Модни марки 1
Цена
лв лв

Daylong облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Daylong 11 продукти
 • Daylong Ultra липозомален защитен спрей SPF 25 150 мл.
  Daylong Ultra, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Daylong Ultra е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепродуктът е водоустойчивлесно се разтрива и не оставя мазен филмпридава на кожата необходимата хидратацияподхранва кожата и се грижи за неяСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно.
 • Daylong Ultra липозомален защитен лосион SPF 25 100 мл.
  Daylong Ultra, 100 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Daylong Ultra е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепродуктът е водоустойчивлесно се разтрива и не оставя мазен филмподхранва кожата и се грижи за неяпридава на кожата необходимата хидратацияСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно.
 • Daylong Extreme липозомален защитен лосион SPF 50+ 50 мл.
  Daylong Extreme, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Daylong Extreme е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепродуктът е водоустойчивпридава на кожата необходимата хидратацияподхранва кожата и се грижи за неяНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. Не излагайте малки деца пряко на слънцето.
 • Daylong Baby минерален защитен крем за чувствителна кожа SPF 30 водоустойчив 50 мл.
  Daylong Baby, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за деца, Продуктът за слънцезащита Daylong Baby отлично предпазва детската кожа от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитещадящ е към нежната детска кожапродуктът е водоустойчивлесно се нанасяНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. Не излагайте малки деца пряко на слънцето.
 • Daylong Kids липозомален защитен лосион SPF 50+ 150 мл.
  Daylong Kids, 150 мл., Слънцезащитни продукти и продукти за след слънчеви за деца, Характеристики:има водоустойчива текстурахидратира детската кожапредпазва от изгаряне на кожатаподхранва и се грижи за кожата
 • Daylong Kids липозомален защитен лосион SPF 30 200 мл.
  Daylong Kids, 200 мл., Слънцезащитни продукти и продукти за след слънчеви за деца, Характеристики:има водоустойчива текстурапредпазва от изгаряне на кожатаподхранва и се грижи за кожата
 • Daylong Sensitive лек защитен гел-крем SPF 30 100 мл.
  Daylong Sensitive, 100 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт Daylong Sensitive е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчителесно се разтрива и не оставя мазен филмпридава на кожата необходимата хидратацияпродуктът е водоустойчивподхранва кожата и се грижи за неяСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно.
 • Daylong Sensitive защитен гел-крем за чувствителна кожа SPF 50+ 100 мл.
  Daylong Sensitive, 100 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчителесно се разтрива и не оставя мазен филмпродуктът е водоустойчивпредотвратява възникване на алергични реакции към слънцетоНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • Daylong Sensitive слънцезащитен флуид за лице SPF 50+ 50 мл.
  Daylong Sensitive, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът Daylong Sensitive предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепредотвратява неравномерната пигментация на кожатапредпазва кожата от преждевременно стареенеподхранва кожатауспокоява и омекотява кожатапродуктът е водоустойчивСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Прилагайте защитните препарати в достатъчни количества.
 • Daylong Sensitive тониращ слънцезащитен флуид SPF 50+ цвят Light-Medium 50 мл.
  Daylong Sensitive, 50 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът Daylong Sensitive предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитемаскира несъвършенствата на кожатапредотвратява неравномерната пигментация на кожатапредпазва кожата от преждевременно стареенепродуктът е водоустойчивуспокоява и омекотява кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Не стойте на слънце твърде дълго, дори да сте ползвали средства за защита от слънчевите лъчи. Прилагайте защитните препарати в достатъчни количества.
 • Daylong Protect & Care мляко за загар SPF 30 100 мл.
  Daylong Protect & Care, 100 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратацияпродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.

Последно видяно

връх