Модни марки 1
Цена
лв лв

Diego dalla Palma облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Diego dalla Palma 44 продукти
 • Diego dalla Palma Liscioalvento изглаждаща течност 150 мл.
  Diego dalla Palma Liscioalvento, 150 мл., Изглаждащи кремове за жени, Грижата без изплакванеDiego dalla Palma Liscioalvento придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:укротява непокорната косавъздейства срещу накъдряне на косатапритежава антистатичен ефектНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Diego dalla Palma Effetti Speciali подхранващ маслен серум за суха коса 100 мл.
  Diego dalla Palma Effetti Speciali, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепредотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита
 • Diego dalla Palma Cortomaschietto стилизиращ восък 100 мл.
  Diego dalla Palma Cortomaschietto, 100 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Diego dalla Palma Cortomaschietto идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:естествено фиксираоткроява естествения блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Diego dalla Palma Ricciofluido крем за къдрава коса 150 мл.
  Diego dalla Palma Ricciofluido, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеDiego dalla Palma Ricciofluido придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Diego dalla Palma Cortomaschietto структуриращ восък 50 мл.
  Diego dalla Palma Cortomaschietto, 50 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Diego dalla Palma Cortomaschietto идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:надеждно и силно моделира косатаНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • Diego dalla Palma Disciplining оформящ гел за къдрава коса 125 мл.
  Diego dalla Palma Disciplining, 125 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Diego dalla Palma Disciplining подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:естествено фиксираулеснява стилизиранетоне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • Diego dalla Palma Mascara Prima Visione спирала за обем цвят Deep Black 10 мл.
  Diego dalla Palma Mascara Prima Visione, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Diego dalla Palma Mascara Prima Visione придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:поотделно разделя всяка миглаизразително сгъстява миглитеудължава дължината на миглитеима интензивен цвятНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Diego dalla Palma Effetti Speciali балсам в спрей без отмиване 150 мл.
  Diego dalla Palma Effetti Speciali, 150 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Diego dalla Palma Effetti Speciali е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:подобрява структурата на косъмаосигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Diego dalla Palma Effetti Speciali регенериращ шампоан за слаба и увредена коса 250 мл.
  Diego dalla Palma Effetti Speciali, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Diego dalla Palma Effetti Speciali ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаподсилва косъмаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Diego dalla Palma Unabottaevia! сух шампоан 125 мл.
  Diego dalla Palma Unabottaevia!, 125 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Diego dalla Palma Unabottaevia! ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинаправи косата ухаещаосвежава и изпълва с въздухНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • Diego dalla Palma Be Pure почистващо и отстраняващо грим мляко 250 мл.
  Diego dalla Palma Be Pure, 250 мл., Почистване на кожата за жени, Характеристики:оставя кожата напълно чиста
 • Diego dalla Palma Be Pure освежаващ хидратиращ тоник 250 мл.
  Diego dalla Palma Be Pure, 250 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Diego dalla Palma Be Pure ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещаСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Diego dalla Palma Ognidì нежен балсам 250 мл.
  Diego dalla Palma Ognidì, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Diego dalla Palma Ognidì гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Diego dalla Palma Saniprincipi интензивен подхранващ шампоан за суха и крехка 250 мл.
  Diego dalla Palma Saniprincipi, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Diego dalla Palma Saniprincipi ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладкапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Diego dalla Palma Saniprincipi интензивна подхранваща маска за суха и увредена коса 200 мл.
  Diego dalla Palma Saniprincipi, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDiego dalla Palma Saniprincipi е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Diego dalla Palma Tuttotono шампоан за обем на фина коса 250 мл.
  Diego dalla Palma Tuttotono, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Diego dalla Palma Tuttotono ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Diego dalla Palma Tuttotono балсам за обем на нежна коса 250 мл.
  Diego dalla Palma Tuttotono, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Diego dalla Palma Tuttotono гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеподобрява структурата на косъмапредпазва косата от уврежданеосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Diego dalla Palma Effetti Speciali реструктурираща маска за всички видове коса 200 мл.
  Diego dalla Palma Effetti Speciali, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDiego dalla Palma Effetti Speciali е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподобрява гъвкавостта на косъмапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Diego dalla Palma Lisciospaghetto изглаждаща маска за непокорна коса 200 мл.
