Модни марки 1
Цена
лв лв

Davines облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Davines 64 продукти
 • Davines Naturaltech Calming Superactive успокояващ серум за коса и скалп 100 мл.
  Davines Naturaltech Calming Superactive, 100 мл., Серуми за коса за жени
 • Davines Minu Caper Blossom интензивен серум за блясък и мекота на косата 150 мл.
  Davines Minu Caper Blossom, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Minu Caper Blossom придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Davines Love Olive изглаждащ крем за непокорна коса 150 мл.
  Davines Love Olive, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Love Olive придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаелиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Davines OI Roucou Oil разкрасяващо олио За коса 135 мл.
  Davines OI Roucou Oil, 135 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Davines OI Roucou Oil прави косата мекаХарактеристики:предпазва косата от неблагоприятните външни влияниявъзстановява увредената структура на косъмапридава кадифена мекота на косатавидимо регенерира и предпазва косатапредотвратява цъфтенето на краищатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • Davines OI Roucou Oil мултифункционално мляко За коса 135 мл.
  Davines OI Roucou Oil, 135 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines OI Roucou Oil придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:въздейства срещу накъдряне на косатаукротява непокорната косапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer спрей за сешоар за естествена еластичност и обем на косата за всички видове коса 250 мл.
  Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer, 250 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаувеличава обемаправи косата гладка и фина на допирСъстав:не съдържа сулфатиНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Davines Melu Lentil Seed термозащитен серум 250 мл.
  Davines Melu Lentil Seed, 250 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Melu Lentil Seed придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Davines More Inside солен спрей за плажен ефект 250 мл.
  Davines More Inside, 250 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Davines More Inside гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:създава небрежно разрошен видефект на вълните на плажаима лека фиксираща способностНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Davines More Inside стилизиращ гел за мокър ефект 250 мл.
  Davines More Inside, 250 мл., Гел за коса унисекс, Гелът за коса Davines More Inside осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:мокър ефект с гланцсилно фиксиране слепя косата и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Davines Naturaltech Replumping серум за коса за обем и блясък 100 мл.
  Davines Naturaltech Replumping, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Naturaltech Replumping придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Davines Naturaltech Nourishing подхранващ и хидратиращ спрей За коса 100 мл.
  Davines Naturaltech Nourishing, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Naturaltech Nourishing придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Davines More Inside стилизираща паста за естествена фиксация 125 мл.
  Davines More Inside, 125 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Davines More Inside подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация улеснява стилизиранетоне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Davines More Inside матираща пудра за обем 8 гр.
  Davines More Inside, 8 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса Davines More Inside придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:моменталноосигурява обем на косатапоглъща мазнинатамикрочастиците въздействат точно на мястото, където трябваСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете.
 • Davines Naturaltech Well-Being масажно олио за чувствителна кожа на скалпа 100 мл.
  Davines Naturaltech Well-Being, 100 мл., Класически масла за коса унисекс, Маслото за коса Davines Naturaltech Well-Being предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:подхранва в дълбочинапридава блясък на косатавидимо разкрасява косатаСъстав:Начин на употреба:
 • Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer матираща пудра за обем 9 гр.
  Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer, 9 гр., Пудри за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Your Hair Assistant Blowdry Primer придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатапридава кадифена мекотаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Davines Momo Yellow Melon хидратиращ крем за суха коса 150 мл.
  Davines Momo Yellow Melon, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени
 • Davines More Inside гел за коса със силна фиксация 125 мл.
  Davines More Inside, 125 мл., Гел за коса унисекс, Гелът за коса Davines More Inside осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираза всекидневно оформяне на прическатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Davines More Inside гума за стайлинг за матиране 75 мл.
  Davines More Inside, 75 мл., Гуми за коса унисекс, Идеална коса във всяка ситуация. Гумата за коса Davines More Inside е компромис между гела и восъкаХарактеристики:фиксира прическата в желаната формамоделира и оформя косатапридава на косата матов видНачин на употреба:Вземете малко количество в дланите си и след това нанесете върху косата. Оформете прическата с пръсти.
 • Davines Minu Caper Blossom възстановяваща маска за боядисана коса 250 мл.
