Модни марки 1
Цена
лв лв

Delia Cosmetics облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Delia Cosmetics 116 продукти
 • Delia Cosmetics Cameleo BB регенериращ серум за чуплива коса 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural хидратиращ балсам в спрей 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Delia Cosmetics Cameleo Natural е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияхидратира косъмакосата има блясък и е гладка на допирСъстав:без сулфати и силикониНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB копринен серум за коса с арганово масло 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB течен кератин в спрей за боядисана коса и коса с кичури 150 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотаизразява интензивността на цветапритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB регенериращ серум за тънка коса без обем 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural възстановявящ серум за коса за цъфтяща коса 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo Natural придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатакачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural серум за коса за цъфтяща коса 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo Natural придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепредотвратява цъфтене на краищатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB регенериращ серум за боядисана коса и коса с кичури 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветапредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural балсам в спрей без отмиване 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Delia Cosmetics Cameleo Natural е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияулеснява разресването и следващото оформянекосата има блясък и е гладка на допирлесен за приложениеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB течен кератин в спрей за увредена коса 50 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 50 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB мултифункционален балсам в спрей за чуплива коса 150 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 150 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияподобрява еластичността на косатапредотвратява цъфтене на краищаталесен за приложениеНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 60+ крем против бръчки, възстановяващ плътността на кожата 50 мл.
  Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 60+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 60+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Cameleo Silver балсам за руса и сива коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Silver, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Delia Cosmetics Cameleo Silver гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияизглажда и въздейства срещу накъдрянеправи цвета на косата по-наситенНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics White Fusion C+ озаряващ нощен крем против бръчки 50 мл.
  Delia Cosmetics White Fusion C+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имподхранва в дълбочинарегенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil дневен предпазващ крем 50 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Delia Cosmetics Cameleo Men шампоан и душ гел за коса, брада и тяло 150 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Men, 150 мл., Сапуни и шампоани за мъже, Душ гелът Delia Cosmetics Cameleo Men ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване.Характеристики:нежно измива лицето и брадатанежно измива кожата на цялото тялоизмива косата и кожата на главатапродуктът е разработен специално за нуждите на мъжеНачин на употреба:Нанесете продукта върху влажна кожа и изплакнете всички нечистотии. Старателно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo Men восък за брада 50 гр.
  Delia Cosmetics Cameleo Men, 50 гр., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът Delia Cosmetics Cameleo Men гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:дълготрайно хидратира брадата и кожатапомага за укротяване на непокорната брада и я оформязаглажда мустаците и помага за оформянето имподпомага здравословния растеж на брадатаНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • Delia Cosmetics Creator серум за растеж за мигли и вежди 7 мл.
  Delia Cosmetics Creator, 7 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Продуктът Delia Cosmetics Creator подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:стимулира и ускорява растежа на миглитепредотвратява падането на миглитеподсилва и подхранва миглитеНачин на употреба:Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.
 • Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel гел лак за нокти цвят 03 11 мл.
  Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel, 11 мл., Моделиране на нокти за жени, Характеристики:ярък и наситен цвятгарантира висок гланцима дълготрайна издръжливостНачин на употреба:Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
 • Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel гел топ лак за нокти 11 мл.
  Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel, 11 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющенегарантира висок гланцима ефект на гел маникюрНачин на употреба:Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
 • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+ Стягащ крем против бръчки 50 мл.
  Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинов шампоан за тънка коса без обем 500 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Delia Cosmetics Cameleo BB ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:прави косата гладкаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинов балсам за чуплива коса 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Delia Cosmetics Cameleo BB гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянепоправя както механични, така и химични уврежданияпредпазва косата от уврежданепридава на косата гъвкавост и обемСъстав:не съдържа изкуствени оцветителиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинов шампоан за чуплива коса 250 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Delia Cosmetics Cameleo BB ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаправи косата гладкарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинова маска за боядисана коса и коса с кичури 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDelia Cosmetics Cameleo BB е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатапредпазва от вредните влияния на околната средапредпазва косата от високите температуриудължава издръжливостта на цветаСъстав:UV филтърНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB мултифункционална маска за чуплива коса 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDelia Cosmetics Cameleo BB е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинова маска за тънка коса без обем 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDelia Cosmetics Cameleo BB е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподобрява гъвкавостта на косъмавъзстановява структурата на косатаподсилва косъмавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинов шампоан за боядисана коса и коса с кичури 500 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Delia Cosmetics Cameleo BB ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинова маска за увредена коса 500 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDelia Cosmetics Cameleo BB е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмапредпазва косата от високите температуриподобрява гъвкавостта на косъмавъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинов шампоан за увредена коса 500 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Delia Cosmetics Cameleo BB ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo сух шампоан за обем 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Delia Cosmetics Cameleo Cameleo ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинасъздава богат и ефирен обемудължава ефекта на измитата косаНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • Delia Cosmetics Cameleo Silver шампоан неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 250 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Silver, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Delia Cosmetics Cameleo Silver ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата гладкаудължава трайността на цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo Silver маска за коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Silver, 200 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDelia Cosmetics Cameleo Silver е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратиракосата е гладка на допирпридава на косата ослепителен блясъквъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Collagen Lash спирала за удължаване и извиване на миглите цвят Black 12 мл.