  Diego dalla Palma Lisciospaghetto, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDiego dalla Palma Lisciospaghetto е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатакосата е гладка на допирвъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Diego dalla Palma Lisciospaghetto изглаждащ крем за коса 125 мл.
  Diego dalla Palma Lisciospaghetto, 125 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Diego dalla Palma Lisciospaghetto подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:заглаждапредоставя здрав блясъкНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Diego dalla Palma Cover Stick коректор цвят 02 Orange Beige 4,8 мл.
  Diego dalla Palma Cover Stick, 4,8 мл., Коректори за жени, Коректорът Diego dalla Palma Cover Stick маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатапредпазва от изсушаване на кожатадълготраен ефектлесен за приложениеНачин на употреба:Нанесете коректора в тънък слой точно на засегнатото място.
 • Diego dalla Palma Lightening Fluid Foundation течен озаряващ фон дьо тен цвят 24 Warm Beige 25 мл.
  Diego dalla Palma Lightening Fluid Foundation, 25 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Diego dalla Palma Lightening Fluid Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:прави кожата еластична и финапредпазва от слънчевите лъчиуеднаквява цветовия тон на кожатаадаптира се към цвета на кожаталесно приложениеНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Diego dalla Palma Biphasic Remover лосион за почистване на грим с две съставки 150 мл.
  Diego dalla Palma Biphasic Remover, 150 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Diego dalla Palma Biphasic Remover ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримидеално разтваря и водоустойчив гримима успокояващ ефект
 • Diego dalla Palma Lip Pencil молив за устни цвят 62 1,83 гр.
  Diego dalla Palma Lip Pencil, 1,83 гр., Моливи за устни за жени, Моливът за устни Diego dalla Palma Lip Pencil предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните.Характеристики:идеално описва и изразява устнитепридава на устните свеж цвятинтензивен оттенъкНачин на употреба:Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни.
 • Diego dalla Palma The Lipstick червило с лифтинг ефект цвят 31 4,7 мл.
  Diego dalla Palma The Lipstick, 4,7 мл., Червила за жени, Червилото Diego dalla Palma The Lipstick красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:изглажда бръчките и несъвършенствата на устнитепридава на устните лек блясъквисока пигментациядълготрайна издръжливостНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Diego dalla Palma Khol Kajal молив за очи цвят 02 Brown
  Diego dalla Palma Khol Kajal, , Моливи и очни линии за жени, Очната линия Diego dalla Palma Khol Kajal подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:създава атрактивен драматичен видсит и интензивен цвяточертава точна линияНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
 • Diego dalla Palma Eye Pencil молив за очи цвят 10 17 см
  Diego dalla Palma Eye Pencil, 17 см, Моливи и очни линии за жени, Очната линия Diego dalla Palma Eye Pencil подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:създава атрактивен драматичен видсит и интензивен цвяточертава точна линияНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
 • Diego dalla Palma The Gloss блясък за устни цвят 44 8 мл.
  Diego dalla Palma The Gloss, 8 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Diego dalla Palma The Gloss гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:придава по-голям обем на устнитепридава на устните ситен цвятхидратира и омекотява устнитеметален ефектНачин на употреба:Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора.
 • Diego dalla Palma Transparent Powder прозрачна пудра цвят 02 20 гр.
  Diego dalla Palma Transparent Powder, 20 гр., Пудри за жени, Пудрата Diego dalla Palma Transparent Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:придава на кожата кадифен ефектперфектно матира кожатане изсушаваСъстав:тампонът е включен в опаковкатас огледалцеНачин на употреба:С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
 • Diego dalla Palma Powder Blush руж цвят 09 5 гр.
  Diego dalla Palma Powder Blush, 5 гр., Руж за жени, Ружът Diego dalla Palma Powder Blush придава на вашата кожа здрав, свеж и естествен израз.Характеристики:има приятно фина, лека текстурасъздава естествена руменинаизразява чертите на лицетолесно се използваима матиращ ефектНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.
 • Diego dalla Palma Compact Powder Foundation компактна пудра цвят 69 8 гр.
