Модни марки 1
Цена
лв лв

da Vinci облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: da Vinci 36 продукти
 • da Vinci Classic Rondo четка за пудра и грим 9465
  da Vinci Classic Rondo, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Classic Rondo гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудрапрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • da Vinci Classic четка за сенки за очи овален 4274
  da Vinci Classic, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Classic Classic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очиулеснява нанасянето на гримапродуктът е подходящ за продукти с пудраСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • da Vinci Classic четка за фон дьо тен и крем-руж 9770
  da Vinci Classic, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Classic Classic гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудраспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • da Vinci Classic скосена четка за вежди 4354
  da Vinci Classic, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Classic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаза пътуване и дамска чантачудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • da Vinci Professional скосена четка за вежди 43530
  da Vinci Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаза пътуване и дамска чантаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • da Vinci Classic четка за озарител 4774-1
  da Vinci Classic, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Classic гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеима фина четинаСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • da Vinci Style четка за сенки и преходи между нюансите 4197
  da Vinci Style, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Style е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • da Vinci Style четка за вежди и очна линия 4327
  da Vinci Style, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Style е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:чудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • da Vinci Kabuki четка за пудра + кожен калъф 9600
  da Vinci Kabuki, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Kabuki Kabuki гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениеза пътуване и дамска чантапрецизно и лесно приложениеСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • da Vinci Cleaning and Care почистващ сапун с възстановителен ефект 4834 40 гр.
  da Vinci Cleaning and Care, 40 гр., Почистване на четки за жени, Продуктът da Vinci Cleaning and Care поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване.Характеристики:старателно почиства четкитеудължава издръжливостта на четкитепродуктът е подходящ за почистване на малки и големи четкиизбавя четките от остатъци на гримзапазва четките в отлично състояниеНачин на употреба:Измийте четката под течаща топла вода и после измийте със сапун. След това леко изсушете и оставете бавно (най-добре през нощта) и напълно да изсъхне.
 • da Vinci Basic овална четка за пудра 95222
  da Vinci Basic, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Basic гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудрачудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • da Vinci Classic четка за устни 964
  da Vinci Classic, , Четка за устни за жени, Четката за устни da Vinci Classic Classic ви позволява идеално и прецизно гримиране на устните.Характеристики:перфектно оформя устните поради точното нанасяне на червилоторавномерно разнася червилотобързо и лесно прилаганеСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху устните както е необходимо. Ползвайте ръба на четката за създаване на контур и повърхността на четката за попълване на устните.
 • da Vinci Classic четка за сенки и преходи между нюансите 4196
  da Vinci Classic, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Classic Classic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипродуктът е подходящ за продукти с пудрапомага за усъвършенстване на гримаСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • da Vinci Display поставка за козметични четки 4815E
  da Vinci Display, , Четка за лице за жени, Продуктът da Vinci Display ще бъде обикнат от всеки, който харесва грима и красивите аксесоари.Характеристики:метална стойкапрактичен дизайн
 • da Vinci Style четка за устни 927
  da Vinci Style, , Четка за устни за жени, Четката за устни da Vinci Style ви позволява идеално и прецизно гримиране на устните.Характеристики:перфектно оформя устните поради точното нанасяне на червилоторавномерно разнася червилоточудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху устните както е необходимо. Ползвайте ръба на четката за създаване на контур и повърхността на четката за попълване на устните.
 • da Vinci Style четчица за вежди 3627
  da Vinci Style, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Style е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:чудесно приляга в ръкатаза употреба както на сухо, така и на мокроНачин на употреба:Частта с четки ползвайте за оформяне на веждите или отстраняване на излишния цвят. Използвайте гребена след нанасяне на спирала, с разресване ще отделите миглите и ще предотвратите възможно сплитане.
 • da Vinci Style четка за сенки за очи 4127
  da Vinci Style, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Style е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримананася оптимален слой сенки за очиСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
 • da Vinci Style четка за очна линия 4527
  da Vinci Style, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Style е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • da Vinci Style четка за коректор 927
  da Vinci Style, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Style гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинапрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • da Vinci Style четка за руж 90227
  da Vinci Style, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Style гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакна
 • da Vinci Style четка за пудра 94227
  da Vinci Style, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Style гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четинаспециална форма за лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • da Vinci Classic четка за очна линия 4474
  da Vinci Classic, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Classic Classic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:улеснява нанасянето на гримапомага за усъвършенстване на гримананася оптимален слой сенки за очиСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • da Vinci Classic четка за сенки за очи кръгъл 4194
  da Vinci Classic, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Classic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримапродуктът е подходящ за продукти с пудрананася оптимален слой сенки за очипозволява бързо нанасяне на сенките за очичудесно приляга в ръкатаСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото. С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • da Vinci Classic четка за сенки за очи 964
  da Vinci Classic, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Classic Classic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримаСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • da Vinci Classic скосена четчица за очна линия 4314
  da Vinci Classic, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Classic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаза пътуване и дамска чантаза употреба както на сухо, така и на мокроСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • da Vinci Classic синтетична скосена четка за очна линия 4374
  da Vinci Classic, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Classic Classic е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • da Vinci Uomo сапун за бръснене 4894 40 гр.
  da Vinci Uomo, 40 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене da Vinci Uomo гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:помага за гладкото и прецизно бръсненесъздава богата пянаНачин на употреба:За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията.
 • da Vinci Professional четка за устни 9620
  da Vinci Professional, , Четка за устни за жени, Четката за устни da Vinci Professional ви позволява идеално и прецизно гримиране на устните.Характеристики:перфектно оформя устните поради точното нанасяне на червилоторавномерно разнася червилотобързо и лесно прилаганеСъстав:от естествени влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху устните както е необходимо. Ползвайте ръба на четката за създаване на контур и повърхността на четката за попълване на устните.
 • da Vinci Professional четка за очна линия 43730
  da Vinci Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • da Vinci Mask четка за маска за лице 50739
  da Vinci Mask, , Аксесоари за жени, Четката da Vinci Mask гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинапрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • da Vinci Mask четка-ветрило за нанасяне на маска за лице 47469
  da Vinci Mask, , Аксесоари за жени, Характеристики:прецизно и лесно приложениеспециална форма за лесно приложениеима фина четинаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • da Vinci Basic четка за устни 922
  da Vinci Basic, , Четка за устни за жени, Четката за устни da Vinci Basic ви позволява идеално и прецизно гримиране на устните.Характеристики:перфектно оформя устните поради точното нанасяне на червилоторавномерно разнася червилоточудесно приляга в ръкатабързо и лесно прилаганеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху устните както е необходимо. Ползвайте ръба на четката за създаване на контур и повърхността на четката за попълване на устните.
 • da Vinci Synique четка за вежди и очна линия 43647
  da Vinci Synique, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Synique е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаза пътуване и дамска чантаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • da Vinci Style апликатор за сенки 3727
  da Vinci Style, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи da Vinci Style е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очинанася оптимален слой сенки за очипродуктът е подходящ за продукти с пудраНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • da Vinci Style четка за течен фон дьо тен 927
  da Vinci Style, , Четка за лице за жени, Четката da Vinci Style гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • da Vinci Sets комплкет четки с калъф
  da Vinci Sets, , Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим da Vinci Sets ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.

Последно видяно

връх