  Delia Cosmetics Collagen Lash, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата Delia Cosmetics Collagen Lash придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеудивително извива миглитепоотделно разделя всяка миглаНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Delia Cosmetics Cameleo Men боя за коса цвят 1.0 Black 30 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Men, 30 мл., Перманентни бои за коса за мъже, Характеристики:скрива побелялата коса
 • Delia Cosmetics Argan Care регенериращ противбръчков крем с коензим Q 10 50 мл.
  Delia Cosmetics Argan Care, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Argan Care предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява младежкия вид на кожатанамалява бръчките и предотвратява появята имправи кожата на лицето кадифено мека на допирНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Delia Cosmetics Gold & Collagen 45+ Стягащ крем против бръчки 50 мл.
  Delia Cosmetics Gold & Collagen 45+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Gold & Collagen 45+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинанамалява бръчките и предотвратява появята имподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Gold & Collagen Rich Care концентрирана грижа против бръчки 15 мл.
  Delia Cosmetics Gold & Collagen Rich Care, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Gold & Collagen Rich Care е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics STOP broken nails! кератинова грижа за подхранване на слаби нокти 11 мл.
  Delia Cosmetics STOP broken nails!, 11 мл., Грижа за нокти за жени, Продуктът Delia Cosmetics STOP broken nails! гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:ефективно регенерира ноктитепредпазва от напукване, чупене и цепене на ноктитеподсилва ноктитеизглажда повърхността на ноктитеНачин на употреба:Нанесете един слой директно върху ноктите.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil почистващо мляко за тяло 150 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:премахва и водоустойчив гримприятно освежаваможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Oil изглаждащ дневен и нощен крем за регенериране на кожата 50 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Oil, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Oil предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираподхранва в дълбочинаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Oil дневен и нощен крем с хидратиращ ефект 50 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Oil, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Oil предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water тонизираща мълга за лице 150 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water, 150 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение.Характеристики:освежава и озаряваима релаксиращ ефектподдържа кожата в равновесиеНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
 • Delia Cosmetics Hybrid Gel гел топ лак за нокти 11 мл.
  Delia Cosmetics Hybrid Gel, 11 мл., Моделиране на нокти за жени, Лакът за нокти Delia Cosmetics Hybrid Gel само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:има дълготрайна издръжливостима ефект на гел маникюрускорява засъхването на лака на ноктитепредотвратява лющене на цветния лакНачин на употреба:Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
 • Delia Cosmetics Help for Nails & Cuticles гел за премахване на кожичката около ноктите с алое вера 11 мл.
  Delia Cosmetics Help for Nails & Cuticles, 11 мл., Грижа за нокти за жени, Продуктът Delia Cosmetics Help for Nails & Cuticles гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:премахва сухата, грапава и груба кожичка около ноктитеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта на корена и кутикулата на нокътя. Леко масажирайте.
 • Delia Cosmetics Help for Nails & Cuticles крем за нокти и кожичките около ноктите 11 мл.
  Delia Cosmetics Help for Nails & Cuticles, 11 мл., Грижа за нокти за жени, Продуктът Delia Cosmetics Help for Nails & Cuticles гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:подхранва ноктите и кожичките на ноктитеподсилва ноктитеизглажда повърхността на ноктитеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта на корена и кутикулата на нокътя. Леко масажирайте.