  Diego dalla Palma Compact Powder Foundation, 8 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Diego dalla Palma Compact Powder Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаизглажда повърхността на кожатадълготраен ефектправи кожата матоваНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Diego dalla Palma Cream Compact Foundation компактен кремообразен фон дьо тен цвят 13 8 мл.
  Diego dalla Palma Cream Compact Foundation, 8 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Diego dalla Palma Cream Compact Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:прави кожата еластична и финауеднаквява цветовия тон на кожатадълготраен ефектправи кожата матоваНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Diego dalla Palma Rossorossetto червило цвят 108 Cold Pink
  Diego dalla Palma Rossorossetto, , Червила за жени, Червилото Diego dalla Palma Rossorossetto красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:изглажда бръчките и несъвършенствата на устнитеустните изглеждат пълни и здравихидратира и се грижи за устнитедълготрайна издръжливоствисока пигментацияНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Diego dalla Palma Makeup Studio дълготраен фон дьо тен SPF 20 цвят 209 30 мл.
  Diego dalla Palma Makeup Studio, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Diego dalla Palma Makeup Studio Makeup Studio уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:отлична покриваща способностдълготраен ефектуеднаквява цветовия тон на кожатапредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката. С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Diego dalla Palma Ultrabombato спрей за обем в корените 150 мл.
  Diego dalla Palma Ultrabombato, 150 мл., спрей за обем за жени, Фиксиращият препарат Diego dalla Palma Ultrabombato придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитепродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Diego dalla Palma Ognidì деликатен шампоан за ежедневна употреба 250 мл.
  Diego dalla Palma Ognidì, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Diego dalla Palma Ognidì ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Diego dalla Palma Makeup Studio Mattissimo матиращо червило цвят 161 English Toffee 3,5 гр.
  Diego dalla Palma Makeup Studio Mattissimo, 3,5 гр., Червила за жени, Червилото Diego dalla Palma Makeup Studio Mattissimo красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравивисока пигментацияхидратира и се грижи за устнитематиращ ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Diego dalla Palma Make-up Fixer фон дьо тен фиксатор 100 мл.
  Diego dalla Palma Make-up Fixer, 100 мл., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Diego dalla Palma Make-up Fixer е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:дълготрайна фиксация на гримапредотвратява размазване и избледняване на гримагарантира безупречен външен видНачин на употреба:Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.
 • Diego dalla Palma Makeup Studio озаряваща и изглаждаща основа 50 мл.
  Diego dalla Palma Makeup Studio, 50 мл., основи за жени, Основата Diego dalla Palma Makeup Studio Makeup Studio идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримомекотявапрояснявапредотвратява размазване на гримаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем. Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Diego dalla Palma Ciglione спирала за обем и удължаване на мигли цвят 111 Black 11 мл.
  Diego dalla Palma Ciglione, 11 мл., Спирали за жени, Спиралата Diego dalla Palma Ciglione придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеизразително сгъстява миглитеосигурява пълен обем само с един слойима интензивен цвятНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Diego dalla Palma Makeup Studio основа под сенки за очи 3 мл.
  Diego dalla Palma Makeup Studio, 3 мл., основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Diego dalla Palma Makeup Studio Makeup Studio подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност.Характеристики:уеднаквява цветовия тонулеснява гримирането на очитепредотвратява размиване на сенките за очидопълва перфектния външен вид на очния гримНачин на употреба:Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.
 • Diego dalla Palma Hydratation Passion интензивен хидратиращ крем 50 мл.
  Diego dalla Palma Hydratation Passion, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Diego dalla Palma Hydratation Passion предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Diego dalla Palma The Brow Studio водоустойчив гел за вежди цвят 41 2,8 мл.
  Diego dalla Palma The Brow Studio, 2,8 мл., Спирали и гелове за вежди за жени, Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотаоцветява слабо изразените веждигарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времепродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
 • Diego dalla Palma Makeup Studio матотви очни сенки цвят 153 Apricot 3 гр.
  Diego dalla Palma Makeup Studio, 3 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Diego dalla Palma Makeup Studio ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:създава естествен грим на очитене се размива в гънките на клепачананася се лесноима дълготрайна издръжливостматова текстураНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Последно видяно

връх