Модни марки 1
Цена
лв лв

Dermika облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Dermika 41 продукти
 • Dermika 100% for Men успокояващ балсам след бръснене 100 мл.
  Dermika 100% for Men, 100 мл., Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Dermika 100% for Men ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:укрепва защитната бариера на лицетопредотвратява раздразнение на лицетонамалява зачервяванията и успокоява кожатаосвежава уморената кожа на лицетоНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Dermika Gold 24k Total Benefit луксозен подмладяващ крем 55+ 50 мл.
  Dermika Gold 24k Total Benefit, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Gold 24k Total Benefit предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализирадейства срещу несъвършенствавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Liftologiq подсилващ нощен крем с лифтинг ефект 60+ 50 мл.
  Dermika Liftologiq, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Liftologiq предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Dermika Liftologiq дневен лифтинг крем против бръчки 60+ 50 мл.
  Dermika Liftologiq, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Liftologiq предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Dermika Lily Skin стимулиращ крем против бръчки за уморена кожа 50 мл.
  Dermika Lily Skin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:уеднаквява тона на кожатавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Meritum Forte хидратиращ крем за нормална и суха кожа 50 мл.
  Dermika Meritum Forte, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Meritum Forte предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Meritum Forte регенериращ крем за суха кожа 50 мл.
  Dermika Meritum Forte, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Meritum Forte предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаподмладява кожата и й придава енергиявъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Gold 24k Total Benefit луксозен подмладяващ крем за околоочната област 15 мл.
  Dermika Gold 24k Total Benefit, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Dermika Gold 24k Total Benefit е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:придава младежки вид около очитеосвежава и изглажда зоната около очитехидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиоставя кожата изпъната и гладкаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Dermika Vitamina P Plus хидратиращ крем против бръчки за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 50 мл.
  Dermika Vitamina P Plus, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Vitamina P Plus предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika 100% for Men крем против дълбоки бръчки 50+ 50 мл.
  Dermika 100% for Men, 50 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Продуктът за ден и нощ Dermika 100% for Men предоставя на вашето лице цялата потребна грижа наведнъж.Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Neocollagen възстановителен крем за намаляване на бръчките 50+ 50 мл.
  Dermika Neocollagen, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Neocollagen Neocollagen предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Neocollagen нощна маска-крем за регенериране на кожата и намаляване на бръчките 50 мл.
  Dermika Neocollagen, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Dermika Neocollagen Neocollagen ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапочиства кожата в дълбочинавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Dermika Satisfaction подхранваща маска за суха или много суха кожа 10 мл.
  Dermika Satisfaction, 10 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Dermika Satisfaction ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирвъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Dermika Lift & Go лифтинг и окисляваща маска за околоочната област 3 x 2 мл.
  Dermika Lift & Go, 3 x 2 мл., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Dermika Lift & Go перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:увеличава еластичността на кожатавъзстановява здравината и еластичността на кожата на лицетоуспокоява околоочната зонаотстранява признаците на стрес и умораозарява околоочната зонаизглажда фините линии и намалява леките бръчкиНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Dermika Neocollagen подхранващ крем за намаляване на бръчките и за отпуснала кожа 70+ 50 мл.
  Dermika Neocollagen, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Neocollagen Neocollagen предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Hialiq Spectrum изглаждащ серум с хиалуронова киселина 30 мл.
  Dermika Hialiq Spectrum, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Dermika Hialiq Spectrum е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатапридава на лицето стегнатоствъзстановява свежестта и младежката красота на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаефективно хидратира и подхранва
 • Dermika HydraLOGIQ изглаждащ околоочен крем 30+ 15 мл.
  Dermika HydraLOGIQ, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Dermika HydraLOGIQ е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеосвежава и изглажда зоната около очитепридава младежки вид около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Dermika HydroClean тонизираща есенция за озаряване на кожата 150 мл.
  Dermika HydroClean, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Dermika HydroClean е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаприятно освежава
 • Dermika HydroClean мицеларна почистваща вода за лице и очи 200 мл.
  Dermika HydroClean, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Dermika HydroClean ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:отстранява и издръжливия гримима освежаващ и успокояващ ефектиможе да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устнитезаздравява и регенерираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост.
 • Dermika HydroClean тонизиращ почистващ гел за лице 200 мл.
  Dermika HydroClean, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Dermika HydroClean е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Dermika Liftologiq дневен лифтинг крем против бръчки 50+ 50 мл.