 • Delia Cosmetics Cameleo Men подхранващо масло за брада и мустаци 10 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Men, 10 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло Delia Cosmetics Cameleo Men гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:хидратира и не изсушава кожатапредотвратява раздразнение и сърбеж на кожатаправи брадата финаНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Eyebrow Expert Brown подаръчен комплект V. (за вежди) за жени
  Delia Cosmetics Eyebrow Expert Brown, , Оформяне на вежди за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Delia Cosmetics Eyebrow Expert Brown. Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребаизключително подходящ за подаръккомплект на изгодна ценаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural почистващ и детоксикиращ балсам 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Delia Cosmetics Cameleo Natural гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливизглажда и въздейства срещу накъдрянеосигурява на косата ослепителен блясъкСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural хидратиращ балсам за суха коса 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Delia Cosmetics Cameleo Natural гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияулеснява разресването и следващото оформянезатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural грижа за използване преди нанасянето на шампоан за суха коса 250 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDelia Cosmetics Cameleo Natural е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирСъстав:без силикониНачин на употреба:Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural хидратиращ шампоан за суха коса 250 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Delia Cosmetics Cameleo Natural ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural почистващ шампоан за мазна коса 250 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Delia Cosmetics Cameleo Natural ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Delia Cosmetics Micellar Water Hyaluronic Acid хидратираща мицеларна вода 500 мл.
  Delia Cosmetics Micellar Water Hyaluronic Acid, 500 мл., Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Delia Cosmetics Micellar Water Hyaluronic Acid ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинаотстранява и издръжливия гримхидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Bronzing & Shine Shape Defined сухо масло с блестящи частици за лице и тяло 20 мл.
  Delia Cosmetics Bronzing & Shine Shape Defined, 20 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Delia Cosmetics Bronzing & Shine Shape Defined представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:подхранва и се грижи за кожатане оставя мазнен филм по кожатаза ползване за тялото и лицетоНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Delia Cosmetics Creator гел за вежди 4 в 1 цвят Brown 7 мл.
  Delia Cosmetics Creator, 7 мл., Спирали и гелове за вежди за жени
 • Delia Cosmetics Argan Oil цвят за вежди цвят 1.0 Black 15 мл.
  Delia Cosmetics Argan Oil, 15 мл., Бои за вежди за жени
 • Delia Cosmetics Glamour спирала за обем, дължина и разделяне цвят Black 11 мл.
  Delia Cosmetics Glamour, 11 мл., Спирали за жени, Спиралата Delia Cosmetics Glamour придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеизразително сгъстява миглитепоотделно разделя всяка миглаНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Delia Cosmetics Glamour спирала за удъжаване, извиване и обем цвят Black 12 мл.
  Delia Cosmetics Glamour, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата Delia Cosmetics Glamour придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:удължава дължината на миглитеудивително извива миглитеосигурява пълен обем само с един слойНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Delia Cosmetics Glamour спирала за обем и удължаване на мигли за чувствителни очи цвят Black 11 мл.
  Delia Cosmetics Glamour, 11 мл., Спирали за жени, Характеристики:осигурява пълен обем само с един слойудължава дължината на миглитепоотделно разделя всяка миглаНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Delia Cosmetics New Look дълготрайна течна очна линия цвят Black 5 мл.
  Delia Cosmetics New Look, 5 мл., Очна линия за жени, Очната линия Delia Cosmetics New Look New Look подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:очертава точна линиясъздава атрактивен драматичен видсит и интензивен цвятНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
 • Delia Cosmetics New Look 3D Lashes спирала за обем цвят Black 12 мл.
  Delia Cosmetics New Look 3D Lashes, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата Delia Cosmetics New Look 3D Lashes придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:изразително сгъстява миглитепоотделно разделя всяка миглаосигурява пълен обем само с един слойизтъква формата на очитеНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Delia Cosmetics Deepliner течни очни линии водоустойчиви цвят Black 3,5 мл.
  Delia Cosmetics Deepliner, 3,5 мл., Очна линия за жени, Очната линия Delia Cosmetics Deepliner подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:очертава точна линиясъздава атрактивен драматичен видпродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
 • Delia Cosmetics New Look спирала за обем и разделяне на миглите цвят Black 12 мл.
  Delia Cosmetics New Look, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата Delia Cosmetics New Look New Look придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:изразително сгъстява миглитепоотделно разделя всяка миглаосигурява пълен обем само с един слойНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Delia Cosmetics Dermo System двуфазен лосион за грим за зоната около очите и устните 50 мл.
