Модни марки 1
Цена
лв лв

Curaprox облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Curaprox 73 продукти
 • Curaprox Smart Ultra Soft 1 бр четка за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox Smart Ultra Soft Четка за зъби 1 бр
 • Curaprox 1009 Single 1 бр четка за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox 1009 Single Четка за зъби 1 бр
 • Curaprox CPS 457 Interdental Brush Pocket Set 1 бр интердентална четка unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox CPS 457 Interdental Brush Pocket Set Интердентална четка 1 бр
 • Curaprox Regular Refill CPS 10 5 бр интердентална четка unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox Regular Refill CPS 10 Интердентална четка 5 бр
 • Curaprox Prime Plus CPS Mixed CPS 06,07,08,09,011 1 бр интердентална четка unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox Prime Plus CPS Mixed CPS 06,07,08,09,011 Интердентална четка 1 бр
 • Curaprox Prime 011 Plus 1,1 - 5,0 mm 5 бр интердентална четка unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox Prime 011 Plus 1,1 - 5,0 mm Интердентална четка 5 бр
 • Curaprox Prime Refill CPS 1,1 - 5,0 mm 5 бр четка за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox Prime Refill CPS 1,1 - 5,0 mm Четка за зъби 5 бр
 • Curaprox 3960 Super Soft 1 бр четка за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox 3960 Super Soft Четка за зъби 1 бр
 • Curaprox 5460 Ultra Soft 1 бр четка за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox 5460 Ultra Soft Четка за зъби 1 бр
 • Curaprox CPS 14z Interdental Brush Regular 6 бр интердентална четка unisex
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox CPS 14z Interdental Brush Regular Интердентална четка 6 бр
 • Curaprox Curakid 1 бр четка за зъби
  Best products on Parfimo.bg: Curaprox Curakid Четка за зъби за деца 1 бр
 • Curaprox Black is White избелваща паста с активен въглен с хидроксиапатит вкус Fresh Lime-Mint 90 мл.
  Curaprox Black is White, 90 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Curaprox Black is White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаревитализира и се грижи за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • Curaprox Limited Edition Pop Art четка за зъби ултра софт 5460
  Curaprox Limited Edition Pop Art, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox Limited Edition Pop Art поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакалесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Curaprox Black is White звукова електрическа четка за зъби с избелващ ефект
  Curaprox Black is White, , Звукови четки за зъби унисекс, Звуковата електрическа четка за зъби Curaprox Black is White се характеризира с бързи вибрации на косъмчетата, които гарантират щадящо и силно ефективно отстраняване на зъбната плака.Характеристики:ефективно почиства междузъбните пространстваподобрява здравето на венцитепомага за поддържане на естествено по-бели зъбимасажира и увеличава оросяването на венцитепредотвратява образуването на зъбен камък и кариесиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Curaprox Limited Edition Snow Edition четки за зъби ултра софт 5460 ultra soft 2 бр.
  Curaprox Limited Edition Snow Edition, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Curaprox 1560 Soft четки за зъби 3 бр. нюанси 3 бр.
  Curaprox 1560 Soft, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox 1560 Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox Prime Plus резервни четки за междузъбно пространство 5 бр + дръжка CPS 07 0,7 - 2,5 mm 5 бр.
  Curaprox Prime Plus, 5 бр., Резервни четки унисекс, Четката за междузъбно пространство Curaprox Prime Plus е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствопочиства труднодостъпните места в устатанамалява риска от възникване на зъбен кариесНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Enzycal 1450 паста за зъби 1450 ppm 75 мл.
  Curaprox Enzycal 1450, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Curaprox Enzycal 1450 предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава отлагането на зъбен камъкограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Curaprox 5460 Ultra Soft четки за зъби 3 бр. нюанси 3 бр.
  Curaprox 5460 Ultra Soft, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox 5460 Ultra Soft 5460 Ultra Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеотстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox Enzycal Zero паста за зъби 75 мл.