  Dermika Liftologiq, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Liftologiq предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Lily Skin разкрасяващ защитен крем SPF 20 50 мл.
  Dermika Lily Skin, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Lily Skin предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:уеднаквява тона на кожатадейства срещу несъвършенстваподхранва в дълбочинаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Dermika Gold 24k Total Benefit луксозен подмладяващ крем 45+ 50 мл.
  Dermika Gold 24k Total Benefit, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Gold 24k Total Benefit предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатавъзстановява младежкия вид на кожатанамалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika 100% for Men крем за околоочния контур против бръчки 15 мл.
  Dermika 100% for Men, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за мъже, Грижата Dermika 100% for Men е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитепридава младежки вид около очитехидратира в дълбочинабори се против признаците на стареене на кожатаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Dermika Gold 24k Total Benefit подмладяващ серум против признаци на стареене 30 мл.
  Dermika Gold 24k Total Benefit, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Dermika Gold 24k Total Benefit е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:отстранява следите от уморапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожата
 • Dermika Gold 24k Total Benefit луксозен подмладяващ крем 65+ 50 мл.
  Dermika Gold 24k Total Benefit, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Gold 24k Total Benefit предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатадейства срещу несъвършенствавъзстановява младежкия вид на кожатаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika 100% for Men силно хидратиращ и ревитализиращ крем 30+ 50 мл.
  Dermika 100% for Men, 50 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Продуктът за ден и нощ Dermika 100% for Men предоставя на вашето лице цялата потребна грижа наведнъж.Характеристики:регенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатапредотвратява преждевременното стареене на кожатапродуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika 100% for Men изглаждащ крем против бръчки 40+ 50 мл.
  Dermika 100% for Men, 50 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Продуктът за ден и нощ Dermika 100% for Men предоставя на вашето лице цялата потребна грижа наведнъж.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатапредотвратява преждевременното стареене на кожатапродуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Vitamina P Plus крем против бръчки за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 50 мл.
  Dermika Vitamina P Plus, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Vitamina P Plus предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Mesotherapist околоочен лифтинг крем за зряла кожа (With New Generation Hyaluronic Acid and Black Orchid) 15 мл.
  Dermika Mesotherapist, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Dermika Mesotherapist е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Dermika Mesotherapist дневен лифтинг крем за зряла кожа 50 мл.
  Dermika Mesotherapist, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Mesotherapist предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Dermika Neocollagen регенериращ и стягащ крем за околоочната област 15 мл.
  Dermika Neocollagen, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Dermika Neocollagen Neocollagen е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Dermika Mesotherapist възстановяващ нощен крем за зряла кожа 50 мл.
  Dermika Mesotherapist, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Mesotherapist предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатаподмладява кожата и й придава енергияправи кожата на лицето кадифено мека на допирНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Dermika Neocollagen възстановяващ крем за намаляване на дълбоки бръчки 60+ 50 мл.
  Dermika Neocollagen, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Neocollagen Neocollagen предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika Hialiq Spectrum околоочен крем против бръчки с хиалуронова киселина 15 мл.
  Dermika Hialiq Spectrum, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Dermika Hialiq Spectrum е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитепридава младежки вид около очитеоставя кожата изпъната и гладкаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Dermika Hialiq Spectrum възстановяващ крем против бръчки с хиалуронова киселина 50 мл.
  Dermika Hialiq Spectrum, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Hialiq Spectrum предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имдейства срещу несъвършенствавъзстановява младежкия вид на кожатавъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Dermika V-Modelist ремоделиращ дневен крем 60+ 50 мл.
  Dermika V-Modelist, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika V-Modelist предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Dermika Liftologiq изглаждащ околоочен крем с лифтинг ефект 15 мл.
  Dermika Liftologiq, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Dermika Liftologiq е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:придава младежки вид около очитеоставя кожата изпъната и гладкаосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Dermika Neocollagen M+ нощен регенериращ крем с фитоестрогени 50 мл.
  Dermika Neocollagen M+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Neocollagen M+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатавъзстановява младежкия вид на кожатанамалява бръчките и предотвратява появята имНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Dermika Neocollagen M+ дневен регенериращ крем с фитоестрогени 50 мл.
  Dermika Neocollagen M+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dermika Neocollagen M+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Dermika HydroClean ензиматичен пилинг за чувствителна кожа на лицето 50 мл.
  Dermika HydroClean, 50 мл., Ензимни пилинги за жени, Пилингът за лице Dermika HydroClean почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицеизглажда и омекотява кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.

Последно видяно

връх