  Delia Cosmetics Dermo System, 50 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Delia Cosmetics Dermo System ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримоставя кожата свежаНачин на употреба:Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои. Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.
 • Delia Cosmetics Creamy Glam крем-червило цвят 102 4 гр.
  Delia Cosmetics Creamy Glam, 4 гр., Червила за жени, Червилото Delia Cosmetics Creamy Glam красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравихидратира и се грижи за устнитеНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Delia Cosmetics Starlike lipgloss блясък за устни с блясък цвят 09 7 мл.
  Delia Cosmetics Starlike lipgloss, 7 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Delia Cosmetics Starlike lipgloss гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:съвършено очертава устнитепридава по-голям обем на устнитеблестиНачин на употреба:Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора.
 • Delia Cosmetics Cameleo Pro Green цвят за вежди без амоняк цвят 4.0 Brown 15 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Pro Green, 15 мл., Бои за вежди за жени, Характеристики:оцветява слабо изразените веждигарантира прецизно оформяне на веждите за кратко време
 • Delia Cosmetics Henna цвят за вежди цвят 4.0 Brown 2 g + 2 мл.
  Delia Cosmetics Henna, 2 мл., Бои за вежди за жени, Характеристики:оцветява слабо изразените веждигарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времедълготраен ефект
 • Delia Cosmetics Professional Face Care Collagen интензивен серум против бръчки и хидратация за лице, врат и деколкте 10 мл.
  Delia Cosmetics Professional Face Care Collagen, 10 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Collagen е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатаефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Professional Face Care Stem Cells интензивен стягащ серум против бръчки със стволови клетки за лице, врат и деколкте 10 мл.
  Delia Cosmetics Professional Face Care Stem Cells, 10 мл., Стягаща грижа за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Stem Cells е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:укрепва контурите на лицетопомага за изглаждане на бръчки и фини линиипомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil интензивен регенериращ и подмладяващ серум с арганово масло за лице, врат и деколкте 10 мл.
  Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil, 10 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатарегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Professional Face Care Hyaluronic Acid интензивен попълващ серум против бръчки с хиалуроноваа киселина за лице, врат и деколкте 10 мл.
  Delia Cosmetics Professional Face Care Hyaluronic Acid, 10 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Hyaluronic Acid е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатапомага за изглаждане на бръчки и фини линиирегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 40+ интензивен хидратиращ крем против бръчки 50 мл.
  Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 40+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 40+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Coral професионална грижа за нокти 10в1 11 мл.
  Delia Cosmetics Coral, 11 мл., Грижа за нокти за жени, Продуктът Delia Cosmetics Coral гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:подсилва ноктитеизглажда повърхността на ноктитеподпомага здравословния растеж на ноктитеНачин на употреба:Нанесете един слой директно върху ноктите.
 • Delia Cosmetics Total Cover водоустойчив фон дьо тен SPF 20 цвят 52 Ivory 25 гр.
  Delia Cosmetics Total Cover, 25 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Delia Cosmetics Total Cover уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:дълготраен ефектотлична покриваща способностуеднаквява цветовия тон на кожатапредпазва от слънчевите лъчипродуктът е водоустойчивНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C озаряващ серум с витамин С за лице, врат и деколкте 10 мл.
  Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C, 10 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатаефективно хидратира и подхранвавъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Delia Cosmetics Professional Face Care Mandelic Acid Изглаждащ серум с бадемова киселина за лице, врат и деколкте 10 мл.
  Delia Cosmetics Professional Face Care Mandelic Acid, 10 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Mandelic Acid е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Keratin Lash спирала за максимален обем цвят Black 12 мл.
  Delia Cosmetics Keratin Lash, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата Delia Cosmetics Keratin Lash придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:изразително сгъстява миглитепоотделно разделя всяка миглаосигурява пълен обем само с един слойНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F серум против бръчки за лице и деколте 10 мл.
  Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F, 10 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатапредотвратява появата на бръчкиНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Concealer покриващ коректор цвят Green 10 мл.
  Delia Cosmetics Concealer, 10 мл., Коректори за жени, Коректорът Delia Cosmetics Concealer маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатауеднаквява тона на кожата на лицетолесен за приложениеНачин на употреба:Нанесете коректора в тънък слой точно на засегнатото място.
 • Delia Cosmetics Gold & Collagen 55+ крем против бръчки с лифтинг ефект 50 мл.
