попълване на устните.
 • Diva & Nice Cosmetics Professional четка за озарител MAX 530/06
  Diva & Nice Cosmetics Professional, , Четка за лице за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Professional гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудраима фина четинапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories метална пила за педикюр
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Педикюр за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories идеално допълва вашата дневна рутинна грижа за кожата.Характеристики:оставя кожата мека и гладкапилата за нокти може да се ползва и за твърдата кожа на петитеима практична форма за по-добро захващанеповърхността на пилата за нокти има висока дълготрайностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories пила за педикюр голям
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Педикюр за жени, Продуктът Diva & Nice Cosmetics Accessories идеално допълва вашата дневна рутинна грижа за кожата.Характеристики:оставя кожата мека и гладкапридава облекчение на кракатаповърхността на пилата за нокти има висока дълготрайностпилата за нокти може да се ползва и за твърдата кожа на петитеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories клещи за нокти с калъфка
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Характеристики:с по-широките остриета лесно изрязвате нокътя на един пътНачин на употреба:Вземете ножицата с палеца и показалеца и оформяйте ноктите в желаната форма.
 • Diva & Nice Cosmetics Accessories пила за нокти голям 15,5 см
  Diva & Nice Cosmetics Accessories, 15,5 см, Маникюр и пили за нокти за жени, Пилата за нокти Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:изпилява и големи пукнатиниидеален помощник за съвършен маникюроптималните размери гарантират удобна манипулацияточно и симетрично изпиляваНачин на употреба:Винаги изпилявайте сухи нокти.

Последно видяно

връх