  Davines Minu Caper Blossom, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDavines Minu Caper Blossom е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:удължава издръжливостта на цветарегенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирпредпазва от вредните влияния на околната средавъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Davines Minu Caper Blossom защитен балсам за боядисана коса 75 мл.
  Davines Minu Caper Blossom, 75 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Minu Caper Blossom гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеудължава трайността на цветаправи цвета на косата по-наситеносигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Love Olive изглаждащ балсам за непокорна коса 250 мл.
  Davines Love Olive, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Love Olive гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратациязатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Minu Caper Blossom защитен шампоан за боядисана коса 250 мл.
  Davines Minu Caper Blossom, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Minu Caper Blossom ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Melu Lentil Seed нежен балсам за увредена и крехка коса 250 мл.
  Davines Melu Lentil Seed, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Melu Lentil Seed гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданеподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Momo Yellow Melon хидратиращ балсам за суха коса 250 мл.
  Davines Momo Yellow Melon, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Momo Yellow Melon гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратациязатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Love Almond шампоан за чуплива коса 75 мл.
  Davines Love Almond, 75 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Love Almond ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:придава блясък и обемправи косата гладкаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Love Almond балсам за чуплива коса 250 мл.
  Davines Love Almond, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Love Almond гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеизглажда и въздейства срещу накъдрянеподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Love Olive изглаждащ шампоан за непокорна коса 250 мл.
  Davines Love Olive, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Love Olive ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:прави косата гладкаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаизмива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines NouNou подхранваща маска за увредена и химически третирана коса 250 мл.
  Davines NouNou, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDavines NouNou е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатаподсилва косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатавъздейства в дълбочина на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Davines Melu Lentil Seed нежен шампоан за увредена и крехка коса 250 мл.
  Davines Melu Lentil Seed, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Melu Lentil Seed ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:намалява чупенето на косатаподсилва косъмаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаизмива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines OI Roucou Oil балсам за всички видове коса 250 мл.
  Davines OI Roucou Oil, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines OI Roucou Oil гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва косата от уврежданепредоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Alchemic Red шампоан за подчертаване на цвета на косата 280 мл.
  Davines Alchemic Red, 280 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Alchemic Red ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Naturaltech Purifying почистващ шампоан против пърхот 250 мл.
  Davines Naturaltech Purifying, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Naturaltech Purifying ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Naturaltech Replumping хидратиращ балсам за по-лесно разресване на косата 60 мл.
  Davines Naturaltech Replumping, 60 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Naturaltech Replumping гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияподобрява структурата на косъмапредпазва от негативните въздействия на външната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Naturaltech Calming Superactive успокояващ шампоан за чувствителна кожа на скалпа 250 мл.
  Davines Naturaltech Calming Superactive, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Naturaltech Calming Superactive ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаизмива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Naturaltech Nourishing шампоан за дехидратиран скалп и суха крехка коса 100 мл.
  Davines Naturaltech Nourishing, 100 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Naturaltech Nourishing ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъманамалява чупенето на косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Naturaltech Nourishing балсам за суха и крехка 250 мл.
  Davines Naturaltech Nourishing, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Naturaltech Nourishing гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва от негативните въздействия на външната средазатваря повърхността на косъма, прави го по-издръжливподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Naturaltech Energizing шампоан стимулиращ растежа на косата 250 мл.
  Davines Naturaltech Energizing, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Naturaltech Energizing ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатанамалява чупенето на косатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Alchemic Tobacco хидратиращ балсам за подчертаване на цвета на косата 250 мл.
  Davines Alchemic Tobacco, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Alchemic Tobacco гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияудължава трайността на цветаправи цвета на косата по-наситенСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Alchemic Red хидратиращ балсам за подчертаване на цвета на косата 250 мл.
  Davines Alchemic Red, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Alchemic Red гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеправи цвета на косата по-наситенудължава трайността на цветаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Alchemic Chocolate хидратиращ балсам за подчертаване на цвета на косата 250 мл.
  Davines Alchemic Chocolate, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Alchemic Chocolate гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:прави цвета на косата по-наситенпредоставя необходимата хидратацияСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Alchemic Golden хидратиращ балсам за подчертаване на цвета на косата 250 мл.