  Delia Cosmetics Gold & Collagen 55+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Gold & Collagen 55+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподхранва в дълбочинаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Gold & Collagen 65+ крем против бръчки с регенериращ ефект 50 мл.
  Delia Cosmetics Gold & Collagen 65+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Gold & Collagen 65+ предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Gold & Collagen Rich Care озаряващ серум против бръчки 10 мл.
  Delia Cosmetics Gold & Collagen Rich Care, 10 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Gold & Collagen Rich Care е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетовъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics White Fusion C+ озаряващ ВВ крем против пигментни петна SPF 30 15 мл.
  Delia Cosmetics White Fusion C+, 15 мл., Тониращи кремове за жени, Тониращият крем Delia Cosmetics White Fusion C+ хидратира кожата, уеднаквява я и я прави естествено красива.Характеристики:осигурява защита от слънчевите лъчиприкрива дребните несъвършенства на кожатауеднаквява цветовия тонлесно се нанася и разтриваНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и грижливо разтрийте.
 • Delia Cosmetics Cameleo Men еднократна боя за прикирване на бели коси цвят 1.0 Black 2 x 15 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Men, 2 x 15 мл., Отмиващи се бои за коса за мъже, Характеристики:скрива побелялата косаСъстав:без амонякНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Delia Cosmetics Eyebrow Expert спирала за вежди цвят Beige Blond 4 мл.
  Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 4 мл., Спирали и гелове за вежди за жени, Характеристики:идеално изразява веждитепридава цвят, форма и фиксациябързо и лесно прилаганеНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
 • Delia Cosmetics Eyebrow Expert помада за вежди цвят Graphite
  Delia Cosmetics Eyebrow Expert, , моливи за вежди за жени, Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотаима дълготраен ефектвключително практична четчицаНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
 • Delia Cosmetics Skin Care Defined No Redness основа против зачервяване 30 мл.
  Delia Cosmetics Skin Care Defined No Redness, 30 мл., основи за жени, Основата Delia Cosmetics Skin Care Defined No Redness идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:повишава устойчивостта на гримаима дълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем. Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Delia Cosmetics Skin Care Defined Go Glow основа за озаряване и уеднаквяване на кожата на лицето 30 мл.
  Delia Cosmetics Skin Care Defined Go Glow, 30 мл., основи за жени, Основата Delia Cosmetics Skin Care Defined Go Glow идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримпредотвратява размазване на гримапроясняваНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем. Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Delia Cosmetics Skin Care Defined Long Matt основа за матиране 30 мл.
  Delia Cosmetics Skin Care Defined Long Matt, 30 мл., основи за жени, Основата Delia Cosmetics Skin Care Defined Long Matt идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:повишава устойчивостта на гримапредотвратява размазване на гримаматираНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем. Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Delia Cosmetics Skin Care Defined Fix & Go основа под фон дьо тен с изглаждащ ефект 30 мл.
  Delia Cosmetics Skin Care Defined Fix & Go, 30 мл., основи за жени, Основата Delia Cosmetics Skin Care Defined Fix & Go идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:отлично подготвя кожата за нанасяне на гримповишава устойчивостта на гримаомекотяваизглажда бръчкитеНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel изгодна опаковка (за нокти) за жени
  Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel, , Козметични комплекти за жени, Лакът за нокти Delia Cosmetics Coral Nail Enamel Hybrid Gel само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:предотвратява лющене на цветния лакза перфектно оформени ръцеима дълготрайна издръжливосткомплект на изгодна ценаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow 7 Natural Oils ревитализиращ серум 10 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow 7 Natural Oils, 10 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Botanical Flow 7 Natural Oils е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиирегенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil регенериращ серум за суха до чувствителна кожа 10 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil, 10 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранварегенерира кожата и предотвратява нейното раздразваневъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water почистваща мицеларна вода 150 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Мицеларната вода Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:отстранява и издръжливия гримредуцира несъвършенствата на кожатаима освежаващ и успокояващ ефектиможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil подхранващ хидратиращ крем 50 мл.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water почистваща маска за лице за мазна кожа 10 гр.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water, 10 гр., Mаски за лице за жени, Маската за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Coconut Water ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинахидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежавапредотвратява прекомерното образуване на себумНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil успокояваща маска за лице за чувствителна и раздразнена кожа 10 гр.
  Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil, 10 гр., Mаски за лице за жени, Маската за лице Delia Cosmetics Botanical Flow Hemp Oil ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.

Последно видяно

връх