  Curaprox Enzycal Zero, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Curaprox Enzycal Zero не съдържа флуориди и подсилва зъбите по естествен начин. Подходяща е за чувствителни зъби и венци.Характеристики:надеждно почиства зъбитеосигурява превенция срещу образуването на зъбна плака, камък и кариесосвежава дъхагрижи се за венцитеСъстав:не съдържа разпенващ агентне съдържа флуоридиНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Curaprox Enzycal 950 паста за зъби 950 ppm 75 мл.
  Curaprox Enzycal 950, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Curaprox Enzycal 950 предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Curaprox Prime Refill CPS резервни четки за междузъбни пространства в блистер 5 бр. 5 бр.
  Curaprox Prime Refill CPS, 5 бр., Резервни четки унисекс, Резервната четка за междузъбно пространство Curaprox Prime Refill CPS заменя старата и гарантира отново перфектна грижа за устната кухина.Характеристики:служи за замяна на стара четкапочиства труднодостъпните места в устаталесна подмянапредотвратява възпаляване на венците и миризма в устатанамалява риска от възникване на зъбен кариесНачин на употреба:Сменете старата четка с резервната. Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Holder Mono UHS 413 професионална алуминиева дръжка за четки за междузъбно пространство
  Curaprox Holder Mono UHS 413, , Дръжки за четки унисекс, Дръжките за четки Curaprox Holder Mono UHS 413 увеличават достъпа на четките и така улесняват почистването на междузъбните пространства.Състав:алуминий
 • Curaprox Surgical четка за зъби mega soft
  Curaprox Surgical, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox Surgical поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните месталесно се обслужвапридава блясък на повърхността на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox DF 845 дентален концец за брекети и импланти 50 бр.
  Curaprox DF 845, 50 бр., Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Curaprox DF 845 е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитегарантира грижливост към венцитеотстранява отпадъците от храналесно се плъзга между зъбитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Curaprox Holder Mono UHS 410 професионална алуминиева дръжка за четки за междузъбно пространство
  Curaprox Holder Mono UHS 410, , Дръжки за четки унисекс, Дръжките за четки Curaprox Holder Mono UHS 410 увеличават достъпа на четките и така улесняват почистването на междузъбните пространства.Състав:алуминий
 • Curaprox Ortho Wax ортодонтичен восък за брекети 7 бр.
  Curaprox Ortho Wax, 7 бр., Специална грижа унисекс, Специалната грижа Curaprox Ortho Wax чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена.Начин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Curaprox Dental Floss Waxed DF 834 восъчен конец за зъби с вкус на мента 50 м
  Curaprox Dental Floss Waxed DF 834, 50 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Curaprox Dental Floss Waxed DF 834 е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:лесно се плъзга между зъбитеосвежава дъхаима восъчна повърхностНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Curaprox PTFE Dental Tape DF 820 лента за зъби с тефлоново покритие 35 м
  Curaprox PTFE Dental Tape DF 820, 35 м, Друго унисекс, Допълнителната грижа за междузъбната хигиена Curaprox PTFE Dental Tape DF 820 ще ви помогне да поддържате зъбите здрави и красиви.Характеристики:улеснява почистване на междузъбните пространстваНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Curaprox Flosspic DF 967 конец за зъби и клечка за зъби в едно 30 бр.
  Curaprox Flosspic DF 967, 30 бр., Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Curaprox Flosspic DF 967 е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитеима предварително нарязани влакнагарантира грижливост към венцитеотстранява отпадъците от храналесно се плъзга между зъбитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Curaprox Regular Refill CPS резервни четки за междузъбни пространства в блистер 5 бр. 5 бр.
  Curaprox Regular Refill CPS, 5 бр., Резервни четки унисекс, Резервната четка за междузъбно пространство Curaprox Regular Refill CPS заменя старата и гарантира отново перфектна грижа за устната кухина.Характеристики:служи за замяна на стара четкалесна подмянанапълно премахва нечистотите от междузъбните пространстване дразни и не уврежда зъбите или венцитенамалява риска от възникване на зъбен кариеспредотвратява възпаляване на венците и миризма в устатаНачин на употреба:Сменете старата четка с резервната. Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Prime Plus 06 - 011 резервни четки за междузъбно пространство 5 бр + дръжка 5 бр.
  Curaprox Prime Plus 06 - 011, 5 бр., Резервни четки унисекс, Четката за междузъбно пространство Curaprox Prime Plus 06 - 011 е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствопочиства труднодостъпните места в устатанамалява риска от възникване на зъбен кариесНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Regular Refill CPS резервни конични четки за междузъбно пространство в блистер 5 бр CPS 15 1,8 - 5,0 mm 5 бр.
  Curaprox Regular Refill CPS, 5 бр., Резервни четки унисекс, Резервната четка за междузъбно пространство Curaprox Regular Refill CPS заменя старата и гарантира отново перфектна грижа за устната кухина.Характеристики:служи за замяна на стара четканапълно премахва нечистотите от междузъбните пространстванамалява риска от възникване на зъбен кариеспредотвратява възпаляване на венците и миризма в устаталесна подмянаНачин на употреба:Сменете старата четка с резервната. Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Prime Refill CPS резервни четки за междузъбно пространство в блистер CPS 08 0,8 - 3,2 mm 12 бр.
  Curaprox Prime Refill CPS, 12 бр., Резервни четки унисекс, Резервната четка за междузъбно пространство Curaprox Prime Refill CPS заменя старата и гарантира отново перфектна грижа за устната кухина.Характеристики:служи за замяна на стара четкапочиства труднодостъпните места в устатане дразни и не уврежда зъбите или венцитенамалява риска от възникване на зъбен кариеспредотвратява възпаляване на венците и миризма в устаталесна подмянаНачин на употреба:Сменете старата четка с резервната. Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Interdental Brush Prime CPS резервни четки за междузъбни пространства в блистер 5 бр. 5 бр.
  Curaprox Interdental Brush Prime CPS, 5 бр., Резервни четки унисекс, Резервната четка за междузъбно пространство Curaprox Interdental Brush Prime CPS заменя старата и гарантира отново перфектна грижа за устната кухина.Характеристики:служи за замяна на стара четкапочиства труднодостъпните места в устаталесна подмянанапълно премахва нечистотите от междузъбните пространстванамалява риска от възникване на зъбен кариесНачин на употреба:Сменете старата четка с резервната. Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Curababy есалка за зъби с четка за масаж и дрънкалка
  Curaprox Curababy, , Аксесоари за деца, Аксесоарът за стоматологична помощ Curaprox Curababy ви помага да достигнете съвършенство в денталната хигиена.Характеристики:приятно масажира венцитепредотвратява образуването на бактерии в устатаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Curaprox Prime Plus Handy CPS резервни четки за междузъбно пространство 5 бр + дръжка 5 бр.
  Curaprox Prime Plus Handy CPS, 5 бр., Резервни четки унисекс, Четката за междузъбно пространство Curaprox Prime Plus Handy CPS е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствопредотвратява възпаляване на венците и миризма в устатапочиства труднодостъпните места в устатагарантира лесно боравене и употребанапълно премахва нечистотите от междузъбните пространстване дразни и не уврежда зъбите или венцитеНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Soft Implantat CPS резервни четки за междузъбни пространства за почистване на имплантати 5 бр. CPS 507 2 - 7,5 mm 5 бр.
  Curaprox Soft Implantat CPS, 5 бр., Резервни четки унисекс, Резервната четка за междузъбно пространство Curaprox Soft Implantat CPS заменя старата и гарантира отново перфектна грижа за устната кухина.Характеристики:служи за замяна на стара четкапродуктът е подходящ и за ползване на импланти, скоби и мостовепочиства труднодостъпните места в устатане дразни и не уврежда зъбите или венцителесна подмянаНачин на употреба:Сменете старата четка с резервната.
 • Curaprox Soft Implantat CPS резервни четки за междузъбни пространства за почистване на имплантати 3 бр. 3 бр.
  Curaprox Soft Implantat CPS, 3 бр., Резервни четки унисекс, Резервната четка за междузъбно пространство Curaprox Soft Implantat CPS заменя старата и гарантира отново перфектна грижа за устната кухина.Характеристики:служи за замяна на стара четкапродуктът е подходящ и за ползване на импланти, скоби и мостовепочиства труднодостъпните места в устатане дразни и не уврежда зъбите или венцителесна подмянаНачин на употреба:Сменете старата четка с резервната.
 • Curaprox Strong & Implant CPS резервни четки за междузъбни пространства с конична форма за почистване на имплантати 5 бр. 5 бр.
  Curaprox Strong & Implant CPS, 5 бр., Резервни четки унисекс, Резервната четка за междузъбно пространство Curaprox Strong & Implant CPS заменя старата и гарантира отново перфектна грижа за устната кухина.Характеристики:служи за замяна на стара четкапродуктът е подходящ и за ползване на импланти, скоби и мостовепочиства труднодостъпните места в устатане дразни и не уврежда зъбите или венцителесна подмянаНачин на употреба:Сменете старата четка с резервната.
 • Curaprox Black is White козметичен комплект I. унисекс
  Curaprox Black is White, , Избелващи пасти унисекс
 • Curaprox White is Black козметичен комплект I.
  Curaprox White is Black, , Избелващи пасти унисекс
 • Curaprox Prime Plus Handy CPS резервни четки за междузъбно пространство 5 бр + дръжка смес 0,6 - 0,11 5 бр.
  Curaprox Prime Plus Handy CPS, 5 бр., Резервни четки унисекс, Четката за междузъбно пространство Curaprox Prime Plus Handy CPS е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:почиства труднодостъпните места в устатанамалява риска от възникване на зъбен кариесне дразни и не уврежда зъбите или венцитенапълно премахва нечистотите от междузъбните пространствагрижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствоСъстав:пластмасаНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Hydrosonic Sensitive резервни глави за четка за зъби 2 бр.
  Curaprox Hydrosonic Sensitive, 2 бр., Резервни глави унисекс
 • Curaprox Hydrosonic Power резервни глави за четка за зъби 2 бр.
  Curaprox Hydrosonic Power, 2 бр., Резервни глави унисекс
 • Curaprox 1560 Soft четка за зъби
  Curaprox 1560 Soft, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox 1560 Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox 4260 Curakid четка за зъби за деца ултра софт
  Curaprox 4260 Curakid, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби Curaprox 4260 Curakid задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:леко и надеждно почиства зъбитещадящо се грижи за венцитеудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox 5460 Ultra Soft четка за зъби
  Curaprox 5460 Ultra Soft, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox 5460 Ultra Soft 5460 Ultra Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните места
 • Curaprox 3960 Super Soft четка за зъби
  Curaprox 3960 Super Soft, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox 3960 Super Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеотстранява зъбната плакалесно се обслужвадостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox Perio Plus резервни четки за междузъбно пространство 5 бр + дръжка CPS 406 1,7 - 6,5 mm 5 бр.
  Curaprox Perio Plus, 5 бр., Резервни четки унисекс, Четката за междузъбно пространство Curaprox Perio Plus е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес.Характеристики:грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространствопочиства труднодостъпните места в устатагарантира лесно боравене и употребанапълно премахва нечистотите от междузъбните пространстванамалява риска от възникване на зъбен кариесНачин на употреба:Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
 • Curaprox Handy Holder UHS 409 дръжки за четки за междузъбни пространства 3 бр 3 бр.
  Curaprox Handy Holder UHS 409, 3 бр., Дръжки за четки унисекс, Дръжките за четки Curaprox Handy Holder UHS 409 увеличават достъпа на четките и така улесняват почистването на междузъбните пространства.Състав:пластмаса
 • Curaprox White is Black избелваща паста с активен въглен с хидроксиапатит вкус Mild Lime-Mint 90 мл.
  Curaprox White is Black, 90 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Curaprox White is Black е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Curaprox Black is White комплект за пътуване II. унисекс
  Curaprox Black is White, , Избелващи пасти унисекс
 • Curaprox Hydrosonic Easy звукова електрическа четка за зъби
  Curaprox Hydrosonic Easy, , Звукови четки за зъби унисекс, Звуковата електрическа четка за зъби Curaprox Hydrosonic Easy се характеризира с бързи вибрации на косъмчетата, които гарантират щадящо и силно ефективно отстраняване на зъбната плака.Характеристики:подобрява здравето на венцитеефективно почиства междузъбните пространствапомага за поддържане на естествено по-бели зъбипредотвратява образуването на зъбен камък и кариесиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Curaprox Limited Edition Pop Art Watermelon четка за зъби ултра софт 5460 2 бр.
  Curaprox Limited Edition Pop Art Watermelon, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox Limited Edition Pop Art Watermelon поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакалесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox Perio Plus+ Forte 0.20 CHX вода за уста 200 мл.
  Curaprox Perio Plus+ Forte 0.20 CHX, 200 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Curaprox Perio Plus+ Forte 0.20 CHX не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиубива бактериитеосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHX вода за уста 200 мл.
  Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHX, 200 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Curaprox Perio Plus+ Protect 0.12 CHX не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиубива бактериитеосигурява свеж дъхукрепва емайлаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Curaprox Perio Plus+ Balance 0.05 CHX вода за уста 200 мл.
  Curaprox Perio Plus+ Balance 0.05 CHX, 200 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Curaprox Perio Plus+ Balance 0.05 CHX не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиосигурява свеж дъхукрепва емайлаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX паста за зъби против кървене на венци и пародонтоза 75 мл.
  Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Curaprox Perio Plus+ Support 0.09 CHX предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитепонижава кървенето на венцитеоблекчава при пародонтозаНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията.
 • Curaprox Perio Plus+ Regenerate 0.09 CHX вода за уста 200 мл.
  Curaprox Perio Plus+ Regenerate 0.09 CHX, 200 мл., Води за уста унисекс
 • Curaprox Perio Plus+ Focus 0.50 CHX Дентален гел 10 мл.
  Curaprox Perio Plus+ Focus 0.50 CHX, 10 мл., Специална грижа унисекс, Специалната грижа Curaprox Perio Plus+ Focus 0.50 CHX чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена.Начин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Curaprox Limited Edition Winter Art четки за зъби ултра софт 5460 ultra soft 3 бр.
  Curaprox Limited Edition Winter Art, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox Limited Edition Winter Art поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox Limited Edition Love Edition четки за зъби ултра софт 5460 ultra soft 2 бр.
  Curaprox Limited Edition Love Edition, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox Limited Edition Winter Trees четки за зъби ултра софт 5460 ultra soft 2 бр.
  Curaprox Limited Edition Winter Trees, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox Limited Edition Winter Trees поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox Black is White резервни глави за четка за зъби 2 бр.
  Curaprox Black is White, 2 бр., Резервни глави унисекс, Резервните глави за четки за зъби Curaprox Black is White ще ви помогнат да достигнете най-добри резултати при оралната хигиена. Редовната им замяна ви гарантира ефективно почистване на зъбите, както с нова четка за зъби.Характеристики:естествено избелва зъбитеосигурява много нежно почистване на зъбитеудобна и лесна употребалесно се заменяНачин на употреба:Поставете резервната глава на четката от дадения тип и вкарайте до щракване.
 • Curaprox Limited Edition Swimming Pool четки за зъби ултра софт 5460 ultra soft 2 бр.
  Curaprox Limited Edition Swimming Pool, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox Limited Edition Swimming Pool поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Curaprox 3960 Super Soft четки за зъби 3 бр. нюанси 3 бр.
  Curaprox 3960 Super Soft, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curaprox 3960 Super Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curaprox 1006 Single единична четка за зъби
  Curaprox 1006 Single, , Единични четки унисекс, Единичната четка за зъби Curaprox 1006 Single позволява наистина цялостно почистване на отделните зъби. Представлява идеален начин и за грижа за скоби, мостове или импланти.Характеристики:почиства всеки зъб поотделнопремахва зъбния налепголям досег на влакнатаосигурява превенция от възпаляване на венцитеНачин на употреба:Леко натиснете с четката на зъба, за да се разтворят влакната във формата на ветрило и с кръгово движение почистете зъба.

Последно видяно

връх