  Davines Alchemic Golden, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Alchemic Golden гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:прави цвета на косата по-наситенудължава трайността на цветаулеснява разресването и следващото оформянеСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Alchemic Chocolate шампоан за подчертаване на цвета на косата 280 мл.
  Davines Alchemic Chocolate, 280 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Alchemic Chocolate ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Alchemic Copper шампоан за подчертаване на цвета на косата 280 мл.
  Davines Alchemic Copper, 280 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Alchemic Copper ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкаизмива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Alchemic Silver хидратиращ балсам за подчертаване на цвета на косата 250 мл.
  Davines Alchemic Silver, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Alchemic гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияправи цвета на косата по-наситенудължава трайността на цветаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines NouNou балсам за суха и крехка коса 250 мл.
  Davines NouNou, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines NouNou гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияподобрява структурата на косъмапредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Volu шампоан за обем 250 мл.
  Davines Volu, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Volu ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Davines NouNou подхранващ шампоан за суха и крехка 250 мл.
  Davines NouNou, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines NouNou ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаправи косата гладканамалява чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Davines Naturaltech Rebalancing дълбоко почистващ шампоан за мазен скалп 100 мл.
  Davines Naturaltech Rebalancing, 100 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Naturaltech ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Naturaltech Detexifying шампоан за чувствителна и раздразнена кожа на скалпа 1000 мл.
  Davines Naturaltech Detexifying, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Naturaltech Detexifying ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Davines Naturaltech Well-Being шампоан за всички видове коса 250 мл.
  Davines Naturaltech Well-Being, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Naturaltech Well-Being ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматправи косата гладкаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Davines Naturaltech Well-Being балсам за всички видове коса 150 мл.
  Davines Naturaltech Well-Being, 150 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Davines Naturaltech гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предпазва от негативните въздействия на външната средапредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Davines Dede шампоан за всички видове коса 1000 мл.
  Davines Dede, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Dede ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Davines More Inside серум за къдрава коса за еластични къдрици 250 мл.
  Davines More Inside, 250 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Davines More Inside подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава формане се втвърдява в косатапридава безупречен обем и формаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Davines Momo Yellow Melon хидратиращ шампоан за суха коса 250 мл.
  Davines Momo Yellow Melon, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Momo Yellow Melon ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратирапридава блясък и обемподсилва косъмарегенерира и подхранва косатаизмива косата и кожата на главатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines OI Roucou Oil шампоан за всички видове коса 280 мл.
  Davines OI Roucou Oil, 280 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines OI Roucou Oil ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратирапридава блясък и обемправи косата гладкапредотвратява преждевременен косопадНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Davines Naturaltech Energizing серум стимулиращ растежа на косата 100 мл.
  Davines Naturaltech Energizing, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Naturaltech Energizing придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатаувеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранване
 • Davines Naturaltech Energizing гел стимулиращ растежа на косата 150 мл.
  Davines Naturaltech Energizing, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Naturaltech Energizing придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаелиминира чупенето на косатаактивира дейността на корените на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Davines Naturaltech Energizing енергизираща грижа стимулиращ растежа на косата 100 мл.
  Davines Naturaltech Energizing, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Naturaltech Energizing придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектелиминира чупенето на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Davines Naturaltech Nourishing маска за суха и увредена коса 250 мл.
  Davines Naturaltech Nourishing, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDavines Naturaltech Nourishing е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратиравъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Davines Volu спрей за обем на нежна коса 250 мл.
  Davines Volu, 250 мл., спрей за обем за жени, Фиксиращият препарат Davines Volu придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитеповишава естествения блясък на косата
 • Davines Alchemic Golden шампоан за боядисана коса 280 мл.
  Davines Alchemic Golden, 280 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Alchemic Golden ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкапридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Davines Minu шампоан за боядисана коса 1000 мл.
  Davines Minu, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Davines Minu ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаудължава трайността на цвета на косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Davines Minu маска за коса за боядисана коса 1000 мл.
  Davines Minu, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDavines Minu е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирвъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаудължава издръжливостта на цветаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх