Модни марки 1
Цена
лв лв

Curapil облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Curapil 8 продукти
 • Curapil Hair Care регенериращ серум за увредена коса 30 мл.
  Curapil Hair Care, 30 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата без изплакванеCurapil Hair Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Curapil Organics авокадово олио за тяло и коса 100 мл.
  Curapil Organics, 100 мл., грижа за кожата на лицето за жени, Характеристики:интензивно хидратирарегенерира кожатаСъстав:вегански продуктбез парфюм
 • Curapil Hair Care активиращ шампоан за растеж на косата 200 мл.
  Curapil Hair Care, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Curapil Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмастимулира растежа на косатапредотвратява преждевременен косопадСъстав:не съдържа силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Curapil Hair Care балсам за растеж на косата 200 мл.
  Curapil Hair Care, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Curapil Hair Care гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпридава на косата гъвкавост и обемподобрява структурата на косъмаСъстав:без сулфатибез силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Curapil Men козметичен комплект (за мъже) за мъже
  Curapil Men, , Козметични комплекти за мъже, Подарете радост с козметичния комплект Curapil Men Характеристики:микс от козметични продукти за ежедневна употребагрижа за красива косаза регенерация и подхранване на косатаза оредяваща косаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Curapil Organics олио от макадамия за тяло и коса 100 мл.
  Curapil Organics, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Състав:вегански продуктбез парфюм
 • Curapil Organics арганово масло за тяло и коса 100 мл.
  Curapil Organics, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Състав:вегански продуктбез парфюм
 • Curapil Organics масло от шеа 50 мл.
  Curapil Organics, 50 мл., Масла за тяло за жени, Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненахидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира кожата в дълбочинаСъстав:продуктът е хипоалергененвегански продуктбез силиконибез парфюм

Последно видяно

връх